Şimdi Ara

Yasuo Hakkında Genel Bilgiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
17.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W benimde dikkatimi cekti. Dogru zamanda kullanilirsa cok buyuk sknti cikarir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01110010

Riven'a özel konuşmaları var ve ninja düşmanı. Tarzı çok iyi. Instabuy yapıcam

Teknik olarak tüm ninjaların counterı
  • Lane olarak soloda gidebilir bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fioranın manasız ve erkek versiyonu olmuş ama birazçık kaçma potansiyeli var
  • Koskoca konuyu alıntılamak yerine sade cevap atsan ?

Editle düzeltirsen sevinirim.

• Wuju? No i wouldn't diyor da

wuju would you diye algılandığı için no i wouldn't dedi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Koskoca konuyu alıntılamak yerine sade cevap atsan ?

Editle düzeltirsen sevinirim.

Duzeltiyorum hemen :)

• Rivenime laf atmıs basına buyuk bela almıs.İstedigi kadar teq atsın OP olsun yine de almam.New Mission:Kil Yasuo

Not:Aklıma bisey takıldı.Simdi son cıkan 2 sampiyonun da ezeli dusmanlarına skin geldi.Acaba Rivena da gelirmi

• Gene herkes op demiş ama bu sefer harbi op gibi
  • Nedense bana jungle olur gibi geldi riotun skill tanıtımında ama aşağıda mid yazdığını görünce şaşırdım.Q nun range çok fazla değil gibi duruyor midde sıkıntı olabilir.
  • Videoyu izledim ultiye aşık oldum hele adamda cd yok w dışında ultisi son seviyede 30sn q e hemen geliyor müthişmiş
  • Kesin nerf yer bu
  • O pasifindeki crit ne öyle PD İE GG resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

skini beğenmedim pek

quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Skini hoş olmamış.

Aynen. Bundle düşünüyordum ama bu skinden sonra almam artık.

quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

Tf'ler de sadece bireysel değil takımıda korur o w skill'i ciddi anlamda op bence çıkmadan bile rework falan yiyebilir şuan ki haliyle.

Bu aslında rework yemiş hali. Riot (adını unuttum) takımı bu şampiyon için çok uğraştı, herhangi bir rework yada nerf ŞUAN gündemde değil.

Riot'un çıkardığı yeni şampiyon ile gelen skini zaten genel de berbat oluyor. Bir kaç tane istisna var ama genel de böyle.

• biraz ratio düşürülür birazda cd arttırılırsa güzel olur. ama oranı kaçırırlarsa hiç kullanılmaz.

• Böyle salak skill mi olur? Koy takımın önüne rakibin tüm ultilerini çöp et Ezreal'ın ultisini de bozuyormuş.
  • CertainlyT'nin yaptığı şampiyonlara bakarsak(Thresh, Zed, Darius, Zyra) zaten tasarladığı şampiyonlar pek basit şeyler olmuyor. Açıkçası w'nun değişeceğini sanmıyorum. Bekleme süresi arttırılıp, etki süresi kısaltılabilir belki ama kökten değişmez bence.

Oyunu bırakmayı düşünüyordum ama Yasuo ile bırakmam herhalde. Samurayları çok severim. Samuray temalı bir şampiyon gelmesi beni çok mutlu etti.
  • Hayalimdeki hero konsepti
  • Allah ne verdiyse oynanır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.