Şimdi Ara

Yasuo Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtem ve skill olarak nasıl bir yol izlemeliyim?

• Yasuo Çok sevdiğim şampiyonlar arasındadır.Sana yardımı edicem.Öncelikle Yasuo bir Melee Hyper Carrydır.Bu yüzden itemlerimiz yüksek dozda ofansif olucaktır.
    Skill fullemesine gelince İlk Q skili ardından E skili ve en son W skili fulleyebilirsin.İlk item olarak Statik Hançer,Botlar için karşıda çok cc varsa merkürün adımları,karşıda çok fazla ad varsa Ninja tabi,Eğer karşıda sana tehtid edebilecek biri kalmadıysa Savaş çizmesi alabilirsin.(Snowball olma durumunda)
    ,2.İtem olarak Oyunun gidişatına göre alıyorsun.Eğer Lanede kazanıyorsan Ebedi Kılıç,Eğer lane'ı kaybetmek üzereysen veya rakip seni çok harraslıyorsa Mahvolmuş Kralın Kılıcı bitirebilirsin.Ebedi Kılıç bitirdikten sonra İstersen mahvolmuş istersen kanasusamış alabilirsin.(Kanasusamış kalkanınla iyi bir sinerjiye sahip)
    4.İtem olarakda Kazanıyorsanız veya karşıda çok tank varsa Son Fısıltı,Kaybediyorsanız veya tf'de hemen eriyorsan Randuin'nin Alameti alabilirsin.Son itemde Koruyucu melek.

• İlk E aç QEW sırasıyla fulle statik mahvolmuş ebedi merkur son fısıltı son item olarak koruyucu yada banshee kas Streamlarda ilk e açan yasuolar ilk seviyede ne yapıyor iyice öğren bunları uyguladığın taktirde lane rahat geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydeath05

Yasuo Çok sevdiğim şampiyonlar arasındadır.Sana yardımı edicem.Öncelikle Yasuo bir Melee Hyper Carrydır.Bu yüzden itemlerimiz yüksek dozda ofansif olucaktır.
    Skill fullemesine gelince İlk Q skili ardından E skili ve en son W skili fulleyebilirsin.İlk item olarak Statik Hançer,Botlar için karşıda çok cc varsa merkürün adımları,karşıda çok fazla ad varsa Ninja tabi,Eğer karşıda sana tehtid edebilecek biri kalmadıysa Savaş çizmesi alabilirsin.(Snowball olma durumunda)
    ,2.İtem olarak Oyunun gidişatına göre alıyorsun.Eğer Lanede kazanıyorsan Ebedi Kılıç,Eğer lane'ı kaybetmek üzereysen veya rakip seni çok harraslıyorsa Mahvolmuş Kralın Kılıcı bitirebilirsin.Ebedi Kılıç bitirdikten sonra İstersen mahvolmuş istersen kanasusamış alabilirsin.(Kanasusamış kalkanınla iyi bir sinerjiye sahip)
    4.İtem olarakda Kazanıyorsanız veya karşıda çok tank varsa Son Fısıltı,Kaybediyorsanız veya tf'de hemen eriyorsan Randuin'nin Alameti alabilirsin.Son itemde Koruyucu melek.

hocam çok sağol. 1 el botlarla bi el pvp oynadım fakat oyun başı aşırı eziliyor , benim mi yanlışım var ?

• Bunu Anakonusu gibi bişe vardı
  • geri vericem hiç beceremedim , irelia ile her oyun 20/10/10 tarzı giderken 5 kill alamayıp habire feedliyorum
  • verdim geri.
  • ilk statik çıkmanı tavsiye etmiyorum.Ebedi çık ondan sonra statik çık.Yoksa başlarda çok ezilir geri toplayamazsın oyunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

ilk statik çıkmanı tavsiye etmiyorum.Ebedi çık ondan sonra statik çık.Yoksa başlarda çok ezilir geri toplayamazsın oyunu.

verdim geri , sinir hastası oldum 1 gün içerisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

ilk statik çıkmanı tavsiye etmiyorum.Ebedi çık ondan sonra statik çık.Yoksa başlarda çok ezilir geri toplayamazsın oyunu.

verdim geri , sinir hastası oldum 1 gün içerisinde

master yi yasuo ve tryndamere ilk statik çıkılmaya çalışılıyor.Tryndamere q sunun pasifinden gerek kendi pasifinden başlangıçta yeterince ad gücü oluyor diğer 2 sinde ise bu durum söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mydeath05

Yasuo Çok sevdiğim şampiyonlar arasındadır.Sana yardımı edicem.Öncelikle Yasuo bir Melee Hyper Carrydır.Bu yüzden itemlerimiz yüksek dozda ofansif olucaktır.

Voyboyy, karsisinda ap, uzaktan oto atak yapan hero oldugu zaman e fulluyor? Bu konudaki yorumun nedir?

• Şöyle diyeyim.E fulleyince büyü hasarı artıyor.Ee birde Statik çıkınca rakibin üzerine e ile atlayıp birde düz atak vuruyorsan.Al sana 500 büyü hasarı :D.Daha iyi trade girmek için güzel bir yöntem.
  • E nerflerinden önce e fulleyince hayvani hasarın oluyordu+ 0.1sn de bir kaydığın için karşıdaki adam deliriyordu :D

• adam mertce demis ki beceremedim geri verdim. herkes bu olgunlugu yapmaz feedleye feedleye zindan eder oyunlara insanlari. (sen alinma sakin kardesim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: yukokano

adam mertce demis ki beceremedim geri verdim. herkes bu olgunlugu yapmaz feedleye feedleye zindan eder oyunlara insanlari. (sen alinma sakin kardesim.)

yok hocam estağfurullah , bir kaç oyun oynadım gerçekten beceremiyorum . fizz aldım onun yerine gayet güzel oynuyorum şu anda. sonuçta milyon tane hero var ve herkesin de bir oynayış tarzı var , ben bir arkadaştan özenip yasuo aldım , 25 üstü kill alıyordu genelde yasuo ile , ama adam irelia ve jax ile 5 kill alamıyor. yani tarzlar biraz değişik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.