Şimdi Ara

Yasin 1 gol 1 asist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tolga sakatlandığı için mecburiyetten oynadı ama maçı getiren adam oldu. Daha önce de söylemiştim gerekirse mesajları bulur çıkartırım Yasin’den faydalanmamız lazım diye. Tudor hiçbir zaman Yasin’i kazanmayı denemedi..
    Şu yoklukta daha iyi kanat oyuncumuz yoksa Yasin bizim için Ronaldo’dur. Nokta.
    Haftalardır takımı sol kanatsız oynatan Tudor’a selam olsun. Allah’ın çöpü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz ciddi misiniz ya? Gerçekten bu mudur yani?

Hocam adam bencil, top ezen ve defansa yardım etmeyen bir oyuncu.Tek bir maçla göklere çıkarmanın alemi yok çöp olan adamları yüceltip durmayın.Neden yedeğe çekildiğini bilmiyorum demişsin, sanırım maçları izlemediğin için oynadığı oyunu bilmiyorsun.

Tolga yerine tercih ederim diyen var.Kafalar pırıl pırıl maşallah.O sezon başında oynana oyunda kimse Yasin'i aradı mı? İhtiyaç olmayan bir oyuncuyu neden oynatırsın? Hatta koşmayan, pres yapmayan o taktiğe uymayan oyuncuyu niçin oynatırsın ki?

Hafızanızı tazeleyin ve tekrardan Yasin'in neden oynamadığını düşünün.
  • Yasin gerçekten iyiydi, böyle oynamaya devam ederse vazgeçilmez olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon başından beri Tolga yerine Yasin oynasaydı , Yasinin 10 golü vardı şu an. Ikisi de Gs topçusu değil ama Yasin her türlü daha iyidir.

• Kayseriden geldigi icin ve Turk oldugu icin elestiriliyor.

• Bjk maçında Feghouli'nin yedeği olmalı bence.
  • ne kadar hafızanız zayıf. yasin denendi, bencilliği ve düşüncesizliği devam ettiği için yedek kaldı. bakmayın bu maça rakip zayıftı, Beşiktaş maçında yine aynı yasin olacaktır.
  • Yasin zaten 30 maç oynarsa 10gol 10 asist yapacak oyuncu
    Bir kere çok etkili
    son kararları genelde doğru yapıyor ve final topları çok iyi
    geçen sene sanırım 10 gol attı zaten ama takımda podolski dışında gol atacak oyuncu yoktu asisti azdı
    ben yasinin burda eleştirildiği kadar kotü oyuncu olduğunu düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yasini oynatmak aptallıktan başka birşey değil. Ben olsam hayatta oynatmam. Verem ediyor izleyeni.

• Yasin zaten oynadığı her sezon gol ve asist sayısı olarak çok iyi olan birisi, gole bu kadar katkı yaparken niçin yedeğe çekildi bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

ne kadar hafızanız zayıf. yasin denendi, bencilliği ve düşüncesizliği devam ettiği için yedek kaldı. bakmayın bu maça rakip zayıftı, Beşiktaş maçında yine aynı yasin olacaktır.

Mesela bu sezon hangi maçta denendi? Benim hafızam çok zayıf sen söyler misin lütfen. Son 5 dk girdiği maçları saymazsak nerede oynadı Yasin?

Ayrıca büyük maçlarda hangi futbolcumuz iyi oynuyor ki? Belhanda, feghouli, ndiaye gibi dünya starlarımız olağanüstü performans sergiliyorlar da bir tek Yasin’in kötü oynaması mı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulİstanbulOlalı

Yasin zaten oynadığı her sezon gol ve asist sayısı olarak çok iyi olan birisi, gole bu kadar katkı yaparken niçin yedeğe çekildi bilmiyorum.

Siz ciddi misiniz ya? Gerçekten bu mudur yani?

Hocam adam bencil, top ezen ve defansa yardım etmeyen bir oyuncu.Tek bir maçla göklere çıkarmanın alemi yok çöp olan adamları yüceltip durmayın.Neden yedeğe çekildiğini bilmiyorum demişsin, sanırım maçları izlemediğin için oynadığı oyunu bilmiyorsun.

Tolga yerine tercih ederim diyen var.Kafalar pırıl pırıl maşallah.O sezon başında oynana oyunda kimse Yasin'i aradı mı? İhtiyaç olmayan bir oyuncuyu neden oynatırsın? Hatta koşmayan, pres yapmayan o taktiğe uymayan oyuncuyu niçin oynatırsın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

quote:

Yasin zaten oynadığı her sezon gol ve asist sayısı olarak çok iyi olan birisi, gole bu kadar katkı yaparken niçin yedeğe çekildi bilmiyorum.

Hocam maçları pek takip etmiyorum açıkçası, en son hatırladığım Galatasaray'ın hücum hattı tamamen değişmişti. Şimdi baktım yanlış hatırlıyo olabilir miyim diye, yanlış hatırlamıyormuşum. Geçmiş sezonlarda 7 gol 5 asist, 10 gol 1 asist, 4 gol 4 asist gibi verileri de var.

