Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mahonix Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.627
Cevap
295
Favori
2.066.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Grayson ve Switzerland Premium plus modeller arasında tercih yapıp işlemi sonuçlandırmak istiyorum. Kullanım deneyimi olan arkadaşlar da paylaşımda bulunursa memnun olurum. 90+ kilo olduğum için çökme sıkıntısı olmaması önemli. Bunun dışında sırt üstü veya yan yatan birisiyim. Seçim yaparken bu iki pozisyona da uygun olması önemli. Mağazada gidip deneme imkanım oldu. Grayson biraz daha yumuşak geldi. Ancak merak ettiğim husus, mağazalardaki ürünlerin hiç kullanılmamış ürüne göre daha yumuşak olup olmadığı. Örneğin; Switzerland premium plus'ın sertliği mağazada kişiye ideal gelir; ancak eve gelen ürünün sertliği hiç kullanılmamış olduğundan dolayı mağazadakine kıyasla fark edilir derecede daha sert olur mu?

• rzclk R kullanıcısına yanıt
    Yatsan mağazasında bizimle ilgilenen personel Switzerland yatağa bakarken "Bu yatağı daha yeni açtık, burada hissettiğiniz neyse eve gelen de aynı sertlikte olur." demişti. Demek ki diğer yataklar uzun süredir denendiği için hissiyat farkı olacağını düşünüyorlar.

Biz kısa süre önce aldık Premium Plus modelini. Sert olduğu için tercih etmemize rağmen sertliği rahatsız etti gibi gelmişti ama alışıyoruz sanırım. Birkaç gündür hiçbir ağrı sızı olmadan memnun uyanıyoruz. Bana kolay kolay çökecek bir yatakmış gibi gelmedi, ki 5 yıl da garantisi var.

Yalnız yatak çok yüksek, hele bizim gibi altına robot süpürge girsin diye yerden 10cm yüksekte bir bazaya koyarsanız iyice yüksekte kalıyor. Mağazada yere sıfır bir bazada durduğu için dikkat etmemiştik. Kullanımı hoşumuza giderse bunu görmezden geleceğiz mecbur. 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu_035 -- 14 Aralık 2024; 23:43:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiyen 15 yıllık tempur yatağımın yerine orta sert yaylı ve lateks yatak arayışındayım.2 gündür eski mesajları tarıyorum,çok değerli bilgiler var. Serta yada sealy düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla yatsan sürekli zam koyup arada kampanya yaparak bindirimden indirim yapıyor ve beğenmezsen iade olayını tüm müşteriler üzerinden finanse ediyor.Yine de yatak gibi önemli bir üründe iade olması güzel.

Maşallah firmaların kullandığı malzemelerin teknik bilgisi devlet sırrı. Sitedeki ürünlerin fiyat farkına neyin neden olduğunu müşterinin anlamaması için ellerinden geleni yapmışlar.Zilyon tane de model çıkarmış ki beynin yansın.

Kardeşim, dünya para veriyoruz(yabancıdan da fazla hatta) ve karşılığında kaç cm hangi kalite sünger aldık, kimyasal yapısı nedir, sertifikası nedir, diğer modeller ile fiyat farkını oluşturan nedir bilmiyoruz.Oh ne güzel! Çökme sorunu yaydan ziyade zayıf dansite sünger yüzünden büyük ihtimalle ama ne kullandıklarını dürüstçe yazmadıklarından bilemiyoruz.

Şikayetvar sitesinde çok sert yorumlar oluyor.Ben de ara ara bakıyorum ürün alırken.Ama şunu unutmamak lazım orası şikayet sitesi.Canı yanmayan oraya yazmıyor.Kimi insanların da üslubu abartılı olabiliyor.Ve biraz da şans meselesi var. Bazen oradaki yorumlar yüzünden çok zor karar verip yine de alıyorum ürünleri ama sorun da yaşamıyorum.

• Arkadaşlar merhaba, eşim çok hareketli yatıyor onun hareketlerini minimum hissedecek bi yatak arıyorum 150x200 öneriniz nedir?

