Şimdi Ara

Yasuo Hakkında Genel Bilgiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
17.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde skini op. Bundle a RP saklamayı düşünüom
  • Combosu
    E-Q-Q-R galiba.Bana öyle gibi geldi.İkinci Q'da hortum atıyor dimi?Yoksa E-Q-R'mi?
  • w skili kuleleri de engelliyo demin denedim baronuda engelliyo
  • Yaa uff ilk instabuy yapicam diyen ben olmaliydim o zaman mainim yapayim bari bu arada bundle olarak instabuy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

http://youtu.be/iQawqaOZKWE

Böyle salak skill mi olur? Koy takımın önüne rakibin tüm ultilerini çöp et Ezreal'ın ultisini de bozuyormuş.

yani işte abi onu diyorum bende tf'leri yer bitirir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Böyle salak skill mi olur? Koy takımın önüne rakibin tüm ultilerini çöp et Ezreal'ın ultisini de bozuyormuş.

Karşıda iken dikkatli oynanır ise çokta umulduğu gibi "OP" denilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indelicate. -- 23 Kasım 2013; 16:48:47 >

• "A wanderer isn't always lost"da beni kazandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Combosu
    E-Q-Q-R galiba.Bana öyle gibi geldi.İkinci Q'da hortum atıyor dimi?Yoksa E-Q-R'mi?

q-e-q-r olabilir çünkü cd'sinide hesaba katmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Solo oynarım ben bunu.

Riot mid demiş, yorumlarda jungle yada jungle oynanır demişler. Karışık yani hangi lane olduğu

Edit: PBE hesabım inaktif, deneyenler varsa Rüzgar Duvarı Anivia'nın gibi mi ? İçinden geçebiliyor muyuz ?

Bide üstünden yada Zed'in gölgesi ile geçilebiliyor mu ?

Ben adc oynayacağım

• Şampiyonlar duvarın içinden geçebiliyor, yani Anivia'nın duvarıyla alakası yok. Aşağıda yazdıklarım CertainlyT tarafından doğrulanan engellemelerdir.
    CertainlyT gerçekten bu işi biliyor. Çok ilginç mekanikleri bu adam kazandırdı oyuna ve bu da onlardan biri. Birçok counterplay imkanı sunuyor gerçekten bu duvar.

Aatrox E
    Ahri'nin HERŞEYİ
    Akali Q
    Anivia Q, AA, E
    Annie Q AA
    Ashe AA, W, E, R
    Amumu Q
    Blitz Q
    Brand QR AA
    Caitlyn AA, Q, E, R
    Cassiopia E AA
    Chogath E pasifi
    Corki Q, AA, R
    Diana Q
    Mundo Q
    Draven HERŞEYİ
    Elise Q E AA (İnsan formu)
    Ezreal HERŞEYİ
    Fiddlesticks E AA
    Fizz R
    Galio Q W
    GankP Q (Çakaralmaz)
    Gragas Q(duvarla karşılaştığında duruyor ve durduğu yerde patlıyor) R
    Graves Q W R (Ultinin hasarını durdurur fakat patlamayı - yani arkadaki birimlere ulaşabilir- durdurmaz) AA
    Donger AA, Taret AA, Taret Lazeri, W E
    Irelia R
    Janna AA, Q W
    Jayce, range AA, Q
    Jinx AA, W, R
    Karma Q, AA
    Karthus AA
    Kassadin Q
    Katarina Q R
    Kayle Q
    Kennen AA, Q
    Khazix W
    Kog Maw Q, AA, E
    LeBlanc Q, E AA
    Lee Sin Q1 E2
    Leona E
    Lissandra Q E AA
    Lucian W R AA
    Lulu Q W AA
    Lux Q W E AA
    Malphite Q
    Malzahar AA Q
    Maokai E (Fideler sadece duvarla karşılaşınca o andaki konumda duracak ve yine patlayacak)
    Miss Fortune AA, Q, R
    Morgana Q AA
    Nami Q E R AA
    Natilus Q E R
    Nidalee Q AA
    Nocturne Q
    Nunu E
    Olaf Q
    Orianna AA, Q (Topu duvarla karşılaşırsa duruyor)
    Pantheon Q
    Quinn Q AA
    Rengar E
    Riven R
    Rumble Es
    Ryze AA, Q, E
    Sejuani R
    Shaco E W(W'nun AA)
    Shen Q
    Shyvanna E
    Sion Q
    Sivir Q W AA
    Skarner E
    Sona HERŞEY
    Soraka AA
    Swain E, R'nin kuşları AA
    Syndra E-Q, R AA
    Talon W R
    Taric E
    Teemo AA Q
    Thresh Q W (Her ne kadar AA olsa da Thresh'in otoatakları duvarı geçer- kıyağa bak)
    Tristana E R AA
    Twisted Fate AA, Q W
    Twitch AA W
    Urgot AA Q E
    Varus AA Q W R
    Vayne AA E
    Veigar Q R AA
    Viktor Q E R AA
    Vladimir AA E
    Xerath AA E
    Zed Q W (Gölgeler duvarla karşılaşırsa o andaki konumda durur)
    Ziggs Q W (duvarın o anki konumunda durur) E AA
    Zilian AA
    Zyra AA, Tohumların AA, Pasifi, E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khashoggi -- 23 Kasım 2013; 17:22:39 >

• king of fighters tan gelme gibi skiller
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

Solo oynarım ben bunu.

Riot mid demiş, yorumlarda jungle yada jungle oynanır demişler. Karışık yani hangi lane olduğu

Edit: PBE hesabım inaktif, deneyenler varsa Rüzgar Duvarı Anivia'nın gibi mi ? İçinden geçebiliyor muyuz ?

