Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
70
Favori
471.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BayCC

quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Orijinalden alıntı: -piyanist-

Peki zayif kişiler yumuşak mı seçmeli ben çok rahatsızım bu konuda. Her sabah biryerim ağrıyor omurgam yamuluyor benimki sert ortapedik yaylı. Bu sebeple birkac aydır mecburiyetten yan degil sırtüstü yatıyorum çünkü en az yamulma o zaman oluyor. Ama o zaman bile sırtım yamuluyor bel kısmımla yer arasında boşluk oluşuyor.

Aynen

Yoğunluktan anca cevap yazabiliyorum kusura bakmayın. Kesinlikle ağrıların yataktan kaynaklı. Yumuşak bir yatak aldığında çok rahat edersin. Visco yatakta önerebilirim sana. Ama bazı kişiler alışamıyor alırken yatağı test ederek almanı tavsiye ederim. Visco yatakta bazen günler akşam yattığın gibi sabah uyanıyorsun garip bir duygu!

cevap verdiğiniz icin teşekkürler. okul yurdundaki sanırım viscoydu yumuşaktı ve rahat ediyordum. o açıdan alışamayacagımı dusunmuyorum.

ancak sorun şu ki şimdilik yenisini alamaz ailem.
    O yüzden yumuşatmak icin şöyle bir şey yapsam yatağın üzerine bir kat yorgan koyarak uyumaya calissam çözüm olabilir mi?

Kısmen çözüm olabilir. Denemenizde fayda var

peki deneyecegim tesekkurer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba ben 1.87 boy 90 kiloyum eşim 1,70 boy 60 kilo biz visco yatak almak istiyoruz şuanki yatağım yaylı tip yatak yaklaşık 8-9 sene oldu sabah kalktığımda dayak yemiş gibi kalkıyorum sırtım ve belimde ağrılar oluyor aynı şekilde eşimde de aynı sorun var.yatakta aslında bir deformasyon çökme yok ama uzun zamandır böyle.biz visco istiyoruz ama öyle yatağa da gömülmek istemiyoruz yani orta sertlikte fazla gömülmeyeceğimiz bir yatak arıyoruz araştırmalarıma göre 80 dansite bize uygun görünüyor önerebileceğiniz marka model var mı yada bu konuda beni nasıl yönlendirebilirsiniz? şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogomania

merhaba ben 1.87 boy 90 kiloyum eşim 1,70 boy 60 kilo biz visco yatak almak istiyoruz şuanki yatağım yaylı tip yatak yaklaşık 8-9 sene oldu sabah kalktığımda dayak yemiş gibi kalkıyorum sırtım ve belimde ağrılar oluyor aynı şekilde eşimde de aynı sorun var.yatakta aslında bir deformasyon çökme yok ama uzun zamandır böyle.biz visco istiyoruz ama öyle yatağa da gömülmek istemiyoruz yani orta sertlikte fazla gömülmeyeceğimiz bir yatak arıyoruz araştırmalarıma göre 80 dansite bize uygun görünüyor önerebileceğiniz marka model var mı yada bu konuda beni nasıl yönlendirebilirsiniz? şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, 80 dns size kilonuz için yeterlidir. Ancak kilonuz açısından tamamen visco sünger yatak kullanma sınırındasınız. Geceleri fizyolojik olarak fazla terleyen biri iseniz ve sıcak bir bölgede yaşıyorsanız tamamen visco bir yatağı çok tavsiye etmem (Memnun kalmayabilirsiniz). Hem yaylı hem visco sünger yataklara da bakmanızı tavsiye ederim. Tamamen visco derseniz deneme taahhüttü veren firmaları tercih edin derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gogomania

