Şimdi Ara

Yaşasın Single Player!!!! (Dinazorlar buraya) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim live girmek için zamanım olmuyodu banlanmadan öncede.forza single
  • açıkçası bende ta commodore 64 yıllarından beri çılgınlar gibi oyun oynarım. benim online oyun ile tanışmam "Earth and Beyond" oyunua denk gelir.. herkes ultima oynarken gerçek 3 boyutlu grafikleri ve bilim kurgu temasıyla oyunun daha ilk deneme günlerinde hayatımda ilk defa akşam 8 de oturup sabah 6 da başından kalkmıştım bir oyunun. işte o zaman dedim single player aslında benim tarzım değilmiş diye :)) ondan sonra EVE ONLINE çıktı (halada devam ediyor). önce betasına katıldım ve aklım başımdan gitti neredeyse, tek server üzerinde 14.000 (ondörtbin) insan oynuyordu dile kolay. bu arada belirteyim şu anda online ortalama 35.000 insan tek serverda oynuyor! online oyun değil online hayat resmen. (wow yanında super mario gibi kalır onuda belirteyim. oyunun yaş ortalaması 25+ dır). mmorpg'ler çok vakit istediğinden mecburen bırakmak zorunda kaldım.

insan birkere "gerçek zekalı" rakiplere karşı oynamaya başladımı, "yapay zeka" onların yanında parmak alıştırması gibi kalıyor. en gelişmişinden en eskisine bütün strateji oyunlarında sabittir, oyunların yaay zekalarında mutlaka ve herzaman bir açıkları vardır o açıklarını bulduğunuz zaman asla yenilmezsiniz. (örnek vermek gerekirse red alert2 oyuunda yapay zeka nedense mutlaka sizin shipyard ınıza saldırırdı. elindeki atom bombalarını tanklarını sürekli olarka ilk onu yoketmeye gönderirdi, bu sebepten dolayı gerçek üssünüzün uzağına 3-4 tane shipyard koyduğunuzda ana üssünüze baya bir süresuper silahlarla saldırı gelmezdi. )

• quote:

Orjinalden alıntı: keteor

Devil May Cry o kadar

DMC4 te karmakarışık ormanda saatlerce uğraşıp doğru kapılardan ışınlanmak, oyunu bitirdikten sonra suratının aldığı mutlu ifade ve artık bitti diyebilmek bana yetiyor.Multiplayer benim için sadece zaman kaybı.Benim multiplayer anlayışım 2.joystick ve arkadaşlar.

+1907

aynen katılıyorum dediklerine.. benim içinde multi 2. kol ve arkdaşlar.. eskiden aramızda toplanıp wining eleven kapışırdık deliler gibi gol attığında " nasıl çaktım ama 90 na " demek ve arkdaşının surat ifadesini görmektir zevk benim görüşüm eskiden daha zevkliydi oyunlar diye düşünüyorum.

• Bende single playercıyım

Oyunlarda benim için önemli olan kaç tane adam öldürdüm,kaç frag aldım falan değil.Her an kafanda yeni bir soru işareti olan senaryosu,güzel grafikleri benim için önemli.Fahrenheit aklıma geliyor da ondan aldığım zevki çok nadir almışımdır başka oyunlarda.

İngilizce bilmeyenler için multiplayer daha cazip görünüyor(tabi her multici ingilizce bilmiyor demiyorum).O kadar çok kişi tanıyorum ki single oyunda bir video veya konuşma araya girse hemen o sahneyi geçiyor.Yahu o zaman oyunun ne anlamı var?Bu kesim oyuncular sürekli multiplayer oynarlar çünkü singleda da yaptıkları sadece düşmanları öldürmektir.O yüzden gerçek oyuncularla savaşayım derler.Cod4 bile sıradan bir shooter değildi,senaryosu çok güzeldi.Oyunun sonunda olanlar insanı gerçekten duygulandırıyordu.

Ben şu devasa online oyunlardan ne anlıyorlar onu merak ediyorum.10 yaratık kesiyor level atlıyor,sonra 20 tane kesiyor bir daha level atlıyor.Sayı git gide artıyor.Yaptığı hiç birşey yok.Sırf yaratık kesmeye dayalı oyun.Ne grafik ne senaryo ne eğlence.Hiç biri yok.Oblivion oynasınlar da görsünler senaryo nasıl oluyormuş,grafik nasıl oluyormuş.Gerçi Age of Conan'dan beklentilerim var umarım o da monoton çıkmaz.

Birde kantırcı kesim var.Sırf counter strike oynuyorlar diye kendilerini oyuncu zannediyorlar

Ben multi de oynuyorum ama oyun oynadığım zamanın en fazla %10unu harcıyorum multide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 23 Mart 2008; 13:43:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Yerim ben bu topici

Forza single, forza film gibi senaryo, forza dehşet gerilim dehşet aksiyon dehşet kurgu

Bir Fahrenheit, Fatal Frame, anneyle oynanan Tomb raider serileri Tomb Raider 3 de London/Metro bölümünü 1 ay boyunca geçmek için saç baş yolmak ve sabahın 5 inde en sonunda bulmak ve anneyle birbirine sarılmak, sabahlara kadar winning eleven da master league yapmak roberto carlosla 45 metreden çakmaya çalışmak, Dante ile 3 başlı köpek boss u sinirden kudurtmak 12-15x combo yapmak.

Gerçekten yuh diyorum aradaki fark çok büyük. Milyonlarca multi gelse bu zevklerin tırnağı olamaz.

Multi DMC çıksa daha da süper olur Dante vs Vergil vs Lady vs Trish vs Lucia vs Nero ve sonradan açılan karekterler bosslar ve son açılan karekter Sparda Hemen istiyorum :D

Single oynamayı çıok seven birsi olmama rağmen multinin yeri apayrıdır bence.Başka şehirdeki bir arkadaşımla res. oynamak (gelir şimdi buraya ) gerçekten çok zevkli bence.Veya dmc de online sıralamaya girmeye çalışmak...

• single apayrı bi olaydır..resident evil 4 balck silent hill dmc serisi syphon filter splintell cell gibi..fakat yeni oyunlarda single kısa sürüyor ben bunu anlamıyorum..
  • Multi yok olsun demiyoruz biz. Mutlaka olacaktır multide zamanını harcayan tüm oyuncularada sonsuz saygım var. Ama bu iş öyle bir yere gitti ki ''para''. Bi oyuncudan defalarca para alıyolar ve multiplayer da öle dişe değer bir yenilik yok yeni dünyalar yeni karakterler daha fazla adam öldürmeler.... Artık sıkıcı olmadı mı? Single oynayan adamdan bir kere para alıyorlar ve işlerine gelmiyor sanırım... Grafik konusuna da değineceğim üst düzey grafikli 6 saat sürcek bi oyundan ziyade orta seviye grafikli 15 saatlik oyunu tercih ederim yeter ki senaryo doyursun beni.....
  • Multiplayer salgınını ben de hayretle izliyorum...Cod 4 te her gece saatlerce multi oynamalar,level arttırdım rütbem yükseldi vb.abartılan ifadeler vs...COD 4 'e giriyorum sürekli birbirini vur,strateji yok, saklanmak yok, siper almak yok , bu oyunu bu kadar çekici kılan nedir anlamıyorum...Aynı şeyleri futbol oyunları için söyleyemeyeceğim çünkü bu oyunların, multiplayer olarak ayrı bir zevki var...Farklı oyun tarzına ve taktiğe sahip rakipler, kaçan goller, son dakika atılan goller...Ps2 zamanından beri arkadaşlarımızla pes turnuvaları yaparız...Hatta ps2 cafelerin açılmasının sebebi de bu futbol oyunudur..Şimdi Pes in online maçları laglı olduğu için ps3 te FİFA 08 multiplayer takılıyorum...Farklı rakipler,değişik stratejiler, her rakibin kendine göre zayıf noktaları vs...COD4 ,Counter gibi oyunlardaki başıboşluk, strateji yoksunluğu bu oyunda yok...FİFA 08 ve geçen seneki PES 6 online alışkanlığımın dışında, sıkı bir single player oyuncusuyum...Single olarak en severek oynadığım oyun Resident evil serisidir....