Bide üstünden yada Zed'in gölgesi ile geçilebiliyor mu ?

İçinden geçilebiliyor

• W skilline dokunmazlarsa mekanik olarak mainim yaparım bunu. İsterse cd 100 olsun w durduğu surece oynanır bu hero.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin kasıp çok güzel mid oynanır bununla. Solo da oynanır tabi ancak mid daha viable sanki (W'sundan dolayı). Jungle olayı zor olur bana göre çünkü 6 olmadan ya da Q'sunu iyi ayarlayamadan girerse hüsran yaratabilir (Pro oyuncular için biçilmez kaftan diyebilirim o konuda).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

skini beğenmedim pek

quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Skini hoş olmamış.

Aynen. Bundle düşünüyordum ama bu skinden sonra almam artık.

quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

Tf'ler de sadece bireysel değil takımıda korur o w skill'i ciddi anlamda op bence çıkmadan bile rework falan yiyebilir şuan ki haliyle.

Bu aslında rework yemiş hali. Riot (adını unuttum) takımı bu şampiyon için çok uğraştı, herhangi bir rework yada nerf ŞUAN gündemde değil.

Alıntıları Göster

gündem de değil derken nasıl bu kadar eminsin kaynak gösterebilir misin? Bence üzerinde oynanır ciddi anlamda W skill'i OP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 23 Kasım 2013; 18:27:23 >

• Mid jungle diyor herkes ama bence top lanede de oynanabilir. Çok kullanışlı çünkü.. Mana da yokmuş kafa rahat sevdim
  • Fazla op olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w falan neyse de , 15 saniyeligine %50 zirh delme kazanmak......
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

gündem de değil derken nasıl bu kadar eminsin kaynak gösterebilir misin? Bence üzerinde oynanır ciddi anlamda W skill'i OP

Olmayan bir şeyin kaynağını göstermekte iyiymiş.

• Pbe'de denedim bugün. Çok eksik yönleri olduğu gibi çok da güçlü yönleri var.

Öncelikle early'si epey kötü. Yanlış bakmadıysam melee olup da base ad'si Yasuo'dan daha düşük olan sadece Amumu var. İlk 2 levelda idare eder bir damage'e sahip base damage bakımından. Fakat sonraki levellarda yeterli değil verdiği hasar. Yani early'de tek amacımız Q ile farm yapmak, W ile de kendimizi korumak. Pasif de yardımcı oluyor bu konuda, ama sürekli hareket etmeniz lazım.

Statikk + IE alınca %90 crit'e sahip oluyor. Başka bir hero olsaydı bu 2 itemı alınca oyun bitiyor diyebilirdik fakat Yasuo'da rakipleri bir anda öldürebilecek herhangi bir burst mekaniği ya da sürekli AA yapmasını sağlayabilecek bir cc, ms boost vs. yok. Airborne olayını denemedim, eğer bizim dışımızda başka takım arkadaşları tarafından havaya savrulanlara ulti atabiliyorsak evet güçlü bir burst'e sahip. Ama tek başınayken all-in'leri kazanması oldukça zor. Neden olduğuna gelirsek ulti atmak için 2 tane Q stack'ine ihtiyacımız var, bu da 5-6 saniye gerektiriyor cooldown beklediğimiz için. Yani arkadaşların üstte yazdığı gibi E-Q-Q-R ya da Q-E-Q-R gibi bir olay yok. 3. Q ile rakipleri havaya savuruyor, o zaman ulti atabiliyoruz. 3 Q atılacak sürede W ve E skillerini iyi kullanmak oyuncular arasındaki farkı belirleyecek gibi duruyor.

E skill'i ise çok enteresan, rakip için sinir bozucu olabilir. Fizz Q'su ile aynı mantıkta çalışıyor (On-hit değil). Yani yakındaki birine E atarsak daha uzağa yerleşiyoruz, max range için kullanırsak rakiple aynı konuma yerleşiyoruz. Sinir bozucu yanı bunun cooldown'ının early'de sadece yarım saniye olması. Aynı hedefe 10/9/8/7/6 saniye boyunca E kullanamıyor fakat lane'de yerinde durmuyor Yasuo bu skill sayesinde. Düşünün en az 6 tane minion var lane'de, bu da E'yi her 10 saniyede 6 kere kullanabileceğiniz anlamına geliyor. Renekton E'si ile aynı mantıkta kullanırsak lane'de E (ileri) - Q - E (geri) şeklinde harass yapabiliriz. Ayrıca bu pasifimizin de kolay dolmasını sağlıyor. Late game'de zaten E'yi kullanmazsak pasif çok zor doluyor.

Başka ilginç bir nokta Q'nun cooldown'ının saldırı hızına bağlı olarak azalması. Ne kadar cdr aldığımı hatırlamıyorum fakat 1,5-2 saniye cooldown gördüm heroyu denerken, normalde 4 saniye.

Bana sorarsanız güçlü özellikleri, güçsüzlere oranla çok daha ağır basıyor. Hani early'si kötü falan ama manaless olması, pasifinin shield vermesi, W ile önemli skilleri blocklayabilmesi ve cooldownlarının kısa olması sebebiyle safe bir şekilde farm yapabilir gibi geliyor bana. 6 leveldan sonra ise 3 adet gap closerı (Q stackleyip airborne + R (1), miniona E (2), adama E (3)) ile kill potansiyeli yüksek denebilir.

Not: Bence jungle oynanılmaz. Core itemları (statikk + Ie) pahalı ve gap closerın mesafesi oldukça düşük. Herhangi bir cc veya ms boost yok. Farm konusunda da iyi değil, early'si yüzünden jungle 1v1'lerinin neredeyse hepsini kaybeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 23 Kasım 2013; 19:19:15 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.