Şimdi Ara

Yasuonun %100 kritik olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce de bir karakterin sadece pasifi sayesinde kalkan + statik ve pelerin ile %100 kritik yapması çok saçma değil mi ? Lanede tokatlıyosunuz (bazen o da olmuyor) , sonra bu arkadaş boş koridorlarda farm yaparak item bitiriyor ve %100 kritikle hiç geride değilmiş gibi devam ediyor oyuna . Yasuo olan her oyunda oluyor bu olay . W su zaten oyundaki en benzersiz skillerden biridir heralde . Biraz qq gibi oldu ama sizce de bi el atmaları gerekmiyor mu bana çok dengesiz geliyor şuan .

• Şahsen Yasuo'dan nefret ederim.Ama şuan dengeli sayılabilir.Evet lanede ez gitsin topta farm yapa yapa kasılsın gelsin latede vursun kırsın olayı pek adil görünmese de adil bir durum.Zaten heroya bir stun yolla(Taric <3)direk ölüsünü görüyorsunuz.TF'ta bodoslama girmesi sıkıntı.Zaten ultisi onun için yapıldı bence.Kısacası Yasuo dengeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasuo dengeli degil. Earlyde ne kadar ezerseniz ezin o adam statik alip afk farm yaparak 3 itemla herkesi tekler. Eskiden erken oyunda cok cok gucluydu suan erken oyunu daha dengeli. Pasifi ve wsundan bahsetmeye gerek yok zaten. Knock up takimla neler yaptigini.. Daha fazla anlatmak istemiyorum.
    Sevilmemesinin sebebi bu kadar populer olmasi bence, fizz de oldukca sinir bozucu fakat bu kadar fazla gormuyoruz ve o kadar sinir bozucu olmuyor.
    Ayrica yasuonun her metada bir yeri var. Meta ve farm canavari adeta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat koala -- 6 Aralık 2015; 15:08:48 >
  • Oynaması zor çünkü yanlış anlama mekanik anlamda demiyorum bence 10 oyun yasuo oynayan herkesin eli alışır mekaniklerini çözer.yasuonun zorluğu hasar verebilmesi için çok yaklaşması gerek ve çok kırılgan.pozisyon almayı bilmeyen biri full item olsa bile yasuo ile oyun kaybettiriyor takımına.ayrıca gank atması çok kolay bir şampiyon oyundan rahatça düşürülüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

Oynaması zor çünkü yanlış anlama mekanik anlamda demiyorum bence 10 oyun yasuo oynayan herkesin eli alışır mekaniklerini çözer.yasuonun zorluğu hasar verebilmesi için çok yaklaşması gerek ve çok kırılgan.pozisyon almayı bilmeyen biri full item olsa bile yasuo ile oyun kaybettiriyor takımına.ayrıca gank atması çok kolay bir şampiyon oyundan rahatça düşürülüyor.

Gank atan Champion da stun veya sustur yoksa. İş zor.

• fruit kullanıcısına yanıt
    J4 de yok,evelynde yok yinede iş yapar.0 cc master bile gelse koridordaki şampiyon cc ile yardım eder keserler.ganklere karşı çok zayıf ne yazikki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle el atmaları gerekiyor.Yetenek gerektiren şampiyonların 50 üstü galibiyet oranına sahip olması doğru değil.Şampiyona el atsınlar da demiyorum itemleri de düzeltebilirler ama bir şey yapmaları gerekiyor.Silver yasuo bile koridorda beni eziyorsa early gücü abartısız fazla.Late gücünü söylemeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 6 Aralık 2015; 15:57:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lanede en sevmediğim heroların başında geliyo YASUO Çekirge gibi zıpzıp oluşu ve Q ile vurdugu o kritik hasar ayriyetten pasifi insanı deli etmeye yetiyo

• Yok damage atmak için yakına girmesi, gank yemesi falan hikaye konular. Yasuoyu pasifiyle kombineli oynamayan adam Yasuo'yu bilmiyordur. Öl ya da öldür kuramı geçerli olduğundan girilecek yeri çok iyi kestirmesi lazım oynayan kişinin. Malesef trde bu olay pek geçerli olmadığından batıran Yasuo'ları görmek kaçınılmaz oluyor. Çöp diyenin kendisi çöptür, bilen ellerde terör estirir.

