< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (323. sayfa)
-
-
Merhaba King Koil Grayson kesinlikte Rhodes modelden daha sert ve daha kaliteli bir model bana kalsa o modeli düşünebilirdim ama çocuk ara sıra bizim yatakta da yatıp çok beğendiği için (idaş sleeping space yumuşak sayılır ) ısrarla yumuşak istiyorum sert olmasın dedi , bu yüzden Rhodes aldık tam orta sertlikte yatak arayanlar için ideal diye düşünüyorum.
-
"yatsandan başka yatak almamak gerek.." bu ifadeyi açmak şart, satış sonrası ilgi ve imkanlar ile birlikte toplam müşteri deneyimi açısından yatsan rakibi yok henüz evet,
fakat bu demek değil ki yatsan yatak (üretimi) ise alınır başka marka ise alınmaz ve/veya yatsan en iyi yatakları yapar (hangi yatak? 2 sene önce alınmış arkadşın evindeki beğendiğiniz yatak ile şimdi üretilen bugün gelecek aynı model yatak birebir aynı mı?)
edit: hangi marka model yatak olursa olsun teşhirdeki yatagın magazaya ne zaman geldiğini veya tam olarak ne zaman üretildiğini mutlaka sorun, ama yetinmeyin merkezden teyit alin, teşhirdeki ürünle gelecek olan yatak arasına çok fazla zaman farkı olmamalı, burası Türkiye git hakkını savun parayı ödedikten sonra ;) )
- tek kişilik yatak alacaklar mutlaka ama mutlaka modngi gold energy ve yataş atletik modellerini yerinde incelesin, yataş atletik 15 sene+ yatak ve hala ilk günkü gibi kullananlar var, ben şikayet de okumadım hatırladığım kadarı ile,
- torba/paket yay yatak iyidir bonel yaylı yatak kötüdür diye bir formül de yok kesinlikle, hele hele 7 bölgeli paket yaylı yataklardan kaçın, ki ben ikeadan da 5 bölge yaylı yatak alıp valevag idi büyük ihtimal sırf bu 5 bölge mevzusu yüzünden iade ettiğimi hatırlıyorum. konforun ve üst katman desteklerin süngerler, vatkalar ile yapıldığı yataklara yönelin zira bölgesel yaylı yataklar riskli sırt üstü yatarken başka yan yatarken başka his uyandırabiliyor ve/veya kişinin boyuna göre bölgesel yayın isabet ettiği bölgeler çok değişiyor, aynı yataga 190 da yatıyor 1.60 da, yayların fabsikasyon dizaynı/dağılımı ise tüm yataklarda tıpatıp aynı (ama yastık ve baş hizası herkes ama herkes için eşit ), çıkın bakalım çıkabilirseniz işin içinden ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 1 Kasım 2024; 10:59:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
grayson modeli amerikada "25 sene" garantili olarak pazarlanıyor fakat içeriğindeki malzeme yatsan izmirde ürettiklerinden bambaşka, carbon emdirilmiş visko lateks ve sünger kullanılıyor, kingkoil luxury ve intimate serileri ise adım adım daha kaliteli/doğal malzeme/lüks yatak skalasına ilerliyor,
kingkoil ve serta yunan ithalatçılarının fiyatlarını google aratınca dönemsel olarak yatsan.com fiyat farklarından pahalı/ucuz =kaliteli/az kaliteli çıkarımına şaşıracaksınız zira yunanda izmir üretimi burda 20 bin tl yatak orada 1000 euro iken, burada 50 binlik yatak orada 600-700 euro indirimde vs. EDİT: sorun şu ki türkiyede ürtilen 50 binlik yatak burada asla o 600 euro fiyat skalasına inmiyor! (buradan da satın aldıgımız yatakların sarf malzeme ve işçili maliyetlerine dair artık bir çıkarım yaparsınız, mağazalar kiraları ve personel giderler, reklam bütçeleri vs. vs. ;) )
grayson üst yüzey kumaşı tencel (karşım) olmayabilir, tam sentetik kumaş olabilir sikayetvar sitesine kumaşına dair de yorum okudum sikayetvar sitesinde,
yine sikayetvar sitesinde magazadaki ile gelen ürünlerin farklı oldugu sikayetleri var !!!!!!!, hem rhodes hem grayson için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 1 Kasım 2024; 11:27:18 >
-
peki aynı urunun gelmesi icin nerden nasıl sipariş verelim bir de benim kafam cok karısık hangi modeli alayım rhodes biraz yumusak geldi grayson fena degil ama sanki o da bi tık yumusak gibi ama sizce hangi modeli secmeli
birde hangi marka hangi modeli secersem seceyim hakkında mutlaka sikayet var, sorunsuz sıkımtısız yatak alamıyacakmıyız?
son olarak gozume soyle bir kampanya carptı yatak nasıl bilmiyorum ama bu fiyata deger mi? rhodes ve graysonla esdegermi konforu
ykucu Elite Pillow Top Visco Pedli Yatak 19.400 yerine 10.700 tl
Sepette 10.710 T
-
daha önce yazmıştım uyarıyorum,
HANGİ MARKA OLURSA OLSUN, online yataklarda irsaliye tarihini mutlaka dağıtım sırasında gerçek Teslim tarihi olarak işletin, 14 gün iade hakkınızı şark kurnazı şirketler siz fark etmeden baltalamasın!!!!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.yatsan.comUykucu Visco Therapy Yatakhttps://www.yatsan.com/uykucu-visco-therapy-yatak_81519?p=458202www.yatsan.comUykucu Elite Pillow Top Cloudy Pedli Yatakhttps://www.yatsan.com/uykucu-elite-pillow-top-cloudy-pedli-yatak_81740?p=458805www.yatsan.comUykucu Elite Pillow Top Visco Pedli Yatakhttps://www.yatsan.com/uykucu-elite-pillow-top-yatak_81520?p=458343&recommended_by=instant_search&recommended_code=uykucu
Şu üç yatak arasında kaldım. Sizce hangisi alınır ? Bu yatakların hiç biri bayilerde yok.
