Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Ben de yeni yatak alacağım. Fakat karasız kaldım. Yataş veya bellonadan alacağım. Sanırım bazanın ölçüsü 205x105. yatak olarak da 100x200 lerden almam gerekiyor sanırım. Çok pahallı bir şey istemiyorum. 2 haftada 2 gün yatıcam o yüzden. Baktığım modeller ve linklerini ekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim @BayCC
    topper
    rina
    still
    caprice
    ecopls

Merhaba,

Visco Topper 5 veya 7 cm yüksekliğinde yatak pedidir. Yazınızda da bahsetmiş olduğunuz gibi bu yatakların hepsi birbirine yakın ekonomik seri ürünler onun için yönlendiremeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi_arikan

Hocam öncelikle bu kadar mükemmel bir konu açıp elinizden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.

Eşimle bizim sorunumuz biraz büyük, çünkü kilo fazlam var açıkçası.

Boy ve kilolarımız: Eşim 1.63 m 60 kg, ben ise 1,83 m 105 kg

Bu kadar fark olduğu için ikimize de uygun olması gerekli yatağın. Şu anki yatağımız sert ve yaylı. Sırt ve bel ağrılarımız çoğaldı ve yatağımızı değiştirmemiz lazım. Ancak bütçemiz kısıtlı, 1,5 x 2 metre yatak için 1000 TL'ye kadar bütçemiz var. Daha önce bizim kilolarımıza yakın bir çifte Yataş Legend Climatic önermişsiniz ve çok güzel gerçekten yatak. Bu özelliklere yakın fakat fiyatı daha uygun bir yatak tavsiyeniz var mıdır acaba? Yapı itibariyle çok terleyen bir insanım ve visco bu yüzden korkutuyor beni, eşimi ise yayların kısa zamanda çökme ihtimali korkutuyor. Tavsiyelerinizi bekliyor tekrar çok teşekkür ediyoruz.

Merhaba visco yataklarda merdiven altı ürünler olmadığı müddetçe çökme sorunuyla pek karşılaşmayız. Ancak önceki yatağınızın sert ve yaylı olması ve vücut yapınız nedeniyle tamamen visco yatağı 2. plana atınız. İlgilenmiş olduğunuz yatak linklerini iletmiş olsaydınız daha iyi yardımcı olabilirdim. Belirli bir markaya yönlendirmek istemiyorum açıkçası. Ayırmış olduğunuz bütçe ile 150*200 Yataş'tan alacak iseniz Blue Star yatak modelini deneyebilirsiniz. Vucut yapınız içinde uygun olduğunu düşünüyorum. Denediğinizde daha iyi bir şekilde buna karar verebilirsiniz.

• Yeni Yatak Markası Oluşturalım mı Arkadaşlar

Sektörden edindiğim bilgi ve tecrübem ve sizlerinde önerileriyle sağlıklı, konforlu, fiyat & performans oranı yüksek vs. (Diğer aklımdakileri yazmıyorum) Bir marka oluştursak nasıl olurdu? Sizler ne önerirdiniz bana?
  • Hocam çok teşekkür ederiz bilgilendirmeniz ve tavsiyeniz için. İncelediğimiz henüz bir model olmamakla beraber fiyat-performans için yataşın modellerine sıcak bakıyoruz.
    Bir de bu modeli şimdi araştırdık, tavsiye eden çok kişi var. Bu yatağın üzerinehttp://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/Topper/16/ bu visco pedin 4 cm olanını sersek nasıl olur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi_arikan -- 2 Aralık 2014; 22:02:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

Yeni Yatak Markası Oluşturalım mı Arkadaşlar

Sektörden edindiğim bilgi ve tecrübem ve sizlerinde önerileriyle sağlıklı, konforlu, fiyat & performans oranı yüksek vs. (Diğer aklımdakileri yazmıyorum) Bir marka oluştursak nasıl olurdu? Sizler ne önerirdiniz bana?

Çok mantıklı ve biz müşterileri bu şekilde dikkatle dinleyip çözümler sunan bir marka çok iyi olurdu. Elimizden gelse de destek olabilsek.
  • Öncelikle merhaba hocam.

Tahminen 8 yıldır Bellona Econo Bonel model yatağı kullanıyorum.

Yatak artık iyice çöktü, her sabah sırt ağrısıyla uyanıyorum. Yeni, tek kişilik bir yatak alacağım, pek visco istemiyorum, zararlı diye okudum ve daha önce aldığım visco yastık kötü kokuyordu. Baza yaklaşık 200x100 boyutlarında. Boyum yaklaşık 1,80 kilom 65.

