Şimdi Ara

Yasuonun %100 kritik olayı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Swain,syndra ile çok rahat tokatlaniyor .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sest Bhaco TR S kullanıcısına yanıt
    istediğim konuya istediğim postu atarım , bir itirazın mı var ? .

Neden banlanmıyor kardeşim o zaman neden ? Benim ranked maclarımda neden banlanmıyor bu hero , neden ezilen yasuo kolay kolay toparlayamıyor ?? , biraz kendinizde arayın hatayı
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    Sadece Yasuoya değil bana kalsa Vayne,Ahri,Diana gibi şampiyonlar da nerf yesin.Bunlar da zaten gizli op Vayne dışında.Artık çok belli olan Brand,Anivia gibi şampiyonları söylemiyorum.Madem yetenek gerektiren şampiyonları oynaması zor 50 üstü win rate olan bir şampiyon yetenek gerektiriyorsa gerekli düzenlemeler yapılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 6 Aralık 2015; 21:36:46 >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Yasuo' yu oynayabilmek için ciddi anlamda , oyun mantığının üst düzey olması gerekir. Sadece yasuo oynamak ile yasuo oynanmıyor. Brand , Anivia vs Cidden bu şampiyonun yanında çocuk oyuncağı gibi kalır. Skilleri tutturamazsın Biraz da geri oynarsın takımla kalırsın , yine yaparsın yapacağını. Ama yasuo'da e ' ni kim üzerinde kullandın. Minyon kalıcak mı sen ordan çıkabilecek misin , Kaç tane stun atılabilir , tamam e ile girip rüzgar atıcam da bu adamın sıçrası varmıydı kaçma skill'i cooldown'da mı değil mi herşeyi düşünmen lazım çünkü eğer yanlış bi harekette hiçbir şey yapamayabiliyorsun. Üstte arkadaş vi'nin q suna bile u atıyor diyor. Evet ama Sen Ulti attığında bunun önlemini alamayacak adam , etrafa kaçışacak adam zaten plat üstü değildir. Gold'a plata kadar çok rahat taşınır yasuo ile. Çünkü Kimse Yasuo Ulti attığında ne yapacağını bilmiyor. Evet sağdan soldan kasmasının nedeni de , Bu şikayet eden kişilerin , dakika 20 oldu mu midde boş boş , sanki aram oynar gibi , birbirlerini dürtmeye çalışma mantığı var. Sonra yasuo sağa sola gidip farm yapıyor. Bunlar da birbirini dürtecek daha. Tabi kasar o adam. Sen bu adam kasmaya çalışırken ejderha , baron almazsan , 4v5 fight yapmazsan , o adam geldiğinde hepinizi keser. Bu kadar net. Tartışmak isteyen olursa da Sonuna kadar tartışabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 6 Aralık 2015; 21:57:28 >

• Geçen yanlışlıkla Yasuo'ya tank rünle girdim. Kesin kaybettim diye çok üzüldüm. Ancak sorun olmadı. Yine de koridoru kazandım.
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    Dediğim de o işte nerf yemesi lazım.Bu galibiyet oranı yetenek gerektiren şampiyona fazla.Sadece uzman olan kişiler bu oranda oynarsa sözüm olmaz.Ama 10 maç alan kişi yüzde 50 üstü kazanıyorsa sorun var demektir.Şuan biraz o oran düştü gibi bunun tek sebebi de Yasuodan güçlü olan gereksiz şampiyonların olması.Onları da bahsettim zaten.Ama şampiyondan çok kritik itemlerine nerf lazım.Aslında bu oranın düşmesinin asıl sebebi de guinsoo etkisi diye düşünüyorum.Guinsoo keşfedilmese Yasuo kesin nerf yerdi iyi tarafından bakın.Şuan o yüzden ön plana çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 6 Aralık 2015; 22:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Savaşçı mı suikastçi mi belli değil

Artık seni zar zor görüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dommann

Yasuo' yu oynayabilmek için ciddi anlamda , oyun mantığının üst düzey olması gerekir. Sadece yasuo oynamak ile yasuo oynanmıyor. Brand , Anivia vs Cidden bu şampiyonun yanında çocuk oyuncağı gibi kalır. Skilleri tutturamazsın Biraz da geri oynarsın takımla kalırsın , yine yaparsın yapacağını. Ama yasuo'da e ' ni kim üzerinde kullandın. Minyon kalıcak mı sen ordan çıkabilecek misin , Kaç tane stun atılabilir , tamam e ile girip rüzgar atıcam da bu adamın sıçrası varmıydı kaçma skill'i cooldown'da mı değil mi herşeyi düşünmen lazım çünkü eğer yanlış bi harekette hiçbir şey yapamayabiliyorsun. Üstte arkadaş vi'nin q suna bile u atıyor diyor. Evet ama Sen Ulti attığında bunun önlemini alamayacak adam , etrafa kaçışacak adam zaten plat üstü değildir. Gold'a plata kadar çok rahat taşınır yasuo ile. Çünkü Kimse Yasuo Ulti attığında ne yapacağını bilmiyor. Evet sağdan soldan kasmasının nedeni de , Bu şikayet eden kişilerin , dakika 20 oldu mu midde boş boş , sanki aram oynar gibi , birbirlerini dürtmeye çalışma mantığı var. Sonra yasuo sağa sola gidip farm yapıyor. Bunlar da birbirini dürtecek daha. Tabi kasar o adam. Sen bu adam kasmaya çalışırken ejderha , baron almazsan , 4v5 fight yapmazsan , o adam geldiğinde hepinizi keser. Bu kadar net. Tartışmak isteyen olursa da Sonuna kadar tartışabiliriz.

Kısa ve öz açıklamışsın. Her cümlene katılıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.