Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda satış yapan bir satıcıdan torba yay sistemli visko yatak aldım ama aldığıma pişman oldum. 6 aydır her gün bel ağrısı ile uyanmaktan helak oldum. Çok kilolu olmama rağmen 57 kg, anatomik olarak yatağa en çok baskı yapan kalça kısmı yatağa o kadar çok gömülüyor ki anlatamam. Kıç minderinde daha rahat yatılır o şekil. Bonel yay mı olur torba yay mı olur tavsiye edebileceğiniz bir yatak varsa memnun olurum. Fiyat olarak 300-350 arası düşünüyorum.
  • Arkadaslar merhaba boyum 1.97 kilom 90 cok fazla sirt ve bel agrim var onerebileceginiz bir yatak var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    biraz geç oldu ama genel itibari ile yatak özellikleri iyi seviyede fiyat özellik dengesi sizi tatmin etmişki almıssınız.iyi günlerde kullanın.deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Mestrant kullanıcısına yanıt
    lateks yataklar ile ilgili evvelki sayfalarda bilgi vermiştim.visco tercih ederseniz.65 dansitenin üzerinde olması gerekiyor.buda çok fazla tavsiye edilmiyor.visco olmasının bir anlamı kalmıyor.çünkü visco biraz daha vicudu saran yumuşak yapısıyla tercih ediliyor.hr sunger kapitone edilmiş ve altında DOĞAL lateks bir yatak 7 bölge yay sistemi ile desteklenirse tahminimce memnun kalacaksınız.daha detaylı bilgi isterseniz pm den görüsebiliriz.
  • arkadaşlar.Lateks te dikkat edilmesi gereken 1 petrokimya ile üretilen lateks mevcut (bir tüketici bahsetmiş lateks aldım plastik kokusu geliyor diye) 1 de kauçuk ağacının öz sütü ile afrikadan gelip sadece ingilterede işlenip türkiyede yatak üreten firmalar içerisinde sayısını bilmediğim ama 10 u geçmez yatak firmasının kullandığı lateks..kokudan anlasılır ama geç olmasın.bunun için de lateks yatak satan firmaların bazı belgeleri almış olması gerekiyor.
    visco da da 2 seçenek bulunuyor buda açık hücreli ve kapalı hücreli viscolar açık hücreli olması kapalı olana nazaran nefes alabiliyor olması ama yine forumda gezerseniz bulursunuz işbirde satış danışmanı su dökmüş bakın geçirmiyor.çocuğunuz yanınıza gelir ve kazara altına yaparsa yatağınız zarar görmeyecek.....
    karar sizin.internette araştırmalarda firmanın sitesine girdiğinizde sertifikalarına bakın.ve viscoda 65 dansitenin üzerinde bir yatak almanızın konfor bakımından çok bir önemi yok.o vakit visco tercihinizi sorgulamalısınız.Saygılar

• Bumu
    http://www.hepsiburada....90-190-p-EAKSKAY1590190
    bumu?
    http://www.hepsiburada....si-p-EAKMONFRSC10019019

yoksa daha fazla ödeme ile bumu
    http://www.hepsiburada....si-p-EAKMONMRCL10019019

acil yardım 2 gune sipariş verecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 21 Kasım 2015; 6:33:32 >

• Arkadaslar merhaba... Ya kusura bakmayin sayfalarca yazmissiniz emeginize saglik... Benim sizden kucuk bitavsiyeye ihtiyacim var... 3 tane yatak belirledim 4 yasindaki kizima alicam... Fiyatlari hemen hemen ayni sadece hangisini tercih edecegimi bilemedim yardimci olursaniz cok sevinirim...

urun.n11.com
    VİSCO MAX ULTRA ORTOPEDİK BAMBOO VİSCO YATAK 100 X 200 Fiyatları ve Özellikleri
    http://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/visco-max-bamboo-ultra-full-ortopedik-visco-yatak-100-x-200-P64284392

urun.n11.com
    Tek Kişilik Yatak Ölçüleri & Modelleri - n11.com
    http://urun.n11.com/tek-kisilik-yatak/full-ortopedik-visco-bamboo-yatak-100-x-200-P70852221

