Şimdi Ara

Yaşasın Single Player!!!! (Dinazorlar buraya) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadgodinme

Çok taktiksel :)

belki anlatım bozukluğu yapmış olabilirim ama böyle yazman gerekmezdi ; bir army of two yu coop oynamak
    ve de diğer online oyunları kulaklıklarla ve de arkadaşlarla oynamak çok farklı bir eğlence oluyor ancak single ın tadı da ayrı tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 23 Mart 2008; 22:34:12 >
  • walla bir türlü online oynamaya nasıp olamadı bilgisayarda call of duty servera balanamadı carbonda ise account istiyo falan ancak single playerda bi hassı olarak şimdikli singler diyorum şu xbox 360 alayım sonra single mı yoksa online söylerim
  • Bir açıklama yapayım da daha netleşsin.... Hem single ı hem multisi olan oyunların single modu daha iyidir diye bi iddaam yok. Sadece single modu olan oyunların azlığı ve kalitesi beni düşündürüyor sadece. Ben onlardan daha çok zevk alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadgodinme

Bir açıklama yapayım da daha netleşsin.... Hem single ı hem multisi olan oyunların single modu daha iyidir diye bi iddaam yok. Sadece single modu olan oyunların azlığı ve kalitesi beni düşündürüyor sadece. Ben onlardan daha çok zevk alıyorum.

sadece online üzerine kurulu oyunlar dışında, mesela ut3 sıngle var ama çok dandik,her zaman single multiden fazla zevk verir bana ; ancak multiplayer da küçük düşünülmemelidir;single oynarken başına ne geleceğini kestiremeyebilirsin ;ancak multide böyle bir şey yok.Ve lag sorunları çok sinir bozucu oluyor ve bu beni çok soğutuyor online oyunlardan.

Son olarak 360 ve de pc de Alan Wake ve de ps3 de fahrenheit ın yapımcılarından Heavy Rain bu konuda çok başarılı olacaktır diye düşünüyorum

• oldum olası singlecı oldum ben de.. C64'den beri bu böyle.. bir de FRP çok svince, üstelik bir de üzerine baldurs gat, nwn, icewinddale, fallout gibi hala yerlerine adam gibi oyunlar gelmemiş CRPG'ler çıkınca insan tamamen singlecı oluyor.. WOW'da oynadım, diabloda, multi olarak.. ama hepsi baydı bi zamandan sonra.. o singleın verdiği derin hikaye, etkileyicilik, muhteşem video ve kurgu asla multi de yok.. COD4 te oynadım multi, evet arkadaşlarınla oynayınca fena olmuyor, ama hepsi bir yere kadar..
  • Ramlerin 64Mb olduğu celeronlu zamanlarda, akşam vakti biraları çakıp hurra yeni açılan cafeye gidip opasing force multiplayerinde kurbağa kermit karakterini seçip levye ile ergünü öldürüp sabaha kadar dalga geçmenin tadı da ayrıydı.(Counter çıktıktan sonra multiden vazgeçtik ogün bugündür oynamam. Online hiç sarmıyor)
    Memory card'ın ne olduğunu bilmediğimiz günlerde sabahlara kadar makinayı hiç kapamadan ne oyunlar bitirmiştik silent hill mi dersin rev mgs1 mi dersin.(PSX te 4 cd lik final fantasyi 2. gün cd değiştirmeye götürdüğümüzde bitirdiğimize inanmadı cd'ci memory cardı ver bakim dedi ozaman duyduk memory card' Arkadaşa'e bi kamyon küfür edince cd'ci emmim dayanamayıp bi memory hediye etmişti bize.)

Blues brothers.(favorimdir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 24 Mart 2008; 11:42:56 >
  • Tam analamıyla x360 lıve 2 haftadır beni uykusuz bırakıyor;
    2 hafta öncesine kadar sıngle oynayan biri olarak multi oynuyanlara "delirmiş" gözüyle bakıyordum;
    ama şu an bende "delirdim" galiba , yazılanları baştan sona okudum ;
    bi arkadaş yukarıda çok güzel ifade etmiş cod4 tarzı oyunlar "multide"vur parçala yok et şeklinde taktik yok sürekli hareket et sağa sola ateş et amaç yok (adam gibi),
    bu tarz oyunları "sıngle" oynamak banada daha mantıklı geliyor;
    ama spor oyunları futbol,motorlu spor oyunları,basketbol vb..karşındakinin tamamen becerisine ve zekasına taktik anlayışına daha musait oyunlar olduğu için bu oyunlarında "multisi"'ni oynamak çok daha zevkli olur.
    sonuçta "multi" insanın bayağı bir zamanını çalıyor ve neticede" sıngle"oynadığımda almış olduğum "haz"görevi bitirme bölüm geçme vb..çok daha fazla olduğunu dün bir kez daha dmc 4 oynarken gördüm.
    "sıgle"bizim gerçekten oyun oynadığımız anları yaratıyor konsol ve sen bir 3.yok;
    "multi" eğlence ,geyik, sohbet ederken bir yandanda oyun oynamak ,

