Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 3 Mayıs 2016; 15:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falkon

orjinal latekstir. gomma gomma ve Eco-TQL temin ediyorlar.

Geçmiş yıllarda bu firmanın temsilcisi olarak burada konu açmıştınız, indirim kuponu da veriyordunuz. Çalışansınız ya da sahibi/ortağı falan olmalısınız. %60 doğal lateks mi kullanıyorsunuz ürünlerinizde?
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    4-5 gündür otantique plus kullanıyorum. tavsiye ederim.

Öncelikle mağazada denemediysen kesinlikle nir mağazada dene öyle karar ver. Ben internetten beğendiklerimin çoğunu denediğimde elemiştim.
  • işbirin lilium ve zambak modeli
    http://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/coilsit-yayli-yataklar/zambak/

http://www.isbiryatak.com/urunler/yataklar/coilsit-yayli-yataklar/lilium/

bambi tencel yatak

http://www.alicekonsept.com/shop/Yatak&Baza/p/349-Bambi-Tencel-Yatak/

banbi paket yaylı işbir normal yaylı arkadaşlar varmı bu yataklardan kullanan tavsiyeniz nedir
    çocuk için alıcam bir adet ama bunlarda o olçüler yok ayrıca kendim için alıcam 150*200 de bakıyorum

birde en çok merak ettiğim konu yaylı yatakları vakumlayıp rulo halinde yolluyorlarmış internet alışverişlerinde bazı firmalar yatağa zarar vermiyormu deforme olmuyormu yada ileride sorun çıkarmıyormu boyle yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 5 Mayıs 2016; 22:32:03 >

• bambi tecel yatak aldım ayrıcada oğluma yine bambinin daha yumuşak bir yatağını aldım bakalım inşallah rahat ederiz
  • 150*200 ebadında çift kişilik yatak almayı düşünüyorum herhangi sırt yada bel agrım yok ama yorgun kalkıyorum yataktan 1000 lira bütçem var ne tavsıye edersınız bırde visco yataklar saglıksız mı kısa bır bılgı verırımısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

150*200 ebadında çift kişilik yatak almayı düşünüyorum herhangi sırt yada bel agrım yok ama yorgun kalkıyorum yataktan 1000 lira bütçem var ne tavsıye edersınız bırde visco yataklar saglıksız mı kısa bır bılgı verırımısınız

Merhabalar,

DH Forum'da, visco yastık hediyesiyle kampanyada olan ViscoPlus modele göz atabilirsiniz. Kısa sürede konfor sağlayan ve yüksek memnuniyet getiren bir modeldir. Rahatlıkla inceleyebilmeniz adına link takdim etmek isterim, link:http://forum.donanimhaber.com/m_85698108//tm.htm#85698108

Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmak isterim.

Hoşça kalın, iyi araştırmalar.

• yenidoğan bebek için tavsiye edebileceğiniz bir yatak var mı? visco, yaylı ve tam ortapedik yataklar bebeklerde önerilmiyor, önerilen dansite 32-35 (amerikan pediatri derneği)orta sert yarı ortapedik yatak öneriniz nedir? ayrıca lateks yatak uygun olur mu?
  • Ada'm akıllı gerçekten visko yatak var mı. 90x200 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enrique Iglesias07 -- 8 Haziran 2016; 1:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bebek yatagı alırken nelere dıkkat etmemız gerekıyor ? yardımcı olur musunuz ? sertlık dansitesi ne olmalı yaylı yaysız farkı nedır ?
  • BayCC B kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Müstakbel eşimle kuracağımız eve yatak almamız lazım. Ben 95 , nişanlım 65 kilo. Bel ve sırt ağrısı problemi ikimizde de yok. Almışken güzel bir yatak almak istiyorum. Hangi özelliklerde bir yatak almalıyım? Kısa bir bilgi verir misiniz?
  • Merhaba iyi günler. Bel kayması rahatsızlıgım var,bel ve sırt agrılarım çok oluyor. Şuan yer yatağında yatıyorum yatak alma niyetim var doktora sordum İdaş Boston Lateks önerdi sizce nasıldır ? Siz hangisini önerirsiniz ?
  • Bu mesajım inşallah birilerine ulaşır ve benim yaşadığım şu mağduriyeti yaşamaz. İDAŞ MARKA YATAK ALLLMAAAYIINNNN arkadaşlar yatağı aldım daha 2 yıl olmadı tüm yayları yamuldu yatağın. Yatak bildiğin uzadı ve yamuk duruyor.
    Tamam dedim olur öyle bana kötüsü denk gelmiştir dedim esas kısım o zaman başladı. Arkadaşım yok yok yok . Bu adamların müşteri temsilcisi yok. Bu adamların vicdanı yok. Bu adamların müşteri memnuniyeti umurlarında değil.
    Kaç aydır gelecekler. Ne gelen var ne giden nede bir umut. Garantinin bitmesini beklediklerine adım gibi eminim. Almayın arkadaşlar sakın sakın sakın . İDAŞ MARKA YATAK ALMAYIN.
  • merhaba,

6 aylık yataş bluestar yatağım var, ancak ağrı çekiyorum. çekyatta yatınca ağrım olmuyor.
    yatağın üzerinde daha sert bir tabaka oluşturmak istiyorum.
    genellikle yatak pedleri daha yumuşak olması için kullanılıyor.

