Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.571
Cevap
290
Favori
2.053.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, iyi bir lazboy modeli almak istiyorum. 45-50 ye kadar çıkabilirim
  • İyi günler. 10 yıllık yatağımdan son 3 aydır sabahları tutulmuş bir bel ve ağrı ile uyanıyorum. Bel fıtığı rahatsızlığım var. Buradaki yazılanlardan edindiğim bilgi ile serta modellerine bakmak üzere yatsan bayisine gittim. Çalışan bana sealy lovelly sense ve sealy woodlake modellerini önerdi.Lovelly modelini hem fiyat hemde sertlik ve rahatlık olarak beğendim. Sealy Lovelly, serta sleeper twin, serta majesty ve King Koil Westlake arasında kararsız kaldım. Fiyat olarak lovelly en uygunu.Siz hangisini tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi austun1975 -- 15 Kasım 2024; 9:35:0 >
  • jcovanni J kullanıcısına yanıt
    Valla suan pinnacle grubunda indirim var o olabilir rowan olabilir harmony diye stoklarla sınırlı daha ucuz bir modeli var o olabilir birde lazboy pinnacle elektrikli var en iyisi o aslinda almak isterseniz elinden geleni yapmaya calisabilirim
  • austun1975 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar abi benim tavsiyem twin veya majesty tarafinda olur ama suan twin avantajli gercekten yıllardır satılan güzel bir model
  • Yatakrehberi Y kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Yeniden gidip görüşmek lazım.

• fsemihh F kullanıcısına yanıt
    Adoring olabilir switzerland essential softda olabilir deneme imkaniniz oldumu
    Bak abi elimizden bisey gelirse yardimci olabilirom
    Hocam, pinnacle manuel ve elektrikli arasında konfor açısından, kalite anlamında bir farklılık var mıydı ?
    Hafta sonu denemeyi düşünüyorum. Adoring daha mantıklı gibi ama karar veremedim.

twin çok yumuşak deniyor hocam doğru mu, vücut desteği nasıl?

Elektriklin olanda het kademeyi kendin ayarlayabiliyosun bu konuda daha iyi bence birde indirimi var normalde 70 bantlarindaydi suan daha ucuzladilar
  • ankdemir kullanıcısına yanıt
    Twin orta sert ama hangi yatakla kıyasladigin onemli bir unsur switzerland ile kıyaslarsan daha yumusak gelicektir tabiki
    Adoring yeni serilerden begenmek onemli bir unsur
    Kalite açısından switzerland daha mı önde?
    Hocam pinnacle manuel 40, elektrikli 59 o fiyat farkına değer mi ?
    Valla elektrikli guzel ya bence deger suan ama.bunu siz deneyimlerseniz daha güzel olur tabi
    Switzerland grubu kendini ıspatlamıs modelelr yıllardır var ama hissiyatlar önemli sizin begenmeniz önemli unsurlar
    Teşekkürler, hocam…pinnacle manuel düşünüyorum. 20 bin fiyat farkı çok geldi

Hocam ben serta majesty kullanıyorum. Başka yatakta yattığımda belim ağrıyor. Ama majestyde hiç ağrım olmuyor. Rahatlatıcı bir etkisi var kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 17 Kasım 2024; 2:6:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Hocam ben serta majesty kullanıyorum. Başka yatakta yattığımda belim ağrıyor. Ama majestyde hiç ağrım olmuyor. Rahatlatıcı bir etkisi var kesinlikle.

Majesty hakkında oldukça çok olumlu yorum var. Bayide denemek lazım.

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.