Fiyatlar ayni... Sizce hangisini tercih etmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Umit.10

arkadaşlar.Lateks te dikkat edilmesi gereken 1 petrokimya ile üretilen lateks mevcut (bir tüketici bahsetmiş lateks aldım plastik kokusu geliyor diye) 1 de kauçuk ağacının öz sütü ile afrikadan gelip sadece ingilterede işlenip türkiyede yatak üreten firmalar içerisinde sayısını bilmediğim ama 10 u geçmez yatak firmasının kullandığı lateks..kokudan anlasılır ama geç olmasın.bunun için de lateks yatak satan firmaların bazı belgeleri almış olması gerekiyor.
    visco da da 2 seçenek bulunuyor buda açık hücreli ve kapalı hücreli viscolar açık hücreli olması kapalı olana nazaran nefes alabiliyor olması ama yine forumda gezerseniz bulursunuz işbirde satış danışmanı su dökmüş bakın geçirmiyor.çocuğunuz yanınıza gelir ve kazara altına yaparsa yatağınız zarar görmeyecek.....
    karar sizin.internette araştırmalarda firmanın sitesine girdiğinizde sertifikalarına bakın.ve viscoda 65 dansitenin üzerinde bir yatak almanızın konfor bakımından çok bir önemi yok.o vakit visco tercihinizi sorgulamalısınız.Saygılar

Kardesim degerli yorumlarini bir ustteki sorum icin bekliyorum...

• quote:

arkadaşlar.Lateks te dikkat edilmesi gereken 1 petrokimya ile üretilen lateks mevcut (bir tüketici bahsetmiş lateks aldım plastik kokusu geliyor diye) 1 de kauçuk ağacının öz sütü ile afrikadan gelip sadece ingilterede işlenip türkiyede yatak üreten firmalar içerisinde sayısını bilmediğim ama 10 u geçmez yatak firmasının kullandığı lateks..kokudan anlasılır ama geç olmasın.bunun için de lateks yatak satan firmaların bazı belgeleri almış olması gerekiyor.

Yeni doğan bebek için hangi marka ve hangi ürünü almalıyım.Saygılar

• Merhaba arkadaşlar.Yatak almayı planlıyorum.Bel fıtığım var ve genelde yan yatarım.Boyum 180 ve 80 kiloyum.Eşim 165 ve 53 kilo.Evdeki yatak belimi ağrıtıyor.Araştırmalarım doğrultusunda visko yatak istemediğime karar verdim.İşbir markasını çok önerdiler.Özellikle Lilium modelini, bu modeli mağazada 2 dk kadar denedim fena değildi.
    Sizce Lilium modelini almalımıyım yoksa başka bir marka/model mi tavsiye edersiniz.
    İşbirin King modelide hoşuma gitti ama mağazada olmadığı için deneyemedim.Bu modelide denememi önerirmisiniz.Teşekkürler.

Lilium Linki
    King Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ag67 -- 10 Aralık 2015; 14:12:51 >

• quote:

çocuğunuzun gelisimini düşünüyorsanız eğer bonel yay sistemli ortapedik ve yumuşak olmayan bir yatak tercih etmelisiniz.kemik gelişimini etkilemeniz için.anti alerjik ve anti bakteriyel anti mite özelliğinin olduğunu kesin bilmelisiniz.mümkünse hava alan bir yatak alırsanız çocuklar bizlerden daha fazla terliyor.medical patenti olan ideal yatağımız 90*190 ölçülerinde 425 tl ye geliyor.www.polytenz.net adresinden inceleyebilirsiniz.

Ümit bey merhaba. bizde 6 yaşındaki kızıma yatak bakıyoruz. bütçemiz kısıtlıydı 200-300 gibi bir fiyat aralığımız vardı. sizin polytenz ile ilgili öneriniz üzere izmir de ikamet ettiğim ve evime yakın olduğu için mağazasına gittik. önerdiğiniz ideal model yatağı beğendikve limiti arttırdık. ancak benim size sorum
    1- bu yatak anti alerjikmidir , bakteri mite vs ile ilgili bişey yazmıyordu katalogda, satış temsilcisi arkadaşta bu konuda net bişey diyemedi. kızımın alerji sorunu var o yüzden bu önemli.
    2-siz 425 tl fiyatı var diye yazmışsınız ancak bize 470 tl fiyat verdiler. belirttiğiniz fiyata alabilirmiyiz.
    3- idaş altın ortopedik klasik ve istikbal stress free yataklarıda alternatif olarak düşünebilirmiyiz? polytenz ideal ile birlikte bu üç yatak arasında kaldık, sizin tavsiyeniz hangisini almamız yönünde olur
    Teşekkürller şimdiden cevabınız için.

