Şimdi Ara

YASUO YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle saldırı hızı rünüyle giriyorum oyuna birçok kişinin kullandığı rünler klasik. Ama çoğunlukla eziliyorum. Karşıma Yasuo gelincede birçoğu alıyor beni. Kötü oynadığımdan değil adamlar hemen hemen benim gibi oynuyor hatta bazısı benden kötü oynuyor ama bir q atıyor öyle hasar yiyorum ki. Eziliyorum hemen. Ezilmemin ana nedeni yetenek farkı değil. Karşı tarafın benden çok daha fazla hasar vermesi ve daha çevik olması. Kabiliyetlermi çok yanlış anlamadımki. 1.5 senedir yasuo oynuyorum. Geçen sene zırh delme rünleriyle girerdim oyuna ve Top lane de genellikle rakibi ezerdim. Çok rahat alıyordum yani. Ama bakıyorum zırh delme rününü yasuo da kullanan yok.

Tavsiyeleriniz nedir yasuo proları?

YASUO YARDIM LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonelizm -- 24 Mayıs 2017; 9:2:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• O kadar saldırı hızı oyunun başında seni ileriye götürmez. Klasik bir ad rününe göre 12-13 ad geride başlıyorsun yani 2 doran almış gibi geliyor karşına örnek olarak. E ye gelen büyü hasarı yerine ad hasarı vurmasu nedeniyle herkes ilk q fullüyor ama ben de e fullüyorum yani sıkıntı olacağını sanmam. Bana rünler yanlış gibi geldi. Yanlış hatırlamıyorsam saldırı hızı q nun bekleme süresini azaltıyordu fakat sen ilk e fulleyerek belki de eline geçecek bu avantajdan vazgeçiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xronize kullanıcısına yanıt
    Hocam zırh delme rünlerine döneyimmi?

• Q maxla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top oynarsan Q yu 3 yapman lazim once ve ad rune yoksa safe kal, hayalet ilk item sonrada ebedinin crit alirsan 100% crit olur ondan sonra korkma gir. Zirh delme runleri isine pek yaramaz tavsiye etmem ad+as en iyidir ve masterieslerin crit heal degil savas sevki olursa late game de daha cok isine yarar

• Kırmızılar ad olsa fervor girsen ve q'ya başlarda 2 kere veya 3 kere versen halledersin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dilersen bu kabiliyet, eşya ve rünlerle bir dene kardeşimhttps://mobatr.net/rehber/ust-mid-yasuo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.