Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thekurufasulye Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.617
Cevap
296
Favori
2.061.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek kişi 140kg üstü için bir yatak tavsiyesi var mı? Konudan okuduğum kadarıyla genellikle sert yataklar tercih edilmiş.

• lütfü696 L kullanıcısına yanıt
    Senden önce paylaştığım yatak sert bir yatak. Yattım baktım. 200kg bile çökeceğini sanmam. 78 kiloyum. Ama varsa kullanıcısı tavsiye almak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serta Sleep True Azure Bay Hybrid yatak kullanan var mı sizce nasıl dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-ata -- 7 Ocak 2025; 15:13:23 >
  • King koil lindale düşünüyorum. Ben 84 kg eşim 52 kg. Eşimde bel fıtığı var. Kullanan deneyimleyen bel fitigi ile ilgili yatak tercihi olan forumdaşlar yardımci olabilir mi?

• Yatsanda çalışan arkadaşlar varsa sormak istediğim bir şey var. Yakın zamanda özellikle Switzerland modeli için bir indirim bekleniyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tingle T kullanıcısına yanıt
    Valla kestirmek cok zor beklenebilir ama 😀

• Merhabalar önceki sayfa mesajları ve tavsiyeleri okuyarak bugün yatsan bayisinde denemelerimiz sonucunda 160*200 King Koil Montpellier Visco Jel Hybrid yatağın siparişini verdik. İlk defa Yatsan dan yatak alıyorum şikayet varda çökme durumları bildirilmiş. Böyle sıkıntılarda kurumsallığa güveniyoruz artık. Hayırlısı bakalım.

• Merhaba cok okudum bu postu ama kafa karisikligim bir turlu gitmiyor. Cocuklar icin (8-3 yas) 2 yatak almam gerekiyor 90x190 boyutlarinda yatak dusunuyorum. Acikcasi F/P urunu bir yatak arayisindayim. İsbir yatak , yatas , puffy , bambi bunlarin icinden ortalama 8-10 bin tl bandinda hangi markayi hangi yatagi tercih etmeliyim cocuklarim cok kilolu degil ama tabi alacagim yatagi bi muddet kullansinlar istiyorum . Birde yayli yatak mi yoksa lateksit yatakcmi tercih etmem daha uygun olur sizin gorusunuzu merak ediyorum tesekkurler hepinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawruaslan -- 12 Ocak 2025; 17:3:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Majesty ile Sealy lovel sense deneyen oldu mu magazada? bizim mağazada teşhir yoktu bakamadım. hangisini alsam çok kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisst0n -- 12 Ocak 2025; 19:50:51 >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt

özel mesaj atmayın,

- majesty yatak senede ya 1 veya 2 kere indirime girer, ona göre seçim yapın, yay sistemi paketli değil yekpare, çift taraflı tıpatıp aynı kullanımı var yani 2 yatak kadar ömrü uzun denilebilir çünkü süngerlerin bir ömrü var, çok memnunum

- sealy veya king koil önermiyorum, detayları forumda zamanında detaylıca yazmıştım. kingkoil amerikada düne kadar havalı misafir yatagı yani 50-100 dolarlık yatak üreten bir marka olarak bilinir iken yeniden yatırım alarak lüks ürün grubuna girmiş son 10 senede ve amerikan yatak piyasasında lüks yatak markası olarak bilinirlik sağlamaya çalışıyor, oradaki hedef fiyatları 2000-4000 usd arasında FAKAT

3 sene önceki üretim magazada teşhir ürün ile 3 sene sonra eve gelen ürün reçetesi malzemesi bambaşka olursa ve yatsan firmasının bu işten hiç bir haberi ve fikri de olmazsa ben de bu markayı kimseye önermem. kısacası amerikadaki ürünlerin malzemeleri ve reçeteleri ile yatsan üretimi olanlar birebir aynı değil.

sealy ise 100 senelik yatak markası diye pazarlanıyor ama dünya bırak 100 seneyi 5 sene önceki dünya değil, 7 bölgeli paket yay koyarak bölgesel destek sağlamak kimin aklına geldiyse yine buradan selam olsun. amerikada sealy ürün gamında tabiki böyle bir şey yok, kobay olmak isteyen buyursun.