• Bende Single Player oynamayı sevenlerdenim

Ama her zaman göremediğimiz aynı oyunu beraber oynayarak büyümüş ve yolları bi şekilde ayrılmış çocukluk arkadaşımızla o oyunları oynamak hem hasret gidermek hem bağlantıyı koparmamak adına Online derim ama tanımadığım insanlarla oynamaktan çok fazla hoşlandığımı söyleyemem, kalabalık arkadaş çevresi ile şu sıralar online PES 4 turnuvaları yapıyoruz ve çok zevk alıyoruz.

Şuda bi gerçek ki MGS serisini single oynamak gibisi yok, Aynı şeyi malesef Gears of War için söyleyemeyecegim, çok kısa sürdü ve bence Online oynanması gereken bi oyun olarak Single göre daha ağır basıyor.
  • Bende Single oynamayı severim hatta live yada multi'den oynamayı bir türlü sevemedim, live filan takılacağıma hiç oynamam çünkü benim asıl isteğim film tadında kendim ilerlemek ve macera yaşamak silent hill'i hatılıyorumda yada Alone İn The Dark 4'ü ing. sözlük ile ne oynardım yaaa ama şimdi bakıyorum live'den COD4 takılmak filan sarmıyo ve eskinin zevkini vermiyo ama CO-OP olayına bişey demem story moduna arkadaşlar ile beraber ilerlemek normaldende zevkli tabii ;
  • ben kendimi bildiğim için multi olayına hiç ama hiç dalmadım, dalsam da oynayacağım tek oyun Final Fantasy online olur arada sırada da COD4 de takılırım ama deli gibi bağlanacağımı bildiğim için hiç girmiyorum hayat benim için orda biter zira..

bence en zewkli olay 10 arkadaş filan toplanıp net cafeye gitmek ve orda counter ya da battlefield oynamaktır. head shot sonrasında cafede çıkan uğultular ölen elemanın suret ifadesini görmek filan bana o kadar zewk werir ki anlatamam hele bir de telefonu masadaysa telefondan onu arayıp tel çalarken dikkati dağaldığı için bıçakla öldürmek filan sonra da karşısında çıkıp dalga geçmek süper oluo yau :)

cafe olayında dune2000 e değinmeden geçemeyeceğim aynı 6 kişi 4 sene boyunca her çarşamba akşam 19.00 - sabah 04.00 arası oynardık yau ilk 20 dakka kimse saldırmaz sonrasında obaaaaaaaaaaaaa etraf kan ve metal gölü olurdu yau süper :DDD ama dediim gibi oynadıım yer cafe olduu için illa ki çıkmak zorunda kalırdık o yüzden bağlılık olmazdı ama eğer ewde elimin altında sürekli ulaşabileceğim bir olay olursa cidden kaptırırım kendimi yau o nedenle hiç girmemece :D

bunun haricinde single mod tabi ki süper bir şey lost odyysey oblivion tarzı oyunlar inanılmaz oluo saatlerce başından kalkmamacasına oynamak.. ama tabe illaki bir yerde bitiyor mutli nin aksine :D

sonuçta ikisinin de yerine zamanına göre süper özellikleri war kendine güvenme meselesi ben güvenmiyorum o nedenle multi ye girmiorum cafeler yeter bana bir kaç saat :D

• Single oyunlardan bahsetmişken, özellikle xbox360 ın platform oyunu konusunda çok büyük eksikliği var... Ki platform oyunlar en uzun soluklu oyun türlerindendir. Şöle 15-20 saatlik bi platform iş yapar. Hem xbox ın bir maskota ihtiyacı var artık... Mario, Jack and Dexter vb.... Bununla beraber adult oyuncular için fazlasıyla oyunu varken, minik arkadaşlar için çok çok az oyunu var... Microsoft un bu konuda da dikkati çekilmeli..
  • zaten bu platform işinde xbox tam bir fiyasko;
    hatta daha öncede bunla ilgili bir topic'de açılmıştı;
    şöyle mario,crash karışımı bişey çıkartsalar mükemmel olur;
  • Single player olarak oynadığım en iyi futbol oyunu SENSIBLE WORLD OF SOCCER.
  • birde artık firmalar sıngle hikayeden çok "multi"'ye önem vermeye başladılar benim dikkatimi bu çekti;

ayrıca konuyla alakasız ama:koalax'ın arşivle arşivle nereye kadartopic'inde;
    myfranco'nun kapanış cümlesine inanın koptum gerçi kendisini yazılanlardan ötürü biz davet ettik
  • haha ewet yau ben de koptum cümlesine, ama zaten ben ilk mesajda demiştim konu kapatılana kadar die :D