merhaba ben 1.87 boy 90 kiloyum eşim 1,70 boy 60 kilo biz visco yatak almak istiyoruz şuanki yatağım yaylı tip yatak yaklaşık 8-9 sene oldu sabah kalktığımda dayak yemiş gibi kalkıyorum sırtım ve belimde ağrılar oluyor aynı şekilde eşimde de aynı sorun var.yatakta aslında bir deformasyon çökme yok ama uzun zamandır böyle.biz visco istiyoruz ama öyle yatağa da gömülmek istemiyoruz yani orta sertlikte fazla gömülmeyeceğimiz bir yatak arıyoruz araştırmalarıma göre 80 dansite bize uygun görünüyor önerebileceğiniz marka model var mı yada bu konuda beni nasıl yönlendirebilirsiniz? şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, 80 dns size kilonuz için yeterlidir. Ancak kilonuz açısından tamamen visco sünger yatak kullanma sınırındasınız. Geceleri fizyolojik olarak fazla terleyen biri iseniz ve sıcak bir bölgede yaşıyorsanız tamamen visco bir yatağı çok tavsiye etmem (Memnun kalmayabilirsiniz). Hem yaylı hem visco sünger yataklara da bakmanızı tavsiye ederim. Tamamen visco derseniz deneme taahhüttü veren firmaları tercih edin derim.

peki hem yaylı hem visco özelliği olan önerebileceğiniz bir yatak var mı? bu arada cevap için çok teşekkür ederim.
    mesela bu yatak nasıl
    http://www.evmanya.com/urun/477100-brn-yatak-torba-yayli-visco-sungerli-visco-pocket-500-150x200?gclid=CKv5pd359MACFSEcwwodSkYAJQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogomania -- 22 Eylül 2014; 17:36:34 >

• Merhaba, disk kayması, sırt ağrıları ve yoğun terleme sıkıntılarım var. Ne tür bir yatak tercih etmeliyim? teşekkür ederim.
  • Hocam size 3 adet yatak linki vereceğim bir bakarmısın. Arasındaki farkları, dansite değerlerini söylermisin? Bu fiyatlara bu yataklar alınır mı? birde arasında önemsenmeyecek kadar fark varsa ucuz olanı mı alsak?? ne dersiniz?? hangisini satınalsak??

Birde ben 86 kiloyum eşim 53 kg. alacağımız yatağın ölçüleri 160x200

http://www.dekomore.com/U964,40,yatas-multi-ultra-ortopedik-yatak-yayli-yatas-yatas-multi-ultra-ortopedik-yatak.htm

http://www.dekomore.com/U441,40,yatas-blue-star-full-ortopedik-yayli-yatas-yatas-blue-star-full-ortopedik.htm

http://www.dekomore.com/U963,40,yatas-blue-star-klasik-yayli-yatas-yatas-blue-star-klasik.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademyildiz07 -- 24 Eylül 2014; 10:02:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ademyildiz07

Hocam size 3 adet yatak linki vereceğim bir bakarmısın. Arasındaki farkları, dansite değerlerini söylermisin? Bu fiyatlara bu yataklar alınır mı? birde arasında önemsenmeyecek kadar fark varsa ucuz olanı mı alsak?? ne dersiniz?? hangisini satınalsak??

Birde ben 86 kiloyum eşim 53 kg. alacağımız yatağın ölçüleri 160x200

http://www.dekomore.com/U964,40,yatas-multi-ultra-ortopedik-yatak-yayli-yatas-yatas-multi-ultra-ortopedik-yatak.htm

http://www.dekomore.com/U441,40,yatas-blue-star-full-ortopedik-yayli-yatas-yatas-blue-star-full-ortopedik.htm

http://www.dekomore.com/U963,40,yatas-blue-star-klasik-yayli-yatas-yatas-blue-star-klasik.htm

Göndermiş olduğun mesaj dan cevap yazdım

• Merhaba;
    Ben de sizden yardım bekliyorum. Her sabah ağrıyla uyanmaktan baktım inanın. Forumdaki cevaplarınıza bakarak ne kadar yanlış bir yatak seçimi yapmışız anladım. Ben 66, eşim 98 kilo, kısacası kiloluyuz. 2 sene önce evelendik ve viscolove yatak aldık. Yatak hem terletiyor hem de ağrı yapıyor. Çevirdik durduk ama fayda olmadı. Çökmeler oldu. Şimdi ben sizden öneri istiyorum. Sanırım ortopedik yataklara bakmamız lazım.
    1. Bel ve sırt ağrısı yapmayan
    2. Terletmeyen
    3. Çökmeyen, gömülmeyen ,bir yatak önerir misiniz?

