Statü derken forumda tanınırlığı kastetmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaşım 34 ve Sevgili Bulamıyorum (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: teamworken azından yaşıyoruz bu da bir şey be abi
Yani, orası öyle, haklısın :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LockleyAltra Moda MusicyoutubeDownload or Stream: https://AltraModaMusic.lnk.to/Q7jcv Download or Stream The Best Of: https://AltraModaMusic.lnk.to/WT-mF SASH! is a German DJ/production team, fronted by Sascha Lappessen, Ralf Kappmeier and Thomas "Alisson" Lüdke. In the 90s they had great succes with the hits Encore Une Fois and Ecuador. They have sold over 22 million albums worldwide and earned more than 65 Gold and Platinum awards. #Sash! #Ecuadorhttps://www.youtube.com/watch?v=9cQlVww0zKoboş yapma beni dinle demek. 97'den kalma bu şarkı bak kırarım kalbinizi açmayın şöyle konular.biz gençken her naneyi yidik de ne oldu aha geldik 44 biz de kırdık dizimizi oturuyoruz.
araba yok diyorsun 95
Türkçe Rap FanpageyoutubeParça : 08 Araba Yok Albüm : Cartel (1995)https://www.youtube.com/watch?v=u3zGVQFNz9kmaharet arabada olsa abin harem kurmuştu civic piyasada arabası ise bizimki hb astra ikincidir beyaz tabi ki.işte bize de seri katil diyorlar iş ev tip araba hepsi var ama amirlerim bile tırsıyor ben ne yapayım?birader 40 yaşında adam milyoner mühendis hep yurt dışında ona da arap tiplisin müslümansın falan diyorlarmış kaç tane aile vermedi kızını o ne yapsın 1.3 milyonluk cadillac'a biniyor.olmayınca olmuyormuş demek ki yoksa para yok ondan yok araba yok ondan yok bunlar hep tıraş.vermeyince mabut neylesin mahmut diye eski bir söz vardır.insanlar hayatlarına bir anlam katabilmek için evleniyorlar büyüdün iş askerlik iş ee sonra'ya düşen direkt evleniyor.ben işime odaklanacam keyfime bakacam diyen evlenmiyor.hz. ibrahim'i ateşe atmışlar karınca bir damla su ile koşturmuş gülmüşler o ne işe yarar diye karınca demiş tarafımız belli olsun.millet borç harç bulup evleniyor purpose çünkü demek ki senin gözün oynaşta değil istemem yan cebime koy hesabı istiyorsun.bi az kudur bütün konforunu elinle it tek amacın olsun bakalım nasıl evleniyorsun.
Haklısın hocam... Teşekkürler bu arada
-
quote:
Orijinalden alıntı: jeezeeyMerhabalar hocam, güzel görüşlerinizi bizimle paylaşmışsınız. Kendi bakış açınızı belirtmişsiniz ki ne güzel. Sayenizde güzel sohbet ortamı olmuş olur. Genç arkadaşlar faydalanır. Dediklerinize yer yer katılıyorum. Kendi durumumu da yazmak istedim. Zıt geldiği yerler de olacaktır, kesiştiği yerler de olacaktır.
Yaşım 32, bu bilgiyi vererek başlayalım. Öncelikle lise mezunuyum. 2 üniversite terk ettim. Şu anda bir çağrı merkezinde ingilizce yabancı dil tazminatlı olarak çalışıyorum. Aşırı kazanmıyorum. Evim, arabam, marka kıyafetlerim yok. Toplumun tahsilli olarak kabul etmediği bir birey olmakla beraber kendimi grafik tasarım, web tasarım alanında geliştirdim. Şu anda unreal engine ile oyun geliştirmeye çalışıyorum. Bütün bunları neden anlattım derseniz; bahsettiğiniz hipergami olayını vurgulamak için. Kimi insana bu özellikleri saydığımda lise mezunu vasıfsız, kimi insana bu özellikleri saydığımda eğitimli olarak görebiliyor beni. Hipergami kavramı da kabından taşıp subjektif bir anlam taşımaya başladığı için örnek veriyorum bunları. Hayatım boyunca en eğitimli yüksek lisans mezunu kişiden en saf kesime kadar kız arkadaşım oldu. Toplum tarafından çirkin olarak yaftalanabilecek tipte olan kız arkadaşlarımla sabahlara kadar keyifle uykusuz muhabbet ettiğim de oldu; insanların dibinin düşeceği manken gibi kızlarla 1 ay çıkıp ayrıldığım da. Sayısız kız arkadaşım oldu ve toplumun hipergami normları içerisinde kabul ettiği para, ün, güç bende yoktu.
Hipergami, alfa erkek, ezik kişilik v.b. gibi toksik güruhların ürettiği yaftaları kendinize yakıştırmayın kesinlikle. Bu yaftalar kendi nezdinizde kendi değerinizin düşmesini sağlar. Kendinizi öyle görmeye başlarsınız. Kendi değerinizi görün. Öğrenin, öğrenin, öğrenin. Bütün bu yazdıklarımdan ufacık dahi çıkarım yapabilirseniz ne ala. Lütfen toplumun x kesimi y olmazsa z yapmaz; o kızlar para olmazsa sana bakmaz gibi şeyler demeyin. Kız, erkek tüm arkadaşlarıma söylüyorum; toplumsal normları yıkıp modern bir toplum yaratmak tamamen sizin elinizde.
