Tamamı milli ve ümit milli seviyede oyuncular. Hepsi de A takım oyucusu. Altyapıdakileri kadroya yazmadım ki orada da birçoğu kendi yaş gruplarında mevkiisinin en iyisi olarak gösterilen Ali Kuçik, Sezer Özmen, Ömer Karancı, Cumali Bişi, Erkan Kaş, Muhammed Demirci, Atınç Nukan, Hasan Türk gibi milli gençler mevcut.
Rotasyon amacıyla kadroda bulunan Guti, Aurelio, Tekke, Yusuf, Rüştü, İbrahim Üzülmez (Hepsine ödenen bonservis ücreti toplam 750 bin euro) gibi oyuncuların yaşını diline dolayan arkadaşların rahat olmaları için yazdım.
Bu adamlarla birkere sahaya çıksanız büyük bir hüsran yaşarsınız bence.
YA ADAM YAZMIS TOKAT GIBI CEVABI HALA KONUSUYORSUNUZ... IDEAL ILK 11 LERIN ORTALAMASINDA EN GENC BESIKTASIN, YEDEKLERE, KADROYA BILE GIRMEYENLERE NE BAKIYORSUNUZ?? EN YASLI TAKIM FENERBAHCE... NE BESIKTASI. EN GENCI BESIKTAS... BIZIM TRANSFERLERIN YASLARINA LAF EDECEGINIZE SIZ TRANSFERLERINIZE BAKIN.. NIANG IN YOBONUN YASINABAKIN, KURTARICINIZ ALEX IN YASINA BAKIN SONRA KONUSUN.. PEH..
Beşiktaşlıların bu huyuna da hastayım. Sanki yüzlerce insan BJK Kadrosu yaşlı demiş gibi "tokat gibi cevap" veriyorlar... Yarım gün foruma girmedim herhalde o ara bayaa bu konu üzerine renkliler atıp tuttu ki böyle bir cevap verildi
quote:
Orijinalden alıntı: serhanuygur
YA ADAM YAZMIS TOKAT GIBI CEVABI HALA KONUSUYORSUNUZ... IDEAL ILK 11 LERIN ORTALAMASINDA EN GENC BESIKTASIN, YEDEKLERE, KADROYA BILE GIRMEYENLERE NE BAKIYORSUNUZ?? EN YASLI TAKIM FENERBAHCE... NE BESIKTASI. EN GENCI BESIKTAS... BIZIM TRANSFERLERIN YASLARINA LAF EDECEGINIZE SIZ TRANSFERLERINIZE BAKIN.. NIANG IN YOBONUN YASINABAKIN, KURTARICINIZ ALEX IN YASINA BAKIN SONRA KONUSUN.. PEH..
Guti+İbrahim Üzülmez in yaş ortalamasıyla Niang Alex ve Yobo'nun yaş ortalamasını heplamanı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
quote:
Guti+İbrahim Üzülmez in yaş ortalamasıyla Niang Alex ve Yobo'nun yaş ortalamasını heplamanı tavsiye ederim.
ne olmuş üzülmezin yaşına sizin alex'i katlar mücadele konusunda adam koşuyor mücadele ediyor üstelik gutiyede laf edilmez dünya yıldızı kendisi.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
quote:
ne olmuş üzülmezin yaşına sizin alex'i katlar mücadele konusunda adam koşuyor mücadele ediyor üstelik gutiyede laf edilmez dünya yıldızı kendisi.
İyide konu takımların yaş ortalaması. Oyuncuların bireysel olarak ne verip vermediği değil. Adamlar Bjknin yaş ortalamsı ile ilgili konu açmıs gen bir şekilde konu Fenerbahçe'ye gelmiş. Alıştık artık hemen her konuda ölçü birimi olmaya.
Ayrıca madem bahsettin söyle diyim Alex topu koşturur Üzelmez ayaklarını.