• Senelerin Single Player Oyuncusuyum Fakat Sana Katılmıyorum !!!! Xbox Live Olayı İle Tanıştım Tanışalı Oyunlara Bakış Açım Değişti Online'ı Yabana Atmayın Bence !!!!!
  • @neo23: Strateji nasıl yok anlamadım.. eğer istediğin strateji ise toyun modlarında strateji ağırlıklı olaylarda var. sizin anlattığınız gibi cod4'te multiplayer oynuyorsanız zaten genelde spawn olmak dışında pek birşey yapamıyorsunuz demektir :) multiplayerda saklanırsınız, tuzak kurarsınız beklersiniz .. birker ekarşnızdaki gerçek bir insan bot gibi karşınıza çıkıp koşmuyorki sizi görünce saklanıyo taktik yapıyo.. bilemiyorum ilginç bir analiz olmuş..

@CellaTurcica: o yüzden World of Warcraft değilde, EVE-Online dedim. eve online oyununda yaratık kesip level atlamak diye birşey yok. Eve-Online oyununda gerçek ekonomi prensipleri çalışır oyundaki bütün cihazların ve gemilerin üretimi insanlara aittir, aynı şekilde gerkeli hammadenin çıkarılmasıda.. ayrıca oyunda yaratık kesip adam avlamak sistemi genelde oyunun genel oynanışının %20 sini kapsar. Eve-Online oyununda belli bir konu yoktor, belli bir hedef yoktur herşeyi kendiniz belirlersiniz, kendi hedefinizi kendiniz oluşturursunuz..

• quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder
    @CellaTurcica: o yüzden World of Warcraft değilde, EVE-Online dedim. eve online oyununda yaratık kesip level atlamak diye birşey yok. Eve-Online oyununda gerçek ekonomi prensipleri çalışır oyundaki bütün cihazların ve gemilerin üretimi insanlara aittir, aynı şekilde gerkeli hammadenin çıkarılmasıda.. ayrıca oyunda yaratık kesip adam avlamak sistemi genelde oyunun genel oynanışının %20 sini kapsar. Eve-Online oyununda belli bir konu yoktor, belli bir hedef yoktur herşeyi kendiniz belirlersiniz, kendi hedefinizi kendiniz oluşturursunuz..

Eve online'ı oynamadım ama bir inceleyeceğim.Eve online kısırdöngüyü kırmışsa gerçekten çok faydalı bir iş yapmış.Zaten mesajımda da belirttim yakında çıkacak age of conandan da umudum var.Ama diğer "karakter kasmalı" oyunlar hiç hoşuma gitmiyor

• Multiplayer özellikle devasa online lar biraz daha oyun kapsamının dışında olarak simulasyon gibi... Ben haz etmiyorum
  • önce single bitirilir sonra online'a geçilir ;)

aldığım oyunun suyunu çıkartana kadar oynarım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Estargeus

quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Yerim ben bu topici

Forza single, forza film gibi senaryo, forza dehşet gerilim dehşet aksiyon dehşet kurgu

Bir Fahrenheit, Fatal Frame, anneyle oynanan Tomb raider serileri Tomb Raider 3 de London/Metro bölümünü 1 ay boyunca geçmek için saç baş yolmak ve sabahın 5 inde en sonunda bulmak ve anneyle birbirine sarılmak, sabahlara kadar winning eleven da master league yapmak roberto carlosla 45 metreden çakmaya çalışmak, Dante ile 3 başlı köpek boss u sinirden kudurtmak 12-15x combo yapmak.

Gerçekten yuh diyorum aradaki fark çok büyük. Milyonlarca multi gelse bu zevklerin tırnağı olamaz.

Multi DMC çıksa daha da süper olur Dante vs Vergil vs Lady vs Trish vs Lucia vs Nero ve sonradan açılan karekterler bosslar ve son açılan karekter Sparda Hemen istiyorum :D

Single oynamayı çıok seven birsi olmama rağmen multinin yeri apayrıdır bence.Başka şehirdeki bir arkadaşımla res. oynamak (gelir şimdi buraya ) gerçekten çok zevkli bence.Veya dmc de online sıralamaya girmeye çalışmak...

