Şimdi Ara

Yaşlılar fıldır fıldır geziyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
7.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşlılar genelde geri kafalı oluyor, dinlemiyorlar ki.
  • suicide sheep S kullanıcısına yanıt
    İlgi görmek için bilerek yapıyor çoğu bunu aranıp sorulmak ilgi görmek istiyorlar da devir onların yaşadığı 1950 ler 60 lar değil 2020 de hayat çok farklı bunu anlatabilmeniz de mümkün değil.
  • Yaşlıların bağzılarında mantık şu yaşamışım yaşıyacağım kadar umurlarında değil ..bize bişey olmaz felancılarda var ..bizde bu çok yayılır .italyayı geçeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laf anlamıyorlarsa bırakın gezsinler dert etmeyin. Hastalanırlar ve ölürler .SGK rahatlar . kendini düşünmeyeni ben mi düşüneceğim banane.
  • bu iş evde kal demekle olmayacak. anladık ki laftan anlamayan bir milletiz. şu tarihten itibaren sokağa çıkmak yasaktır denilecek ve bitecek. şu şekilde yayılmanın kontrol altına alınması çokta mümkün gözükmüyor.
  • 1 2 haftaya 65 yaş üstü 18 yaş altına sokağa çıkma yasağı ilan edilir diye tahmin ediyorum ya da temenni ediyorum.
    Zaten sokaktaki boş kalabalığın sebebi çocuklarını gezdiren ailerle yaşlılar.
    Geri kalan kısım çok etkilenmiyor zaten virüsten sürü bağışıklığı için bu aralığa yasak gelmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspiratör -- 21 Mart 2020; 17:11:0 >
  • Bugün ziraat atm de isim vardı o ne yaşlılar atm de sıra bekliyor arkadaş emekli paraları mi yattı nedir zor tuttum bir şey dememek için kendimi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşlı kesim bu ülkenin felaketi oldu. Hem sandıkla verdikleri kararla hem de herkese virüs bulaştırmakla ülkeye büyük zararlar verdiler.
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Hocam ruyanda gorursun yasagi daha ulkenin başındaki zat once ekonomi yürrusunde kim geberiyorsa gebersin diyolar resmen yalandan dedikleri cümlede evde kalın o moronlarin laftan anlayacağı da yok zaten sağlık bakanlığına helal olsun gerisi traş.

• Bu yaşlıların hepsini köylerine yollamak lazım oralarda dağda bayırda gezsinler.
  • Fox da izlediğime göre Kartları iptal olmuş

• Hadi çıksınlar şimdi

• Ve nihayet ;

İçişleri Bakanlığı duyurdu 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı geldi.
  • Artık gezemiyecekler.
  • _A_L_İ_ kullanıcısına yanıt
    Keşke 60 yaş üstü olsaydı. Annemi evde tutamıyorum. 65 yaş üstü açıklanınca "oh bana denk gelmedi" moduna girdi. Aslında çalışan herkese çalışma belgesi verilmeli, haricine yasak getirilmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezdiklerini gevşerler şimdi.

• Dışarıda yakaladığın +65 in devlet emekli maaşını kesecek. Bak gör bi tane avare dolaşır mı dışarıda...

Madem sen devlet e baş kaldırıp dışarı çıkıyorsun , bundan sonra sana bakan devlet yok ne halin varsa gör
  • Bakalım aynı hassasiyeti yarın sokaklarda gezen gençlere de gösterin ki adaletli olduğunuzu görelim. Sonuçta o gençlerin çoğunun akşam döneceği evlerde de 65 yaş üstü insanlar olacak!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok gec ve Yama kararlar bunker.tek yol artik herkese even hapsi. Baska yolu yok.ama bunun icin cok iyi bir hazirlik lazim.askerler sokaklarda bekci gibi. Belediyeler herkese kutu kutu erzak getirmesi lazim.hayat duracak bir kac ay baska care yok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.