Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama hiç kriterim yok. Nerede olsa yatarım . Hiç yer ayırt etmedim şimdiye kadar.
    Zaten yatağın bir önemi de olmadı. Küçüklükten beridir yatak üzerine serilen(şilte diyoruz) yün yorganımsı ile uyudum.
    Direk yatak yüzeyine temas edip uyuduğum azdır.
    Yumuşaklık, sertlikte aramıyorum.
    Yeri gelir ince yastıkta yeri gelir kalın yastıkta yatarım. Gerçi uzun süredir kalın yastıkla yatmıyorum. İnceye geçtim.

Okuduğum yorumlara göre; (Fiyatlar 180x200 için)

-Megal18 -- 4060*0,76=3085TL (yüzde 24 indirim varmış)
    -Megal9 -- 2884*0,76=2191TL
    -Yataş Athletic -- 1700TL
    -Visco yatakları kimi çok sevmiş, kimi de hiç tavsiye etmemiş. Listeye alamadım.

Nemli, rutubeti bol olan bir şehirde yaşıyorum.

Terletmesin, rahat olsun. Yumuşak mı sert mi olmalı neye göre seçmeliyim bilmiyorum. Uyandığımda vay be şimdiye kadar hiç uyumamışım dedirtsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 29 Temmuz 2015; 22:19:06 >

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam aşağıdaki yatakdan ben aldım sanada tavsiye ederim. fiyat en uygun fiyat. kendi sitesinde bile daha pahalı.

100 dansite visco sünger mevcut

• selamlar, 180 70 kilo, boy bazasız, başlık dahil, geniş ve rahat bir yatak almak istiyorum. 500 civarı bütçem mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 6 Ağustos 2015; 15:15:40 >
  • Merhaba arkadaslar. Bir yatak almaya karar verdim ama kararsiz kaldim. Adana gibi sicak bir sehirde ikamet ediyorum. Kilom 100 kg civarinda. Herhangi bir uyku sorunum yada problemim yok. Bu kriterler dogrultusunda sizce ortopedik yayli yatak mi almaliyim, viaco yataki almaliyim yoksa visco yayli yatak mi almaliyim. Anlayan arkadaslar yorumlarini esirgemezlerse cok sevinirim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    hocam özelden ulaşırsan yatak önere bilirim.
  • gençler, evleniyoruz biz. yatak seçmeye geldi sıra. koltukları bile 2 ayda seçen nazlı yarim yatak konusunda iyice belirsizliklerle doldu.

kilolar 85, 65. hatuna sıcak basıyor sürekli. hayatının baharında menopozlu gibi dolaşıyor.
    o yumuşak yatak istiyor, ben orta sertleri beğendim aslında.

nasıl seçmeli. yumuşak ama çok yumuşak olmayan yataklar da bi süre sonra bel ağrısı yapar mı? bir de malum diğer kullanım yönü de göz önünde bulundurulursa nasıl bir yatak seçmeli?
    marka söyleyin direk bize. bütçe max 1.500 tl. düğün masrafları bizi mahfetti..
    dün yataştan baktık blue star bana güzel gelmişti, o duchess modelini sevdi mesela. bu modeller hakkında bir yorumunuz var mı?

bir de viskolar hakkında şöyle bir şey var,
    ne dersiniz?

• yataş bluestar'ın fiyat aralığında bir alternatifi var mıdır acaba ?

beklentimiz yatağın biraz sert olması.
    kilolar 72 ve 55.
    athletic ve blue star hoşumuza gitti, five z yumuşak geldi.
    athletic'in temin süresi çok uzuun olabileceğinden dolayı blue star'a yöneldik.

yardımı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
  • şöyle 90x190 tek kişilik bir yatak arıyorum. daha yeni yeni okudukça az biraz bilgim olmaya başladı. önerilerinize gerçekten ihtiyacım var :)
  • merhaba,

Eşim 78 ben 55 kiloyum ,ikimizde profesyonel hayatları dışında haftanın 6 günü yoğun koşu, yüzme ve kuvvet antrenmanları yapmaktayız.

Bu sebeble uyku kalitesi bizim için çok önemli

Yataş'ın sprocular için üretilmiş athletic yatağı dikkatimizi çekti . vucudun toparlanma sürecini hızlandırdığı gibi bir iddası var.Tabi insan pazarlama stretejisimidir diye düşünmeden edemiyor.

