Şimdi Ara

Yasin 1 gol 1 asist (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yasin'in çöp olduğu bir gerçek ama Belhanda'ya verilen şans Yasin'e verilse en az 5-10 atardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulİstanbulOlalı

Yasin zaten oynadığı her sezon gol ve asist sayısı olarak çok iyi olan birisi, gole bu kadar katkı yaparken niçin yedeğe çekildi bilmiyorum.

Siz ciddi misiniz ya? Gerçekten bu mudur yani?

Hocam adam bencil, top ezen ve defansa yardım etmeyen bir oyuncu.Tek bir maçla göklere çıkarmanın alemi yok çöp olan adamları yüceltip durmayın.Neden yedeğe çekildiğini bilmiyorum demişsin, sanırım maçları izlemediğin için oynadığı oyunu bilmiyorsun.

Tolga yerine tercih ederim diyen var.Kafalar pırıl pırıl maşallah.O sezon başında oynana oyunda kimse Yasin'i aradı mı? İhtiyaç olmayan bir oyuncuyu neden oynatırsın? Hatta koşmayan, pres yapmayan o taktiğe uymayan oyuncuyu niçin oynatırsın ki?

Hafızanızı tazeleyin ve tekrardan Yasin'in neden oynamadığını düşünün.

İlk maçlarda Yasin’i tabi ki aradık. Neredeyse tamamen sağ kanattan hücum ediyorduk. Sol kanat iptaldi. Rodriguez de kesik yiyince hiç hücum edemez olduk. Tolga’dan kanat oyuncusu olmaz. Bir maç oldu iki maç oldu. Fikstür zorlaşınca foyası meydana çıktı işte. Dün sakatlanmasaydı büyük ihtimalle yine kabız bir maç izleyecektik. 4-2-3-1 taktiğine kesinlikle Yasin daha iyi uyuyor.

Koşmadığı ve pres yapmadığı da doğru değil. Dün 12 km’ye yakın koştu ve sahanın en çok mesafe kat eden oyuncusuydu. Ve bu koşuların çoğu sprint, Tolga aynı mesafeyi depar atmadan koşuyor. Tolga’nın defansa yardımını Başakşehir maçında gördük. Oynadığı kanat otobana döndü.

Bencil olduğunu da düşünmüyorum. Genel olarak asist sayısı yüksek bir oyuncu. Tolga’nın herhangi bir asistini hatırlamıyorum. Son vuruşlar iyi olsaydı Yasin dün 2-3 asistle bitirebilirdi. O kanatta Yasin olur, feghouli olur. Ama Tolga olmaz.

Hocam kusura bakmayın ama yazdıklarımı hiç anlamamışsınız.Senenin başında ki oyunda Yasin'e gerek yoktu çünkü koşan bir takım vardı.Yasin 12 km koşmuş da ne olmuş defansa düzgün yardım etmiş mi? Sol kanattan net gol şansı olan bir pozisyon hatırlıyorum onu da kendisi yok etti zaten.

Bencillik olayı, oyuna sonradan girdiği yaz aylarında ki maçlardan çok net anlaşılıyor.Kusura bakmayın hocam ama balık hafızalısınız hem de hepiniz.Şu anki sistemde kanat oyuncusu gerekiyor ama bu Yasin değil.

Olaya bak ya gelmiş burada Tolga övüyorum Çok net söylüyorum bir kaç hatadan sonra buralar yine Yasin'e sövmeye başlar.Bu maç bencil oynamadı diye böyle devam etmeyecek bu hatta iyi oynadı diye iyi de oynamayacak.Kimse rakibin farkında değil ama rakip Alanya idi.

@İstanbulİstanbulOlalı Maçları takip etmiyorsunuz üstelik Fenerlisiniz.Ne diye konu hakkında yorum yaptığınızı merak ettim.İstatiktiklere bakarak iyi oyuncu demek de yeni moda oldu.Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayınız hocam iyi forumlar.