-
Dostum Grayson modeli bile sana yumuşak geliyorsa mutlaka daha önce de yazdığım Yataş prestige prime modeline bak , uykucu marka mıodel yatakların çoğu pedli ve yumuşak yataklar zaten size uymaz diye düşünüyorum
-
bi ilave daha yapayım, uykucu lateks pedsiz yatak sert oldugu için iade etmiştim yan yatamadığım omuz ağrısı yaptığı için, illa yatsan denilirse pedsiz lateks bu model olabilir,
insanlar çok okuma alışkanlığı olmayınca aktarmak zor, tam sırası, pedli modeller altında yeteri kadar geçiş/destek katmanı da yoksa geceden sabaha sizi şaşırtabilir, sabah sanki ped altınızda sünmüş gibi kalkabilirsiniz
& europillow top modellere göre aynı bazada pillow top pedlilerde kenara gelince farklı direnç, ortaya yaklaşınca da farklı direnç yani yatak sizi kenardan ortaya itiyor hissi de yaşanabilir -> hem model dizaynı hem de işçilik insan hatası ilave etkisi ile, peşinen söylemesi (sikaytvar ve hepsiburada yorumlarında bağımsız pedli model yorumlarında bu dediğim ayrıntıya dikkat edin)
Yataktan ziyade başlıklı baza için hangi markayı tavsiye edersiniz bu konuda Bambi iyi diyorlar fikriniz nedir?
bu yatak fiyatları neden dusmuyor ya ozellikle yatsandaki sabit fiyat şeyi insanı baska markalara yoneltiyor. gerci hala karar verebilmiş degilim grayson mu baska bir model mi yoksa yataştanmı alsam hos gerci yatasa bi daha ugradım ama nedense yatakları bana pek konforlu gelmedi ama yatsanın da fiyatları ve magazada denenen yatakla eve gelen yatagın cok baska cıktıgı ile ilgili sikayetler hala aklımı mesgul ediyor
-
Yatsan da indirim başladı, hangi yatağı tavsiye edersiniz?
-
Selamlar,
Ben de 6 yaşindaki oğlum için, (hala yanında yatıyoruz uyuturken) 180x200 'lük bir yatak almak istiyorum. Yatsan'da şu anda muazzam bir indirim var. Gelişme çağindaki çocuklar için hangi yatak önerilir acaba?
Teşekkürler,
-
Yatsandan rollpack yatak geldi açtık 20 saat durabilecek sadece. 20 saat sonra mecbur yatılacak. Bir sorun olur mu?
yataansan grayson modelini indirimin son gunu bay bi indirim yaptirarak aldim simdi sira geldi yastiga, varmi tavsiye ettiginiz bir yastik bende boyun duzlesmesi var :/ birde baza icin marka farkedermi ozellikle suna dikkat et dediginiz bir husus varmi bazada
- son 1 haftalık tecrübeme göre majesty dengeli bir yatak, o fiyat aralığında hem konfor hem de postür bileşkesinde kesinlikle tavsiye ederim, sıfır omuz boyun ağrısı ve sabah kalkınca bel bölgesinde bir gerginlik yok yay sistemi çok iyi destek sunuyor
-majesty öncesinde, 3 te biri fiyatına ve belki "daha da fazla konfor" isteyenler mutlaka cloudy denesin, 14 gün içinde fazla göçme neticesinde belde bir sıkıntı olursa iade edersiniz , misafir yatagi /2. yatak için cloudy alacağım kış sonrası. herkese kolay gelsin, özel mesaj atmayın, oturun geriye doğru tüm yazıları bir zahmet okuyun, tüm bilmek istedikleriniz bu forumda. (cloudy modelini de fazla reklam etmeyin, yatsan diğer uykucu çok satan serileri ile aynı anda nedense indirime sokmuyor, yarın bir gün kaldırır veya bindirim yapar vs. , malum okuyorlar burayı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 8 Kasım 2024; 18:3:54 >
YATSAN da indirimli olan yataklardan tavsiyeniz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yatsan bayisinden çocuk için aldığımız 120x200 King Koil Rhodes model yatak 5 gündür deneme amaçlı yatıyorum ve memnum kaldım tam istediğim ölçüde orta sert bir yatak çocuklar için ideal diye düşünüyorum , indirim ile 16.280 TL almıştım indirimsiz fiyatlar ile alınmaz. Kendi yatağımı da değiştirecek olursam King Koil Amethyste modelini tercih ederim .
Bu ay King Koil modellerde indirim yok Yatsan marka yataklarda var almayı düşünenler değerlendirebilir ben çift taraflı modellere karşı olduğum için almayı tercih etmem ama allure ravello ya da allure amalfi standart modelleri iyi gibi duruyor.
-
Ben one by tempur aldım indirimden iyi fiyat gelmişti gözüme fakat saniyorum bu orijinal visco degil cunku hic bir yerde icerigi paylasmiyorlar. 5cm visco katmanı var altı sünger
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar ,
Eşim hareket edince benim hissetmeyecegim yatak turu hangisi oluyor ?
( bel sirt agrilarimiz var, gerci hareketsizlikten de kaynaklanabilir o . İzmirdeyim hangi yatagi onerirsiniz butce 20k civari )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X