Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yatak alacağım ve hiçbir fikrim yok. Viscolar kulağa hoş geliyor.
    Laressa diye bir marka duyan var aranızda?
    Laressa'nın Dynamic Balance modelini beğendim, 9cm 100dns visco var, kılıfı çıkabiliyor ve 150tl, 15 sene visco ve hr sünger garantisi var. Sizce bu yatak 75 kg ve 51 kglık bir çift için fazla mı? Fiyatı 2300 tl.
    Buna benzer Yatsan Switzerland da hoşuma gitmişti, 2100tl civarı. Ama bütçemi bu kadar zorlamak istemiyorum.
    İkea yatakların 25 yıllık garantisi de kulağa hoş geliyor ve fiyatları da iyi gibi; 1000tl civarı.
    Bunların haricinde BRN yatak diye bir markayı denedim, BRN Visco Mars 5cm 65 dns viscolu modeli 1100tl civarı.

Harici bir marka model tavsiyeniz varsa açığım.

Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Bel kayması ve omurilik yamuklugu olan bir hastaya ne tarz yataklar önerirsiniz? Bu rahatsızlıkları yaşamış olup tecrübeleriniz paylaşabilir misinz ?

Merhabalar,

Öncelikle geçmiş olsun. Dilerim kısa rahatsızlıklarınızdan arınırsınız. Her şeyden önce uzman bir doktordan yatak tavsiyesi almanızı önereceğim. Araştırmalarınızda yardımcı olması adına en güvendiğimiz modelimiz olan ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak modeliyle ilgili bir kaç müşteri deneyimini alıntılama yapmak isterim;

Sağlık sorunları ve fiziksel endişeler için ViscoPlus model ideal midir? Bel, boyun ve diğer eklemsel fıtıklar için tavsiyeniz ne olur?

quote:

Orijinalden alıntı: kargibi
    quote:

Orijinalden alıntı:
    Boyum 1,70, kilo 76. Eşimde boyun düzleşmesi mevcut. Önerdiğiniz ebat ve model yatak hangisidir? Fiyat nedir?

Merhaba;
    Eşiniz ve sizin için tavsiye edeceğim model ViscoPlus yataktır. 150x200 veya 160*200 ebatta düşünebilirsiniz. Boyun düzleşmesinden dolayı bir müşterimize de bu yatağı tavsiye ettik. Herhangi bir problem yaşamadı, boyun düzleşmesi için idealdir. Yaylar birbirinden bağımsız olacağı içinde uyku seyriniz herhangi bir hareketten etkilenmez.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı:
    Selam
    Annem oldukça kilolu . Sert yatakta yatamıyor . Yumuşak koltukta rahat ediyor. Bel agrısı fazla yok yorulunca oluyor. Ne tavsiye edersiniz??

Merhabalar,
    Yumuşak koltukta rahat ediyorsa ve belirttiğiniz diğer özelliklere ViscoPlus üzerine araştırma yapmaya yönelebilirsiniz. Ve daha detaylı olarak özel mesaj aracılığıyla benimle yaş-boy-kg ve diğer bahsetmek istediğiniz özelliklerini bildirebilirsiniz. Öte yandan oldukça kilolu ile doktor tavsiyesi almamız gerekebilir, görünmesi gerekebilir. Ardından karar verebiliriz :)

Soracaklarınız olursa lütfen çekinmeden sorunuz, yardımcı olmaktan memnun olurum.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı:

