Şimdi Ara

Yaşım 20. Bir ilişki hayatım olmayacak diye endişeleniyorum üzülüyorum. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kızların bana gelmesini beklediğimi mi söyledim? Biraz düzgün konuş.

• Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    Dürüst olarak cevapla. Kaç kere tanımadığın bir kızın yanına gidip tanışma amaçlı sohbet açıp Instagram veya tel no aldın? Erkek ol dememe mi alındın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 30 Ekim 2021; 20:13:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pisikletçi kullanıcısına yanıt

Erkek ol lafını biraz laubali buldum hocam.

Alamadım. Bu sadece kızlar da değil kadın erkek herkes de yaşadığım bir sorun. İlk adımı atmakta zorlanıyorum.

• Blackpilled veya sosyal fobik değilsen durumlar zaten kendiliğinden gelişir / gelişmeliydi. Blackpilled yani Incelsen yapacak bir şey yok. Sosyal fobi veya asosyallik varsa durumu düzeltmeye bak.

• Kendini geliştir spor yap vücut yap işe gir ticarete atıl zengin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşım 25 çoğu öğretmenim evlenmeyin dedi ben piyade komandoyum bende aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum da bu meslekte evlilik zor biraz nasip değilse olmaz o yüzden kafaya takmıyorum pek sende kafaya takmamalısın

• Para kazanmaya bak. Ticari yeteneğini gelistir. Finansal özgürlüğün vereceği mutluluğun yanında kız arkadaşın vereceği mutluluk devede kulak kalır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.