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt

Paket yaylı, üstü visko olan modeller eşlerin hareketini en iyi sönümleyen modeller bildiğim kadarıyla. Mağazalarda kendiniz de deneyimleyerek karar verebilirsiniz

• Merhaba, 14 yaşındaki oğlum için bir yatak arıyorum. 154 55 kilo. Aylardır bakıyorum. Doğru yatak hangisi bulamadım.

Lateks diyorlar soruyorum doğal lateks alerji yapar diyorlar. Lateksit olan al diyorlar. Lateksit olan petrolden üretiliyor alma diyen var. Lateks yataklarda çok çökme şikayeti var.

Visko zaten hayatta almam. Normal yay da artık eski teknoloji gibi. Paket yay mantıklı görünüyor.

Lütfen yardım edin gözüm kapalı alabilecek bir yatak lazım.

• LeThauS kullanıcısına yanıt

Yıllarca standart yatakları kullandık hepimiz. Sokakta daha çok zaman geçirdiğimiz için sağlıklıydık.

14 yıl tempur kullandım, bence parasını haketti.Artık çok pahalı.Diğer markaların viskosu da aynı kalitede değil.Ben şimdi paket yay üstü lateks kaplama alacağım.Alerjik değilse sorun yaşamayacaktır. Zaten pahalı bir malzeme, max 3-4cm lateks koyarlar.

Çöken kısım lateks değil aslında, altında kullanılan destek süngeri ve yüzeydeki elyaf-kumaş giydirme.Tabi gizlilik ayağına sünger kalitesi vs söylenmiyor. Ama 55kg ile sorun yaşamaması lazım.

Sağlam bir zemin üzerinde olsun yatak. Büyük rekabet olduğu için herkes birbirini karalama derdinde.

• Arkadaşlar şu yatak nasıldır ?

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 21 Aralık 2024; 16:0:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freenautilus

Yıllarca standart yatakları kullandık hepimiz. Sokakta daha çok zaman geçirdiğimiz için sağlıklıydık.

14 yıl tempur kullandım, bence parasını haketti.Artık çok pahalı.Diğer markaların viskosu da aynı kalitede değil.Ben şimdi paket yay üstü lateks kaplama alacağım.Alerjik değilse sorun yaşamayacaktır. Zaten pahalı bir malzeme, max 3-4cm lateks koyarlar.

Çöken kısım lateks değil aslında, altında kullanılan destek süngeri ve yüzeydeki elyaf-kumaş giydirme.Tabi gizlilik ayağına sünger kalitesi vs söylenmiyor. Ama 55kg ile sorun yaşamaması lazım.

Sağlam bir zemin üzerinde olsun yatak. Büyük rekabet olduğu için herkes birbirini karalama derdinde.

Paket yay + lateks benimde düşüncelerim arasında. İncelediğiniz ya da almayı düşündüğünüz bir yatak var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• LeThauS kullanıcısına yanıt

Sealy Lovell sense ve Serta Perfect sleeper twin olabilir diye düşünüyorum. Bir de bunlardan daha sert Perfect sleeper pacific wind var.

Çökme konusundaki şikayetler biraz düşündürüyor ama yaylı yatakların 2-3 yıl sonra ilk gün geldiği gibi kalmayacağını da kabullenmek lazım sanırım.Üstteki sünger tabakaları da eziliyor zamanla.

Şikayeti olup okumak kolay ama memnuniyeti kimse yazmıyor.Binde 1 mi şikayet yüzde 1 mi bilmiyoruz.

• freenautilus kullanıcısına yanıt

Hocam yatagi aldınız mı?

Bugün mağazada birkaç yatak inceledim. Kısa süreli deneyim olduğu için sanki hepsi aynı gibi geliyor.

switzerland: içlerinde en serti geldi. Basta ayni gibi hissettirdi. Biraz yattıktan sonra lovell sense geçince oh be dedirtti.

Sealy Lovell sense: konforlu geldi. Biraz daha gömülme hissi var gibi.

majesty: konforlu ve yumuşak geldi. Lovell sense göre daha az dolduruyor sanki.