Merhaba Mehmet Bey,

Bir Bilgisayar Mühendisliği öğrencisine önerebileceğiniz(satışınızda bulunan) yatak çeşidi hangisidir? Neden bunu belirttim, biraz sırt ağrısı çekiyorum ve bu sırt ağrısının arada bir bilgisayar üzerinde fazla vakit geçirmeme bağlamakla birlikte, yan unsur olarak yatağıma bağlıyorum. Spor yapan birisiyim, o yüzden düzgün uyumam çok önemli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhabalar,
    Genellikle insanlar artık masa başı işleri daha çok yapar hale geldiler bu yüzdende çok hareketli kalamayabiliyorlar. Bunun oluşturacağı sorunların önüne; yatak faktörü çok rahatlıkla geçebiliyor. Verdiği konfor, sağladığı düzenli basınçlar, aldığı vucüt şekli, tam ortopedik yapısı ve en önemlisi sağladığı düzgün kan akışı bütün bunlar gündelik işlerimizi kolaylaştırmakta ve dinç, zinde bir beden kazanmada en önemli araç halindedir.
    ViscoPlus modelin belirttiğim niteliklerde uzmanlığı tespit edilmiş ve saygıdeğer müşterilerimiz tarafından onaylanmıştır. ViscoPlus model yatak düşünebilirsiniz, hediye visco yastıklarıyla bir bütün halini alır ve boyun, sırt, bel ağrılarının; yataktan gidermesini beklediğiniz beklentilerinizi karşılar.
    Geçen günlerde sizin gibi bir mühendis adayımız daha ViscoPlus model tercih etti. Dilerim konforu yakalarsınız.
    Daha başka soracaklarınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı:
    merhaba hayırlı satışlar
    bende bir yatak almayı düşünüyorum konuyu biraz okudum
    öncelikli olarak şunu sormak istiyorum

çift kişilik bir yatak nasıl kişiye özel olabilir ? yatağın bir kisminda yumuşak diğer tarafında sert yada aynı yaylar mi kullanıyorsunuz ?
    yaklaşık olarak 1.78 cm /90 kg(tabi bunlar sadece benim olculerim) ve boyun düzlesmesi var ve beklentim uyandığımda dinlenmiş olarak , dinç bir şekilde gözümü acabilmek ve yattigimda üzerine yattığım şeye verdiğim rakamı düşünmemek :)
    Nasıl birşey tavsiye edersiniz ?

Merhabalar,
    İlginiz için teşekkürler.
    Kişiye özel çift kişilik yatak; kişilerin fiziksel özelliklerine göre uygun sistem seçilerek kişilerin yattığı tarafa yerleştirilir. Bir kare düşünün sağ tarafı sert sol tarafı yumuşak gibi; bu şekilde özelleştirilebilir. ViscoPlus modelde bu metod beş bölgeli pocket spring teknolojisi ile ve akıllı visco sünger ile uygulanmıştır. Kişi fiziksel olarak verdiği basıncın karşılığını almakta ve alması gereken tam ortopedik basınca ulaşmaktadır.
    ViscoPlus modelin asıl tarafı visco katmanlı olan ne yumuşak ne sert olan ideal taraftır; diğer tarafı HR süngerli sert taraftır. Paket yaylar olarak taraflarda fark yoktur. Sünger olarak sertlik vardır.
    Fiziksel özelliklerinize göre rahatlıkla ViscoPlus model düşünebilirsiniz. Yüksek oranda, yatak sistemiyle kesintisiz uyku; dinlenmiş olarak güne zinde başlatma konularında uzmanlık ve tam ortopedisiyle sağlık; sunmakta, sağlamaktadır. Rahatlıkla düşünebilirsiniz, hediye visco yastıklarıyla mükemmel bir bütündür, fiyatlar kampanyadadır. Taksitlendirme ve kapıda ödeme imkanları da mevcuttur.
    Daha başka soracaklarınız var ise yardımcı olmak isterim.

-
    Bel, boyun ve diğer bütün eklemsel fıtıklarda ve bu sebepli ağrılarda ViscoPlus uzmandır ve sorunları giderir. Fakat, kısa bir süre önce bel fıtığı ameliyatı geçirmiş veya bel fıtıkları olan müşterilerimize her şeyden önce bir doktordan yatak tavsiyesi almalarını öneriyoruz. Böyle durumlarda yatak seçimi için daha doğru bir adım atmış oluruz. Doktor tavsiyesine göre özel yatak üretimi sağlayabiliriz.

Daha detaylı inceleme için link takdim etmek isterim:
    http://www.kargibi.com.tr/
    ViscoPlus Tam Ortopedik Yatak Visco Yataklar Kargibi
    http://www.kargibi.com.tr/viscoplus-tam-ortopedik-yatak

• quote:

Orijinalden alıntı: 435

@BayCC çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Herkes adına teşekkür ederim.

