Şimdi Ara

Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
125.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam jeff hardy niye gözüm numarası yaptı yokmu bilen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hukukçu-

quote:

Orjinalden alıntı: Tw!st of F@int

hocam jeff hardy niye gözüm numarası yaptı yokmu bilen ?

Bunun nedenini biz bilemeyiz. WWE' nin senaristleri mutlaka bunu da bir şekilde bağlayacaklardır. ( gözünü tutan cm punk değil miydi )

jeff hardy de tag team match da yapıyor cm punka sanırım cm punkun daha çok dayak yemesi için böyle bir şey yaptı ama cm punk kaybetti ringe girdi ve edgeyi dövdü ama kendisi saten dövücekti büyük ihtimal maç sonu neden böyle bir şey yaptık kendisi de kaybetti maçı :S hukukçu bence divaların en iyisi micelle mcCool hiç yenildiğini görmedim high breaker miydi hareketinin adı mickie jamesde çok iyi dövüşüyor

santina marella kız mı erkek mi bülent ersoy türü bişeymi anlamadım

• Bash'te ( PPV'nin adı) Punk ve Jeff kapışırken Punk gözünü tutarak köşeye çekildi. Gözüne parmak soktular sanki. O sırada hakemde yanındaydı hakeme vurarak maçı diskalifiyeyle Jeff kazandı fakat kemer Punk'ta kaldı. Göz olayı budur.

Tag maçında da Jeff, Punk'la yer değiştirmek istediğinde Punk gözünü tutarak köşeden uzak durdu. Daha sonra da Jeff aynı hareketi Punka yaptı. Aslında Jeff sakat falan değil. Punka i..elik olsun diye yaptı.

WWE, ROH, TNA, UFC hepsini takip edebileceğiniz torrent sitesi var. Sitenin adı "Xtreme Wrestling Torrents". Ayrıca zamundadan da takip edebilirsiniz.

Santina malesef Donald Trump tarafından kovulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F4TE -- 10 Temmuz 2009; 1:50:42 >

• twist of faint sormus (hareketın orjınal ısmı twist of fate bu arada ama neyse:D)

malesef dunyanın butun televızyon yayınlarında
    the motion picture association of america olsun
    rtük olsun programların daha cok ızlenmesı ıcın yanı cocuklarda ızlesın dıye
    kırpıyo biciyo yok 13+ yok 7+ yok genel ızleyıcı yapıyolar ve programın
    yada fılmın ya da herneyse ıcıne bı guzel ediyolar.
    bu yuzden fox tv'den izlemeyın smackdown'ı

en temizı ınternetten bıgun gecıkmelı seyretmek
    tabı 3 gun gecıkmelı olarak eurosport'da verıyo
    tercihi size kalmıs

jeff hardy niye gozunu tuttu demısler
    cunku cm punk 2 macta da goremıyorm bahanesıyle jeffı delı etmıstır

jeff hardy versus cm punk (world heavyweight title match)
    jeff hardy cm punk'ı tam yenecekken cm punk ayagına ıplerın altına uzatır
    sonra moralı bozukken jeffe anıden saldırır ve go to sleep yapcakken jeff yumruklar bunu
    buda tabı yenılcegını anlayıp kör taklıdı yapıp gozunu tutar
    Disqualify olur, sonuc olarak jeff kemerını alamaz

edge and chris jericho vs jeff hardy and cm punk (unified tag team championship match)
    cm punk ve jeff hardy aralarında kı gerginliğe rağmen maca ıyı basladılar
    sureklı bırbırlerıne tag vererek edge'ın sol koluna calıstılar
    neyse sonra jeff bı ara dayak yedı rıng dısında hakemın gormedıgı anda edge de saldırdı flan
    e tabı kotu adamlar bunlar takımın adıda egomaniac mıydı neydı hatta
    neyse jeff bı ıkı tane gecırır rakıbıne zar zor cm punk'ın yanına gelır tam tag vercekken
    o da ne cm punk yıne gozunu tutmaya baslar(numara yapar tabı pislik)
    jeff tekrar kendıne gelır tekrar dayak yer flan sonra tekrar kendıne gelır cm punk'a yıne tag
    vercekken cm punk yıne gozunu tutar.
    eee jeff delırır tabı kalkıp ayaga chris jerichoyu bı guzel dover rınge edge gırer onuda dover
    sonra gıdıp cm punk sıddetlı bı sekılde vurarak tag verır
    cm punk ne oldgunu anlamaya calısıyomus numarası yapar
    ama jeff cok sınırlenmıstır ve cm punk'a bı ders vermesı gerektıgını dusunur

neyse cm punkı bı guzel doverler rıngte
    cm punk tam jeff hardy'e tag vercekken jeff hardy cm punktan sonunda ıntıkamını alır
    (fazlasıyla hakettı cm punk, hatta ben olsam doverdım)
    cm punk'ı taklıt ederek salonda gozunu tutarak aptal aptal dolasır
    bak cm punk dısardn boyle gorunuyosn demeye calısır bı nevı

edge'le chris jericho cm punk'ı dagıtırlar resmen ve edge spearla bıttır ısını
    tabii jeffın cok da umrunda dııl unified world tag team champions olmak helede cm punk'la(zamanında 6 kere oldu zatn kardesylle)
    cm punk'ı tus edınce egomanyaklar jeff rınge gırer ve edge'e twist of fate yapar
    bıde ustune swanton bomb yapcakken chris jericho guc bela kurtarır edge'i(kacırıp kurtardı da dıyebılırz)
    sonra jeff hardy ozur dılıyorum flan dıyerek yıne cm punk'ın taklıdını yapar
    ve jeffın muzıgı calar, jeff soyunma odasına gıderken cm punk'a dogru donup gozlerını acar ve goruyorum der

olay bundan ıbaret twist of faint isimli arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Sniper___ -- 10 Temmuz 2009; 9:59:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK!

goldberg

bu adamın üstüne tanımam
    zaten spear ve jack hammer yaptımmı adam yerden kalkamıyo

• Ehm ben de bir şeyler karalayayım o zaman.