Kullanan olumlu ya da olumsuz düşüncesi olan var mı ? Farklı tavsiyesi olan

Teşekkürler
  • polytenz yatakları hakkında kısa bilgiler sunmak istiyorum.

lateks özellikli yatakları;

bugetti lateks:

7 bölgeli torba yay sistemi ile vücudun farklı ağırlık noktalarına farklı dirençte yaylar ile konfor arttırılmış.paket yay olması sayesinde farklı kilolarda eşlerin birbirinin hareketini hissetmemesi sağlanmış.
    üzerinde 7 cm DOĞAL lateks.kılıfı çıkarılıp yıkanabilir.

queen pocket lateks
    :üstte belirttiğim özelliklere ilaveten hr sünger ile kapitone edilmiş Milky kumaşı sayesinde hem daha konforlu hemde insan sağlığı için faydalı ve besleyici 17 aminoasit içerir.

grand lateks yatak:
    dünya ziraatçiler derneği onaylı kesinlikle hiçbir kimyasal ile buluşmadan üretilen organik pamuktan üretilen dış yüzeyi sayesinde tamamen doğal bir yatak 9+9 cm lateksten oluşur yay sistemi kullanılmamaktır..IMO SERTİFİKASI MEVCUTTUR.

queen bugetti

lyocell tencel C kumaşa sahip.okyanustan elde edilen kitosan ile cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlıyor.lyocell kumaşın tanımı ise ipek gibi yumuşak polyester kadar güçlü keten gibi serin yün gibi sıcak tutma özelliği barındırır.

YATAKLARIN MEDİCAL SERTİFİKASI BULUNMAKTADIR..

Visco serisi yataklarımızda yaylı ve yaysız olarak 2 ye ayrılıp vücud yapısına uygun 65 dansite visco kullanılmaktadır.laboratuvar ortamında gerekli testleri yapılmış olup;dünya standartları 65-70 dansitedir fazlası gereksizdir.

• Arkadaşlar bende yatak almak istiyorum .Şuanki yatagımda (12 senelik Mekan Yatak) 4-5 saatten fazla uyudummu tutularak kalkıyorum yani açıkcası fazla uyuyamıyorum.Bu yüzden yatağımı değiştireceğim.Burada çok güzel fikirler var fakat benim bütçemde biraz kısıtlı ,birkaç yatak beğendim ama karar veremedim sizce hangi yatağı almalıyım?(bu arada çocuklarımada aynı yataklardan alacağım)(Yataklar 150*200 ve 100*200 olacaklar) .Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

1- http://www.hepsiburada.com/mattrest-visco-jasmine-80x180-visco-yatak-30-gun-deneme-suresi-p-EAKSMATMR80180
    2- http://www.hepsiburada.com/mattrest-milky-visco-yatak-160x200-30-gun-deneme-suresi-p-EAKMONMLKY11620
    3- http://www.hepsiburada.com/therapy-bedding-ocean-blue-visco-yatak-80x180-p-EAKSMONCBL80180

Yardımlarınızı bekliyorum....

• Serkankoc41 S kullanıcısına yanıt
    linkleri incelediğimde yatakların tek iyi kısmı fiyatı gibi gözüküyor.3,5 cm 32 dansite visco sünger altında bonel yay sistemi ile çok özel bir ürün değil vücudunuz muhtemelen viscoyu hissetmez..Ayrıca cocuklarınızın yaşlarını bilmiyorum fakat,gelişimi açısından standart yaylı ve ortapedik bir yatak ile anti alerjik anti mite ve anti bakteriyel bir yatak tercih ederseniz daha sağlıklı olacaktır.
    Ayırdığınız bütçeniz seçtiğiniz yataklardan yola çıkarak 1300-1400 tl gibi...
    Kendinize alacağınız yatağı visco veya lateks destekli yaylı bir yatak tercih edip çocuklarınıza standart yatak ile çözerseniz ve bütçenizi 1800+1900 gibi ayarlayabilirseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum.
    öncelikle çalıştığım 4-5 yatak firmasından polytenz markasıyla ilgili olarak çoçuklarınıza ideal yatağımızı tavsiye edebilirim.önceliği medical bir yatak olması ve yatakta geri dönüşüm malzeme kullanılmamasıdır.yani yayların altında ve üstünde keçe bulunmamaktadır.bu yönde tercih ederseniz iki yatak size 900 tl gibi malolacak.
    sizin yatağınızla ilgili de image isimli bonel yay sistemi üzeri 7 cm 65 dansite visco olan yatağımızı tavsiye edebilirim.bununda size maliyeti 1000 tl civarında yani 1900 tl gibi bir bütçe lazım ki bu yatakların liste fiyatları 2400 tl gibiwww.polytenz.net ten katalogta ürünler ve fiyatlar mevcut.