Eşimle istikbal yatağımızdan çok şikayetçiyiz. Orta sertlikte yaylı yatak. Benim motor kazam var, iki diskim çıkmıştı 1 ay yürüyemedim fizik tedaviyle falan toparladım ama yatak olayı kritik derecede farkettiriyor.
    İşim gereği şehir dışına çok çıkıyorum. Otellerde sert yatağa denk geldiğimde daha rahat yattığımı farkettim. Eşimde de durum aynı.

Parası önemli değil, istanbulda deneyip satın alabileceğim sert bir yatak arıyorum. Latex visco yaylı nedir bilmiyorum. Yataş'ın visco yastıklarını almıştım hiç beğenmedik. kafamız içine gömüldü nefes alışımızı zorlaştırdı.
    Sağlıklı, sert ve dayanıklı olsun istiyorum.
    benim 180 'e 85 kilo, eşim 163 'e 48 kilo.

daha önceki yazılarınızı okudum, işbir ve yataş tavsiye etmişsiniz. Bize hangi modeli uyar? 190x200 veya 200x200 boyunda alacağım.
    saygılar,

Aşağıdaki yatağı inceleyebilirsin. Normalde biraz daha sert diyebilecğeim bir yatak türüdür.

Yataş Bedding
    Prestige Prime Amerikan Yaylı Seri Yatak|Yataş Bedding
    https://www.yatasbedding.com.tr/premium-seri/prestige-prime

• BayCC B kullanıcısına yanıt
    Tavsiyenizi dikkate alacağım. Yarın en yakın yataş bayiye gidip deniyorum.
    Siteye girdiğimde SmartMatch diye bir özelliğe tıkladım. oradaki soruları cevaplayınca site bana 3 yatak tavsiye etti;
    Tesla Sleep
    Athletic
    Seven-Z Lateks

sorular genel olarak boy kilo ile ilgiliydi ama özellikle bir ağrımın olup olmadığını da sordu. Merak ettim bu anketli yönlendirmenin gerçeklik payı var mı? onları da denesem mi yoksa hiç uğraşmadan tavsiye ettiğiniz Prestige Prime'a mı yöneleyim?

saygılar,
  • Merhabalar,

Çift kişilik yatak bakıyorum. Ses çıkarmayan yataklar için yaylı yataklar almalıyız yoksa yaysız mı? Alacağım yatakta ped olmalı mı?

Aslında benim aradığım yatak aşağıdaki özelliklerde olmalı. Bu bağlamda bir yatak markası/modeli veya türü(yaylı, paket yaylı, lateks, visko vs.) önerebilirseniz gideceğim mağazadaki görevliye de isteklerimi daha rahat açıklayabilirim.

-Yeni evli çiftlere uygun (ses çıkarmayan),
    -Bel ağrısı yorgunluk yapmayan,
    -4,5 senede çökme yapmayan,
    -Terletme yapmayan,
    -Eşinin hareketini sana (çok fazla) hissettirmeyen.

Aklımdaki fiyat da 1500 civarı, fakat artı eksi oynamalar yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
  • BayCC B kullanıcısına yanıt
    Merhaba yeni ortopedik bir yatak almayı düşünüyorum. İstikbalde sleepy diye bir yatak denedim sertlik olarak falan hoşuma gitti. Bu yatakla ilgili düşünceleriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    3-4 ay önce aldık. Sertlik olarak güzel ama yüz üstü yattığınızda kaburgalarınızda yayları hissedebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

3-4 ay önce aldık. Sertlik olarak güzel ama yüz üstü yattığınızda kaburgalarınızda yayları hissedebiliyorsunuz.

Parasını haketmiyor diyebilir miyiz o zaman ? Önerebileceğiniz bu fiyatlarda olan yataklar var mı istikbal bellona yataş arasından

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Alıntılar kısmında sizinkisi kaynadı.

Valla ben yataklardan pek anlamıyorum. Sizin konuya denk geldi. Gördüm yazayım dedim.

Eğer üstüne ince bir yatak kaplama alezleri oluyor. Ondan koyarsanız iyi olabilir.