gerçekten de o ana kadar iyi muhabbet ettik :D
  • Hiçbir multi oyun silent hill,cod4,gears of war,resident evil,mgs,bioshock gibi ciddi çalışılmış ve sağlam senaryolar üzerine kurulmuş oyunlar kadar heyecan verici ve iz bırakıcı olamaz.
    Ancak 1 aylık live üyeliğim oldu cod4 ve fifadan aldığım zevkide tarif edemem.bambaşka bir olay süper eğlenceli.gerçek oyuncularla oynadıktan sonra artık single fifa oynayamıyorum mesela.her oyuncunun kendine has stili vardı kimi kolay kimi çok zordu.single çok yapay geliyo artık.spor oyunlarının geleceği multi olacak bence.
    multi cod4 ise hastalık gibiydi gerçekten çok eğleniyordum ve tadı hala damağımda.ama single cod4le multiyi kıyaslamam bile.keşke single oyunu bir o kadar daha uzun olsaydıda multisi olmasaydı.
    bence iyi oyun asıl zevki singleda verir.multiyle eğlence katar. live tam bir eğlence.live varken single oyunlara fazla zaman ayıramamak gibide bir sorun oluyor.oynayamadığım bi dolu oyun var.onları bitirir bitirmez live a devam.

• Singeller öldu (bi oyuncular sayesinde), yasasin Multigaming (yine biz oyuncular sayesinde)

Saka bir yana, devir Onlinegaming devri! Sebepleri cok basit...

-Satislara baktigimiz zaman Online destekli oyunlar singel oyunlardan cok daha fazla satis yapiyorlar. Neden acaba?
    -Online uzeri patch ve uppdatelerle korsanlari ayiklama imkanlari var, hem lenyyy'nin dedigi gibi canli birisiyle ayni anda oynamak insani her turlu yapay zekadan daha cok kastiriyor ayni anda daha cok zevk veriyor.

Ben kendi sahsima konusabilirim ancak ama singel oyunu hakikatten cok iyi degilse satin almam...böyle super kalitede singel oyunu kac tane var?
    2'cisi, yukarida bir arkadasda yazmis, Live'a cikmiyorum cunku cok fazla zaman gidiyor diye...cok dogru ve zamanin nasil gectiginin farkina bile varmiyorsun...bu kötumu? Tam tersi, demekkili cok zevk aliyoruz...ve benim icin önemli olan zevk. Illede singelde kasmak zorunda degilim...baktim fazla zorladi veya fazla basit geldi oyun...atarim bir kenara cikarim Live'a Forza2, Halo3, R6 Vegas2'ye veya canim sadece muhabbet etmek istiyorsa bir arkadasimla, acariz Live Arcade'den Bilardo/Poker oyununu hem muhabbet ederiz - hemde oynariz

Oyun yapimcilari icin önemli olan ise satislardir...eger singel oyunlari iyi satis yaparsa/para kazanirlarsa guzel oyunlar yaparlar...yoksa uyduruk singel ve super Online destekli oyunlar devrine hosgelirsiniz hepiniz

• Benim içinde en iyi multiplayer yanında arkadaşınla oynadığındır. Ama şu an en çok ne oynuyorsunuz derseniz Wow ve wfc üzerinden phantom hourglass İnsan zekasına karşı oynamak yapay zekadan sıkılanlar için birebir. Ama single oyunlardan aldığım zevki hiç birinden almadım Ne cod ne Wow ne diğerleri. Çok vakit alıyor bence ve insanların çok zayıf bir noktasından hep aynı şekilde yararlanıyor. Hep biraz daha iyi olayım diye uğraşıp duruyorsun. Ama çoğu zaman ilk başladığın dönemlerdeki zevki alamıyorsun yine de oynamaya devam ediyorsun. Umarım Kaliteli Single oyunlarda çıkmaya devam eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

-Satislara baktigimiz zaman Online destekli oyunlar singel oyunlardan cok daha fazla satis yapiyorlar. Neden acaba?
    -Online uzeri patch ve uppdatelerle korsanlari ayiklama imkanlari var, hem lenyyy'nin dedigi gibi canli birisiyle ayni anda oynamak insani her turlu yapay zekadan daha cok kastiriyor ayni anda daha cok zevk veriyor.

Çoğu oyun hem single hem multi oluyor.Bu yüzden online çok satıyor demek yanlış.Mesela cod4 alan herkes mutlaka önce single oyunuyor sonra oyunu bir köşeye atmayıp multiye geçiyor.Onlie üzerinden korsanları ayıklamaları bence büyük bir eksi biz beleşçiler için.

Multi de oynuyorum ama bir yerden sonra çok sıkıyor.Sırf frag almaya dayalı.Co op oyunlar çok eğlenceli mesela.Bu yaygınlaştırılsa çok güzel olur

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.