• Savaşçı mı suikastçi mi belli değil

• Yasuo bence dengeli koridor safhasında bir çok hero ağzına küreği vuruyor belirtmiş olduğunuz üzere ama late game durumunda tehlikeli olmak zorunda zaten bir mantık vardır genelde moba oyunlarında da çokça kez bu mantık kullanılır bir hero earlyde güçlü ise latede o kadar iyi değildir veya tam tersi earlysi zayıf heronun late hali bir hayli güçlüdür bu karşılaştırmayı corki-vayne gibi düşünün çünkü her iki durumda da güçlü olan bir hero olunca eşitsizlik ortaya çıkıyor ha tabi bunların yanında birde mid game aşaması iyi olan herolar var onlar her daim iyidir balance yani Yasuo'nun şu sıra banlanmasının sebebi ise Warlord's Bloodlust adlı anahtar kabiliyet çünkü laning phase aşamasında da tokat yeme olayı biraz ortadan kalkıyor çünkü adam artık dayanabiliyor crit item seti ile o anahtar kabiliyet güzel şeyler yapıyor ama şu var Yasuo inanılmaz kırılgan bir hero düzgün pozisyonda fighta katılmanız lazım ne bileyim böyle birini zed gibi al çık olan bir assassin değil çok iyi pozisyon kovalayıp doğru anda fighta girmek zorunda yoksa çok çabuk eriyor aynı zamanda yukarıdaki arkadaş %100 crit mevzusunu açmış ama şu var sana mevcut hasarının %100'ünü vurmuyor o pasifi onun crit şansını arttırıyor doğru ama crit damagesini azaltıyor mevcut hasarının %75'ini sana crit olarak vuruyor diye biliyorum yani ne biliyim abartılacak seviyede değil şu sıra yeni kabiliyetlerden sonra uzun bir süre banladındı da benim elomda şu sıra nadir Yasuo banlanıyor çünkü banlanacak daha beter karakterler var Yasuo biraz hikaye kalıyor diğerlerinin yanında

• yasuo solo geliyorsa renekton al 50 öfke kas harrasla sürekli yasuo çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khet

Yasuo bence dengeli koridor safhasında bir çok hero ağzına küreği vuruyor belirtmiş olduğunuz üzere ama late game durumunda tehlikeli olmak zorunda zaten bir mantık vardır genelde moba oyunlarında da çokça kez bu mantık kullanılır bir hero earlyde güçlü ise latede o kadar iyi değildir veya tam tersi earlysi zayıf heronun late hali bir hayli güçlüdür bu karşılaştırmayı corki-vayne gibi düşünün çünkü her iki durumda da güçlü olan bir hero olunca eşitsizlik ortaya çıkıyor ha tabi bunların yanında birde mid game aşaması iyi olan herolar var onlar her daim iyidir balance yani Yasuo'nun şu sıra banlanmasının sebebi ise Warlord's Bloodlust adlı anahtar kabiliyet çünkü laning phase aşamasında da tokat yeme olayı biraz ortadan kalkıyor çünkü adam artık dayanabiliyor crit item seti ile o anahtar kabiliyet güzel şeyler yapıyor ama şu var Yasuo inanılmaz kırılgan bir hero düzgün pozisyonda fighta katılmanız lazım ne bileyim böyle birini zed gibi al çık olan bir assassin değil çok iyi pozisyon kovalayıp doğru anda fighta girmek zorunda yoksa çok çabuk eriyor aynı zamanda yukarıdaki arkadaş %100 crit mevzusunu açmış ama şu var sana mevcut hasarının %100'ünü vurmuyor o pasifi onun crit şansını arttırıyor doğru ama crit damagesini azaltıyor mevcut hasarının %75'ini sana crit olarak vuruyor diye biliyorum yani ne biliyim abartılacak seviyede değil şu sıra yeni kabiliyetlerden sonra uzun bir süre banladındı da benim elomda şu sıra nadir Yasuo banlanıyor çünkü banlanacak daha beter karakterler var Yasuo biraz hikaye kalıyor diğerlerinin yanında

