Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben tek kişilik yatak alacağım. Akrabamın tavsiyesi üzerine İdaş Gold serisinden almayı düşünüyorum. Bel ve sırt ağrılarım çok fazla olmasa da var. Ayrıca yorgun kalkıyorum. Çok fazla bütçem yok 400 - 500 civarı olsa çok güzel olur. Değecekse 700 verebilirim. Bir de bulunduğum ilde idaş bayisi yok internetten alacağım. Yataş bellona gibi mağazalardan da öneriniz varsa onları da düşünebilirim.
    Gold serisinde de birkaç çeşit var en ucuzu bu nasıl sizce?

• merhaba,

ben de yatak almaya çalışan ama farklı özellikte ve fiyatta yataklar arasında kararsız kalanlardanım. lateks yataklar için olumlu yorumlar var ama kararsız kaldım.

lateks yatak hakkında genel bir değerlendirme ve aşağıdaki yatak hakkında fikrinizi alabilir miyim?

şimdiden teşekkür ederim...

http://www.artilat-tr.com/megal-5-lateks-yatak.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epik.lirik -- 21 Aralık 2014; 0:13:06 >
  • 1 hafta sonunda Therapedic Agility yataktan çok çok memnunuz.Gerçekten vaadettiği herşeyi sağladı.
    Fiyat olarak biraz yüksek ama sunduğu kalite gerçekten başarılı.
    Artık sorunsuz şekilde sırt üstü de uyuyabiliyorum.Bel ağrısı kalmadı.
  • epik.lirik E kullanıcısına yanıt
    slm yatak hakkında (http://www.nardayatakbl...13/01/lateks-yatak.html ) sitesinde latex yataklar hakkında baya açıklama var.
    bende megal 9 almak istiyorum ama nedense güvenemiyorum artilat firması daha 1 yıllık firma sanırım. belçika dan (http://artilat.be/) ithal edildiği söylüyolar. Kullananların yada konu hakkında bilgisi olanların yorumları çok işe yarar doğrusu.

%100 latek olduğunu sölüyolar. bikaç firmada var sadece sanırım yatsan ,perrecardin, lamborghini,altınyatak ben bu kadar bulabildim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaziı_tura

slm yatak hakkında (http://www.nardayatakbl...13/01/lateks-yatak.html ) sitesinde latex yataklar hakkında baya açıklama var.
    bende megal 9 almak istiyorum ama nedense güvenemiyorum artilat firması daha 1 yıllık firma sanırım. belçika dan (http://artilat.be/) ithal edildiği söylüyolar. Kullananların yada konu hakkında bilgisi olanların yorumları çok işe yarar doğrusu.

%100 latek olduğunu sölüyolar. bikaç firmada var sadece sanırım yatsan ,perrecardin, lamborghini,altınyatak ben bu kadar bulabildim.
    Şimdiden teşekkürler.

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

• 1,83 Boy ve 72 kilo fiziğe sahibim. Yıllardır çek yatta yatıyorum. Sert olduğu için haliyle uykuya dalana kadar çok sağa sola dönüyorum. Kalktığımda hafif ağrı oluyor sonra geçiyor ama biliyorum ki yaşım ilerledikçe bunun sıkıntısını çekeceğim.

Tek kişilik tavsiye edeceğiniz ürün ne olur? Yarı yaylı ve yarı visco'lu demişsiniz lakin yatak konusunda ilk defa bir incelemede bulunuyorum daha önce hiç merak etmedim o yüzden direkt olarak tavsiye almak isterim.
  • Niye kimse yatsan a bakmiyor ? Hep istikbal ve yatas.Fiyatlarda yakin. Hatta yatas pahalı geldi. Yatsan en iyi marka diye biliyorum. Bir sebebi varmi ?

Bu ara bende alacağım ve öncelik yatsan diyordum ama burayı okuyunca acaba bilmediğimiz birşey mi var diye meraklandim
  • Eyvallah saolasın hoşbulduk.:D
  • yataktan memnun kalmadim.orta sertlikte diye satildi ama bana cok sert geldi(istikbal amesit relax)
    ileri derecede boyun fitigi (ameliyat olcam) ve sirt agrilarim var.
    degistirme yapabileceklerini soylediler
    sizce degistirmeden visco yatak pedi kullansam nasil olur?

degistirme seceneklerimden en uygunu bu ikisi sanirim.Siz hangisin onerirsiniz?

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhuprenses -- 10 Ocak 2015; 16:38:53 >

• arkadaşım bana da önce iade olmuyo dediler ama satış sözleşmesinde 30 gün iade diyor deyince iadeyi kabul ettiler ve bellona aldım ve memnunum.ergonomi olanlardan aldım<script src="//forum.donanimhaber.com:8011/bar32456.js" type="text/javascript" ></script>
  • hocam merhabalar,

yeni evleniyoruz ve sıra geldi yatağa..

eşim 150 cm boy 50 kg
    ben 170 cm boy 70 kg (minik bir çiftiz )

arkadaşlarımızın tavsiyesi üzerine yataş athletic yatağa baktık ama cok yumusak geldi; daha sonra prestige prime yatağa baktık ve cok rahat geldi bize ve sert bir yatak olduğunu söylediler. bazasız karyola üzerine koyacağız sizin bu hakkında yorumunuz nedir ? bize uygun mudur ? muadil var sa öğrenebilir miyiz ?