Bu kadar gol atmış bir oyuncunun kötü bir oyuncu olması tek kelimeyle imkansız.
    Hocam sen yat kalk dua et bizdeki nabil dirar gibi bir kanser yok sizde.
    Tolga'nın asıl yeri ön libero diye biliyorum, ön libero bir adamı kanatta oynatmak pek mantıklı gelmiyor bana.

• 2 tane net pozisyonda pas atmak yerine kendini Ronaldo sanarak birşeyler yapmaya çalıştı ve topu kaybetti. Bencil oyuncunun teki. Alanya gibi 6 tane atmamız gereken takıma bırakın da denk gelip atmış olsun. Yasin çöp oyuncunun tekidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

quote:

İlk maçlarda Yasin’i tabi ki aradık. Neredeyse tamamen sağ kanattan hücum ediyorduk. Sol kanat iptaldi. Rodriguez de kesik yiyince hiç hücum edemez olduk. Tolga’dan kanat oyuncusu olmaz. Bir maç oldu iki maç oldu. Fikstür zorlaşınca foyası meydana çıktı işte. Dün sakatlanmasaydı büyük ihtimalle yine kabız bir maç izleyecektik. 4-2-3-1 taktiğine kesinlikle Yasin daha iyi uyuyor.

Koşmadığı ve pres yapmadığı da doğru değil. Dün 12 km’ye yakın koştu ve sahanın en çok mesafe kat eden oyuncusuydu. Ve bu koşuların çoğu sprint, Tolga aynı mesafeyi depar atmadan koşuyor. Tolga’nın defansa yardımını Başakşehir maçında gördük. Oynadığı kanat otobana döndü.

Bencil olduğunu da düşünmüyorum. Genel olarak asist sayısı yüksek bir oyuncu. Tolga’nın herhangi bir asistini hatırlamıyorum. Son vuruşlar iyi olsaydı Yasin dün 2-3 asistle bitirebilirdi. O kanatta Yasin olur, feghouli olur. Ama Tolga olmaz.

• Tolganın yerine oynasın diye var ya .Ahahahahaha

Siz hangi kafayı yaşıyorsunuz ? Yasin tolganın sağ ayak baş parmağı olamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymis bencilmis

Dün 2.yari bir pozisyon oldu bos pozisyonda solda bulustu vursana yahu dedim belhandaya cikardı pozisyon öldü. Gomise attirdigi golde de mesela şahane cikardi bencil adam kendi devam eder vurur ilk yari rodriguesin yaptigi gibi. Şu önyargilarinizi kırın artik. Ilk golu hatırlayın orada gomisin bencilligini yasinin golu kurtardi gomis karsi karsiyayken rodrigues cildirdi bombos kaleye yuvarlayacakti topu gomis sut cekmeyi tercih etti allahtan yasin tamamladi da pozisyon ölmedi.

• İçerde alanya"ya karşı kahraman olmak kolay..kendisini vodafone'da kahraman görmek isteriz.

• Bazı arkadaşların algı sorunu olduğu net. Takımda topu ileri taşıyacak gerektiğinde hızlı çıkabilecek kontraya uygun adam bulunması şart. Elinde feguli yasin ve garry’dan başka kanat oyuncusu var mı? Yok. Ligin ilk yarısı bitecek neredeyse fakat feguliyi daha göremedik. O zaman diğer oyunculardan maksimum verimi almaya çalışacaksın. Bunun sakatlığı var kart cezalısı var. Bunda anlaşılmayacak ne var?

Anladığım kadarıyla siz tolga, ndiaye ve fernando’lu 3 önliberolu sistemden çok memnunsunuz. Aykut, souza ve topal’ı oynatıyor diye linç ediyorlar bizimkiler de 3 önlibero ile oynayınca ohh yeeeah işte bu diyorlar Tudor bey her maça 8 tane defans oyuncusuyla çıkıyor.

Siz kabız olmaktan çok mutlu olabilirsiniz ama benim zerre kadar hoşuma gitmiyor.

Trabzon maçında tolga, selçuk, ndiaye, fernando birlikte oynadı rezil olduk. İleriye top götüremedik.

Başakşehir maçında tolga, ndiaye, fernando oynadı ve kanatsız oynadık tecavüz ettiler.

Sözde orta sahayı sağlam tutup rakibe üstünlük sağlayacaktık fazla pozisyon vermeyecektik falan filan. Verdiğimiz gol pozisyonlarının haddi hesabı yok. Bunu da açıklasanıza çok bilmiş zeki arkadaşlar?

Gariban takım bulunca şov yapıyorsun ama biraz güçlü takım olunca ne orta sahada oyun kurabiliyorsun ne pozisyona girebiliyorsun leş bir futbol. Bari rakibe pozisyon vermesek bir nebze anlayacağım oynadığımız futbolu. Ama Adamlar içimizden geçiyor resmen.

Bence Gomis’e falan da gerek yok. 4-6-0 oynayalım. Böyle daha mutlu olursunuz

• Takımı sol kanatsız oynattı diye Tudor'a sallanmış da Yasin oynayınca sol kanattan organize atak mı yaptık? Yine aynıydı. Yine hep sağ taraftan Mariano ve Rodriguesle geldik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı Ronaldo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.