Şimdi Ara

Yaşlı LoL Oyuncuları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AslanAvda

bende 90lıyım yaşlı sınıfına giriyor muyum

yaşlısın be moruk lol ortalamasına göre xd
  • Abooooooov beyin yoksunları çökmüş konuya
  • yaş 24. senle benzer durumdayım sohbetler küfürler hareketler her şey bana batıyor. Çok sinir bozucu gerçekten.

Geçen gün 18 yaşındaki birisi 15 yaşındayım diyen birisine velet dedi. Ah be 18'lik ben sana bir şey diyemedim ya o koydu
  • Bizim nesil 40 yaşına da gelse 50 yaşına da gelse bu online oyunları oynamaya devam eder. O yüzden yaşlı sayılmıyorsun
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    yapma be
  • Yaşlı kelimesine ne kadar çok takıldınız bea :)

O zaman ilk mesaja bir liste yapayım ben.
  • Tryn al, itzhaoz izle(youtube a yaz) küfür edenle muhattap olma(dayanamıyorsan küfür/ hakaret ettiği anda mute at), Plata hoşgeldin yaşlı dostum :) (Nickim imzamda istersen ekle)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22.12.1981 doğumlu işi gücü yerinde, evli - çocuklu adamım hala oyun oynuyorum?! Evet oynuyorum daha da ölmezsem oynarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LyCopodii

Bende sezon 1'den itibaren oynarım. 28 yaşıma gireceğim kendimi yaşlı lol oyuncuları arasında görmüyorum :). Çok pro olmasam da geçen sezon plat bu sezon diamond da sürünüyorum.

Arkadas ligimizi degil benimle adam akilli insanlik cercevesi icinde oyun oynucak var mi diye sormus yas 28 olmus ama sen olmamissin birader kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExceeDLife -- 22 Ağustos 2014; 19:00:22 >
  • 17 yaşımdayım
    Yaşımdayım
    Benim yaşım
    26 yaşındasın
    Yaşındasın
    Başkasının yaşı
    --
    Yaşımda
    Mmm

• Buda bişey mi dyrusun babası bile oynuyor bu oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: KrautForKdy

18 yaşındayım ve oyunda sizin gibilerin en ufak birşeyde ''yaşın kaç velet '' demelerinden bıktım.

Aynı yaştayım ve Tr'de bazı nickleri görünce bunu ben yazıyorum, çünkü xXYoKeDiCiXx nickli biri 12 yaşından büyük olamaz

• quote:

18 yaşındayım ve oyunda sizin gibilerin en ufak birşeyde ''yaşın kaç velet '' demelerinden bıktım.

Bunu dedirtecek bir laf mı ediyorsun o yaşında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Bunu dedirtecek bir laf mı ediyorsun o yaşında?

Laf demesemde ne olursa olsun lafı oraya getirenler çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

quote:

Bende sezon 1'den itibaren oynarım. 28 yaşıma gireceğim kendimi yaşlı lol oyuncuları arasında görmüyorum :). Çok pro olmasam da geçen sezon plat bu sezon diamond da sürünüyorum.

Arkadas ligimizi degil benimle adam akilli insanlik cercevesi icinde oyun oynucak var mi diye sormus yas 28 olmus ama sen olmamissin birader kusura bakma

İlk olarak birader kelimesinden hiç haz almam, kendimden büyük insanların bile bana karşı kullanmasını istemem uyarırım buna öz abim de dahil. Bir daha o kelimeyi en azından bana karşı kullanmazsan sevinirim. Ben yaşımı ve oyun geçmişimi ilettim arkadaşa seni rahatsız eden yanı ne ? Sırf muhalefet olmak için saçma sapan yorumlar yapmaktan vazgeç.

• quote:

Orijinalden alıntı: klinikeczacı

Tr serverinde keyif almak mı

Arkadasimin b5 charinda top akali alip karsidaki ulti acmis mastere anlayamayacagi fakeler atip en sonunda duvarin yanina w acip kosede ayni yere flash atip adamin flashi.ile karsiya gecmesini saglayip kule altina gitmek ayri bir keyif

En fazla 1 dk sursede acayip keyifli oluyor. Bu sefer gaza gelip 1v5 giresi geliyor insanin

Asil charim westte 16,lwl orda bunlari yapmak guc istiyor yaw.

• ejder dayıyı tanıyon mu qnq . Dayıya selam kurşuna devam
  • quote:

quote:

quote:

O şekil hitap edenin ağzına kürekle vur :)

Sonra skype tel numarası falan adres istemeye geçiyolar hepsi

isteyenler 10 yaşında a.. hepsi oyunda abi takılsın

• "Aaah ah, eskiden buralar hep dutluktu" diyesim var!...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.