Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim. İnceledim, en kısa zamanda da mağazaya gideceğim inşallah.
  • Merhaba kardeşim,
    Bende evleniyorum ve yeni yatak almam gerekiyor. Ta 3 4 yıl önceki mesajlarını okudum fakat yine de şahsi cevap almak için mesaj yazıyorum vakit ayırıp cevaplarsan duacı olurum. Konu şu, genel olarak eşim ve ben fizyolojik olarak sağlıklıyız fakat bende çok az derecede bel fıtığı başlangıcı var. Yattığım yatak ise adı belli olmayan üstünde ortopedik yazan 11 yıllık bir yatak ve dehşet rahatım. Visko falan da değil. Annem ise ileri derecede bel fıtığı sahibi ve boynunda düzleşme var, onun da 19 yıllık bir yatağı vardı ve yataktan sürünerek kaldırırdık. 4 yıl önce bir laressa visco pedli yatak aldık, annem sanki hiç hasta değilmişcesine artık rahat. 4 yıldır tek gün şikayeti olmadı şükür. Bu yatakta ben çok rahat uyuyup uyanıyorum, hatta deli bir rahatlama yapıyor. Şimdi diyorum ki ben yatak özelliği arayacağıma bu yatağın aynı yada benzer özelliklisini alsam mantıklı değil mi? Peki öyle ise, nasıl bilicem özelliklerini? Çoktan kalkmıştır üretimden. Bu durumda tavsiyen nedir bana kardeşim ?
    Marka model tavsiyelerine açığım, şimdiden teşekkürler kardeşim...

• quote:

Orijinalden alıntı: madmaker

Linkteki yatak için yorumlarınız lütfen, yada bize uygun başka bir model. hb deki firma hakkında bilginiz varmı.

Ben 185 boy 87 kilo, eşim 178 boy 65 kilo. Yatak odasında çok hafifte olsa nem var. Kullandığımız yatak 14 yıl önce aldığımız sert bir yatak ( bilinen markalardan değil )

http://www.hepsiburada.com/liste/monessa-artemis-ortopedik-yayli-yatak-160x200/productDetails.aspx?productId=eakmontms1001&categoryId=524732&SKU=EAKMONTMS10011620&propertychange=1

fiyatı 1200 civarı idi bugün düşmüş.

Cevap verebilecek misin kardeşim ?

• 1 ay önce yataştan legend climatic yatak aldım çok güzel bir yatak fakat aşırı sert. şimdi bu yatağa bir visco pad ya da tropper alsam bu soruna bir çözüm olur mu ? yoksa yatağı değiştirmek için yataş bayisine gidip fark verip başka bir yatak mı almak daha mantıklı ? prestige prime almayı dusunuyorduk son anda legend olsun dedik fakat memnun değiliz sabahları omuzlarda ağrı vs oluyor ..
  • 2 yaşındaki kızımın uzayan beşiğine yatak almak istiyorum. şu ana dek oyun parkı yatağında 5 cm yüksekliğindeki visco yatakta yattı
    fazla seçeneğim yok çünkü beşiğin boyutları standart dışı: 60x170

acaba şu ikisinden hangisini almalayız:

• Anti stres yatakları gerçekten işe yarıyı mu pazarlama taktiği mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

100 kilo 180 Boy ve skolyoz rahatsızlığı olan ben, rahat bir yatak almak istiyorum.

Her sabah bel ağrısı ile uyanmaktan bıktım.

Yataş'ın yataklarına baktım ama karar veremedim. Bütçem maksimum 1000 TL civarı.
  • Ne kadar karışık bir mevzu bu yatak mevzusu. Resmen soyut bir şey almaya çalışıyoruz gibi:)) Hepsi neredeyse birbrinin aynısı görünüyor. Çok masraf yapmadan hem 5 yaşındaki kızıma hemde kendimize yatak almak istiyoruz ama işin içinden çıkamıyorum valla.

Bel sıkıntım yok. Temel problemim terleme, kilom 80 eşim 50. Ne yapacağız hangi firmanın temsilcilerinin dediklerine güveneceğiz, bağımsız yay mı iyidir, visko mu bambu mu nedir bu olay arkadaş bu kadar :) ? hoş bambu falan çok pahalı. Ben iki yatağa 1500 lira falan ancak veririm herhalde..

Var mı bu bağlamda tavsiye acaba? yataklar 160*200 ve 90*190 gibi
  • İdaş boston latex yatak aldım. İdaş ın en iyi modeliymiş. 1300 tl ye aldım. Yatak sert bana uygun gelmedi malesef. Sırt ağrım oluyor sabah kalktığımda? Ne yapabilirim? Yatak nerdeyse hiç kullanılmadı. Satsam nasıl satabilirim? Sıfır yatağı atmaya da içim el vermiyor açıkçası.
  • Yatak neden sırt ağrısı yapar? Bir sünger veya visko alsam sorun geçer mi?
  • Mrblar
    full ortapedik yatakla soft ortapedik yatagin yaylari farkli sertlikte mi yoksa sadece dolgulari keceleri sungerleri mi farkli ya da ureticiden ureticiye degisiyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yatak almayı planlıyorumda visco falan baktım ama oturduğum şehir tekirdağ ve nem oranı yüksek bi yer ve visco kanser olayı falan varmış deniyor.Benimde bütçem kısıtlı olduğu için YATAŞ Selena Leylak Ortopedik Yaylı Yatak tercihim olucak 1.80 boy ve 70 kilodayım siz ne önerirsiniz ve nasıl bi yataktır yoksa normal 100 liralık bişey alsamda bununla aynı kalitemidir ?

