Merhaba, Grayson ve Switzerland Premium plus modeller arasında tercih yapıp işlemi sonuçlandırmak istiyorum. Kullanım deneyimi olan arkadaşlar da paylaşımda bulunursa memnun olurum. 90+ kilo olduğum için çökme sıkıntısı olmaması önemli. Bunun dışında sırt üstü veya yan yatan birisiyim. Seçim yaparken bu iki pozisyona da uygun olması önemli. Mağazada gidip deneme imkanım oldu. Grayson biraz daha yumuşak geldi. Ancak merak ettiğim husus, mağazalardaki ürünlerin hiç kullanılmamış ürüne göre daha yumuşak olup olmadığı. Örneğin; Switzerland premium plus'ın sertliği mağazada kişiye ideal gelir; ancak eve gelen ürünün sertliği hiç kullanılmamış olduğundan dolayı mağazadakine kıyasla fark edilir derecede daha sert olur mu? |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (329. sayfa)
-
-
Yatsan mağazasında bizimle ilgilenen personel Switzerland yatağa bakarken "Bu yatağı daha yeni açtık, burada hissettiğiniz neyse eve gelen de aynı sertlikte olur." demişti. Demek ki diğer yataklar uzun süredir denendiği için hissiyat farkı olacağını düşünüyorlar.
Biz kısa süre önce aldık Premium Plus modelini. Sert olduğu için tercih etmemize rağmen sertliği rahatsız etti gibi gelmişti ama alışıyoruz sanırım. Birkaç gündür hiçbir ağrı sızı olmadan memnun uyanıyoruz. Bana kolay kolay çökecek bir yatakmış gibi gelmedi, ki 5 yıl da garantisi var.
Yalnız yatak çok yüksek, hele bizim gibi altına robot süpürge girsin diye yerden 10cm yüksekte bir bazaya koyarsanız iyice yüksekte kalıyor. Mağazada yere sıfır bir bazada durduğu için dikkat etmemiştik. Kullanımı hoşumuza giderse bunu görmezden geleceğiz mecbur. 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu_035 -- 14 Aralık 2024; 23:43:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiyen 15 yıllık tempur yatağımın yerine orta sert yaylı ve lateks yatak arayışındayım.2 gündür eski mesajları tarıyorum,çok değerli bilgiler var. Serta yada sealy düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla yatsan sürekli zam koyup arada kampanya yaparak bindirimden indirim yapıyor ve beğenmezsen iade olayını tüm müşteriler üzerinden finanse ediyor.Yine de yatak gibi önemli bir üründe iade olması güzel.
Maşallah firmaların kullandığı malzemelerin teknik bilgisi devlet sırrı. Sitedeki ürünlerin fiyat farkına neyin neden olduğunu müşterinin anlamaması için ellerinden geleni yapmışlar.Zilyon tane de model çıkarmış ki beynin yansın.
Kardeşim, dünya para veriyoruz(yabancıdan da fazla hatta) ve karşılığında kaç cm hangi kalite sünger aldık, kimyasal yapısı nedir, sertifikası nedir, diğer modeller ile fiyat farkını oluşturan nedir bilmiyoruz.Oh ne güzel! Çökme sorunu yaydan ziyade zayıf dansite sünger yüzünden büyük ihtimalle ama ne kullandıklarını dürüstçe yazmadıklarından bilemiyoruz.
Şikayetvar sitesinde çok sert yorumlar oluyor.Ben de ara ara bakıyorum ürün alırken.Ama şunu unutmamak lazım orası şikayet sitesi.Canı yanmayan oraya yazmıyor.Kimi insanların da üslubu abartılı olabiliyor.Ve biraz da şans meselesi var. Bazen oradaki yorumlar yüzünden çok zor karar verip yine de alıyorum ürünleri ama sorun da yaşamıyorum.
-
Arkadaşlar merhaba, eşim çok hareketli yatıyor onun hareketlerini minimum hissedecek bi yatak arıyorum 150x200 öneriniz nedir?
