Şimdi Ara

Yasuo Nerf Geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zayıflantmadan daha çok güçlendirmeye falan yakın bu nasıl nerf falan diyenler var :d. Üzerindeki bonus Ad Ratio 20% sadece ve 50 base damage kesmişler, ayrıca damage artık 10 10 artıyor. Ayrıca O skillin base damagei stackleniyor ve 50% daha fazla vuruyor yani 75 damage nerf var ortada. O 20% bonus AD'nin "buff" sayılabilmesi için yasuonun bonus 375 Adsinin olması lazım, ben şahsen pek görmedim 240 250 AD üstü Yasuo

Ayrıca bu nerfün mantığı insanların e maxlemesini engellemek. Q da E de 20 damage 20 damage artıyor her skill verdiğinizde ama E aynı zamanda mobillik de sağlıyor, yasuo oyuncuları o yüzden E max'e döndü son 2 yıldır. Şimdi tekrar q maxlesinler ve daha az mobil olsunlar diye E'ye vuruyorlar. Biraz aklınızı kullanın her şey daha güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 11 Ocak 2017; 15:30:6 >

• 10 damacana rakı yeter mi dengeleme ekibinin kafasını yaşayabilmek için
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Daha iyi açıklanamazdı heralde
  • hala damage diyorlar yav. her halükarda ad oranı var mı var? aradaki damage farkı konuşulmaya değer bile değil. e peki yasuo e ne için maxliyorlar? damage mi amaç? buna nerf diyen yasuo çöp de der. 75 damage nerf varmış vay be yasuo öldü o zaman ne diyelim.
  • Yasuocu veletler birbirini bulmuş nerf diye birbirini tasdikliyorlar. Evladım siz olayın özünü anlamamışsınız bir kere. Bu nerf dediğiniz şey temelde Yasuo güçlü nerflenmeli diyen kimsenin beklentilerini karşılamıyor. İkincisi bunun nerf olduğunu varsaysak bile (ki varsaymıyorum) neredeyse fark edilmeyecek bir nerf. Hero zaten e skilini sana asıl hasarını vurmak için kullanmıyor ki evladım. Mobilitesi azaldı mı hayır, minyonları keserken yine e yeteneğiyle istediği gibi son vuruş yapacak mı evet, senin üzerine istediği gibi gelip gidecek mi evet, yeteneğin süresi uzadı mı hayır. Zaten bir birim üzerine kullanma süresi nispeten uzun yani bana bir kere e atıp 75 ya da her neyse o kadar hasar az vurması neyi değiştiriyor? Adam üzerine geldi mi zaten seni e ata ata kesiyor değil mi evladım? AA yapmıyor, q spamlamiyor, böyle e spamlayip seni kesiyor değil mi canım benim. Evet şimdi düşündüm çok ağır NERF yemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinus -- 11 Ocak 2017; 15:38:56 >

• Yeni hesap kasıyorum. 1 level adamlarda yasuo, vayne, riven var. Yani bu herolar güzel para kazandırıyor. Bunlara dokunmazlar fazla
  • Vallaha forum ne matematik ne oyun bilgisi bilen TR gold-plat ve altı downielerle dolmuş O oyun sonundaki AD'nin içinde 100 base AD olduğu bilmeyen tipler buff bile sayılır diyor, karakterin 5 tane BT alması lazım damage'in eski haline dönmesi için 6. Bt ile birlikte buff sayılıyor bu değişiklik Sizin elodaki buildlerle benzerlik gösterdiği için sıkıntı olmayabilir tabii ki. Spamlanabilen bir skillde 75 damage nerf gayet oturaklı bir nerf, o skill ilk maxledğiniz skill ise daha da etkili oluyor o nerf. Özellikle squishy bir çara karşıyken E başı 75 damage daha az atmanın önemini anlayamayacak kadar kötüsünüz bu oyunda demek ki Bir adama full all-inde 2 kere E atarsın Yasuo ile kaybettiğini damage sadece 75 falan değil yani

Üstüne bir de Yasuo mains yaftası yedik iyi mi Pek ciddiye alınıp uzun uzun yorum yazılacak bir yer olmaktan çıkmış burası, eskiden belli bir seviyede olan insanlarla oturup oyun tartışırdınız şimdi 5 sezondur plat5 olan adamlara oturup oyun anlatmaya çalışıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Vallaha forum ne matematik ne oyun bilgisi bilen TR gold-plat ve altı downielerle dolmuş O oyun sonundaki AD'nin içinde 100 base AD olduğu bilmeyen tipler buff bile sayılır diyor, karakterin 5 tane BT alması lazım damage'in eski haline dönmesi için 6. Bt ile birlikte buff sayılıyor bu değişiklik Sizin elodaki buildlerle benzerlik gösterdiği için sıkıntı olmayabilir tabii ki. Spamlanabilen bir skillde 75 damage nerf gayet oturaklı bir nerf, o skill ilk maxledğiniz skill ise daha da etkili oluyor o nerf. Özellikle squishy bir çara karşıyken E başı 75 damage daha az atmanın önemini anlayamayacak kadar kötüsünüz bu oyunda demek ki Bir adama full all-inde 2 kere E atarsın Yasuo ile kaybettiğini damage sadece 75 falan değil yani

Üstüne bir de Yasuo mains yaftası yedik iyi mi Pek ciddiye alınıp uzun uzun yorum yazılacak bir yer olmaktan çıkmış burası, eskiden belli bir seviyede olan insanlarla oturup oyun tartışırdınız şimdi 5 sezondur plat5 olan adamlara oturup oyun anlatmaya çalışıyorsunuz

