Şimdi Ara

Yaşlı LoL Oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, LoL'ü çıktığı ilk günden beri aktif bir şekilde oynuyorum diyebilirim fakat west'teydim hep ve şimdi TR'ye geçtim. 26 yaşındayım ve server'ın yaş ortalaması malum ... Öyle inanılmaz iyi falan oynadığım için değil ama oynadığım oyundan keyif almıyorum flame'den ve küfür bağırış çağırışlardan.

Eğer sizde benim gibiyseniz, oyundan keyif almak için oynuyorsanız birbirimizi ekleyebiliriz.
    Nickim: Ersan Kuneri

• Mavi donu kendimiz mi getiriyoruz?
  • Bobrekleri kendim sardim sen uraşma kardes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi donlarınızı tabii ki siz getiriyorsunuz
  • Bende sezon 1'den itibaren oynarım. 28 yaşıma gireceğim kendimi yaşlı lol oyuncuları arasında görmüyorum :). Çok pro olmasam da geçen sezon plat bu sezon diamond da sürünüyorum.
  • Yaşlanmışın be karşim
  • 18 yaşındayım ve oyunda sizin gibilerin en ufak birşeyde ''yaşın kaç velet '' demelerinden bıktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyun arkadaşı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 25 yaşındayım zevk alarak oynuyorum daha 3-4 yıl oynarım tr çok sorun olursa west geçerim
    Edit: nick KytIe ( L değil büyük ı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kytle -- 22 Ağustos 2014; 14:37:07 >
  • Tr serverinde keyif almak mı

• 25 yasindayim,aksam eklerim seni genede nickimi vereyim Ibuki(Bas harf l degil buyuk I)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrautForKdy

18 yaşındayım ve oyunda sizin gibilerin en ufak birşeyde ''yaşın kaç velet '' demelerinden bıktım.

O şekil hitap edenin ağzına kürekle vur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LyCopodii

quote:

Orijinalden alıntı: KrautForKdy

18 yaşındayım ve oyunda sizin gibilerin en ufak birşeyde ''yaşın kaç velet '' demelerinden bıktım.

O şekil hitap edenin ağzına kürekle vur :)

Sonra skype tel numarası falan adres istemeye geçiyolar hepsi
  • Erşan abi polisler geldi.
  • KrautForKdy kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim ben onu o anlamda demedim. Benim oynadığım 16-17 yaşında kişilerde var fakat yaş küçüldükçe artan bu küfür vs olaylarına şahitiz maalesef. (tabii ki tam terside söz konusu)
  • Abi ekle 16 yaşındayım flame yapmam sizin gibi kişilerle oynamaktan zevk duyarım JerosS

• Polisler seni tebrik etmeye gelmiş Erşan abi
  • Yaş 26 ve yaşlı?
  • Ben 21 yaşındayım ama oyun yaşı olarak yaşlıyım denebilir betadan beri oynuyorum yeni geçirdim TR ye
  • bende 90lıyım yaşlı sınıfına giriyor muyum

• 19 yaşındayım, üniversiteye geçtim. 2-3 senedir dota 2 oynuyorum, lol'e 1 ay önce başladım fakat aşırı salaklar geldiği için(son 5 oyunumda 2 tane feedere denk geldim ibir 0/40 öbürü 0/38 bitirdi) tek başıma girmek istemiyorum. Henüz 21 level'im ama mid lane'de iyi sayılırım. Eklerseniz oyun içi ismim Jojen (game of thrones'a ithafen :P)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.