• Yasine iyi diyen var helal olsun. Adam dün aldığı tüm topları ezdi. Hatalı pas tercihleri yüzünden pozisyonlar çöpe gitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulİstanbulOlalı

Yasin zaten oynadığı her sezon gol ve asist sayısı olarak çok iyi olan birisi, gole bu kadar katkı yaparken niçin yedeğe çekildi bilmiyorum.

Siz ciddi misiniz ya? Gerçekten bu mudur yani?

Hocam adam bencil, top ezen ve defansa yardım etmeyen bir oyuncu.Tek bir maçla göklere çıkarmanın alemi yok çöp olan adamları yüceltip durmayın.Neden yedeğe çekildiğini bilmiyorum demişsin, sanırım maçları izlemediğin için oynadığı oyunu bilmiyorsun.

Tolga yerine tercih ederim diyen var.Kafalar pırıl pırıl maşallah.O sezon başında oynana oyunda kimse Yasin'i aradı mı? İhtiyaç olmayan bir oyuncuyu neden oynatırsın? Hatta koşmayan, pres yapmayan o taktiğe uymayan oyuncuyu niçin oynatırsın ki?

Hafızanızı tazeleyin ve tekrardan Yasin'in neden oynamadığını düşünün.

İlk maçlarda Yasin’i tabi ki aradık. Neredeyse tamamen sağ kanattan hücum ediyorduk. Sol kanat iptaldi. Rodriguez de kesik yiyince hiç hücum edemez olduk. Tolga’dan kanat oyuncusu olmaz. Bir maç oldu iki maç oldu. Fikstür zorlaşınca foyası meydana çıktı işte. Dün sakatlanmasaydı büyük ihtimalle yine kabız bir maç izleyecektik. 4-2-3-1 taktiğine kesinlikle Yasin daha iyi uyuyor.

Koşmadığı ve pres yapmadığı da doğru değil. Dün 12 km’ye yakın koştu ve sahanın en çok mesafe kat eden oyuncusuydu. Ve bu koşuların çoğu sprint, Tolga aynı mesafeyi depar atmadan koşuyor. Tolga’nın defansa yardımını Başakşehir maçında gördük. Oynadığı kanat otobana döndü.

Bencil olduğunu da düşünmüyorum. Genel olarak asist sayısı yüksek bir oyuncu. Tolga’nın herhangi bir asistini hatırlamıyorum. Son vuruşlar iyi olsaydı Yasin dün 2-3 asistle bitirebilirdi. O kanatta Yasin olur, feghouli olur. Ama Tolga olmaz.

Hocam kusura bakmayın ama yazdıklarımı hiç anlamamışsınız.Senenin başında ki oyunda Yasin'e gerek yoktu çünkü koşan bir takım vardı.Yasin 12 km koşmuş da ne olmuş defansa düzgün yardım etmiş mi? Sol kanattan net gol şansı olan bir pozisyon hatırlıyorum onu da kendisi yok etti zaten.

Bencillik olayı, oyuna sonradan girdiği yaz aylarında ki maçlardan çok net anlaşılıyor.Kusura bakmayın hocam ama balık hafızalısınız hem de hepiniz.Şu anki sistemde kanat oyuncusu gerekiyor ama bu Yasin değil.

Olaya bak ya gelmiş burada Tolga övüyorum Çok net söylüyorum bir kaç hatadan sonra buralar yine Yasin'e sövmeye başlar.Bu maç bencil oynamadı diye böyle devam etmeyecek bu hatta iyi oynadı diye iyi de oynamayacak.Kimse rakibin farkında değil ama rakip Alanya idi.

@İstanbulİstanbulOlalı Maçları takip etmiyorsunuz üstelik Fenerlisiniz.Ne diye konu hakkında yorum yaptığınızı merak ettim.İstatiktiklere bakarak iyi oyuncu demek de yeni moda oldu.Lütfen bilmediğiniz konularda yorum yapmayınız hocam iyi forumlar.

