Şimdi Ara

Yasuo Sezon 6 Build :

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com//tr/#match-details/TR1/324730643/200374671?tab=overview

Evet arkadaşlar Sizin için Denemiş bulunmaktayım. Yeni yasuo buildi bu şekildedir. Ayrıca yeni kabiliyetler de böyle olacaktır. Veyahut 18 5-7 türevi de gidebilirsiniz ama önerilmez. Rünlerde ise kritler yerine saldırı hızı girebilirsiniz. Fakat öyle giripte kritiniz %100 olmuyor ise yapmayın. Veyahut Ad'den azaltın. Ve artık ilk E yeteneği fullenmektedir. Çünkü şuanki hali ve oyunun yapısı ile çok iyi farm kasılıyor. Durumsal itemler ise : cıva yatağan, koruyucu melek, hydra, ve youmuu'dur ama hiçbirine ihtiyaç yok bence. Bu şekilde iksir içtiğiniz zaman herkesin öleceğini garanti edebilirim. Sormak istediğiniz sorularınız var ise cevaplayabilirim.

• Yasuo yeni build falan diyosunda bunlar kasiliyordu zaten. E fulleme olayi da yeni cikan bisey degil. Runlerde krit olmasina gerek yok statik ve ebedinin krit veren parcasini aldiginizda %100 crite ulasiyorsunuz zaten. 3nity kasilmasinin bi anlami yok bence artik. Statik ebedi kanasusamis bot qss ve belki sihiricen yada defansif olarak banshee,olu adamin
    zirhi ikilisinden biri secilebilir. Ek olarak yasuoya as bot kasilmaz,tabii yada merkur daha mantikli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 14 Kasım 2015; 4:06:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni birşey göremedim ? trinity yerine firecannon öneririm.
  • Starbucksunstari kullanıcısına yanıt
    Statik yerine denedim onu bugun pasifi cop. Statik kadar verimli degil. %100 criti sagladiktan sonra alinmasinin bi anlami yok bence.

• sen yasuo kospleyi yapan değil misin
  • Ağır mağara.

Build zaten hep böyleydi. E fulleme bayadır var.
  • Gümüş 5 detected.
  • Adam yardımcı olmaya çalışmış gelen yorumlara bak. Ben oynamiyorum ama faydalanan olacaktır dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Statik yerine denedim onu bugun pasifi cop. Statik kadar verimli degil. %100 criti sagladiktan sonra alinmasinin bi anlami yok bence.

statikk yerine değil zaten ikisini birden çıkıcaksın statikk daha iyi tabiki.İkisinin pasifi birleşinde güzel sustain ve damage sağlıyor.Crit için değil
  • Starbucksunstari kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum ki statik ve ebedi alinca %100 crit oluyor itemin direk crit ozelligi bosa gidiyor. Onun yerine botrk yada en kotu hydra alirsin daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 15 Kasım 2015; 2:39:38 >
  • Zaten e maxlıyoduk bayadır

• Kesinlikle statik + ie yeterli şuan. Zaten bu iki item %100 crit chance veriyor . Üstüne triforce bence gereksiz . Yerine BT tarzı bir itemi alın. Masteries'de crit vurduğunda %20 as %15 de vurduğun damage'i can olarak vereni açın. 15 lvl civarında çok rahat solo baron alıyorsunuz ie statik bt ile . Gerçekten çok güçlü şuan yasuo. O masteries kesinlikle nerf yemeli .

( Solo baron yapmayı kesinlikle denemelisiniz. Kalkanı da kullanınca kesinlikle başarılı oluyor . Efsane bir şey )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.