yatsana da magazaları, değişim programı ve görece kurumsal yapısı ile mecburiyet var, rakipleri çıkmadığı ve adam gibi batıdaki yatak satın alma, değişim ve memnuniyet iş zekası gelişmediği sürece de mecbur kalacağız.

daha önce de yazdığım üzere amerikada bizim gibi herkes gibi aynı tropik bölgeden %100 lateks ithal eden firma karını da koyarak 1000 usd civarına kişiye özel yatak satarken, bizdeki yatak firmalarının böyle bir derdi yok, nasıl olsa sentetik sünger üreten firmaların sektördeki hakimiyeti, kimlere yakın oldukları, pazarda müşterinin talebi bilgisi vs. kaliteli malzemeye odaklı rekabete zorlamıyor firmaları, varsa yoksa gülen suratlı figuranlarla çekilen reklam broşürleri, videolar ve jingle muzikler ve tvlere ödenen milyonlarca kiralık devasa reklam bedelleri ile müşterileri ikna etmek Türkiyede kanıksanmış. herkese kolay gelsin.

• nicknick N kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. majesty siparişi verdim hb 9 taksit yaptı. Baza olarak ne tavsiye edersiniz bilginiz var mıdır? bellona bazanın suntası delinip alta göçmüş servisi aradım ufacık tahtaya 4000 tl para istiyor sıfır baza alırım daha iyi.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

mdf kestirin en yakın marangozdan 10mm veya online satılıyor, ham mdf kokusu agir gelebilir ya kendiniz su bazlı vernik atın veya attırın veya kaplamalı mdf kestirin marangoz yardımcı olur,

eger astari yuzunden pahaliya gelecekse yeni baza alirdim fakat yatsan disindakilerin hepsi adi sunta kullaniyor ve yatsan bazalarin fiyati da baya yuksek

• Cocuklar icin isbir kardelen yatak aldim 90x190 iki adet umarim pisman olmayiz

• Yatsan ın kendi sitesinden 17 bine yatak aldım. Şimdi baktığımda ise 11 bine düşmüş durumda. Yatak daha gelmedi. Bu durumda ne yapabilir. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Merhaba yatsan yatak online özel indirim var boy 1.70 kilo 105 hangi yatağı tavsiye olunur indirim varken almak istiyorum

• Merhaba, Majesty yatak destek ve konfor aralığı dengesi açısından bize uygun. Ancak hareket yalıtımı açısından pek uygun değil. Hareket iletkenliği daha az olan bir alternatifini arıyoruz. Halsa smaland yatak majesty'ye benziyor. Halsa'nın 2 şubesinde Smaland yatağı gördük fakat, dolgu kalınlıkları birbirinden farklı gibiydi, bu durum yatakların teşhir süresinin farklı olmasından kaynaklanıyor da olabilir. Konuyu netleştirmek için yatak hakkında bilgi edinmek istedik. Firma yatak reçetelerini paylaşmıyormuş. Ayrıntılı reçete paylaşmasalar bile yay üstündeki dolgunun toplam kalınlığı gibi genel bir bilgiyi dahi paylaşmamaları normal mi sizce? Yatak konusundan anlayan veya Smaland'ı kullanan arkadaşlar fikir verebilir misiniz?

Hocam çok açıklayıcısınız, ben de açıkca sorayım majesty rahat mı memnuniyetiniz nasıl? Onun dışında yine Serta da Clementine Pocket Yaylı İpek Yatak Var mesela onda doğal bir şeyler var ipek gibi bu daha mı iyi olduğu anlamına gelir?

• Grkem37 kullanıcısına yanıt
    Yeni sipariş verin, daha sonra MH arayıp eski siparişi iptal edin.

• Chachalove kullanıcısına yanıt

ipek dolgunun maliyeti yüksek bu aşikar ama konfora etkisi nedir bilmem, merak da etmiyorum.

majesty rahat.

King koil aldık artık üretimde şuan reçetesini bilmem ama aynı hissiyatı rahatlığı vermezse değişime gideriz. Majesty denedim ama istediğim konforu alamadım. Hayırlısı artık sonuçta bir yatak alacağız öyle ya da böyle. Sonuçta kurumsalığı iyi diye yöneliyoruz bu markaya az para vermiyoruz. burda da onun reçetesi farklı bunun malzemesi kalitesiz söylenenle gerçek aynı değil dersek güvenemezsek ne alacağız o zaman.

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.