Sırt ve boyun ağrısı hayatımın bir parçası oldu nerdeyse, yeni bir yatak ve eğer gerekiyorsa baza alınacak. Buraya beğendiğim modelleri yazmak isterim ama beğendiklerimin hepsinde şikayet vardı. O nedenle sizden tavsiye bekliyorum.

Bu arada bir de yastık alacağım, genelde boynumu yükseltmek için yastığı dikey hale getiririm ama boyun ağrım var, kaz tüyü yastık denedim gayet rahattı ama siz ne tavsiye edersiniz, başka çeşitleri var mı?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    1.72 boy -60 kg agirligindayim.MR sonucu omurga egriligi(dis bukey) ve 2 tane boyun fitigi cikti:(
    Visco lar cok yumusak oldugu icin onerilmiyor sanirim.Bana ne tip bir yatak onerirsiniz?
    Eksper arkadaslar yardimci olabilir mi?

bu arada su 2 yatak arasinda kaldim.Menekse yi tercih etmeyi dusunuyorum.Sizce uygun olur mu kafam cok karisti:)

Isbir Lateks Menekse modeli
    Ergonomik PU Lateks Yatak
    Yatak yüksekliği 16 cm'dir. (+- 1cm) Omurganın doğal eğimine tam destek olması için özel kesim uygulanmıştır.
    -------
    Isbir Ergoplass Modeli
    Ergoplas'ta 5cm yüksekliğinde ısıya ve basınca duyarlı viskoelastik malzeme, vücudun değişik noktalarına göre farklı sertliklerde ve birbirinden bağımsız, özel kesimli PU Lateks katman içine yerleştirilen yüksek dayanımlı polimer yaylarla desteklenmiştir. Böylece vücuda en uygun ergonomi için ideal sertlik elde edilmiştir.

Cok tesekkurler

• Yatak hakkında pek fikrim olmayacak ama Yatak Örtüsü, kırlent gibi ürünlere ilginiz varsa çok farklı bir şey gördüm. Adamlar farklı bir e ticaret sitesi yapmışlar. Sen ev tekstili ürününü ve boyutunu seçiyorsun daha sonra binlerce desen içerisinden aradığınız desen adını seçerek içinden birini seçiyorsunuz. Onun üzerine harika bir dijital baskı yapıyorlar. aradığınız her ürüne bir çözüm getiriyorlar. Cipcici Ev Tekstili Ve İnternet Pazarlama A.Ş. / partu firma ilk defa böyle bir e-ticaret sistemi gördüm ilginiz varsa deneyerek görebilirsiniz. Zaten ilk başta video ile ürüne nasıl uygulayabileceğinizi anlatmışlar.
    adres: cipcici.com

• quote:

Orijinalden alıntı: ruhuprenses

Merhaba,
    1.72 boy -60 kg agirligindayim.MR sonucu omurga egriligi(dis bukey) ve 2 tane boyun fitigi cikti:(
    Visco lar cok yumusak oldugu icin onerilmiyor sanirim.Bana ne tip bir yatak onerirsiniz?

bu arada su 2 yatak arasinda kaldim.Menekse yi tercih etmeyi dusunuyorum.Sizce uygun olur mu kafam cok karisti:)

Yatak yüksekliği 16 cm'dir. (+- 1cm) Omurganın doğal eğimine tam destek olması için özel kesim uygulanmıştır.
    -------
    Isbir Ergoplass Modeli
    Ergoplas'ta 5cm yüksekliğinde ısıya ve basınca duyarlı viskoelastik malzeme, vücudun değişik noktalarına göre farklı sertliklerde ve birbirinden bağımsız, özel kesimli PU Lateks katman içine yerleştirilen yüksek dayanımlı polimer yaylarla desteklenmiştir. Böylece vücuda en uygun ergonomi için ideal sertlik elde edilmiştir.

Cok tesekkurler

Cevap yazamadım yatak aladınız mı?

• Sevgili @BayCC

Öncelikle verdiğiniz bilglier için çok teşekkür ederim.
    Buraya kadar yazılanların çoğunu okudum.
    13 yıllık yatağımızı değiştirmeye karar verdik. Yatağımız İdaş ortopedik mira coil.
    Yataktan sertlik/yumuşaklık anlamonda bir şikayetimiz yok, yan taraftaki yayları biraz deforme olmaya başladığını söylüyor eşim.
    Boy/kilo 179cm 86 kg ve 165cm 100kg
    Hafif terleme problemi de var.

Etrafta Visco yatak kullananların tavsiyesi üzerine biz de visco yatak almaya karar verdik.
    Bugün çıkıp alalım derken ben bir foruma bakayım dedim, iyiki bakmışım.

Visco için 80 kg sınır gibi.
    Bu durumda lateks daha makul gibi, varsa PU olmayan.
    Paket yaylı desteklenmiş, lateks/visco hangi yatakları tavsiye edersiniz.(180x200)
    Ya da sizin öneriniz ne olur?
    Çok teşekkürler

@BayCC
  • Evet aldim.