Lanede de güçlü şuan , bi de ebedi alınca normal kritiği vuruyor diye biliyorum hiç oynamadım ama öyleydi sanırım . Zaten %75 ini vuruyor diye savunamazsın bi zahmet öyle olması lazım , ki o şekilde bile saçma zaten aslında . Daha az önce top lanede jaycele dövdüm 0 3 0 falandı ebedi statik yapıp kesti bi kaç kere tüm oyun low jayce yazdı durdu max 14 yaşındaki bebe . Hayır ya zor yapın şu karakteri ya da dengeli . Adam oto atağa bırakıyor ben birsürü şey yapıyorum ona rağmen ölüyorum ve low jayce yazıyor sanki çok bişey yapmış gibi . Umarım riot ağzına kürekle vurur Yasuonun tıpkı Talona veya Taric e veya da Nidalee ye yaptıkları gibi . Ne yani illa Mundo alıp embesil gibi q mu spamlayım onu mu istiyor Riot anlamıyorum ki .

• Pasifini sadece Q için yapsalar gayet dengeli olur aslında. 2x kritik şansı düz vuruşlar için değil sadece Q için olsa hem dengeli olur hem daha mekanik olur. Şu anda Yasuo hem mekanik hem de no brain bir şampiyon. İyi oyuncuyla kötü oyuncuyu ayırmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onii Chan Kenobi -- 6 Aralık 2015; 17:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawking90

yasuo solo geliyorsa renekton al 50 öfke kas harrasla sürekli yasuo çöp

Renektonun ezemeyecegi sampiyon yok zaten

• Yasuo güçlü diyenler , dia +3 eloda yasuo banlanması çok nadir bir durum.
    +' Larına gelirsek

* Kolay Pushluyor
    * Minyon Kaybetmesi çok mümkün değil.
    * Minyon olduğu sürece kolay yakalıyor - kaçıyor.
    * Statik gibi ucuz bir item ile çok rahat iş yapabiliyor.
    * Mana , can bedeli yok.

- ' Lerine gelirsek

* Ormancı 3-4 defa baskın gelse 4-5 defa ölebilecek bir şampiyon.
    * TeamFightlarda Q Skill'ini hazırlaması zor , kolay ct'lenebilen bir skill
    * Ultisini her zaman kullanamayabilirsiniz.
    * Koridorda , Doğru seçimlerle minyon bile kestirmezsiniz.
    * TeamFight'da doğru focusla 4v5 bile kalabilirsiniz.

Her şampiyon gibi iyi ve kötü tarafları var. Niye diğer op'lara laf etmeyip Karşısında oynamayı beceremediğiniz bir heroya laf yapıyorsunuz.
  • Op değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Pasifini sadece Q için yapsalar gayet dengeli olur aslında. 2x kritik şansı düz vuruşlar için değil sadece Q için olsa hem dengeli olur hem daha mekanik olur. Şu anda Yasuo hem mekanik hem de no brain bir şampiyon. İyi oyuncuyla kötü oyuncuyu ayırmak gerek.

Oyunun en büyük nerfi bile olmaz dediğin oyundaki tüm büyük nerflerin toplamından daha büyük bir nerf olur.
  • Pasifi nerf yemeli bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dommann

Yasuo güçlü diyenler , dia +3 eloda yasuo banlanması çok nadir bir durum.
    +' Larına gelirsek

* Kolay Pushluyor
    * Minyon Kaybetmesi çok mümkün değil.
    * Minyon olduğu sürece kolay yakalıyor - kaçıyor.
    * Statik gibi ucuz bir item ile çok rahat iş yapabiliyor.
    * Mana , can bedeli yok.

- ' Lerine gelirsek

* Ormancı 3-4 defa baskın gelse 4-5 defa ölebilecek bir şampiyon.
    * TeamFightlarda Q Skill'ini hazırlaması zor , kolay ct'lenebilen bir skill
    * Ultisini her zaman kullanamayabilirsiniz.
    * Koridorda , Doğru seçimlerle minyon bile kestirmezsiniz.
    * TeamFight'da doğru focusla 4v5 bile kalabilirsiniz.

Her şampiyon gibi iyi ve kötü tarafları var. Niye diğer op'lara laf etmeyip Karşısında oynamayı beceremediğiniz bir heroya laf yapıyorsunuz.

Karşısında oynamayı beceriyorum(günde 50 kere denk geliyor zaten) , düzgünce okumadan yazmayın bişey . Ultisini nası her zaman kullanamıycaz anlamadım Vi adama q ile çarpsın ona bile ulti atıyor zaten .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.