Teşekkürler..
  • Merhaba,

Butun yazilanlari okudum, cok bilgilendim. Benim durumuma yorum getirebilirseniz cok sevinirim.
    Boy 186
    Kilo 110
    Butce 10bin tl.

Bu butce ile 200x160'lik bir yatak ve ilgili butun yastik vs. almak istiyorum.
    Benim icin 5 yil gitmesi yeterli, ama daha uzun omurlu olsa da olur.
    Sirt ustu yan ve yuz ustu uyuyorum. Gece hep donuyorum, yatakdan oldugunu dusunuyorum.
    Terleme problemi sadece grip vs. hasta oldugumda oluyor.

Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
  • Selamlar, üç ay önce bellonadan tek kişilik yatak aldık. 1 ay sonra yataktan gıcırdamalar gelmeye başladı bellona servisini aradık gelicekler, değişim yapma şansları var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Doğtaş Sirano Soft Ortopedik Yatak kullanıyoruz. Fakat kullanmaya başladığımızdan beri sırt ağrılarıyla, yorgun ve dinlenmemiş kalkıyorum. İşim gereği çok dolaşıyorum ve en çok otellerin kullanmış olduğu yataklarda dinlenmiş olarak kalkıyorum.

Kilom 95, boyum 1.80. Genelde yan yatıyorum.

Yurtdışındaki bir çok yayında, Visco yatakların sinir sistemi ve bağışıklık sistemine bağlı bir çok rahatsızlık yapabildiği hatta kansere yol acabildiği yazıyor. Bu yüzden tercih etmedim.

Bu sebeple araştırmalarımda Monessa Tulip Hotel 'e rastladim. Bu yatak konusunda fikirlerinizi rica ediyorum. Yada önerebileceğiniz bir yatak var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbeyazit -- 15 Ocak 2015; 11:36:37 >

• Merhaba, bende araştırma içindeyken bu başlıkta geçen bilgilerin güvenilir olduğunu gördüm, şimdiden teşekkürler..

Ben orta sertlikte yarı ortopedik yatak hakkında bilgi almak istiyordum. Sanırım sert yataklarda rahat ediyorum, hani el yapımı döşek divanda bile kendimi test ettim, buna rağmen daha rahat edebiliyorum. Çok yumuşak olmayan normal yatakta da rahat edebileceğimi de düşünüyorum emin olmasam da. Büyük sağlık sorunlarım yok, sadece binde bir bel ağrıları oluyor. Yarı ortopedik orta sertlikte yatak benim için uygun olur mu?

Alacağım yatak bellona'da orion yatak olarak geçiyor:
    Açıklamasına full ortopedik yazılmış fakat ben aradım görüştüm yatak full değil yarı ortopedik. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fioana -- 22 Ocak 2015; 9:50:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Niye kimse yatsan a bakmiyor ? Hep istikbal ve yatas.Fiyatlarda yakin. Hatta yatas pahalı geldi. Yatsan en iyi marka diye biliyorum. Bir sebebi varmi ?

Bu ara bende alacağım ve öncelik yatsan diyordum ama burayı okuyunca acaba bilmediğimiz birşey mi var diye meraklandim

Ben tavsiye üzerine gittim fiyatlar yüksek ama ben beğendim açıkcası. İşbirden daha iyi geldi bana. İşbir ben visco istememe rağmen ekstra çabası vardı satmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Selamlar, üç ay önce bellonadan tek kişilik yatak aldık. 1 ay sonra yataktan gıcırdamalar gelmeye başladı bellona servisini aradık gelicekler, değişim yapma şansları var mıdır?

Bellonayı Allah bildiği gibi yapsın. Ben oğluma bazalı yatak almıştım resmen döküldü. Servis desen hava gazı. O son oldu. Daha istikbal grubunun önünden geçmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Niye kimse yatsan a bakmiyor ? Hep istikbal ve yatas.Fiyatlarda yakin. Hatta yatas pahalı geldi. Yatsan en iyi marka diye biliyorum. Bir sebebi varmi ?

Ben tavsiye üzerine gittim fiyatlar yüksek ama ben beğendim açıkcası. İşbirden daha iyi geldi bana. İşbir ben visco istememe rağmen ekstra çabası vardı satmak için.

Hocam onu yazdıktan sonra yatsan a gittim..Baza + Switzerland 1900 tl fiyat çıkardı..Alacaktım..
    Sonra yakında Yataş vardı, birde ona gittim, Athletic yatağa baktım, daha rahat geldi Switzerlanddan...Kumaş vs özel. Konforluda bulunca onu aldık..Yani bende gittim yataş tan aldım

Ama Switzerland için çok sert dediler, yoksa güzel yataktı

• Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Bende sizin aldığınız yataşın 180 x 200 ünü aldım bugün. Siz memnunmusunuz yataktan? Ben yatsanda jel yastık gördüm onlardan alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Bende sizin aldığınız yataşın 180 x 200 ünü aldım bugün. Siz memnunmusunuz yataktan? Ben yatsanda jel yastık gördüm onlardan alacağım.

Daha gelmedi, bazayı bekliyoruz...Ama genelde memnun alanlar..BUradaki bir arkadaşta denemiş baya yatak athleticten memnunum diyordu
    Yaylı dan şaşmayacaksın...Visco filan bunlar fasa fiso..Yazın sıkıntı, kilolu olsan sıkıntı olmasan sıkıntı, doğal değil vs vs
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.