Ben: 1.63 boy, 66 kilo
    Eşim: 1.87 Boy, 98 kilo
    Acele yardımmm :)))
  • Merhaba oğlum 8 yaşında, ona yeni oda hazırlıyoruz.
    Yatak hakkında henüz karar veremedim

Bugün Üç yerden fiyat aldım

1- İşbir Menekşe yatak 801,00-TL

2- Yataş star soft ortopedik yatak:532,00-TL

3- Bellona Nostress Yatak: 547,00-TL

Bu yataklardan hangisi ne özellikte ve 8 yaşındaki bir çocuk için hangisi daha uygun,

Ayrıca daha uygun fiyata alınabilecek başka yataklar var mı.

Özellikle BayCC olmak üzere konu hakkında fikri olan arkadaşların acil yorumlarını bekliyorum. tavsiyelerini özel mesajla da iletebilirseniz memnun olurum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

yatak gıcırtısına nasıl çözüm bulabiliriz yatak 5 senelik var ama hiç bir yerinde yırtık çökme yok aşırı gıcırdama yapıyor öyleki sağa sola dönemiyorum bebek uyanacak diye yatağın içini açabilsem yağlarım da nasıl yapılır bilemedim bu gıcırdama konusunda fikri olan varmı dır lütfen dalga geçmeyiniz anladınız hangi konuda olduğunu

cevap vermek isteyen arkadaşlar lütfen alıntı yada bildirim yapsın

Yatak mı gıcırdıyor? Yoksa yatağın altındaki baza veya karyola mı?

yatağın kendisi gıcırdıyor altta baza var onda yay yok. sanırım yatağın içi açılmıyormuş oyle dediler 5 yıllık yatak olmadı yanındaki dikişleri sökerim olmadı zaten yeni yatak alacaktık der atarım. içinde nasıl bir sistem var bilmiyorum bilsem hiç beklemem

• Bana ucuz rahat bir yatak önerebilecek var mı? Boyum 187cm kilom 92

• Birkaç gün önce yazmıştım, yardım bekliyorum, nolur bana bi yatak önerin, visco yatak kullandım hiç memnun kalmadım bize göre değilmiş zaten, tekrar hata yapmak istemiyoruz.Şuan her sabah sırt ve bel ağrısıyla uyanıyoruz.
    Eşim boy 1.87 kilo 98
    Ben boy 1.63 kilo 66
    Bütçe : 0 - 2000 TL
    Bu özelliklere uyan yatak önerebilir misiniz lütfen ??
  • Merhabalar,

Özellikle sabahları bel ve sırt ağrılarım yüzünden 1 ay önce yatağımı bellonadan aldığım yarı ortopedik bir yatakla değiştirdim ama yeni yatağımda da 1 ay geçtikten sonra belimde ve sırtımda ağrılar olmaya başladı.Halbuki 1 ay çok rahattım.
    Boyum 186 kilo 97... Memnuniyet iadesi hakkım var yardımcı olabilecek varmı ?
    Teşekkürler.
  • Lateks ile visko yataklar arasındaki fark nedir. Hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Merhaba, idaşın bir yatağını almaya karar verdim. Ancak firma şuan sıkıntılı olduğu için ortalama 3 hafta süre veriyor bayiler. Ancak bir bayi elinde istediğim ölçüde olduğunu istersem hemen teslim edebileceğini söyledi. Yatağın liste fiyatı 1470 iken 1250 dedi (diğer bayilerin hepsi liste fiyatından %7 indirim yaptı.) ve peşin olursa %10 daha inerim dedi ayrıca 25 gün deneme süreniz var dedi ki hiç bir idaş bayinde bu 25 gün deneme süresi yok. Açıkçası satıcıya güvenme de tereddütlüyüm. Yataklar acaba 2. el veya sorun lu mu gibi düşünüyorum. Fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehlika-s

Merhaba;
    Ben de sizden yardım bekliyorum. Her sabah ağrıyla uyanmaktan baktım inanın. Forumdaki cevaplarınıza bakarak ne kadar yanlış bir yatak seçimi yapmışız anladım. Ben 66, eşim 98 kilo, kısacası kiloluyuz. 2 sene önce evelendik ve viscolove yatak aldık. Yatak hem terletiyor hem de ağrı yapıyor. Çevirdik durduk ama fayda olmadı. Çökmeler oldu. Şimdi ben sizden öneri istiyorum. Sanırım ortopedik yataklara bakmamız lazım.
    1. Bel ve sırt ağrısı yapmayan
    2. Terletmeyen
    3. Çökmeyen, gömülmeyen ,bir yatak önerir misiniz?

