Şimdi Ara

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
70
Favori
472.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baza ya da baza başlığı almak isteyen arkadaşlar için söylüyorum, olur da maskodan almaya karar verirseniz ve karşınıza idol adında bir mağaza çıkarsa bazanızı ya da baza başlığınızı ordan almayın, mağdur olmayın...kimsenin kimseden haberi yok!!! 7 saat beklettildikten sonra taşıma yapan adamın getireceğinden haberi bile olmadığını öğrendik!!!!
  • Merhaba, çift kişilik yatak bakıyorum. İstikbal e gittim. Satıcı bana Biomagic adlı ürünü önerdi. Yatağa yattım bir güzel. Hoşuma da gitti. Nakit alırsam
    770-TL ye yatağı vereceğini söyledi. Daha sonra İşbir e gittim. Adam önce kilomu sordu. 83 kilo olduğumu söyleyince adam "Sana Relax adlı ürünü önerecektim ama senin kilon riskli ve üst sınırda o yüzden sana Comfort modeli öneriyorum" dedi. Nakit alırsam 1380-TL olurmuş. Ben de fiyatın benim için çok yüksek olduğunu söyleyince adam bana ne kadarlık bişey istediğimi sordu. Ben de adama İstikbal deki fiyattan bahsettim. Sonra adam bana ürünlerinde kullandıkları visco malzemesini gösterdi. Bir de başka bir madde gösterdi. O malzemeyi de diğer firmalar kullanıyormuş. Ve "Açık hücre" değilmiş. Bir de "dansite" olayı varmış. Benim kiloma o İstikbaldeki yatak uygun olmazmış. Ayrıca ürün kalitesi olarak İşbir den başka bir de Tempur adlı marka varmış. Diğerleri işe yaramazmış. Adam 770-TL ye o yatağı alacağına git çöpe at daha iyi dedi. Şimdi tabi benim kafa bi dünya oldu. İstikbaldeki Biomagic adlı yatak çok mu kötüdür? Adam doğru mu söylüyor? Bilen varsa yardımcı olur mu? Ya da nereden nasıl yatak alayım? Selamlar.

• Kesinlikle yatağa çok para verdiğin zaman daha kaliteli uyku uyuyabileceğini düşünme. Eğer Biomagic'e yattığın zaman vucudunu kavradıysan ilk izlenimin iyi ise tercih et.
  • iyi günler.
    yakında evleneceğim ve bu aralar bir yatak alacağım.

*ilk önce merak ettiğim konu şu, yatakları incelerken önceliği işi yatak üretmek olan firmalara mı vermeliyim? (işbir-idaş-laressa vs) yoksa genel satıcılara da bakmalı mıyım? (istikbal, bellona vs)

*boyum 185 kilo 110, nişanlım: 165 kilo:60, ikimizinde kronik bir rahatsızlığı yok. ben uzun zamandır çekyatta yattıgımdan hangi tip yatakta rahat edebilirim bilemiyorum. (açıkçası her yerde yattıgım oldu, çimen üstünde, evde halı üstünde, kompartman bagaj kısmında vs, vs, vs.)

*ama yinde fazla yumuşak olmasını kendim için istemiyorum. nişanlımda orta olmasını istiyor.

*nişanlım için önemli olan kriter ise antialerjik olması. kendisi kolayca tozda, polenden vs. rahatsızlanabiliyor.

*fiyat konusunda ise 550-600 tl den fazla para vermek istemiyorum.

*plastik yaylı yataklar ne kadar dayanıklı olur merak ediyorum?

*yaysız lateks yataklarda rahat edebilir miyiz?

benim seçtiklerim:
    işbir lilium 160*200=481tl
    işbir lateksit lale 160*200=639tl
    idaş bonel neptün 160*200=390tl
    idaş bonnell altın ortopedik deluxe pedli 160*200=600tl
    idaş bonnell altın ortopedik deluxe 160*200=570tl

bunlar dan biri acaba benim isteklerimi karşılar mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mls777 -- 18 Mayıs 2011; 16:24:28 >

• MErhabalar...