Karar vermek zor. Lovell sense biraz daha yakınım gibi ama şikayet vardaki yorumlar kafa karıştırıyor.

• erdem.89 E kullanıcısına yanıt

Lovell sense aldım henüz gelmedi. Üstündeki pofuduk katmanı olmasa daha iyi olurdu. Kampanyada olduğu için tercih ettim. Majesty hem daha pahalı hem de lateks katmanı yok. Paket yay değil.Ama güzel bir yatak o da. Umarım memnun kalırım. çok gömülme hissetmezsem yeterli. 60kg civarıyım ben.Uzandıktan sonra sertliği ve desteği yeterli geldi. Tempura yatın nefesinizi dinleyin.Gömülmeden dolayı sanki daha fazla çaba gerektiriyor nefes almak.Bu bana özel de olabilir. Yaylı yatakta çok daha az çaba gerektiriyor. Bu da daha fazla oksijen demek.

Lovell sense için kilo arttıkça lateks daha fazla tepki verir sertlik olarak diyordu bir videoda. Serta twini deneme şansınız oldu mu? Birde ne kadara aldınız?

• erdem.89 E kullanıcısına yanıt

Şu mantıkla söylüyor, yay gibi düşünün lateksi. Bastırdıkça daha fazla enerji birikiyor.Ama yatağın hangi katmanında lateks var söylemiyorlar. Lateks ile aramızda fazladan bir tabaka sünger de olabilir. Twin'i denedim.Üst kumaşı daha güzel. Hissiyatı benzer. Ben viski tarafını kullanmayı planlamadığım ve fiyatı yüksek olduğu için almadım. Lovell sense 160x200 peşin fiyatına 4 taksit 22899. Peşin alsaydım yüzde 10 daha inecekti. Enflasyon yüzünden taksit tercih ettim. Gerçek maliyetini ve kar marjını çok merak ediyorum.

• Arkadaşlar tek kişilik yatak arıyorum ortası çöktüğü için geçen sene yatağı yenilemiştim, ancak şu anda da sırtımın geldiği yerde çöküntü oldu. Sürekli omuz ağrısı ile uyanıyorum ne tavsiye edersiniz ?

Teşekkür ederim hocam. Bende Lovell sense online sipariş ettim. Mevcut yatağım visco pedli yumuşak bir yatakti. Memnundum ama ekstra yumuşadı ve çökme oldu. Umarım memnun kalırız.

• nefert38 N kullanıcısına yanıt

Hocam cevap için teşekkürler ben daha yeni gördüm kusura bakmayın, madem bu işin işindesiniz o zaman şöyle 5 bin 10 bin 15 bin 20 bine hangi yatakları almak lazım fiyata göre bir sıralama yapsanız, atıyorum 5 bine hiçbir yatak değmez diyorsanız onu da anlarım, mesela Türkiye'de üretilen kaliteli yataklar hangileri yada marka olarak yazsanız en azından kısaca?

• Sealy Lovell Sense 90 kilo birisi için çökme yapar mı? mağazada denedim çok rahattı ama konuda bazı arkadaşlar çöker vs demişler. iptal mi etsem. mağaza çalışanı pek bilgi vermedi.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

https://www.youtube.com/watch?si=GJUbNr4ZfXP9E7qj&v=By19u2iQLJs&feature=youtu.be

Buradaki videoda orta kilolu biri yatagi daha yumuşak hisseder. Kilo arttıkça yatagi daha sert hisseder diye bahsetmisler.

• Arkadaşalar merhabalar. Bugün YATAŞ a gittim bende. 3-4 tane yatak denedim. 11 yıllık BAMBİ yatağımız var ama son 1 yıldır inanılmaz rahatsız edici. Neredeyse yataktan 5dk. zor kalkıyorum.

Yataşta baktığım yataklar içinde en hoşuma giden BLACK İCE modeli oldu. Sert bir yatak. Kumaşı dokusu aşırı faklı.

İnternet yorumlarına bakınca şikayetvar.com da filan her yatakta olduğu gibi bunda da birkaç şikayet var.

Burda alan arkadaş varmı acaba sormak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.