• Eski bazam 150×200 alacağım yatak 140×200 baza ve yatak icin uysumazlar bazada zaman icinde 5er cmlik bosluklarda sorunlar cikar diyorlar ne yapmaliyim yatak hediye gelecek 10 cm icin baza masrafinami girecegim aciilll YARDIIIMMM...

• sert yatak ile orta sert yatak arasında ne fark vardır?
  • arkadaşlar gün içerisinde çok fazla boyun ağrısı yaşıyorum. yastığımı nasıl seçmeliyim hangi pozisyonda yatmalıyım ?
    ayrıca başımı genelde bir yere yaslamayı, elimle destek vermeyi tercih ediyorum, çabuk yoruluyorum. doktora söyledim film çekti bir sorun görünmediğini söyledi. boyun kaslarında zayıflık vs. yada hareketsizlikten olabilir mi ki ?
  • BayCC B kullanıcısına yanıt
    Hocam 25-30 yaşlarında kilolu olmayan bir çift için nasıl bir yatak önerirsin?

• bu yatak alınır mı deneme şansım yok bilen varsa acil yardım...
    urun.n11.com
    Yataş - Selena Hermes Full Ortopedik Yatak 150x200 Fiyatları ve Özellikleri
    http://urun.n11.com/cift-kisilik-yatak/yatas-selena-hermes-full-ortopedik-yatak-150x200-P77348715

• Umit.10 rumuzlu kişi 15 ekimde üye olmuş 5 tane mesajı var çoğunda polytenz markasının reklamını yapmış ve şimdi yok. Madem ürünün reklamını yapıyorsunuz insanların soruları olur. Cevaplamak lazım.

• Merhaba arkadaşlar... Askere gittiğimden dolayı uzun süre cevap yazamadım. Askerden sonrada Türkiye'nin en iyi yatak ve mobilya markalarından biri olan işime; dijital pazarlama alanında gerçekleştirmek istediğim bir çok proje olmasına rağmen geri dönmedim. Henüz tam kesinleşmese de spor sektörüne girecekmiş gibi duruyorum. Konu başlığında kafalar yine karışık... Reklam içeren mesajlarda hayli fazlalaşmış... Müsait buldukça cevap vermeye çalışacağım ancak soru sormak isteyen arkadaşlar ilk sayfaları okusunlar soru sorarken faydası olacaktır.
  • Bay CC size bir sorum olacak.. Bu ara yılbaşı indirimleri var. Verticoil Flex ile Duchess arasında kaldık. Birinde Yeni nesil açık yay sistemi olan Verticoil® EdgeTM varmış diğerinde pocket yay sistemi. Hangi yay sistemi daha iyidr. Dezavantajları nedir? Birinde pad fermuarlı ve diğerinde sabit. Ama padi çıkarıp yıkamak pratik bir şey mi? Duchess i denedim. Diğerini göremedim ama açık yay sistemi standart yaylara göre %21 daha fazla yay bulundurduğu için omurgaya da aynı oranda daha fazla destek sağlar demişler bu pratikte hissedilen bir özellik mi? Sizin yıllardır çok detaylı bilgiler paylaştığınızı görüyorum. geçmiş mesajlarınızı okuduğumda.. Şimdiden teşekkürler
  • Bay CC merhaba hoşgeldinz foruma tekrardan... Benimde size bazı solularım olacak. Kısmetse yakın bir tarihte evleneceğim. boyum 1.87 kilom 96 şeklinde. Müstakbel eşimde 1.70'e 60 kilo. Şimdi benim 2 konuda yardımlarınıza ihtiyacım olacak. ilki yatak odası mobilyalarını alırken farketmediğimiz ama saolsunlar son dakika çıkan yatak boyunun 25 cm den fazla olmaması gibi bir kısıtım bulunmakta. Buda seçeneklerimizi sınırlandırmakta. İlaveten müstakbel eşim daha önce yaylı yataklarda yatmış. Ben ise viscoda orta sertlikte bir yatakta yatmaktayım. Benim bulabildiğim yataklarhttp://serta.com.tr/yataklar/perfect-sleeper
    www.idas.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/mattist-collection/boston-latex.html
    şeklinde. Bunlar arasında hangisinin mantklı olduğu veya bunlar değilse hangi markaya yönelebileceğim hakkında bilgi verebilirsen sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.