Yeni evliyim ve ev kurdum. Mobilyalar tv derken yatağı pek araştıramadım. Mobilyaları satın aldığım satıcı da bana (güvenilir bir tanıdığım) yatağa çok para verme, bende full ortopedik bir tane yatak var (Hakser Gold Full Ortopedik Yatak) onu al, 48 tane sattım 1 şikayet gelmedi dedi, bende aldım. İlk yattım ve ertesi gün tam belimle sırtımı ayıran noktada ağrı hissettim, 1-2 saatte geçiyordu. Eşya taşıdığım içindir diye düşündüm ve 8 gün bu yatağı kullandım ve ağrı devam etti hatta bir kere çok ağrıdı. Eşimde de ağrı oldu ama benden daha az. Gittim konuştum, değiştirebileceğini söyledi. Kendisi Kilim mobilya ve erdima mobilya bayisi olduğu için bu markalardan seç dedi.

Kilimin mobilyalarıdan Gizem Tıbbı Ortopedik (Fiyatı İyi Ondan Birazda)
    Êrdima Mobilyadansa henüz seçmedim fakat yatakların özellikleri mevcut.

Kilil Gizem Tıbbi Ortopedik
    www.kilimmobilya.com.tr
    The resource cannot be found.
    http://www.kilimmobilya.com.tr/Urunler/162/Gizem-Tibbi-Ortopedik-Yatak.aspx

Erdima Mobilya Yataklar
    www.erdima.com
    未找到页面 | 上海快三实时开奖
    http://www.erdima.com/yataklar.html

Şuan üzerinde yattığım yatak biraz düz bir yatak yani hafif sert, çok yumuşak değil, bu ağrıya ne sebep oldu bilmiyorum. Tıbbi ortopediğide açıklarsanız sevinirim.

Hangisini alsam?

Çok teşekkürler...

• pm den cevapladım.
  • Sonsuz teşekküler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NafirKeyh

Belimin ve sırtımın birleştiği noktaya diğerlerinden daha fazla basınc biniyor çünkü tam bel kıvrımım yatağa neredeyse hiç deymiyor. Yükü belimin ve sırtımın birleştiği nokta kaldırıyor ve sabah kalkınca ağrı oluyor. Çok yatarsam çok ağrı az yatarsam az ağrı oluyor.

Peki tıbbı ortopedik nedir? O yataklar bana yarar mı yoksa başka bir tarz yatak mı almalıyım? Tıbbi ortopediği açıklarsan çok sevinirim. Ona göre bugün sipariş veririm...

Bu ortopedik kavramını evet kullanıyoruz ancak yataklarda henüz bu kavram tam oturmamış ve ne anlama geldiğini açıklayabilecek bir Allahın kulu yoktur. Çünkü ortopediklik kavramının standartı yok. Kime göre ortepedik, neye göre ortopedik, çok önü açık bir kavram. Sadece pazarlama taktiğinden ibarettir bu ortopedik etiketleri.

Onun için bu kavramları çok dikkate almayacağız. Yazında "bel kıvrımım neredeyse yatağa hiç değmiyor demişiniz." Demek ki senin yatağın ya çok sert ya da üst dolgu malzemesi çok az.

Sana tavsiyem şuan kullandığın yatakatan birazdaha yumuşak, dolgu malzemesi bel boşluğunu dolduracak seviyede yada pedli bir model alman olacaktır.

Pedli modellerde yada dolgu malzemesi fazla olan yataklarda kullanımdan kaynaklı 1-2 cm çöme(ped ezilmesi) meydana gelebilir. Yatağı ters- düz rotosyon yaptığınızda bu da minimuma inecektir. Aslında buna çökme değil vucut imzası demek daha doğru olur. Aynen ayakkabıyı aldıktan 1-2 hafta içerisinde tam olarak ayağınıza uyum sağlamasına benzer.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

quote:

Orijinalden alıntı: NafirKeyh

Belimin ve sırtımın birleştiği noktaya diğerlerinden daha fazla basınc biniyor çünkü tam bel kıvrımım yatağa neredeyse hiç deymiyor. Yükü belimin ve sırtımın birleştiği nokta kaldırıyor ve sabah kalkınca ağrı oluyor. Çok yatarsam çok ağrı az yatarsam az ağrı oluyor.