Guti Alex i top diye oynar
güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün. ben bir takım yaşlı genç diye bakmam önemli olan takıma katkısı nedir. sadece anlamadığım carlos geldiğinde yaşlı diye kendini yırtanlar aynı yaştaki guti için yüzyılın transferi nasıl diyebiliyor. ayrıca carlos geldiğinde realde 11 de oynarken guti yedekte bekliyordu. gerçi kime anlatıyoruz bunları
quote:
Orijinalden alıntı: muhacir
quote:
Orijinalden alıntı: kenandeveci
güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün. ben bir takım yaşlı genç diye bakmam önemli olan takıma katkısı nedir. sadece anlamadığım carlos geldiğinde yaşlı diye kendini yırtanlar aynı yaştaki guti için yüzyılın transferi nasıl diyebiliyor. ayrıca carlos geldiğinde realde 11 de oynarken guti yedekte bekliyordu. gerçi kime anlatıyoruz bunları
quote:
Yalan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: kenandeveci güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün. ben bir takım yaşlı genç diye bakmam önemli olan takıma katkısı nedir. sadece anlamadığım carlos geldiğinde yaşlı diye kendini yırtanlar aynı yaştaki guti için yüzyılın transferi nasıl diyebiliyor. ayrıca carlos geldiğinde realde 11 de oynarken guti yedekte bekliyordu. gerçi kime anlatıyoruz bunları
quote:
Roberto Carlos sol bek yani onundeki 100 metrelik koridoru ileri Geri kat etmesi lazim bizim deli ibo disinda o mevkide o yaslarda o performansi gosteren oyuncu yok mesela maldini sol bekken belirli yastan sonra stopere gecti oysaki guti oyun kurucu Mac icinde surekli depar halinde olmaya ihtiyaci yok Su kadar farki anlatmak icin sekil cizecez nerdeyse carloslu fbnin sol tarafi otoban olmustu ha bide sol bek carlosa fb yillik 4 milyon Euro gutiye bjk 2.7 milyon Euro veriyo bunuda düşünürsen birinin ne kadar mantıklı digerinin saçma transfer oldunu anlarsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: 0nur!
quote:
Orijinalden alıntı: John Dillinger
1)Ben iyidir bilmem ama Beşiktaşın oyuncu olmadığını söyledim.Merak ettiğim sezon sonu Beşiktaş 4 m verip alacak mı(yanlış biliyorsam affola)
2)Ben kendi takımımın almamasına sevindim,bir oyuncu 2 sezonda en azından potansiyelinden bişeyler göstermeli
3)Bir kere forvet oyuncusu olamaz 1 gram bile top tutma ya da arkaya dönük oynama özelliği yok.Tipik kanat oyuncusu hızlı dikine gidebilen bir oyuncu.
4)Hamit Bayernde oynuyo ve öyle üst düzey bir takımda fazla yer bulamaması çok normal.Hilbert çok elle tutlur bir oyuncu olsaydı zaten Almanya'da kalırdı.Şimdi bana shuster filan deme Denizli aldırdı bu adamı ve iddaya girerim ki denizliyi tanımıyodu.Mehmet Topuzun asıl yeri forvet arkası maçlarını izlersen anlarsın hep ortaya yöneliyo,çizgiye inip orta açma gibi bir yeteneği yok.
5)Aynı yerden bakıyoruz.Son yıllarda altyapı konusunda takımlarımız hiç verimli değil.
belki 6 aydır bu forumdaydım sadece ihtiyaç halinde donanım forumlarına girip bişeyler öğreniyordum.Yeni üyelik aldım saklanılacak bir şey değil ama bu forumdaki fake üyelik takıntısı beni öldürüyo mesajım yok diye sahte birimi oluyorum.
Aynı şeyi Misimoviç için söyleyebilir miyiz hocam?
Mesajdan cımbızla çektiğimin farkındayım ancak diğer görüşlerinize saygı duyduğumdandır, yanlış anlaşılmasın lütfen.
biraz abes olur. senin de bildiğin gibi misimovic zaten almanya'da şampiyonluğa oynayan bi takıma(schalke fc) gidiyordu fakat kulübü bundan rahatsız olduğu için bırak(a)madı. hilbert'i pek çoğumuz duymamıştık ama misimovic tam tersi..