Haklısınız hocam da fakat bireysel olarak duruş ortaya koymak toplumsal normları değiştirmiyor, etkilemiyor. Bazı genç arkadaşlar karşı cinse yüz vermemek için pasif davranıyor, fakat malum cinse sosyal medyadan yürüyen onlarca erkek oluyor, dolayısıyla o bazı genç arkadaşların pasif davranması karcı cinsin değerini düşürmüyor... Toplumsal normlar öyle kolay kolay değişmez...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A5765A7F6
Hocam ben sizi hatırlıyorum bayadır görmeyince herhalde birini bulup evlendiniz sanmıştımMaaşımı kiraya ve banka kredi borçlarıma yatırmaya devam, para yok hocam, başlıktan anlaşıldığı üzere sevgilim de yok hala, evlilik bana galaksiler kadar uzak :)
-
züğürt tesellisi diyecekler ama yalan değil bana göre bi 10 senen daha var vur kır parçala on senede ne kredi bırak ne kötü iş bırak uzun bir süre.keşke ben hastalık yüzünden 10 sene ara vermeseydim iş hayatıma şimdi evli olmasam bile daha rahattım ondan seri katil diyorlar bana bipolar hastasıyım ama bi sor yıllarca koma gibi hastanede yattım hafıza kaybı geçirdim 2013'te açtım ben gözlerimi film gibi uyanıyorsun hastanedesin nan ne işim var burada diyorsun halbuki yıllardır oradasın 3 tane doktor karşında günaydın diyor ala ala diyorsun evet ilk bunu hatırlıyorum 2013'te.öncesi yalan, küçük küçük fotograf kareleri ben titanic izledim şöyle oluyor nah işte izlememişsin 3 saniyesini hatırlıyorsun o da yanlış.en iyi seri katiller çift kişilikli olurmuş valla ben bir tanesini kurmakla meşkulum 8 senedir.ingilizce bisiklet o bu baştan öğrendim.ben mali müşavirdim ne kadar zor olması ama şimdi sor beyanname nasıl dolar hiçbir fikrim yok.memur oldum da düzen oldu kafam dağıldı kendime geldim keşke 14 sene önce olsaydım.bi galaksi mesafesi varsa ben oradayım ama bana bile 50'ye gel istersen hep gençsin seni evlendirecez diyenler var buna göre senin umudunu hiç kesmemen gerekir senin kendini iyi hissetmen önemli.sülalem raad lan 2 bin liralık saati taksit maksit alabilirim demen önemli sırf kendini şımartmak için.o parasal ve zihin rahatlığına geldikten sonra ister evlen ister evlenme kim 500 milyon istere adam çıktı 65 yaşında "nişanlısı" da izliyordu yani amaç değil bir değerdir sana değer katan kadınlar ama saat gibi bir aksesuar gibi değil tabi çünkü sen bir saate değer katamazsın ama kadına katarsın.şöyle diyeyim çift sim destekli bir telefonda bir erkek de bir kadın da bir sim karttır ve aynı telefonda buluşur.o telefon tek simle de çalışır ama iki simle daha iyi.bu durumda kadınlar senden değerli değil sen de onlardan değerli değilsin sen 34 yaşımda evde kaldım diyorsan benim son kız arkadaşım 43 yaşında şu anda ve onlara daha kötü baskı yapıyorlar erkeklere kısmet diyorlar.bizim biyolojik saatimiz falan yok ki sen de 65 yaşında evlen yeter ki şu stressten kurtul hayat süprizlerle dolu.
-
Toplumsal norm dediğiniz şeyler kendiliğinden ortaya çıkmaz hocam. Bireylerin tutum ve davranışlarının genele yayılarak klişeleşmesiyle oluşur ve yine bireylerin kabulü ile norm halini alır. Yine bireylerden; senden, benden ortaya çıkar. Bireyler değişirse, gelişirse, öğrenirse toplum ve normları da aynı istikamete gider.
-
Ama benim ciğerim yanar,
Ten oyalanır,
Can kanar,
İki gözüm, iki çeşme, haberin yok,
İçerime, içerime akar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
its over
-
Banker Bilo filmindeki kapıcı İlyas Salman gibi isen olmaz tabiki. Oradaki patron Bilo olacaksınki onlar senin ayağına gelecek.En azında elyüz saç bakımı, kılık koyafet vs bunlar ilk görüşte etken faktörler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam internetten hiç aramayın bence çünkü çirkin bir kıza bile 100 lerce erkek yazıyor siz ortalama bir tipseniz arada kaynayıp gidersiniz çünkü internette tek geçerli şey dış görünüştür gerçek hayattan arkadaş vasıtasıyla bulmanız daha mantıklı olur
-
ülkeyi hindistan gibi görüyor yabancılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X