Peki tıbbı ortopedik nedir? O yataklar bana yarar mı yoksa başka bir tarz yatak mı almalıyım? Tıbbi ortopediği açıklarsan çok sevinirim. Ona göre bugün sipariş veririm...

Bu ortopedik kavramını evet kullanıyoruz ancak yataklarda henüz bu kavram tam oturmamış ve ne anlama geldiğini açıklayabilecek bir Allahın kulu yoktur. Çünkü ortopediklik kavramının standartı yok. Kime göre ortepedik, neye göre ortopedik, çok önü açık bir kavram. Sadece pazarlama taktiğinden ibarettir bu ortopedik etiketleri.

Onun için bu kavramları çok dikkate almayacağız. Yazında "bel kıvrımım neredeyse yatağa hiç değmiyor demişiniz." Demek ki senin yatağın ya çok sert ya da üst dolgu malzemesi çok az.

Sana tavsiyem şuan kullandığın yatakatan birazdaha yumuşak, dolgu malzemesi bel boşluğunu dolduracak seviyede yada pedli bir model alman olacaktır.

Pedli modellerde yada dolgu malzemesi fazla olan yataklarda kullanımdan kaynaklı 1-2 cm çöme(ped ezilmesi) meydana gelebilir. Yatağı ters- düz rotosyon yaptığınızda bu da minimuma inecektir. Aslında buna çökme değil vucut imzası demek daha doğru olur. Aynen ayakkabıyı aldıktan 1-2 hafta içerisinde tam olarak ayağınıza uyum sağlamasına benzer.

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey

Yukarıdaki yatağı alıyorum, umarım adam gibi brir şeydir. Diğerinden daha yumuşak. İlgiliniz için tekrar teşekkürler...

• KİLİM IHLARA YATAK ODASI ALDIM
    SAKIN ALMYIN
    DÖKÜLÜYOR
  • başlık sakat.
  • Selamlar Şuanda İdaş'ın altın ortopedik yatak modelini kullanıyorum kilo ve sağlık problemim yok ancak yataktan zinde dinlenmiş olarak kalkmıyorum ne tarz bir yatak almam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz .

bir kaç yatak satan mağazaya gittim aklımda şu tarz yataklar var yukarıda yazdığın yataklardan birini önerir misiniz; birde laressa yı önerir misiniz yoksa yataş, idaş işbir gibi daha duyulmuş mağazaları mı tercih etmeliyim?

• Başlığı açan arkadaştan önerileri aldım, Mersin Medline'dan Nisan ayında Visco yatak aldım. (Medline Cordoba 80 dansite) Yatak bana o zaman 1.400 TL peşine maloldu. 180'e 200 aldım. Yatak visco ped içermiyor dandik viscolar gibi. Visco+lateks tabaka var. Kronik bel ağrılarımdan eser kalmadı, Mersin gibi sıcak bir memlekette yanmıyorum uyurken. Herkese bu yatakları öneririm; yaylı yatak resmen amele işiymiş, bunu farkettim.

Ürünün linki de bu:

http://www.med-line.com.tr/cordoba.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 16 Eylül 2011; 20:55:09 >
  • ben hemen hemen her türlü yatakta rahatlıkla yatıyorum bugüne kadarda hiç sorun yaşamadım ne ağrı ne birşey acaba bende bir tuhaflık mı var
  • İnternet sitelerinde dolaşırken tesadüfen yatak konulu aktif bir başlık buldum.

Kısaca Firmamızı tanıtayım.

1991 yılından beri KRAL Baza ve Yatak olarak üretim yapmaktayız.

Halen İstanbul Avrupa - Anadolu Yakasında 124 mağazanın yatak ihtiyacını karşılıyoruz.

6 tane farklı imalat yerinde olmak üzere günde toplamda 240 yatak kapasitesiyle üretim yapmaktayız.

Maalesef Visco , Latex yatak üretimi yapmamaktayız.Ama visco kalitesinde hatta daha da üstünde elbette

ürünümüz bulunmaktadır.

( LÜTFEN VİSCO YATAKLA YAYLI YATAK KIYASLAMASINI FİYATLARI DÜŞÜNEREK YAPINIZ )

ÜRÜNLERİMİZİ BİZZAT GELİP GÖREBİLİRSİNİZ.ALACAĞINIZ ÜRÜNÜ SİZİN YANINIZDA YAPARIZ POŞETLERİZ

VE O GÜN TESLİM EDERİZ.( İSTANBUL İÇİ 24 SAAT İÇİNDE TESLİM )

Aşağıda Kendi Evimde de Kullandığım Yatağı size anlatmak istiyorum.