bu link :
    GittiGidiyor
    YATAŞ Selena Leylak Ortopedik Yaylı Yatak 90x190 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/yatas-selena-leylak-ortopedik-yayli-yatak-90x190-118552690

• quote:

Orijinalden alıntı: fuuby

Yeni yatak almayı planlıyorumda visco falan baktım ama oturduğum şehir tekirdağ ve nem oranı yüksek bi yer ve visco kanser olayı falan varmış deniyor.Benimde bütçem kısıtlı olduğu için YATAŞ Selena Leylak Ortopedik Yaylı Yatak tercihim olucak 1.80 boy ve 70 kilodayım siz ne önerirsiniz ve nasıl bi yataktır yoksa normal 100 liralık bişey alsamda bununla aynı kalitemidir ?

bu link :
    http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/yatas-selena-leylak-ortopedik-yayli-yatak-90x190-118552690

Leylak yatak basic seviyesinde bir yataktır. Açıkçası birazdaha bütçenizi artırmanızı tavsiye ederim.

• ksk_tmy K kullanıcısına yanıt
    Belirli bir standartı olmadığından firmalara göre değişmektedir. Genelikle sünger ve dolgu malzemesi ile full veya soft olmasını sağlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdess

Yatak neden sırt ağrısı yapar? Bir sünger veya visko alsam sorun geçer mi?

Vücudunuza uygun olmayan bir yatak, gece boyunca ağırlık merkezinizin bel veya sırtınıza yoğunlaşmasını neden olur. Bu da dinlenmiş bir şekilde kalmadığınız gibi bel ve sırt ağrısına sebep olur. Çözümü; vücudunuza uygun kaliteli bir yatak almaktan geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdess

İdaş boston latex yatak aldım. İdaş ın en iyi modeliymiş. 1300 tl ye aldım. Yatak sert bana uygun gelmedi malesef. Sırt ağrım oluyor sabah kalktığımda? Ne yapabilirim? Yatak nerdeyse hiç kullanılmadı. Satsam nasıl satabilirim? Sıfır yatağı atmaya da içim el vermiyor açıkçası.

İdaş ürününe kullanım taahüdü vermemektedir. Bu yüzden iade konusunda ancak yasal yollardan hakkınıza arayabilirsiniz. Önerim Satış Sonrası birimiyle iletişime geçip yatağı servise alarak yumuşatma yapıp yapamayacaklarını sorabilirsin. Diğer önerim ise; yatağın birazdaha yumuşak olmasını sağlamak için uyku pedi (yatak pedi) alabilirsin.
  • BayCC B kullanıcısına yanıt
    Forumda bir visco yatak üreticisinin yatakları var acaba sizce onu alsam gerçekten rahat edermiyim yoksa sizin bana önerebileceğiniz bir yatak varmı viscolarda kanse olayından dolayı uzak durmaya çalışıyorum bunun hakkında ne diyorsunuz ?

linki:

http://forum.donanimhaber.com/m_85698108/tm.htm
  • quote:

Forumda bir visco yatak üreticisinin yatakları var acaba sizce onu alsam gerçekten rahat edermiyim yoksa sizin bana önerebileceğiniz bir yatak varmı viscolarda kanse olayından dolayı uzak durmaya çalışıyorum bunun hakkında ne diyorsunuz ?

linki:

Yataklarını test etmedim. Marka hakkında bir şey diyemem ancak yatağın teknik özellikleri hakkında yorum yapabilirim. Daha önce visco yatak kullanmadıysan sipariş vermeden önce mutlaka bir visco yatağı teşhirde test etmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

quote:

linki:

Yataklarını test etmedim. Marka hakkında bir şey diyemem ancak yatağın teknik özellikleri hakkında yorum yapabilirim. Daha önce visco yatak kullanmadıysan sipariş vermeden önce mutlaka bir visco yatağı teşhirde test etmeni öneririm.

Daha önce kullanmadım test ediceğim sağolun ama sizden birde uygun fiyatlı bi yatak tavsiyesi alabilirmiyim ?

• evde yatak olarak kullanılması zorunlu olan çekyat var. bunun üzerine ölçüsüne göre sünger kestirmek istiyorum. 60-70 kg.lık ortalama biri için , sünger kalınlık / dansite ne olmalı sizce. beyaz ve gri süngerler var. visco sünger ölçüsüne göre kesilip satılıyor mu bilmiyorum. hiç denk gelmedim ona. ben gri sünger düşünmüştüm, onun da bir sürü çeşidi var. kalınlık 8 - 10 - 15 cm gibi olabilir diye düşündüm ama hangisi onu da emin değilim. iyi kötü bir tavsiyede bulunursanız benim rastgele kararımdan daha isabetli olacaktır. şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.