Şimdi Ara

Yaşlılar fıldır fıldır geziyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • markette eczanede görsem tamam derim ama metrobüsler amcalarla dolu çözemedim o yaşta işe de gidemezler ki diyim işe gidiyorlar
  • adamları zorla yaşatıyoruz bırakalım ölsünler dicem ama olan yine bize olacak ne yapacaz ki şimdi
  • Demin otobüsde bastonlu dede gördüm ekmek almaya gitmiş
    Bir tanede nine gördüm oda yufka almıştı
    Sanki mahallelerinde fırın bakkal yokmuş gibi uzun yola gidiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya markette eczanede olabilirler sonuçta onlarda ihtiyaçlarını giderecekler ama metrobüs metro dolmuşlar heryerde amcalar teyzeler var nereye gidiyor bunlar anlamadım ki
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    Bir tane insanliktan nasibini almamış kişiyi topluma genellemeyin yahu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su testisi su yolunda kirilir merhum Kamer Genc geldi aklima birden nur icinde yatsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markete gitmenin haricinde kimse evden çıkmamalı.Ama bunlar şeyimden aşşa kasım paşa der gibi dışarda gezip çay kahve içiyorlar.Gerçek bu millet te acayip bir cahillik var.

1 hafta sonra İtalya gibi olacaz.İyi bakın.
  • annemi defalarca ikaz etmeme rağmen rutin kontrolüne hastaneye gitti iki gün önce... Babam evde duramıyor biyerlere gidip geliyor. yaşları 63 - 64. benden günah gitti artık, kendileri bilir.
  • Bugün ihtiyaçlalrımı almak için markete gittim. Şimdi hafızamı zorladım. Market çalışanları dışında herkes yaşlıydı. Bir duyum almışlar sanırsam, galiba, belki de, muhtemelen
  • Dikkat Çok Önemli..! Acil bir farkındalık oluşturmalıyız, el teması ve yüze dokunma kesin bulaşma nedenidir, acil ihtiyaçlar için dışarı çıkmak ve toplu taşıma kullanmak zorunda olanlar için •TEK ELDİVEN• kampanyası başlatalım tek eldiven ulusal mücadelemiz için, eldiven'siz el kişisel kullanım için (toplu taşımada eldivenli el kullanılmalı) diğer el kişisel ihtiyaç için (anahtar cüzdan telefon vb.) eve dönüldüğünde hiçbir temas olmadan eller su ve sabun ile iyice yıkanmalı. Bununla ilgili bir resim hazırlayıp paylaştım lütfen kopyalayıp paylaşın.

Yaşlılar fıldır fıldır geziyor.

• Yaslilar inat inat

• Anastas Kabak Satsana...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

Senin nasıl gezmeye yaşamaya hakkın var ise onun da var.
    Ben nasıl gezmiyorsam, zaruri haller dışında dışarı çıkmıyorsam o da çıkmayacak.
    Salgın hastalık var bilmiyorum farkında mısınız ama?
  • Onların yüzünden biz karantinada yaşıyoruz, onlar geziyor.
    Üstelik otobüs onların malıymış gibi son durağa kadar, gidip geliyorlar hergün boş yere. Bizde bütün gün ayakta durduğumuz yetmiyormuş gibi 1 saatte otobüsde sürünüyoruz. Şu bedava saçmalığı yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 21 Mart 2020; 7:36:25 >
  • Ölsünler oylar düşsün. Artık biz de saçma sapan konuşabiliriz.

• yaşlıların ölmesi ülke menfaatine, ama bi taraftan da milletin anası babası sonuçta

• İtalyada ölen insanlarin yaş ortalamasi 80.

• hükümet covid-19 virüsün şefaf olarak nerede, kaç, canlı olarak paylaşsa harika olur
  • Bunları evde tutmanın tek yolu var.
    Bedava bir ödül vaad etmek.
    Mesela 14 gün evde oturana 50 sevap point
    1 ay oturana 100 sevap point gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.