Şimdi Ara

Yaşlıların yer vermeyen gençlere tepki göstermesi sizce doğru mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaşlılar epey sert tepki veriyor hatta geçen birisi tokat atmıştı sanırım bir çocuğa siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

• nerede yer vermeyen dostum ?
  • Yanlış şikayeti gençlere değil belediyelere yapsınlar. Demek ki belediye ulaşım alanında yetersiz kalıyor ki böyle bir tablo var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk iyi saygılıymış karşılık vermemiş belki başkası olsa orada o dedenin kel kafasıyla otobüsün camını kırardı
  • Yaşlılar hasta, yorgun da geri kalan sapasağlam mı? Ben de bazen aşırı yorgun oluyorum. Bir sonraki metroyu bekliyorum oturmak için 15 durak gidiyorum. 2 durak sonra niye yer vermek zorundayım? Ben özellikle boş araca binmeye çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben rol yapan ve cidden oturması gereken yaşlıları anlayabiliyorum artık.Kadın/adam koşa koşa biniyor toplu taşıma aracına.Bindikten sonra ah-oh yaşlıyım ben.E 10 saniye önce 3 kişiyi iterek bindin araca?O an yaşlı değil miydin 10 saniye içinde mi oldu bu?Araca böyle binip gelip yer isteyenlere çok net şekilde fizik tedaviden çıktım oturmak zorundayım diyorum.Ki gerçekten uzun mesafe gideceksem oturarak gidebilmek için yeri gelir 2-3 durak ters yöne giderim oradan binerim araca.

Yer verilmeyi hak eden yaşlılar zaten araca binince belli oluyor.Geliyor adam/kadın yaşlı ayakta sağlam duramıyor belli.Aç köpekler gibi yer verdirtecek genç aramıyor.Gidiyor bir yerde duruyor ayakta.Böyle durumlarda zaten anlıyorum daha içeri girişinden direk kendim teklif ediyorum yerimi.Ama diğerleri hak etmiyor.

Senin annen baban yok mu diyenler çıkar belki.İleride onlara yer vermezlerse falan filan.Ben anneme de diyorum gençler sana yer vermek zorunda değil.Ben kimya öğrencisiyim.Yeri geliyor ben 6 saat laboratuvarda deney yapmak zorunda kalıyorum ve sürekli ayaktayım,oradan oraya yürüyüp duruyorum.Muazzam derecede yoran bir eylem bu.Bu tarz günlerde sadece oturmak istiyorum ve eve gidene kadar yer vermek istemiyorum.Ya da fıtığım var bazen ağrılarım çok oluyor ayakta duramıyorum rahat bir şekilde.O zamanlarda da oturabilmişsem yer vermemeyi tercih ediyorum.

Kesinlikle ve kesinlikle sadece yaşlıların binebileceği otobüsler yapılması taraftarıyım.En başta benim dedem bütün gün oradan oraya geziyor bedava diye.Hasta değil birşey değil oturmak zorunda değil.Sırf bedava diye yer işgal ediyor ve başkasını yerinden ediyorlar.Kesinlikle bu mantıksız sisteme bir çözüm getirilmesi lazım artık.

• Yıllarca yıl yaşayıp bir araba bir motosiklet bile alamayan insanların toplu taşıma kullanması ayıp bence öğrencilerin yer vermemesi değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamile ve gercekten cok yasli ozellikle elinde baston olanlara yer veririm
    Digerleri umrumda olmaz konusanada agzinin payini veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.