Bazı açıklar olabilir, ileriki güncellemelerde bu açıklar kapatılacaktır. tamamen bana ait bir fikrin doğmasına vesile olan Emre adlı arkadaşıma burdan teşekkürlerimi sunuyorum. kendisinin bugün doğum günü ve yaş kompleksine girdiği için bu fikrin oluşmasında öncüdür.
biliyorsunuz ki her yıl doğduğumuz güne geldiğinde herkes doğum günümüzü kutluyor. gerek sosyal paylaşım sitelerinde gerekse telefon numaramızla üye olduğumuz sitelerden gelen doğum günü tebrikleri yüzünden her yıl yaşlanıyoruz. ve asıl olaya geliyoruz,,, burda iş tamamen bizde bitiyor, hafızamızı çalıştırmamız gerek. şimdi ilk olarak doğum gününüz olduğu gün Facebook hesabınızı donduruyorsunuz, böylelikle kimsenin arkadaş listesinde görünmeyecek ve olaylar bölümünde yer almıyacaksınız. daha sonra doğum gününüz olan gün telefonunuzun mesaj kısmını dolduruyorsunuz (gelecek kutlama mesajlarından dolayı) bazı telefonlarda kutu doldu diyelim, bir mesaj sildiğinizde yeni mesajı hemen alıyor. işte tam burada size yardımcı birisi gerek ama gün boyu ağzından bir kelime çıkmaması için ağzı bantlı olacak. mesaj kutunuza gelen mesajları silecek. sizi arıyanlar içinde tek çözüm açmıyacaksınız. gelelim ev ahalisine,,, ben o gün geldiğinde evden uzakta olacağım ve böylelikle kutlamaları almıyacağım. sizde ya evden uzaklaşın ya da evdekileri uzaklaştırın. hiç olmadı bir olay çıkartıp dikkatleri o yöne çekerek (yangın olabilir, kavga çıkartabilirsiniz (hatta o gün gay olduğunuzu söyleyebilirsiniz, tabi bunun tepkilerini bilemezsiniz ve sorumluluk kabul etmem)vs)
işte böyle, o kara gün geldiğinde kendi oluşturacağınız kara deliğe girip her şeyden uzaklaşırsanız kimse sizin 1 yaş atladığınız bilmez ve yaşlanmamış olursunuz
bir teşekkür yeter,,,
okumadım ama kesin mantıksız bir şey .
sonuçta yaşlanmasakda ölüp gitcez
arkadaşı dışarıya alalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme