Şimdi Ara

Yaşasın Single Player!!!! (Dinazorlar buraya) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kastim tamamen singel oyunlariydi...guzel olanlari!

Mesela Mass Effect, BioShock, DMC4...bunlarin hepsi iyi satislar elde ettiler ama super satislar degil. Mesela duyduguma göre Bioshock2 Live destekli olacakmis, Mass Effect 2 kesin degil ama 3'cusune Co-Op destegi uzerinde calismalar diye söylentiler var...

Co-Op'da olsa, versus'da olsa sonucta bunlar Online uzeri oynanilan oyunlar, yani tek basina oynamaya-kasmaya gerek yok ama eksi yani Live uzeri Ban olasiligi eksi demeyeyim ben ona...aslinda haklari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 25 Mart 2008; 17:49:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

CellaTurcica,
    Kastim tamamen singel oyunlariydi...guzel olanlari!

Mesela Mass Effect, BioShock, DMC4...bunlarin hepsi iyi satislar elde ettiler ama super satislar degil. Mesela duyduguma göre Bioshock2 Live destekli olacakmis, Mass Effect 2 kesin degil ama 3'cusune Co-Op destegi uzerinde calismalar diye söylentiler var...

Co-Op'da olsa, versus'da olsa sonucta bunlar Online uzeri oynanilan oyunlar, yani tek basina oynamaya-kasmaya gerek yok ama eksi yani Live uzeri Ban olasiligi eksi demeyeyim ben ona...aslinda haklari

Hocam ben senaryolu oyunlara bayılıyorum.Multiplayer olarak co op olsa yaygınlaşsa çok güzel olur.Ama single'ın yeri ayrı benim için

• Şu bad company ye baktım biraz önce. Oyun müthiş ama multi olduğundan o müthiş oyunun içine etti. En kısa zamanda single ını bekliyorum
  • Hani 2 kişilik hack n slash ler? Cadillac dinasourus, Captan Commando, Metal Slug tarzı tamamiyle co-op üzerine dayalı oyunlar? Onlarda yok oldu.....
  • MMORPG diye bir laf var; milyonlarca kişiyi aynı ekrana sokuyor.
    SHADOW OF THE COLOSSUS diye bir oyun var koskoca dünyada yapayalnız bir adamın hikayesini anlatıyor

Hangi online oyun MGS (özellikle 1) oynamanın, bizzat SNAKE olmanın hazzını verir?
    Online sistemde hangi HARDCORE oyuncu "NEMESİS" kadar korku salabilir

Gecenin köründe(02:00-02:30 arası gibi) CONDEMNED oynarken, şahsen kimsenin ne sesini duymak nede varlığını hissetmek istemem ki; iliklerime kadar hissedeyim oyunu

Hangi oyunda DARKNESS gibi, mafya'dan 2.dünya savaşına kadar uzanan derin hikaye var???(oynanışı+karakterin karizmasını saymıyorum)

Yani SİNGLE, ONLİNE'ı döver

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.