Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bugün yatas atletich yatağa baktım belimde iki tane fıtık var dayak yemiş gibi kalkmaktan dinlenememis olmaktan bıktım nasil bir yatak önerirsiniz, ya da yatasin bu yatağını önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba eski yatağımız taşınmaladan dolayıı eğri bir halde. çok rahatsız ediyor. Alalı da 6 yıl oldu. Yeni bir yatak almak istiyoruz. ben 53 eşim 85kg civarı. Bütçe 1500 civarı 160*200 yatak bakıyoruz. İşbir, yatsan, tonino lamborghini(bu markayı yeni duydum hiç bilmiyorum merak ediyorum.), yataş hepsi olabilir. Orta sertlikte yaylı yatak istiyorum. Visco hiç kullanmadım ama visco yastıkla rahat edemediğim için düşünmüyorum.
    Hem de ddoğal bir malzeme olmadığı için düşünmüyorum.
    Yatak tavsiyesi istiyorum.
  • Sürekli dönüyorum uyurken ve sık sık uuaniyorum. Dolayisiyla sabahlari yorgun kalkiyorum. bir de bel agrim var. Onerebileceginiz bir yatak var mi? Hafif yumuşak olursa iyi olur.

Not: visco yataklar yazin felaket sıcak oluyor. Simdi bedline visco doctor modelini kullaniyorum.

• Istikbal Ametist Relax yatağı almayin! Yatağın sertlik derecesi oldukça yüksek.
    Eve yönlendirilen serviste, yatağın üstünde deformasyon var mı diye bakmaya geliyor. Yatak çok sert uyuyamıyoruz ve bunu yanlış yatak seçmişsiniz diye geçiştiriyorlar. Ametist yatağın satışında anladığım kadarıyla söylenen her şey yalan ve teşhirdeki yatak farklı.

Musteri memnuniyeti de sifir.Istikbal ve yataklarindan uzak durun!
  • Merhaba, başımdan daha yeni geçen bir deneyimi aktarmak istedim. 4 hafta önce işbir yatak aldık ve yatak da göçmeler oluştu, servis gelip inceledi ve verdiği cevap aynen şu şekilde;
    "yatak da kullanılan malzemeler nedeniyle göçme yapması normal, 3 cm den fazla olursa kusur sayılır, sizin ki 2cm"
    İnternette araştırınca benzer şikayetleri buldum ve hepsine aynı açıklama yapılmış. Bundan önce ki yatağımız istikbal orgaflex di ve inanılmaz memnunduk, iyi bir marka alalım uzun süre idare etsin dediğimiz yatak 4 haftada çöktü. Sakına ismine inanıp işbir yatak almayın. Satarken şöyle güzel yatak böyle teknoloji kullanılmış diye satıyorlar sonra da göçmenin normal olduğunu söylüyorlar, dolaylı olarak kullanılan malzemenin ne kadar kalitesiz olduğunu kabul ediyorlar ama iş işten geçti, bir kez sattılar...

• Yeni bir yatak almayı planlıyorum iki yatak arasında kaldım. Yataşın Five Z ve işbirin Frezya sizce hangi daha rahat olur bel ağrısı vs çekmek istemiyorum. Yaylı yatak kullandım önceden. Ya da sizin bir tavsiyeniz varsa alabilirim teşekkürler

• arkadaşlar resimdeki karyoladan var bende yatağı değiştiricem. ama karyolanın altında ağaç yok ızgara şeklinde 9 adet demir profiller var. araları bir karış kadar açık her bir profilin yatak esneme yaparsa aşağı bozulma olabilir sanırım?
    yatağın altına ne yaptırmamı önerirsiniz ve kaç mm birisi 8mm sunta yada mdf yaptır dedi diğeri 18 mm sunta yaptır dedi . 18mm yani 2 cm olan sanırım çok ağır gelebilir 150x200 karyolaya.
    ayrıca çok pahalı olmayan ama sağlam bir 150x200 yaylı yatak önerebilirmisiniz 1.88 95kg 1.75 60 kg için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 17 Haziran 2015; 21:13:27 >

• merhaba arkadaşlar boyum 1.94 100kg yim ve bel fıtığım var 160*200 yatak düşünüyorum önereceğiniz marka yada model varmı ? yataş yatsan istikbal yada işbir ..fln önereceğiniz marka varmıdır ?
  • Merhabalar Hocam; Şu an yattığım yataktan sabahları çıkamıyorum. Hafif de olsa bel agrılarım oluyor. Daha önce şantiyede uzun süreler çalıştıktan sonra 3 4 saatlik uykuyla dinlenebiliyorken (Başka bi yatakta yatıyordum) şu an çalışmadıgım halde dinlenemiyorum sanırım ki yataktan kalkamıyorum.