Tamam hadi buna nerf diyelim. Peki sence yasuo'nun şuan ki tek sorunu E skill'i mi

• Sırf yorum olsun da yinede milleti ezeyim tarzında yorum yapanlarda ayrı kafa biz pasifler diyoruz bu e nerflendi diyor yok plat göremeyen bla bla bla ne nerf ama be heroyu sildiler yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Vallaha forum ne matematik ne oyun bilgisi bilen TR gold-plat ve altı downielerle dolmuş O oyun sonundaki AD'nin içinde 100 base AD olduğu bilmeyen tipler buff bile sayılır diyor, karakterin 5 tane BT alması lazım damage'in eski haline dönmesi için 6. Bt ile birlikte buff sayılıyor bu değişiklik Sizin elodaki buildlerle benzerlik gösterdiği için sıkıntı olmayabilir tabii ki. Spamlanabilen bir skillde 75 damage nerf gayet oturaklı bir nerf, o skill ilk maxledğiniz skill ise daha da etkili oluyor o nerf. Özellikle squishy bir çara karşıyken E başı 75 damage daha az atmanın önemini anlayamayacak kadar kötüsünüz bu oyunda demek ki Bir adama full all-inde 2 kere E atarsın Yasuo ile kaybettiğini damage sadece 75 falan değil yani

Tamam hadi buna nerf diyelim. Peki sence yasuo'nun şuan ki tek sorunu E skill'i mi

Bence karakterin hasarına dokunmalarına gerek yok, madem bu çar late gamede güçlü olmalı o zaman bırakın öyle olsun. Early game'i zayıf olsun isteniyorsa da Wind Wall ve shield nerflenmeli biraz o kadar. Açıkçası Yasuo'nun çok büyük bir problem olduğunu sanmıyorum klasik low elo stomp karakteri

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Boş ver hocam. Çok simge kullanınca kendini haklı sana bir tip o anlaşılan. Hala mevzuyu e yeteneğinin hasarı zannediyor. 2 itemle % 100 krit vuran hero için 75 hasar çok oturaklı nerfmiş. Ne diyelim, bu Yasuo artık inanç alanı oldu. Birtakım şeyleri kabul etmek zor geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Bence karakterin hasarına dokunmalarına gerek yok, madem bu çar late gamede güçlü olmalı o zaman bırakın öyle olsun. Early game'i zayıf olsun isteniyorsa da Wind Wall ve shield nerflenmeli biraz o kadar. Açıkçası Yasuo'nun çok büyük bir problem olduğunu sanmıyorum klasik low elo stomp karakteri

Early game güçsüz değil işte. Phantom dancer alınca doğruyor. 1321 tane pasifi var. x2 kritik, kalkan, Q a.s. ile cd'si düşüyor, ulti a.pen veriyor ve pasifi dolduruyor direkt. Her şey var.

• Ben zaten çok büyük nerf demedim ki. Sadece nerf dedim. Buff olduğunu iddaa eden arkadaşlar için.
    Yasuonun sorunu oyundan hiç düşmemesi ve kartopu etkisinin fazla olması
  • Yasuoyu problem olarak görmeyen çilingirler var neymiş low elodakiler ağlıyormuş. "Yasuonun tek zayıf noktası çok güçlü olmasıdır" Bunu ben demiyorum oyunun belkide en iyisi diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Yasuoyu problem olarak görmeyen çilingirler var neymiş low elodakiler ağlıyormuş. "Yasuonun tek zayıf noktası çok güçlü olmasıdır" Bunu ben demiyorum oyunun belkide en iyisi diyor

Herkes hak ettiği ligdedir
  • yaşu çöp niye nerf atıyolar. şu ana kadar iş yapanını görmedim.
    edit : feedlemeyenini de görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 11 Ocak 2017; 17:55:17 >
  • Şunun pasifini nerfleseler bu nerflere gerek kalmayacak
    Adamlar diyorki nerf dediğin gp ye yapılan gibi vlada yapılan gibi olur.Bütün bir all inde 150 hasar eksilse ne olacak yasuoya karşı? Minyonlardan kayarak gelecek bir düz vuruş fazladan vuracak? Evet bu bir "nerf" bu ama bir anlamı yok hiçbirşey değişmedi.Kapiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

Adamlar diyorki nerf dediğin gp ye yapılan gibi vlada yapılan gibi olur.Bütün bir all inde 150 hasar eksilse ne olacak yasuoya karşı? Minyonlardan kayarak gelecek bir düz vuruş fazladan vuracak? Evet bu bir "nerf" bu ama bir anlamı yok hiçbirşey değişmedi.Kapiş?

Vladimir Lcs'de bile ban-pick'ti enemy base'de 3 kişiye dive atıp triple ile çıkabiliyordu 3/2 Vladimir. Ayrıca Gp'ye yapılan derken? GP'ye atılan nerflerin hiç biri onu çöp çevirmedi veya asıl gücünü eksiltmedi. Hala GP main kaynıyor ortalık Eu westte. Nerflemek demek karakteri öldürmek demek değil güçlü olmaması gereken yeri törpüleyip normal haline getirmektir, Kapiş? Şu an metada Yasuo'dan güçlü onlarca Champ var APC'ler bot lanede bile cirit atıp top lanede tanklar ölümsüzlüğünü ilan etmişken Yasuo OP diye ağlamak tam donanımhaberlik iş zaten Daha junglerlardan bahsetmiyorum bile.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.