Şimdi Ara

Yasminconcept - Rabiya Başköy Etik Değerlerden Uzak Instagram Satıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yasminconsept (Rabiya Başköy) isimli Instagram sayfasından isim tasarımlı yastık siparişi verdim, Hesap içeriğindeki fotoğrafların tamamı yastık elyafıyla birlikte kılıflı üründen oluşan fotoğraflar olmasına rağmen elime geçen ürün sadece kılıf şeklindeydi. Buna istinaden satıcıyla tekrar iletişime geçtim, yastık elyafını unutmuş olduğuna dair. Yastık fiyata dahil değil talebe göre ekstra çalışma yapıyoruz yanıtını aldım. Bu konuda satış esnasında ve öncesinde bilgilendirilmemiştim, fotoğrafların tamamı yastıklı olduğu için satıcı tarafından yanıltılmış oldum. Tüm görsellerin yastıklı olduğunu ve sipariş verirken bunu belirtmediğini, yanıltıcı bir satış olduğunu ve bundan dolayı ölçülere uygun yastık iletilmesini talep etitğimde bana gelen cevap “gönderim sağlardık ancak tavrınız ve yaklaşımınız hitap etmek istediğimiz kitleye aykırı bu sebepten size iç yastık göndermeyeceğim” şeklinde oldu. Kendisine yazdığım mesajda üslup olarak hiçbir problem olmamasına rağmen satıcı arkadaşın bu üslupsuzluğu karşısında oldukça şaşkınım. Hem yanılıtıcı bir satış yapılıyor, tüm görseller yastıklı ve bu konuda asla bilgi verilmiyor, hem de bu şekilde tavrımı suçlayan bir yaklaşımla bana yaklaşılıyor. 

Ayrıca kendisi ile kargo ücretini konuştuğumuzda bana 85 TL demişti fakat ben kargoya 110 TL ödedim, burada da bir yanıltıcı ve yanlış bilgi aktarımı var. Genel olarak satıcı kimliğiyle ilgili problemleri olan bir işletme.

Konuşmanın bazı kısımlarını, Instagram profilini ve Shopier profilindeki ilan görsellerini ekliyorum.

Ayrıca fatura istememe rağmen halen fatura iletmedi. Bu konuda da Maliye Bakanlığına şikayetimi ileteceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.