Ben: 1.63 boy, 66 kilo
    Eşim: 1.87 Boy, 98 kilo
    Acele yardımmm :)))

Şu yatağı inceleyebilirsiniz

Yataş Beddingyoutube
    Yataş Bedding | Yeni - Legend Climatic Yatak
    https://www.youtube.com/watch?v=DOC6APgZTJ8

• Linkteki yatak için yorumlarınız lütfen, yada bize uygun başka bir model. hb deki firma hakkında bilginiz varmı.

Ben 185 boy 87 kilo, eşim 178 boy 65 kilo. Yatak odasında çok hafifte olsa nem var. Kullandığımız yatak 14 yıl önce aldığımız sert bir yatak ( bilinen markalardan değil )

http://www.hepsiburada.com/liste/monessa-artemis-ortopedik-yayli-yatak-160x200/productDetails.aspx?productId=eakmontms1001&categoryId=524732&SKU=EAKMONTMS10011620&propertychange=1

fiyatı 1200 civarı idi bugün düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmaker -- 2 Ekim 2014; 13:11:50 >

• BayCC yorum lütfen.
  • Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
  • Öncelikle herkeze iyi bayramlar;

Yeni bir eve çıkmayı planlarken yatak bakmaya başladım. Hepsiburdadan bakınca 500 lira visco falan görünce iyiymiş dedim (350 liraya visco yastık almıştım anneme tempurdan oda bi garip geldi koca yatak 500 olunca.) Herneyse sonra santimmiş densiteymiş jellilermiş derken içine bir girince bu işin 2 3 gündür kaç saat harcadıgımın haddi hesabı yok. Sonuç olarak metabolizması hayli hızlı olan ve herkezin oha nekadar sıcaksın dediği bir insan olarak viscodan vazgeçtim. Terleyen bir insan da değilim ama ısıyı atamayınca terletir heralde. Sıcaktanda hoşlanmam zaten. Bugunde viscolara yattım aslında fena değil gib igeldi ama lateksleri daha hoş buldum hem sertlik hem sıcak tutmaması açısından dogal latekslerede 4000 tl harcamaya gerek yok iğdaş gold yatagımda yıllardır gayet mutlu bir insandım yani . Yaş ilerleyince geçiş yapılır onlara. Bonel yaylılara da baktım biyerinde bişey hareket edince su yatagı gibi heryerleri oynuyor aşırı rahatsız. Yumuşaklardanda hiç hoşlanmadım zaten.

Sonuç olarak torba yay sistemli orta-sert (175-70kg) en ucuz yatak benim işimi oldukça iyi görür gibi geliyor. Yani 1500 de 2500 de veririm ama ne gerek var onun yerine fhd değilde 4k tv alırım vs vs. Kumaşı kaşmir olsa ne olur 2 taraflı olsada asla kullanam kokulu kumaş gümüş kumaş falan pek işim olmayacak şeyler. Şuanda görselden çok kullanışlılık peşindeyim yani 0 dan ev döşeyeceği için. Yatsan switzerland çok duyuyorum da 75 kiloya fazla sert sanırım. Yatsan Queen premier (multi spring nasıldır bilmiyorum) yada Bellona BodyForm 5 işimi görücek gibi geliyor. Bayide işbir elite pocketı beğenmiştim baya ancak aldıgım fiyatla evde baktıgım fiyat baya farklı acaba indirim mi var yoksa fiyat-yatakmı farklı bilemiyorum. Bu yataklar hakkında fikirler ve başka öneriler çok işime yarar, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.