Şimdi Ara

yaşlı olan birine sürekli yardımı kim nasıl yapabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefon bayisiyim bugün bir müşterim geldi tahminen 75-80 yaşlarında teyze oglu kansermiş ve başka ildeymiş kendisi tek başına yaşıyormuş ve geçimini pet şişe toplayarak yapıyormuş yani ben yardım etmek istedim ama kabul etmedi bu teyzeye belediye felan acaba sürekli yardım yaparmı yada sürekli yardım edecek bir kuruluş kurum varmıdır ne yapmalıyız?

• Teyzenin koluna gir bulunduğunuz yerdeki kaymakamlığın sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı vardır oraya gidin. Devletin ilçedeki yardım faaliyetlerini onlar yürütüyor.

Ayrıca ilçe yahut il belediyesinin koordinasyon birimleriyle de görüşün. Onlar da yardimci oluyorlar.

Yalnız hocam, siz de teyzemle birlikte gidin. Aksi takdirde eşşekleştirilmiş salla başı al maaşı zihniyeti kadıncağızın garibanlığını daha da artırabilir.

Edit: bu arada hangi semt hocam? Ben de ankarada yaşıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trustem.111 -- 29 Mart 2015; 18:25:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sincan usta. aslında bende yardım etmek istedim kabul etmedi yani para konusunda birşey diyememde en azından erzak yardımı yapsınlar sogukta yagmurda kadın pet topluyordu vallahi utandım kendimden mutfak ihtiyacını karşılasalar bile yeterli gazını suyunu ben alırım yine
  • volkan06volkan kullanıcısına yanıt
    Kardeş;

Belediye ve Kaymakamlık her türlü yardımı yapar.... Eğer senin gibi çok iyi niyetli ve duyarlı 2 - 3 esnaf arkadaşla beraber gidip Kaymakam'a veya yardımcısına durumu arz ederseniz kayıtsız kalmazlar.... Onlar, daha sonra ikamatgah bilgilerini verdiğiniz muhtaç kişinin evine denetçi gönderip araştırma yapıyorlar....
  • bugün baya bir araştırdım kaymakamlıga gittim durumu anlattım kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakfı gereken şartların oluşmasıyla yardım edeceklerini söylediler inşallah. ayrıca öğleden sonra sincan belediyesine gidip onlarada anlatacagım durumu. inşallah faydası olur.
  • Tebrikler hocam yalnızlık zor çolugu cocugu da yok demek kadının yada varda bakmıyorlar.
  • valla hocam bir çocugunu anlattı kansermiş başka bir şehirde yaşıyormuş artık bilmiyorum demekki bakmıyor yada bakamıyor. biz elimizden geleni yapalımda gerisi artık inşallah düzelir
  • Evine git oturmaya hatıralarını dinle aynı zamanda eksiklerini görmüş olursun ona göre yardım edersin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.