Şimdi Ara

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :)) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
11
Favori
27.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt
    arkadaşlar evlilik her şey değildir ki. nedir anlamıyorum bu evlilik baskısını. neden hem aile hem de toplum baskı yapar evlen diye? neden büyüklerin veya arkadaşların her konuşma esnasında ne zaman evleneceksin diye sorar? evlenince her şey bitmiyor işte. bu yaşıma kadar ilk kez geçen haftalarda birisiyle ciddi olarak düşündüm, rededilince evlilik düşüncesini orada bıraktım. bir daha da inş. düşünmem. çok şükür işim var, kafam rahat. zaten bu yaştan sonra bir başkasının nazı hiç çekilmez. inanın bu tür baskılar kişiyi psikolojik olarak çok etkiliyor. kim bilir istemese bile adettendir deyip evlenenler vardır. takılmayın fazla bu konuya. kısmet ve istek işleri bunlar.

Yaş kaç?

16

• 18 imde evlenicem zor bekliyorum .
  • Bendede yaş 25. Aslında halimden memnunum ama arkadaşlar teker teker nişanlanıyor, evleniyor. Bu bazen insanı üzebiliyor.

Ayrıca bu güne kadar birkaç kere darbe yedik, bundan sonrada adım atacak cesaret kalmadı.

Şimdilerde kendimizi kandırıyoruz

"Deli başım, at uşağım yeter bana."

YAŞI 30 VE ÜSTÜ OLUP HALA BEKAR OLAN ERKEKLER KULUBÜ :))

• quote:

Orijinalden alıntı: fat1453

33-34 yaşındayım hayatımda evlenebilirim dediğim bir iki kızla tanışmak nasip oldu.Geçen yılda hayatımın en güzel aşkını yakaladım.Çok az bir zaman bir arada olabildim; ve şu yaşıma kadar ne kadar boş ve kalitesiz yaşadığımı anladım,kıza resmen aşık oldum.Aşık olduğum kızın üniversiteyi bitirdiklerini söylemişlerdi ve ne yazıktırki benim talihsizliğim kız bu sene liseyi yeni bitirdi.Bana geçmiş yaşantımın en güzel anlarını toplasaydım onunla başbaşa kaldığım bir dakikakaya değişmezdim.Sanki kendimi rüyalar aleminde hissettim.uçmanın ve varolmanın amacını kavradım.Kız 18 yaşında ve bense 33-34 yaşındayım imkansız bir aşka yakalandım ve o aşk içinde son nefesimi verene kadarda yalnız yaşayacayağım.Artık ruhumu ve bedenimi işgal eden biri var.Aşk acısı derinde olsa bütün bedenimi parçalasada,hücrelerime kadar yok yoketsede ben buyum ve bu böyle kalacak.Aşkım için ölürüm.

Niye ölüyorsun, kızın yaşının 18 olması engel değil ki, rahatlıkla evlenebilirsiniz isterse

• Ben evliyim valla imreniyorum bazen bekarlara (özgür yaşamaktı amacım ama hanım beni kandırdı) ama güzel bir oğlum ve çok sevdiğim bir hayat arkadaşım olduğu içinde şükrediyorum. Beni de bekar kabul edip aranıza alırmısınız. Yaş:27

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 8 Temmuz 2010; 12:00:14 >
  • Yarın öbürgün etrafınızda ki insanlar da birer birer evlenip. Sizinle irtibatını keserse o zaman halen elinde fırsat olupta evlenmemeyi düşünenleri görürüm.
    Eğer fırsatı olupte evlenmeyenler hiçte haklı sayılmaz. Sadece fazla rahatlık ve sorumsuzluktan başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: you_know_who

Ben şimdiden yerimi ayırtayım çünkü hiç sevgilim olmadı şu ana kadar ve 6 kere reddedildim yani ümidimi tam anlamıyla kaybettim ben kim bir kızın elini tutmak kim yalnız yaşamaya alışacağız artık...