2.ci seçenek olarak bambiyi tavsiye edebilirim. bambi markasında da clima naturel isimli yatağımız 5 bölgeli paket yay üzerinde 1 kısmı %100 pamuk 1 kısmı %100 yün olan vücud ısısını dengeleyerek nem oluşumunu en aza indirgeyerek yazlık ve kışlık kısımlarıyla farklı konfor..1000 tl gibi bir fiyatı var.
    çocuklarınız içinde bambi den..biolife (biohot ve bio cool) yazlık kışlık kullanılır standart bonel yay 2 adet 850 tl gibi fiyatı var.www.bambi.com.tr

konuyu daha da açacak olursam pierre cardin selena hakkında da bilgi verebilirim ama kişisel olarak tavsiyem yukarıda anlattığım yataklardır.internet sitelerinde ürün görselleri ve genel bilgiye ulaşabilirsiniz.

• ksarkar K kullanıcısına yanıt
    çocuğunuzun gelisimini düşünüyorsanız eğer bonel yay sistemli ortapedik ve yumuşak olmayan bir yatak tercih etmelisiniz.kemik gelişimini etkilemeniz için.anti alerjik ve anti bakteriyel anti mite özelliğinin olduğunu kesin bilmelisiniz.mümkünse hava alan bir yatak alırsanız çocuklar bizlerden daha fazla terliyor.medical patenti olan ideal yatağımız 90*190 ölçülerinde 425 tl ye geliyor.www.polytenz.net adresinden inceleyebilirsiniz.
  • Ahbârî kullanıcısına yanıt
    kaç yaşındasınız ?boy kilo orantınız ve genel olarak sert orta sert veya yumuşak bir zemin mi arıyorsunuz herangi bir bel rahatsızlığınız var mı?
  • Umit.10 U kullanıcısına yanıt
    Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler dediğiniz markalarıda bir araştıracagım.Ben 40 yaşındayım ayrıca çocuklarımda 12 ve 6 yaşlarındalar vede alarjik astımı var bu yüzden çocuklarımın gelişimi içinde iyi birşeyler almak istiyorum.bütçe olarakda 1500 tl yi pek geçmek istemiyorum ama bu fiyat aralığında bulamazsam mecbur artırmak zorunda kalacağım.Birde bu önermiş olduğunuz yataklar için nereye hangi siteye bakmam gerekir. Tekrar ilginiz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkankoc41 -- 19 Ekim 2015; 13:53:21 >
  • Pm attım. Ben teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umit.10

kaç yaşındasınız ?boy kilo orantınız ve genel olarak sert orta sert veya yumuşak bir zemin mi arıyorsunuz herangi bir bel rahatsızlığınız var mı?

1.75 boy, 90 a yakın kilo. ne çok sert ne çok yumuşak bir zemin arıyorum. orta halli, rahat ettirecek bişeyler yeter hocam. belde bir rahatsızlığım yok şu an.
  • Ahbârî kullanıcısına yanıt
    GENEL OLARAK LATEKS YATAKLARDA MEMNUN KALACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM.GEREKLİ ÖN ARASTIRMANIZ SONUCUNDA PM DEN DESTEK VEREBİLİRİM.
  • quote:

GENEL OLARAK LATEKS YATAKLARDA MEMNUN KALACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM.GEREKLİ ÖN ARASTIRMANIZ SONUCUNDA PM DEN DESTEK VEREBİLİRİM.

hocam teşekkür ederim, biraz fiyatlarına bakınca bu kadar para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. 400-500 tl maksimum olacaktır benim için. normal ortopedik bir yatak alacak gibiyim. malesef beklediğimden pahalı çıktı yatak fiyatları...
  • quote:

Pm attım. Ben teşekkür ederim

hocam merhaba
    biz şu yatağı aldık bununla ilgili bir fikriniz var mı
    www.kingkoil.com.tr
    404 Page Not Found
    http://www.kingkoil.com.tr/yataklar/rose-2
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.