Biri benimi çağırdı
    Evet bu aralar multi sayesinde PS3'ün yüzüne bakıyorum. Multiyi bende severim, hatta hala PC'de COD2 oynarım.Ama bunu söylerken bir yanımda çelişiyor. Kimi zaman Multi delisi kimi zaman ise Single delisi olurum. Daha hala kendimi tanıyamadım

• valla bende aynen single player diyorum başka bişi demiyorum oodworld oyununu bilmeyen yoktur sabahlara kadar oynadığımı bilirim psx te ondan sonra resident evil serileri heart of darknes ve daha niceleri single player'in yeri kesinlikle tartışılmaz ama arada iki online fifa kapışmakta işin cilası yani tabi bu psx ten öncelerride var karakutuda fuel oil nintendo 8 bitlikte goal 3 ninja ryukenden mega drivede eart worm jim diye gidiyor daha sonra cd li makinelerden panasonic konsol çıkarmıştı ondada captain cousart diye mütiş bi oyunvardı derken teknoloji ilerledi psx çıktı ps2 çıktı ondan sonrada kral çıktı xbox360 bu arada konu nereye kaydı yavv.. singlede oynanır onlinede ama single daha ağır basıyor bende

• hocam,madem ki oyunlarda yalnız kalmak istiyorsun.sana iki oyun önericem seni bu dünyadan alıp götürecek.

1.Lost oddyesy yeni çıktı.
    2.oblivion game of the year edition.bu iki oyun seni rahat 6 ay yalnız bırakır ;)
  • Ah o lost odyssey
    Ah o lost odyssey

Of ulen of oyun değil başka bişey.
  • COD2'yi 360'ta oynayana kadar,online oyun oynaynlara şaşan biriydim.Şimdi COD4 oynarken kendime şaşıyorum
  • quote:

@neo23: Strateji nasıl yok anlamadım.. eğer istediğin strateji ise toyun modlarında strateji ağırlıklı olaylarda var. sizin anlattığınız gibi cod4'te multiplayer oynuyorsanız zaten genelde spawn olmak dışında pek birşey yapamıyorsunuz demektir :) multiplayerda saklanırsınız, tuzak kurarsınız beklersiniz .. birker ekarşnızdaki gerçek bir insan bot gibi karşınıza çıkıp koşmuyorki sizi görünce saklanıyo taktik yapıyo.. bilemiyorum ilginç bir analiz olmuş..

COD4 ün multisinin bu kadar abartılacak bir yanı yok ve burdaki çoğu kişi biliyor ki cod4 fazla strateji istemeyen, herkesin birbirini kovalayıp vurduğu (deatmatch modu) bir oyun...Ben multiplayer tercihimi futbol oyunlarından yana kullanıyorum...Yine de zevkler tartışılmaz..

• quote:

Orjinalden alıntı: neo23

quote:

@neo23: Strateji nasıl yok anlamadım.. eğer istediğin strateji ise toyun modlarında strateji ağırlıklı olaylarda var. sizin anlattığınız gibi cod4'te multiplayer oynuyorsanız zaten genelde spawn olmak dışında pek birşey yapamıyorsunuz demektir :) multiplayerda saklanırsınız, tuzak kurarsınız beklersiniz .. birker ekarşnızdaki gerçek bir insan bot gibi karşınıza çıkıp koşmuyorki sizi görünce saklanıyo taktik yapıyo.. bilemiyorum ilginç bir analiz olmuş..

COD4 ün multisinin bu kadar abartılacak bir yanı yok ve burdaki çoğu kişi biliyor ki cod4 fazla strateji istemeyen, herkesin birbirini kovalayıp vurduğu (deatmatch modu) bir oyun...Ben multiplayer tercihimi futbol oyunlarından yana kullanıyorum...Yine de zevkler tartışılmaz..

hiç de öyle deği bir team tactical ve de search and destroy kulaklıklarla çok taktiksel bir oyun oynamanıza adeta zorluyor sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 23 Mart 2008; 22:11:43 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.