Aşağıda birkaç tane yatak linki paylaşacağım bunlar ile ilgili görüşleriniz nedir. Veya max 400 lira bütçe ile 120x200 çok yumuşak olmayan ve mümkünse serin kalan bir yatak tavsiyeniz var mı?

http://www.hepsiburada.com/visco-pro-plus-visco-yatak-120x200-cm-p-EAKSAN9-VPP12V1

http://www.hepsiburada.com/mattrest-milky-visco-yatak-120x200-30-gun-deneme-suresi-p-EAKMONMLKY11220

http://www.hepsiburada.com/mattrest-milky-plus-visco-yatak-120x200-30-gun-deneme-suresi-p-EAKMONMLKYP-1220

boy:180 kilo 85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hıdıır -- 16 Haziran 2015; 13:24:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

Merhaba arkadaşlar özel bir firmada uzun zaman yatak uzmanı olarak çalıştım. Uzun uzun bilgi doldurmayacağım soracağınız sorulara cevap verebilirim. Eğerki yatak seçiminde sıkıntı yaşıyorsanız düşünmüş olduğunuz modellin ismini veya linklerini gönderin yine yardımcı olmaya çalışırım.

Yaylı yataklar, yaysız yataklar,anti stress yataklar, visco yataklar, lateks yataklar, yataklarda ortopediklik kavramı, tam ortopedik, yarı ortopedik, soft ortopedik, lateks ortopedik, medikal ortopedik, bel ve sırt ağrınız varsa yatak seçiminde nelere dikkat etmelisiniz, pahalı yatak iyi yatakmıdır, dansite nedir, hangi yataklar daha uzun ömürlü olur, ağırlığınıza göre yatak seçimi, yataklarda yazlık kışlık, vb. aklınıza takılan tüm sorular...

Yataktaki sari ter lekelerini nasil cikartabilirim sicak detrrjanli suyla sildim olmafi sivi deterjan doktum üstüne yine yok

• asla visco almayın

• Merhaba,

Bende bir yatak bakıyorum ama tam istediğim yanıtları bulamadım.
    İzmir - Çeşmealtında yaz kış kullanacağız yatağı. Yani hem çok nemli hemde sıcak bir bölge.
    Ben 90 kiloyum eşim 70 kilo.
    Gerçekten çok terlerim. Hatta terden saatin kayışı 3 yılda erir :D
    Tempur almayı düşünüyorum ama bu dediğim şeylerin hiçbirine uymuyor sanırım?
    Eşimde bel fıtığı var. bendede son 1 yıldır inceden bel ağrısı başladı. ama yataktan olduğuna eminim çok eskidi.
    Açıkcası tempur ile iligli çok acıklayıcı bilgilerde bulamadım. bu konuda yardımıcı olursanız sevinirim. Bilgi yada bilgi edinebilceğim kaynak döküman.
    teşekkürler...
  • zanaks kullanıcısına yanıt
    Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğrucuİnsan

Neden?

daha önceki mesajlarımda detaylı yazdım. yastığı çok alçak 5 cm kullanıyorsanız alabilirsiniz öbür türlü omurga gömülüyor bel ağrısından uyuyamadım eskş yatağıma döndüm

• quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

quote:

Orijinalden alıntı: Doğrucuİnsan

Neden?

daha önceki mesajlarımda detaylı yazdım. yastığı çok alçak 5 cm kullanıyorsanız alabilirsiniz öbür türlü omurga gömülüyor bel ağrısından uyuyamadım eskş yatağıma döndüm

peki nasıl bir yatak önerirsiniz .yastığım hemen hemen o civarda olabilir ama daha yüksek büyük ihtimalle.
    90*190 yatak arıyorum da
  • Çocuğa 90*190 yatak alacağım 4 yaş 17 kg
    Altın yatak imperial nakit 2200tl
    5 zonlu yay sistemi ve talalay lateks blok deniyor
    Kısacası lateks ve yay birlikte olanlardan

Al ya da alma diyen var mı
    Tavsiyesi olan var mı çocuk için @BayCC

• Boy 1.90 kilo 108-110 bel ağrısı çekiyorum aşırı terleme sorunum var,mevcut yatakta epeyce deforme olmuş durumda, 100*200 boyutta yatak öneriniz varmı? Maksimum bütçe 500, mondilerin fiyatı cazip geldi ama yatak olarak nasıldır, bilgi verirseniz sevinirim. Visco olmasın lütfen birde bu serinletici yatakların aslı astarı varmıdır? Ayrıca yataşın multi ultra soft, star soft,silver rest modelerinden önerebileceğiniz yatak varmı? SAygılar
  • Merhabalar
    İşbir yatağın yeni çıkan polimer yaylı yatağını kullanan var mı acaba? Çok met ettiler ama normal paket yaylı yatak arasında kaldık. Polimer yay teknolojini bilen birisi açıklayabilir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.