Şimdi Ara

Yaşlılar fıldır fıldır geziyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin nasıl gezmeye yaşamaya hakkın var ise onun da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Doğal seçilim tanrısına dua ediyor.Saygı duy

Alıntıları Göster
    Hani bazı sapkınlık derecesinde suç işleyenler vardirya. Bunun gibiler fırsatını bulsa onlardan daha azılı olurlar. Allah bunun düşüncede olanlara fırsat vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilen tüm ülke genelinde yaşların otobüs kartları iptal edilip üstüne hatta normalden zamlı fiyat uygulanması gerekiyor. otobüsün içi huzurevi gibiydi bugün dayının biri yanındaykiyle muhabbet ediyordu bu otobüs*** tüm sahili geziyor dolaşıp aynı durakta iniyorum diye ağzını kırasım geldi yaşlı başlı demeden. Gençlerde twitterdan eylem başlatsın bundan sonra kimse yaşlılara yer vermesin hatta devlette desteklesin. hümanist cihangir çocukları doluşcak yine yok efenim yaşlılara öyle olurmu yağğğğ diye istediğiniz kadar inleyin YAPILMASI GEREKEN BU. ayakta otobüse ekstra para verip binecek kadar önemli işi olan adam çıksın evden şehrin diğer ucuna ekmek almaya gidip dönen değil.

• Bu sebeple laf sözden anlamayanlar için anladıkları dilden zorla sokağa çıkma yasağı gelmeli ki bu iş kontrolden çıkmasın.

• Virüsün ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değiller ve benciller başkalarını düşünmüyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir evdekal Türkiyedir gidiyor ama evde kalanlar bakıyorum hep en sağlıklı kişiler Yaşlılar boş boş geziyor dışarıda.
  • Hayatım boyunca dışardaki günlük problemlerimin hepsini +45 yaş kişilerle yaşıyorum.Çünkü bu nesle laf anlatmak imkansız arkadaşlar.Her zaman saygı beklerler,toplum kurallarını çiğnerler,nezaketleri yoktur,sıraya girmeyi bilmezler vs.(öyle olmayanlar da var ama azınlık)Öyle bir cehalet içerisindelerki... Zaten internette "baby boomer" denildiğini ve bu nesle çok tepki geldiğini biliyorsunuzdur muhtemelen.

O yüzden bu nesle laf anlatmak yerine direkt olarak sokağa çıkma yasağı gelmeli.Sorulunca "Allah bizi gorur","Melekler abdest aldırıyo bize bişe olmaz" falan diyorlar ama binlerce kişiye hastalık bulaştırıp belki de (Allah göstermesin) ölümlerine sebep olabileceklerini düşünmüyorlar.Asıl günah budur!

• Bu ülkede hiçbir zaman cehaletin bu kadar açıkça övüldügü, normalleştirildigi bir zaman yaşamadı daha önce. İllaki her şeye muhalefet olan kitle damlamış yine sizde yaşlanacaksınız gezmesinler mi diyenler var Allah size akıl fikir versin! İşe gidenler var zorla, onlar başımızın üstünde yeri var ancak çogu gezmeye çıkıyorlar. Biz de okul okuduk otobüslerde süründük neyin ne oldugunu biliyoruz.

Ben hiç artık ikili tartışmaya bile girmiyorum bu forumda illaki hakaret ile bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 22 Mart 2020; 5:57:8 >
  • Eminönündeyim hiç genç yok gezen hepsi yaşlı ilginç

• metro ve metrobüsler hala yaşlı amcalar ve teyzeler dolu acaba nereye gidiyorlar gerçekten çok merak ediyorum
  • ah be dedeler oturun işte neden böyle yapıyorsunuz heryerdesiniz ama yaa
  • Yaşlılarımız acaba TV izlemiyor mu? Yakınları bahsetmiyor mu? Böyle dışarıda boş boş oturan üst yaş grubu kimseleri görünce fırça atasım geliyor içimden ki -babama da atıyorum hani.
  • ne zaman oturdular ki yaşlılar bugun de otursunlar
  • amcalar oturursa virüs filan derdimiz de biter
  • Arkadaşlar emekli kesim genelde tek maaşa bakıyor. Bu maaş yetsin diye. ihtiyacını sırf daha ucuz diye ankara ulus hali gibi yerlere gidier. Almanya’daki bir emekli gibi rahat değil, almanya’da bir emekli atıyorum kendisine en yakın norma aldi vs gidip alıyor. Zaten normal zamanda alman emekli dünyayı gezerken. Bizim emekli oğlanı everecem deyip kredi çekiyor. şimdi sorun şurada emekli kesim bu tutumu geçinebilmek için alışkanlık haline getirmiş. Bu süreçte vaz geçmeleri gerekli. Bir emekliye sorsan sana vereceği cevap. Ay sonunu getirememek yani ha parasız kalmışsın ha ölmüşsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 20 Mart 2020; 15:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

Senin nasıl gezmeye yaşamaya hakkın var ise onun da var.
    Su anda gezilecek zaman degil
    Yoruma bak çay demle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt
    Sokağa çıkma yasağı oluyor o

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlari zorla yaşatmaya calisiyoruz inanilmaz gerçekten. Bu yaşlilarda bir problem var şuur kaybi yaşiyorlar gibi,kafayı çekmiş de yaşiyor gibiler bi garipler iletişim kurmak zor. Bu nesil yaşlansa öyle olmaz mesela,şu anki yaşlilarin kafa yapisini anlamak zor

• Konyada ücretsiz biniş durdurulmuş, keşke her yerde dursa, ölümüne geziyorlar. Bari binişi 1 tk yapın, yarısı binmez

• metro metrobüsler 60 yaş üstü insanlarla dolu onlara üzülüyorum virüs bulaşacak diye ama onlar kendilerini bizim kadar düşünmüyor demek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.