yüzeyi sertleştirme amaçlı bir malzeme bulunabilir mi? sert lateks ya da sert sünger tabaka mesela. nasıl temin edebilirim?

bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Merhabalar

Yakında düğünüm olacak nasipse ve mobilya işinden sonra yatak bölümüne en sonunda gelebildik :)

Benim boyum 1.83 kilom 95, eşimin de 1.70 ve 55 kilo

Benim belimde disk kayması var bazen ciddi sancılar çektiğim oluyor

Normalde orta sert bir yatakta uyuyorum ama bazen onda da ağrı çekiyorum

Araştırmalarımız sonucunda Yataş'dan Athletic yatağı aldık

ve biliyorsunuz ki maalesef Yataş değiştirme işini kabul etmiyor :(

Ancak yatağı teslim almadan evvel değiştirme hakkına sahibim

Bu bağlamda burada bulunan üstatlara doğru bir tercihte bulunup bulunmadığımı sormak isterim

Eğer cevap yazarsanız çok sevinirim

Saygılarımla

Aldığımız yatağın linki burada

www.yatasbedding.com.tr
    Yataş Bedding ile Her Tarza Uygun Yenilikçi Tasarımlar | Yataş Bedding
    https://www.yatasbedding.com.tr/yataklar/athletic

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• % 100 Hakiki Pamuk - Bambu yada İpek olan Yatak alezi arıyorum

Ölçü : 180 x 200

Bütçe 100 - 400 TL

Tavsiyeleirinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 13 Temmuz 2016; 0:21:19 >
  • 160*200 ölçüsünde bazam var.yeni evleneceğim.şu anki yatağımda sabahları uyandığımda sırt ve bel ağrılarım olmakta,eklem ağrıları ile uyanıyorum.

boyun fıtığım var,ilerici derecede olmayan..

aradğım yatak tipi,yattığımda ne çok sert ne de çok yumuşak olsun.kaliteli olsun,yazlık kışlık yüzleri olsun isterim açıkçası.

önerileriniz ne olur bu konuda?
  • arkadaşlar mrb

ben 24 eylülde düğünüm var ve bi yatak bakıyorum.

biraz internette araştırınca bellona golden comfort yatağı gördüm. İsmob fuarında ödül almış softtoch paket yay sistemli çıkarılabilir yıkanır pedi var.

sizce nasıldır bu yatak kullanan yada yatak önerisi olan var mı ? (bu arada visco asla istemiyorum)
  • @BayCC merhaba,

yataş seven-z five-z ve prime premium arasından hangisini önerirsiniz.160*200 ölçüsünde kullanacağız.yeni evleniyorumiben 1,93 88kg eşim 1,70 58kg ağırlığında.

yataş mağazında five-z ve prime premium modellerinin üzerine yatıp denedim.five-z daha konforlu gibi ama prime preimium da iyi gibi.poket yay olmaması nedeniyle prime aklıma yatmıyor pek.

esasen lateks kumaş nedeni ile aklım daha çok seven-z modeline kayıyor ama bu modelinde kendisi yoktu ne yazık ki,uzanıp deneyemedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

Merhaba arkadaşlar özel bir firmada uzun zaman yatak uzmanı olarak çalıştım. Uzun uzun bilgi doldurmayacağım soracağınız sorulara cevap verebilirim. Eğerki yatak seçiminde sıkıntı yaşıyorsanız düşünmüş olduğunuz modellin ismini veya linklerini gönderin yine yardımcı olmaya çalışırım.

Yaylı yataklar, yaysız yataklar,anti stress yataklar, visco yataklar, lateks yataklar, yataklarda ortopediklik kavramı, tam ortopedik, yarı ortopedik, soft ortopedik, lateks ortopedik, medikal ortopedik, bel ve sırt ağrınız varsa yatak seçiminde nelere dikkat etmelisiniz, pahalı yatak iyi yatakmıdır, dansite nedir, hangi yataklar daha uzun ömürlü olur, ağırlığınıza göre yatak seçimi, yataklarda yazlık kışlık, vb. aklınıza takılan tüm sorular...

Selamlar,

Sizden yatak tavsiyesine ihtiyacımız var.

Ben 1.82 boy ve 95 kg ağırlıktayım, eşim ise 1.55 boy, 52 kg ağırlığında. Ben genelde yüzüstü yatarım, eşim ise yüzüstü ve yan yatar...

quote:

Kısaca yatak geçmişimiz;

* İlk yatağımız dandik bir markanın (yatakodası takımı ile verilmişti) sözümona full ortopedik diye geçen yatağı idi ve aldığımız günden beri sırt ve bel ağrıları ile uyanmaktan bıkıp kısa sürede değiştirdik.

* 2. yatağımız ise boy ve kilolarımıza göre önerilen Visco Love Comfort yatağı idi ve çok memnun kalmıştık. Ancak 4 yılın ardından yine sabahları dayak yemiş gibi sırt ve bel ağrıları ile uyandığımızdan yatak değiştirme gereği duyduk.

Visco yatakların alerjik yönlerini hep okuduğumuz için ve alerjik bünyelere sahip olduğumuz için Visco içeren bir yatak istemiyoruz.

Bizi bu sırt ve bel ağrılarından kurtaracak nasıl bir yatak tavsiye edersiniz. Bütçemiz 2000 TL'yi geçmesin, hatta 2000 TL sınırından ne kadar uzak olursa o kadar iyi olur diyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 31 Ekim 2016; 15:9:45 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.