-
Paket yaylı, üstü visko olan modeller eşlerin hareketini en iyi sönümleyen modeller bildiğim kadarıyla. Mağazalarda kendiniz de deneyimleyerek karar verebilirsiniz
-
Merhaba, 14 yaşındaki oğlum için bir yatak arıyorum. 154 55 kilo. Aylardır bakıyorum. Doğru yatak hangisi bulamadım.
Lateks diyorlar soruyorum doğal lateks alerji yapar diyorlar. Lateksit olan al diyorlar. Lateksit olan petrolden üretiliyor alma diyen var. Lateks yataklarda çok çökme şikayeti var.
Visko zaten hayatta almam. Normal yay da artık eski teknoloji gibi. Paket yay mantıklı görünüyor.
Lütfen yardım edin gözüm kapalı alabilecek bir yatak lazım.
-
Yıllarca standart yatakları kullandık hepimiz. Sokakta daha çok zaman geçirdiğimiz için sağlıklıydık.
14 yıl tempur kullandım, bence parasını haketti.Artık çok pahalı.Diğer markaların viskosu da aynı kalitede değil.Ben şimdi paket yay üstü lateks kaplama alacağım.Alerjik değilse sorun yaşamayacaktır. Zaten pahalı bir malzeme, max 3-4cm lateks koyarlar.
Çöken kısım lateks değil aslında, altında kullanılan destek süngeri ve yüzeydeki elyaf-kumaş giydirme.Tabi gizlilik ayağına sünger kalitesi vs söylenmiyor. Ama 55kg ile sorun yaşamaması lazım.
Sağlam bir zemin üzerinde olsun yatak. Büyük rekabet olduğu için herkes birbirini karalama derdinde.
-
Arkadaşlar şu yatak nasıldır ?
www.idas.com.trALTIN ORTOPEDİK DELUXE PEDLİhttps://www.idas.com.tr/tr/urun/altin-ortopedik-deluxe-pedli?srsltid=AfmBOorSanzRtJTyhCh3fowKa42wO7kNKNgaswpl3UpLA3NF-y7Y_keq
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 21 Aralık 2024; 16:0:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben 124 kg,eşim 75kg.Aldıgım tüm çift kişilik yataklarda benim yattığım taraf çöküyor.Bu sebeple 160x200 olan yatağımızın yerine 80x200 2 adet yatak alsam ne gibi problemlerle karşılaşırım ? Senin tarafın çökerse arada yükseklik farkı oluru geçelim.Başka ne gibi sıkıntılar olur ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paket yay + lateks benimde düşüncelerim arasında. İncelediğiniz ya da almayı düşündüğünüz bir yatak var mı?quote:
Orijinalden alıntı: freenautilusYıllarca standart yatakları kullandık hepimiz. Sokakta daha çok zaman geçirdiğimiz için sağlıklıydık.
14 yıl tempur kullandım, bence parasını haketti.Artık çok pahalı.Diğer markaların viskosu da aynı kalitede değil.Ben şimdi paket yay üstü lateks kaplama alacağım.Alerjik değilse sorun yaşamayacaktır. Zaten pahalı bir malzeme, max 3-4cm lateks koyarlar.
Çöken kısım lateks değil aslında, altında kullanılan destek süngeri ve yüzeydeki elyaf-kumaş giydirme.Tabi gizlilik ayağına sünger kalitesi vs söylenmiyor. Ama 55kg ile sorun yaşamaması lazım.
Sağlam bir zemin üzerinde olsun yatak. Büyük rekabet olduğu için herkes birbirini karalama derdinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sealy Lovell sense ve Serta Perfect sleeper twin olabilir diye düşünüyorum. Bir de bunlardan daha sert Perfect sleeper pacific wind var.
Çökme konusundaki şikayetler biraz düşündürüyor ama yaylı yatakların 2-3 yıl sonra ilk gün geldiği gibi kalmayacağını da kabullenmek lazım sanırım.Üstteki sünger tabakaları da eziliyor zamanla.
Şikayeti olup okumak kolay ama memnuniyeti kimse yazmıyor.Binde 1 mi şikayet yüzde 1 mi bilmiyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X