150x200 %100 Pamuklu Kumaş 32 dansite kuş tüyü süngerli (Her iki tarafındada 3 Cm ) Yaylı yatak = 390 TL

32 dansite kuş tüyü süngerler yatağın her iki tarafınada 3 CM olarak bulunmaktadır.

Kuş tüyü sünger ; Bu süngerin Özelliği yumuşak olmasıdır.Visco benzeridir.

Kullanılan Yaylarımız 2.20 mm kalınlığında 5 cm çapında çelik Herkül yaylardır.

Yatağın her iki yüzündede 300 gr/m2 Termo elyaf kullanılmıştır.

Yatağımızın her iki yüzündede %100 Pamuklu kumaş kullanılmaktadır.

Yatağımızın yüksekliği 30 Cm'dir.

İstanbul İçi Teslimat Firmamıza Aittir.

Ürünlerimiz 5 Yıl garantilidir.

SORULARINIZI BURADAN VE YA MESAJLA SORABİLİRSİNİZ.

Yatak Eksperi: Yataklar Hakkında Hersey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan688 -- 14 Kasım 2011; 2:26:26 >

• merhabalar,

2 hafta önce yatak odası takımıyla birlikte king perfect marka bir yatak aldım. Bu takımların içinde verilen yataklar genelde dandik oluyor ama adam işbir yatağın yan sanayisidir abi bu deyince alıverdim. Forumda da böyle bir konu görünce kalitesini sorayım dedim. BayCC hocam King perfect yatak için herhangi birşey söylermisiniz?
  • Dostum iyi günler.. Bel rahatsızlığı çeken bir kişiyim. Şu andaki yatağım 10 seneyi geçti. Visko türü yatak lardan baktım. Tempur çok fiyatlı 80 dansite Visko Love ve Med-Line yataklarını baktım. Ankarada yaşıyorum. Hangisini almam uygun olur veya önerebileceğiniz başka yatak var mı.Şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar foruma fazla giremiyorum. Sorusu olanlar varsa. Özelden yazdığı taktirde cevap yazabilirim.(mail geldiği için haberim oluyor)
  • bana da 2 tane yatak ve baza lazım. yataklar full ortopedik olsun ben ve kardeşim içn.
  • boy 191
    kilo 68
    daha önce doğtaş'ın mikado ve yataş ın standart her mevsim için özel tarafı bulunan ortopedik yataklarında yani genel olarak sert ve ucuz yataklarda yattım.

son bir aydır da bellona kanepede yatıyorum.

amacım iyi bir visko yatak alarak çağ atlamaktı, ancak araştırınca bu yatakların doğru düzgün seks yapmaya imkan vermediklerini, bunun yanında diğer yataklara oranla visko yatakları daha çok havalandırmak gerektiğini öğrendim. bu da benim gibi rutubetli/nemli bir öğrenci evinde kalan biri için ciddi bir problem oluşturuyordu.

Visko dan caymamın bir sebeide bu işin uzmanı olan Tempur markasının ürünlerinin çok pahalı oluşu.., şahsi görüşüm, yerli markalara yönelmek yerine, eğer visko alacaksanız tempur almanızı, haa ona yetecek param yok diyorsanız da visko muhabbetinden uzak durmanızı öneriyorum.

rutubete, ev mytlarına karşı geliştirilen "hycare" antibateriyel özellikteki, üstelik yıllar geçse bile yattıkça güzel kokular yayan "scensic" kumaş gibi özellikleri nedeniyle linkte göreceğiniz DOĞTAŞ exlusive plus model yatağı 750 lira / kredi, kartına 12 taksit olarak satın aldım. bonel yerine pocket yay sitemi ve bunun getirisi 5 bölgeli yay sisteminin konforlu bir uyku sağlayacağını düşünüyorum. üstelik hava kapsülü yerine yan yüzkerde boylu boyunca kullanılan fileli kumaş, yatağın daha iyi hava almasına olanak tanıyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.