O kadar kafam karisti ki en sonunda bunu aldim ve ciktim.Gelince gorucez bakalim.Yorumlarimi paylasicam
  • Merhaba,

Nişanlım ile birlikte yeni ev kurma telaşındayız. :) Ne sert, ne yumuşak ve sırt ağrısına iyi gelen, huzurla uyanabileceğimiz birkaç model önerirseniz çok sevinirim.Fiyat aralığımız 800-1600 gibi. Boy ve kilomuz: 1.75m-80kg / 1.66m-55 kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

quote:

Orijinalden alıntı: ruhuprenses

Merhaba,

-------
    Isbir Ergoplass Modeli

Cok tesekkurler

Cevap yazamadım yatak aladınız mı?

arkadaşlar özellikle işin uzmanı arkadaşlar tam sabah yataşın Wedding Premium modelini sabah almaya gidecektimkiuyuyamadığım için kalkıp araştırma yapıyordum ve bu forumu buldum.arkadaşlar ben95 kiloyum yataktanmı bilmem zor uyuyorum, ikidebir dönerim, eşimde çok rahat değil onun kilosu 75 eşimin belinde hafif bir boşluk problemi var.
    şimdi gelelim yangisini alalıma
    http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/WeddingPremium-FEST%C4%B0VALE%C3%96ZEL/786/

biz açıkçası yataş ve ametis gurubunda takıldık.Yataşın bu yatağında kullanılan peluş kumaş terletirmi acaba, ve alez kullansak kalite düşermi.
    cevaplar için şimdidn teşekkür ediyorum bir kaçgün daha erteleyeceğim artık cevap çin

• BayCC sizin yorumunuzu beklyorum siparişi durdurdum.Bir arkadaş hepsini boşver visko ortepedik yatak al dedi bu arada...
  • 2 haftadır süren araştırmalarım ve artık ciddi anlamda bunalmam sonucu bugün gibip istikbalden Therapedic agility yatağını aldım.
    Salı günü teslim ediyorlar.
    Beğenmezsemde 1 ay içinde aynen geri alma sözü verildi.
  • Üstad size bir sorum olacaktı.

Bu konularda aşırı derecede bilgisizim. Yeni evlendim. Yaklaşık 4 ay oldu. Evlenirken yatağımızı Bakırköy'den imalattan halka diye bir yerden almıştık. Fakat şöyle bir sorun yaşıyoruz. Hafta sonları uyuma süremiz(8-9 saat) uzadığı için yatakta daha fazla kalıyoruz. Bu sebeple hafta sonları uyandığımızda bende sırt ağrısı, eşimde de bel ağrısı oluyor. Hafta içleri uyuma süremiz 5-6 saat ve sıkıntı yaşamıyoruz. Kronik bir ağrımız yok yani.

Biz de yeni yatak almaya karar verdik. Ama bi bilgimiz olmadığı için kararsızız. Bize yatak tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Vücut yapılarımız: Ben --> 165 cm boy, 64 kg ağırlık, Eşim --> 160 cm boy 59 kg ağırlık.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3CAT1 -- 13 Aralık 2014; 23:40:10 >
  • Arkadaşlar ;

İstikbal'den Sleepwell Energy yatak aldık 10 gündür bu yatağı kullanıyoruz.Yatak sırt ağrısı yapmaya başladı,aranızda bu yatağı kullanıp sırt ağrısı çeken var mı ?
  • valla gittim ametis terapi plus aldım adam 10/15 gün deneyin beğenmezseniz değiştiriz dedi, yarın gelecek bakalım
  • İşbir yatakta satılan Troia ve coco Star latex yatakları hakkında ne düşünüyorsunuz. Troia adlı ürünü düşünüyorum. Kilolu olduğumdan yaylı ürün düşünmüyorum.her ne kadar yaylilar çökme yapmıyor densede bir süre sonra çöküyor, bu yüzden yaysız en iyi alternatif bunlar gibi duruyor. Açıkçası orta sertlik ve araştırmalarım sonucu yatak kalınlığı 25 cm üstü bir yatağı tercih edeceğim sizinde fikriniz almak isterim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

Arkadaşlar ;

İstikbal'den Sleepwell Energy yatak aldık 10 gündür bu yatağı kullanıyoruz.Yatak sırt ağrısı yapmaya başladı,aranızda bu yatağı kullanıp sırt ağrısı çeken var mı ?

valla doğru diyomuşun kardeş gittim parayı bayıldım ametis terapi plus aldım 4/5 gündür uyku yüzü görmedim çoook fazla yumuşak geldi yarın gidip iade etmeyi deneyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.