Eger takım is yapiyorsa kadro ortalamasi 35 olsun ben razıyım
Beşiktaşın ideaal 11 o değil ki.
kaleciyi saymıyalım hadi önemli değil onda da rüştü gelince geçecek gerçi.
İbrahim Toraman(29) Zapo(30)- Ferrari(31) İbrahim üzülmez(36)
Ernst(32)-aurello(33)
Q7(26)-Guti(33)-Nihat(31)
Bobo (26)
Beşiktaşın ideal 11 budur diğerleri rotasyonda değişir.Ve rotasyona da yaşlı. Yaşlı kadro başarısız olacak diye birşey yok öyle birşey olsa milan 30 yaş ile ş.l kazanamazdı.
quote:
Orijinalden alıntı: brandnew
quote:
Orijinalden alıntı: kenandeveci güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün. ben bir takım yaşlı genç diye bakmam önemli olan takıma katkısı nedir. sadece anlamadığım carlos geldiğinde yaşlı diye kendini yırtanlar aynı yaştaki guti için yüzyılın transferi nasıl diyebiliyor. ayrıca carlos geldiğinde realde 11 de oynarken guti yedekte bekliyordu. gerçi kime anlatıyoruz bunları
quote:
Roberto Carlos sol bek yani onundeki 100 metrelik koridoru ileri Geri kat etmesi lazim bizim deli ibo disinda o mevkide o yaslarda o performansi gosteren oyuncu yok mesela maldini sol bekken belirli yastan sonra stopere gecti oysaki guti oyun kurucu Mac icinde surekli depar halinde olmaya ihtiyaci yok Su kadar farki anlatmak icin sekil cizecez nerdeyse carloslu fbnin sol tarafi otoban olmustu ha bide sol bek carlosa fb yillik 4 milyon Euro gutiye bjk 2.7 milyon Euro veriyo bunuda düşünürsen birinin ne kadar mantıklı digerinin saçma transfer oldunu anlarsiniz
Ne otobanı olmuştu ? Bok atmak için bu kadar çaba sarfedilmez. Carlos lu Fenerbahçe sampiyonlar liginde çeyrek final oynadı. Titre ve kendine gel.
R. Carlos dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki olmaya birinci dereceden adaydır. Zambia ya gitseniz R. Carlosu tanırlar. Guti yi ise dünyanın gelmiş geçmiş en iyi on numaraları listesine ilk 30 dan aday göstermek için biraz torpil yapmanız gerekir. Carlos 31 yaşında R. Madrid te senin deyiminle 100 metrelik koridoru kat etmesi için kadroya alınan futbolcuydu. Oysa yine senin deyiminle Guti o yaşta depar atmasına bile ihtiyacı olmayan bölgede yedek oturuyordu.
quote:
quote:
Mesele şu geldide ne yaptı carlos?
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Beşiktaşlıların bu huyuna da hastayım. Sanki yüzlerce insan BJK Kadrosu yaşlı demiş gibi "tokat gibi cevap" veriyorlar... Yarım gün foruma girmedim herhalde o ara bayaa bu konu üzerine renkliler atıp tuttu ki böyle bir cevap verildi
Hocam diğer forumlara biraz göz gezdir bak bazı insanların ağzına sakız olmuş. Önce borç borç borç dediler şimdi yaş yaş yaş diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: ReoxTR
quote:
quote:
Mesele şu geldide ne yaptı carlos?
Yahu adam sol bek zaten sol bekin gereklerini yaptı.Bence takıma oldukça katkısı oldu.En basisinden Özellikle şampiyonlar liginde veya stresli maçlarda bizim oyuncular ne zaman sıkışsa topu ona atarlardı.Oda gayet düzgün bir şekilde uzun pasla ileri yollardı yada kanatlara dönerek nefes almamızı sağlardı, tecrübesini söylemeye gerek bile yok.Ayrıca kanadının otoban olduğu falan yok bazı dönemlerde defansif hataları olduğu doğrudur fakat Roberto Carlos gibi bir futbolcuya körü körüne böyle şeyler yazmak mantıksızdır.
quote:
quote:
quote:
quote:
Ne otobanı olmuştu ? Bok atmak için bu kadar çaba sarfedilmez. Carlos lu Fenerbahçe sampiyonlar liginde çeyrek final oynadı. Titre ve kendine gel.
