Şimdi Ara

Yasuo Nerf Geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Yasuoyu problem olarak görmeyen çilingirler var neymiş low elodakiler ağlıyormuş. "Yasuonun tek zayıf noktası çok güçlü olmasıdır" Bunu ben demiyorum oyunun belkide en iyisi diyor

Herkes hak ettiği ligdedir

Ya tamam bazıları matematiksel hesap yapamayıp nerf değil buff falan demiş. Nerf ama yetersiz bir nerf sadece mobilite için e fulleniyordu. Yasuonun e sinin hasarını nerflemek yasuoya fazla vurmaz. Çünkü asıl hasar kaynağı değil mobilite için kullanılan bir skill zaten. Ne zaman o pasifler düzeltilir o zaman dengelendi derim.

• Bole nerf u banada atsnlar
  • E nin cdsi 4 sn olsa nerf olur bu anca kayma hasarını azaltır.
  • Asil hasarini e ile atmadigi surece istedikleri kadar e nin hasariyla oynasinlar kaldi ki e hasar vermesin o mobility o pasif o w ile o ulti ile bu hero optur op kalacaktir.Qsunun alan hasari verebilmesinden bahsetmiyorum bile
  • Lol.
    Ortamlarda nerfledik dersin kim bilecek.
    Skin satışı iyi olan op herolara adam gibi nerf atılmadıkça oyunu oynamayı düşünmüyorum.
    League of yasuo oldu oyun.
    Riot şuan bunun kaymağını yiyor ama ileride negatif olarak etkisini hissedicektir mutlaka.
    Benim gibi düşünen bi sürü insan var.
  • E isterse 1 vursun cd çoğalmadikça yine işe yarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek nerf sayılmaz aslında. hiç yoktan iyidir ama sorun e nin hasarında değil ki, sonsuz mobilitysinde.

heronun tek op yanı pasifi(leri) ve E mobility'si.

kalkanı op ve E ile çok güzel scale oluyor. Top yasuo, ilk B attığında zeal yerine 1200goldluk hp/ad item'ını aldığında, dblade ve lifsteal rune ile(%2 de masteriesten) oynarsa, %10 ls ile full hp harrsalayabiliyor. kalkan geldiğinde eeeee q at bir basic at sonra geriye eeeee yakalayamıyorsun, saldırsan minion aggrosunu alıyorsun sonra bir de tornado atıyor. pd aldıktan sonra da çok güzel bir fighter a dönüşüyor. bence op yanı bu heronun. tamam manasız ve cd ihtiyacı yok ama dengelenmesi için pasiflerine bir el atılması lazım.

ayrıca not : %20 bonus ad sırf göstermelik birşey. yasuo oyuncularının "nerflendi yaaa artık oynamam" dememeleri için koyulmuş birşey, resmen nerflenmiş E si.
  • Easy
  • Bu nerf mi? E sadece yanına gelmek için kullanıyor ondan sonra q 2xaa q ile seni bırakmıyor.

Soran olursa nerf artık dersiniz yoksa nasıl kostüm satacağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Sırf yorum olsun da yinede milleti ezeyim tarzında yorum yapanlarda ayrı kafa biz pasifler diyoruz bu e nerflendi diyor yok plat göremeyen bla bla bla ne nerf ama be heroyu sildiler yazık oldu

Hayır adam ilk ezmeye çıkışmadı haklı

Yorumları okursan hatta dün okumuştum konuyu şuan tek bu yorumu okudum kimlerin dediğini hatırlamıyorum belki sen de demiş olbilirsin hatta buff yazan oldu adamda onlara ithafen yazmış asıl senin bunu algılama biçim şüpheli
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Şu cevaptan sonra sana söylenecek birşey yok ki.O kadar boş konuşmuşsun ki."Nerf" şampiyonun gücünü dengeleyecek şekilde azaltmak demek,gp ve vladda tam olarak bu oldu,bu şampiyonlar tanrı gibi geziyordu ortalıkta reworkten sonra,nerflenerek dengelendiler ki hala mainleri oynayınca can sıkıyor.Yasuoda durum bu değil ki,hiçbirşey değiştirmeyen bir hasar eksilmesi oldu.Bide gelmişsin ancak dh çilingirleri yasuo op der diye saçmalamışsın.Şampiyon op arkadaşım,takımına kötü oynayanların gelmesi bunu değiştirmez,hemen her oyun banlanıyor şampiyon.
  • Bence şöyle olmalı;

Pasif: 2 kat kritik kaldırıldı

Q: 20/40/60/80/100(+%100 ad) den 20/30/40/50/60(+%100 ad) ye düşürüldü

W: Duvarın kalma süresi 4 saniyeden 1 saniyeye düşürüldü

E: Hasarı 70/90/110/130/150 den 60/70/80/90/100(+%0 ad ye düşürüldü) e nin cd si 1 saniyeden 6/5/4/3/2 saniyeye çıktı

R: %50 zırh delme kalktı

Bence böyle bir nerf alırsa çok mantıklı olur
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    +1
  • Bu nerflerin herhangi biri bile gelse hero oynanmaz birde 5 tane yazmışsın...

Pasifinin kritiğini kaldırıp skillerine buff gelse belki mantıklı bi nerf olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.