Kosan bir takim sadece sezon basinda degil, her macta vardi. Ama gel gör ki sadece kosmakla mac kazanilmiyor. Kanat oyuncusu olmadan oynadigimizda hem pozisyon üretemiyoruz, hem de rakibin kanat ataklarina engel olamiyoruz. Bunu Trabzon ve Basaksehir maclarinda net gördük. Olay Yasin'in süper topcu olmasi degil, dogru pozisyonun oyuncusu olmasi. Sadece bu yüzden bile Tolga'ya tercih edilir.

Rakip Alanya'ydi ama Yasin ve Rodriguez olmasa bu macta da aptalca puan kaybedecektik. Neredeyse bütün hücumu bu iki oyuncu sürükledi. Tolga'nin sakatlanmasi Tudor'un resmen ömrünü bir hafta daha uzatti. Hele hele bir de son anda sakatlanan Denayer'i orta saha oynatma fikri vardi ki sonucunu düsünmek bile istemiyorum.

Yasin'in bencilligini, yaz aylarini falan bosverin simdi. As takimla antremana bile cikmadan macin yildizi oldu mu? Oldu. Macin en cok kosan oyuncusu oldu mu? Oldu. Bunu yapan futbolcu her övgüyü hak ediyor. Sans verilmesi taraftariyim. Sahada hicbir is yapmayan Belhanda'ya 15 mactir sans veriliyor. Yasin'e bir hafta verilsin bir zahmet.

• Arkadaşlar Yasini övmüyorum ama Tolgadan kanat oyuncusu olmayacağı çok açık değil mi? Hangi büyük maçta adam akıllı işlediğini gördünüz Tolganın kanatının? Tolga top süremez, çalım atamaz ama çok güzel pres yapar tek pas oynar gerekirse uzun pas atar ama kanat oyuncusu olmaz. Gerekirse Feghouli Gary oynasın ama bence Tolga kanatta oynamamalı. Küçük takımlara karşı içeride oynar mı oynar ama büyük maçlarda hiç işlemedi sol kanadımız. Tolga kanat oyuncusu değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar Yasin için zayıf takıma karşı iyi oynadı diyorlar ama bilmem kaç milyon euro luk dünya starımız Belhanda ne oynadı Alanya’ya karşı? Bunu açıklayın hele bir...

• Çok net Yasini hiç beğenmem kaç yıldır Galatasaray da Alanya spor maçında ki gibi iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez. ama tolga sonuçta kanat oyuncusu değil tolga kazmasındansa Yasini tercih ederim. Ama ideal kanatlar Gary ve feg dir..

• Yasin kötü bir futbolcu değil, kendisinde bir sıkıntı var. Egosu çok yüksek bir adam, dünya etrafında dönsün istiyor. Bunu Gs'da sana vermezler annem ya.

• arkadaşlar tolga kanat oynamıyor. biz de 4-2-3-1 falan oynamıyoruz tolga-ndiaye-fernando önlerinde fegu belhanda onların önünde gomis böyle diziliyoruz tolga kanat falan diil orta sahanın solunda oynuyor tudor ona özgürlük verdiği için sürekli ceza sahasına koşular yapıyor. ayrıca tolga'nın kesilmesini isteyen daha çok bekler bu sistemi oynatan en önemli adam tolga sağlıklı olduğu sürece de hep oynayacak bunu temmuzda yazmıştım kadroya yazılacak ilk adam tolga olacak diye buna alışın bence :D
  • bozuk saatte günde 2 defa doğruyu gösterir.
  • Yasin 10-15 dk lık topcudur.

Herkes yorulur sokarsın alır topu taşır biriki çalım atar açıktan.

Onun haricinde 90 dk devamlı 11'e koyarsan kanser eder. Şut yerine pas atar boştaki adama yuvarlamaz çizgiden kaleye vurur. Üstüne trip atar iticidir. Hiç bişi bulamazsa yayıncı kuruluş mikrofonuna yapışır zam ister.

Sanırsın o olmadan takım küme düşecek.

Yüz vermeden 10 15 dk oynatıcan fazlası zarar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.