R. Carlos dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki olmaya birinci dereceden adaydır. Zambia ya gitseniz R. Carlosu tanırlar. Guti yi ise dünyanın gelmiş geçmiş en iyi on numaraları listesine ilk 30 dan aday göstermek için biraz torpil yapmanız gerekir. Carlos 31 yaşında R. Madrid te senin deyiminle 100 metrelik koridoru kat etmesi için kadroya alınan futbolcuydu. Oysa yine senin deyiminle Guti o yaşta depar atmasına bile ihtiyacı olmayan bölgede yedek oturuyordu.
Madem öyle bir sene sonra niye 2 puanla hatta bir turk takımının şampiyonlar liginde düştüğü en kolay grupta sadece iki beraberlik alabilip sonuncu oldunuz. O sene bir gazla çeyrek final oynadınız başkanınızın degimiyle tesadüf niye arkası gelmedi nede olsa zambiada roberto Carlos'u tanırlar mutlakada yine zambiadaki adama sor real Madrid'den sol bekmi almak ister oyun kurucumu almak ister gutinin röportajına bakarsan Real'de nasıl bir kariyer bıraktını görürsün ayrıca futbolcular sol bek değil 10 numara olmak ister onun icinde roberto carlos gibi fazla oyuncu çıkmaması gayet doğal sen titre ve kendine gel 35 lik sol bekle amma övündünüz ama 2,5 senede kupa falan kazanamadınız pardon 2 süper kupanız var birini niye oynadınız bile belli degil
guti son yıl genelde yedek felan oynadı tamam ama ispanya liginde en çok asist yapan oyuncular sıralamasında messi'nin hemen ardındaydı.. yedekken bile yaptığı katkıyı göz önüne alırsanız guti'nin ne derece önemli bi oyuncu olduğunu görürsünüz..
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Madem öyle bir sene sonra niye 2 puanla hatta bir turk takımının şampiyonlar liginde düştüğü en kolay grupta sadece iki beraberlik alabilip sonuncu oldunuz. O sene bir gazla çeyrek final oynadınız başkanınızın degimiyle tesadüf niye arkası gelmedi nede olsa zambiada roberto Carlos'u tanırlar mutlakada yine zambiadaki adama sor real Madrid'den sol bekmi almak ister oyun kurucumu almak ister gutinin röportajına bakarsan Real'de nasıl bir kariyer bıraktını görürsün ayrıca futbolcular sol bek değil 10 numara olmak ister onun icinde roberto carlos gibi fazla oyuncu çıkmaması gayet doğal sen titre ve kendine gel 35 lik sol bekle amma övündünüz ama 2,5 senede kupa falan kazanamadınız pardon 2 süper kupanız var birini niye oynadınız bile belli degil
Yaw arkadaşım bir sonraki seneden niye bahsediyorsun ? Konuyu nerden nerelere getirmişsin. Bir sonra ki sene takımın kötü oluşunun sebebi Carlosun bireysel performansından mı geliyor ? Sadece Carlos mu takımı çeyrek finale taşıdı ? Adam 13-14 yıl top oynamıs her sene efsaneler yaratmıs neredeyse kupasız geçen yılı olmamış sen Fenerbahçenin başarısızlığını Carlos a bağlama çabasındasın. Çeyrek final oynadığımız sene antronor Zico idi. Geçen sene Daum. Ziconun takımı ile Daum'un takımı arasında zaten dünya fark var.
Dediğinde son derece komik;
quote:
futbolcular sol bek değil 10 numara olmak ister onun icinde roberto carlos gibi fazla oyuncu çıkmaması gayet doğal
Böyle bir savunma olabilir mi ya. Cidden savunma yapıyım derken saçmala sınırlarının ötesine geçmişsin.