dostum ben 20 yaşındayım ve 9 ay öncesine kadar hiç kimse girmemişti hayatıma. bi kızın elini bile tutmamıştım daha ve bulamıycamı düşünüyodum. ama çok şükür hayatımı paylaşacağıma inandığım insanla birlikteyim şu an. hiç ama hiç belli olmuyor ne zaman neyin karşına çıkacağı. bildiğim bişey varsa o insan kesinlikle çıkıyo karşına hiç merak etme önemli olan fırsatı yakalayınca elinin tersiyle itmemek.
  • 20 li yaşlarda ne evliligli huleyn, takılırım kafama göre, hür dogdum hür yaşarım dersiniz. 30 lu yaşlarda ulen acaba mı ? dersiniz. Haftasonları gezecek kimseniz kalmaz, çünkü arkadaşlarınızın hepsi evlidir, insnalar ya çift hanımlarıyla gezer, ya da ailecek bir yere gider. Davet etseler de ne işin var sap gibi aralarında, gitsen daha kötü hissedersin kendini. 35 e dogru aç suzu oturursun akşamları evde, yapacak birşey, sohbet edecek kimse yok evde, paso forumları refresh yapar durursun. 35lere geldiginde hala bekarsan işte o çok kötü.. Yanlızlık zor iş. 30 undan sonra zaten artık tek yaşarım, özgür kalırım diyemiyorsun, insan sosyal bir varlık, bir ailenin eksikligi derin yaralar bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StummScream

Yarın öbürgün etrafınızda ki insanlar da birer birer evlenip. Sizinle irtibatını keserse o zaman halen elinde fırsat olupta evlenmemeyi düşünenleri görürüm.
    Eğer fırsatı olupte evlenmeyenler hiçte haklı sayılmaz. Sadece fazla rahatlık ve sorumsuzluktan başka birşey değil.

Vallaha öyle.Evlenince niye irtibatı keserler anlamıyorum?Konuşmak için illaki evli olmak mı gerekiyor?
  • Çiftler arasında bir sap garip duruyor haliyle ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Çiftler arasında bir sap garip duruyor haliyle ondandır

İyi de bunlar evlenecek sabah-akşam beraber hiç sıkılmayacaklar mı?Ben arkadaşımı haftada veya iki haftada bir bir yerlere çağıramayacak mıyım?
    Ben evlensem bile arkadaşlarımı bırakmam.10 yıllık arkadaşımla evlendim diye görüşmeyecek miyim?Saçma bence ya da doğrusu görüşmemekse ben evlenecek biri değilim.
  • evlenince evden işe ,işten eve geliceksiniz belki haftasonu bile calışacaksınız .hiç bir arkadaşınızın boş zamanı sizinkine uymayacak . cevremden gördüğüm evlilikleri sölüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Çiftler arasında bir sap garip duruyor haliyle ondandır

İyi de bunlar evlenecek sabah-akşam beraber hiç sıkılmayacaklar mı?Ben arkadaşımı haftada veya iki haftada bir bir yerlere çağıramayacak mıyım?
    Ben evlensem bile arkadaşlarımı bırakmam.10 yıllık arkadaşımla evlendim diye görüşmeyecek miyim?Saçma bence ya da doğrusu görüşmemekse ben evlenecek biri değilim.

Biz de oyle derdik de zor oluyor. Herkes iş çouluk cocuk kendi derdinde. 40 yılda bir görüşürsek sanslıyız. Haa bu arada evli olup duzenli görüştügümüz arkadaslar da var. Imkan meselesi, yakın oturuyorsanız, bos zamanlarınız uyorsa neden gorusulmesin.

• Dimi ama ?
  • Benim yaş'da 30 oldu. Daha önceden evliliği falan hiç düşünmezdim. Son 5 aydır ilk defa evlilik olayını ciddi ciddi düşünmeye başladım. Artık yalnızlık zor geliyor. Eskiden çok severdim ama artık katlanamıyorum yalnızlığa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 4 Ağustos 2010; 17:06:27 >
  • +1.

iğrenç bir şey bu yaşta yalnız olmak.
  • 30'a daha 6 senem var benim ve yanlız yaşıyorum ve bu şekilde mutluyum.
    ben bana yetiyorum kısacası başka biriyle yaşıyıpda o sorumlulukları almak istemiyorum ne gerek var yahu
    Tabi ki zor yanlız yaşamak ama üstesinden geliyoruz,1 gecelik ilişkiler sağolsun
    görüşmek dileğiyle..
  • Abi 12 Yaşındayım Ama Kendimi 40 Gibi Hissediyorum,Giriyimmi?
  • Evlenmek Basit Hemde Bişey Değilkiii
    Esas Çocuk oldukdansonra Evlenmiş oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocknRollBaby

Abi 12 Yaşındayım Ama Kendimi 40 Gibi Hissediyorum,Giriyimmi?

hemen gir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.