1-) CM Punk hayranıyımdır, isteyene her şekilde savunabilirim kendisini.

2-) Jeff Hardy ve Rey Mysterio'yu da severim, ama öyle ortada uçan kaçan adamlardan pek hoşlanmam, John Morrison hariç.

3-) Güreş sahte diyen arkadaşlar, siz o mantıkla sihirbazları falan da izlemiyorsunuzdur. Nasıl olsa sihir yapmıyor adamlar...

4-) Batista WWE'yi bırakmadı, sakatlığı nüksetti ve ringlerden uzak kalması gerekti.

5-) Sniper arkadaşım, Rated Y2J ile CM Punk & Jeff Hardy arasında yapılan maçta Unified Tag Team kemerleri ortada değildi.

6-) Son olarak, CM Punk'tan nefret edenlere söylüyorum, bu kadar nefret ettiğinize göre demek ki adam rolünü çok iyi oynuyor. Bir de o açıdan bakın.

PS: UFC'yi de ara ara takip ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colorblind. -- 10 Temmuz 2009; 10:12:40 >

• bi insan nası isteedıgı zaman gorur ıstedıgı zaman goremez bunu acıkla o zaman
    cm punk hayranısın guzel iyi ama kabul edın artık cm punk da bı heel karakter
    ayrıca heel karakterlere de bı antıpatım yok mesela edge'i severım
    nerdeyse 10 yıldır jeffın n buyuk rakıbı ama severım yanı
    cm punk edge ozenıyo o yuzden sevmıyorm
    bu son lafıma sınırlenebılırler yazmasamıydım acaba
  • CM punk ın sadece "GO To Sleep" hareketi güzel.Yoksa sevmiyorum bu adamı

Rey Mysterio RuLezzz!
  • rey mysterio adamımdır ama cm punk ı da takdir ediyorum adam iyi dövüşüyor öhm rol yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anchovy53

quote:

Orjinalden alıntı: Midbroke

ufc.

http://www.youtube.com/watch?v=LftstrocUPg

eskiden izlerdim , daha iyidir bundan.

ilk defa böyle bi videodan midem bulandı
    ne lan bu

üf bu ne yawwww.

gerçek dövüş işte budur

• bunu hotbirddeki multivision kanalı veriyordu . +18 yaş sınırı vardı unutmadıysam.

d.n : videoyu izleyecek varsa dikkat etsin 3.06 da adamın boynu kırılıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atomsoup -- 10 Temmuz 2009; 11:42:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

bi insan nası isteedıgı zaman gorur ıstedıgı zaman goremez bunu acıkla o zaman
    cm punk hayranısın guzel iyi ama kabul edın artık cm punk da bı heel karakter
    ayrıca heel karakterlere de bı antıpatım yok mesela edge'i severım
    nerdeyse 10 yıldır jeffın n buyuk rakıbı ama severım yanı
    cm punk edge ozenıyo o yuzden sevmıyorm
    bu son lafıma sınırlenebılırler yazmasamıydım acaba

O görememe numarası taraftarları kıl etmek ve CM Punk'ı heel yapmak için gayet uygun bir seçimdi, forumda da görüldüğü gibi bayağı etkili olmuş.

CM Punk heelken daha çok sevilen bir karakter zaten, ROH veya OVW'da güreşirken de kullandı bu heel karakteri, çok da tutuldu. Hazır Edge de uzun süreli bir sakatlık geçirmiş ve Smackdown en nefret edilen heellerinden birini kaybetmişken CM Punk Edge'in boşluğunu kapatmak için biçilmiş kaftan.

Ayrıca CM Punk Edge özentisi olduğunu düşünmüyorum pek, ama olsaydı da fena olmazdı. (Edge'in de büyük bir hayranıyımdır, onu da belirteyim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colorblind. -- 10 Temmuz 2009; 11:52:03 >

• yaşasın old school style
  • anzuhahahahahhaha.

• quote:

Orjinalden alıntı: ByOuss

quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Yaşasın Jeff Hardy/Rey Mysterio, nalet olsun CM PUNK!

Bayılıyorum bu herife.

+1

• 9 yaşındaki kardeşimle aynı şeyleri izliyorsunuz
  • izleyipte gerçek diyenlerin yaşı kaç acaba adam gibi söyleyin ama lütfen?
  • Ben anlamıyorum sizi: isteyen izler, istemeyen izlemez. Kimse gelip sizin yaptığınız işlere neden yapıyorsunuz bunu diye soruyor mu? Gelip konu dışında vaktini öldüreceğine daha işe yarar bir şeyler yap diyor mu? Profesyonel güreş bir eğlence sporudur ve izleyeni eğlendirirse görevini yerine getirmiş olur. İlla kan görmek istiyorsanız "CZW" veya başka amatör organizasyonların videolarını izlersiniz. Kanlı güreş nasıl oluyor görürsünüz? Bugün Türk televizyonlarında neden her sigara sahnesinde buzlama yapılıyorsa WWE'de de o yüzden kan göremiyorsunuz. Hayır buraya yok hepsi sahte, izlemeyin yazınca tatmin mi oluyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.