• arkadaşlar bende bu yatağı beğendim. fiyatı ve çift taraflı olması hoşuma gitti. yorumlarınızı alabilirmiyim.

alttaki yataklarda yakın fiyatta alternatifler. hangisini alayım. teşekkürler.

www.istikbal.com.tr
    Object reference not set to an instance of an object.
    http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/premium-yataklar/active-life-silver-yatak

@kargibi @SpEeDy!

• merhaba, minik kızım için yatak alacağım. 19 aylık, 12 kilo sıpamız :) park yatağı için işbir yataktan lateks yatak almıştım. Bu yatağı şimdilik yere atıp kullanacağız. İleride de çocuk odası alıp, onda kullanacağız. Önereceğiniz çocuklara özel ortopedik ve uzun ömürlü bir yatak var mı?

Bu arada 3 yıl önce forumdan bi satıcıdan visco yatak almıştık kendimiz için. Genel olarak memnunum ama çok terletiyor ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronos10

merhaba, minik kızım için yatak alacağım. 19 aylık, 12 kilo sıpamız :) park yatağı için işbir yataktan lateks yatak almıştım. Bu yatağı şimdilik yere atıp kullanacağız. İleride de çocuk odası alıp, onda kullanacağız. Önereceğiniz çocuklara özel ortopedik ve uzun ömürlü bir yatak var mı?

Bu arada 3 yıl önce forumdan bi satıcıdan visco yatak almıştık kendimiz için. Genel olarak memnunum ama çok terletiyor ne yazık ki.

benim kızım 2,5 yaşında bende yatak bakıyorum. işbir lateks önerdi bir kaç kişi. nasıl acaba siz memnun musunuz?
  • iyi günler, 1.90 boyunda 110kg ağırlığında biriyim, müstakbel eşimle yeni evimize yatak almayı düşünüyoruz.

ikimizde skolyoz ve fıtık var, buna uygun terletmeyecek ( minimum yani ) hangi yatağı tavsiye edersiniz

yatsan
    yataş
    işbir

bu markalardan 180*200

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuntiz07 -- 25 Temmuz 2017; 9:57:7 >
  • Yataklarq bocek kapmasin diye ne tur uygulamalar yapiyorsunuz ??

• Merhaba ist anadolu yakasında ürünlerinizi görebileceğimiz showroom varmı?

• hayırlı günler arkadaşlar ;
    90*190 ebatların da çocuklarım için 2 adet yatak alacağım visco ve tam ortopedik yataklardan ziyade yarı ortopedik yataklar öneriliyor bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. 4 yaşında çocuklar nasıl bir yatak seçmem gerekir ? gelişimlerine ve yatış pozisyonlarına en uygun ne önerilir ? tavsiyeleri bekliyorum. teşekkürler.
  • Bambi safecare, Yataş Armada, Yataş Lotus bu 3'ünden birini almayı düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz?
  • goqmen G kullanıcısına yanıt
    hocam biz visco yatakta yatıyoruz, rahat ama terletiyor biraz. kızımıza lateks aldık dediğim gibi, biraz daha sert bir yatak ve içine gömülmüyor.

genel olarak lateks'ten memnunuz diyebilirim ama visco daha yumuşak olduğu için sıpa uyanınca bizim aramıza yatmak istiyor :)
  • Öncelikle herkese merhaba,

Böyle bir konu açıldığı için memnuniyetimi iletmek isterim.

Alışveriş konusunda fazla kurcalamadan direkt alma taraftarı bir insanım ancak yatak öyle değil onu farkettim.

Boy olarak 1.87 kilo 115 şuan kullanmış olduğum yatak artık rahatsızlık derecesinde ve çift kişilik bir yatak almayı düşünüyorum, yataklar hakkında hiç bir bilgim yok. Satış temsilcilerininde çoğu zaman pahalıya yönlendirdiği konusunda şüphe duydum. İkea yataş vb mağzalara gittiğimde.

Boy kilo olarak bana önerebileceğiniz çift kişilik yatak önerilinerinizi beklemekteyim. desteğiniz için teşekkür ederim.
  • kimse ilgilenmiyor bu konuyla..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.