Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.571
Cevap
290
Favori
2.053.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Majesty ve switzerland çok farklı yataklar.. Majesty rahat bir yatak, kilolu değilseniz.. Kilolular için biraz yumuşak. Switzerland taş gibi bi yatak. Dayanıklı ve sağlam olduğu görüşünden bile belli ama sert. Yumuşak yatakta yatıyorsanız batma yapabilir alışmakta zorlanabilirsiniz. Sleep perfect twin ikisinin arasında bi sertlikte gibi, ona da bakabilirsiniz. Ama ortalama kilonun üstündeyseniz kesinlikle yumuşak yatak almayın. Omurgayı desteklemediği için bir süre sonra bel ağrısı yapıyor. Lovell sende de iyi bi seçenek sırt ağrıları için..

• 180*200 ölçüsünde yatak almam gerekiyordu bu sefer allure serisinden bi yatak almak istedim, amalfi modelini aldım 3 gündür kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Bel fıtığım da var. Sert bi yatak ama rahat ettim uyandığımda uykumu almış kalkıyorum gece deliksiz uyuyabiliyorum. Hem yün hem lateks hem viski hem ipek içerikli bi yatak. Sağlam ve sağlıklı görünüyor, alacaklara fikir olsun yatak hakkında hiçbir yerde yorum yok risk aldım biraz :) clementine’le amalfi arasında kaldım. Düğmelerinden rahatsız olanlar oluyormuş mağazada beni rahatsız etmedi ama, o nedenle amalfi daha ağır bastı. Çok memnunum
  • Arkadaşlar switzerland grubu ve serta perfect sleeper indirimleri salı günü son gün koltuklardada dahil indirimler biticek
  • Yatakrehberi Y kullanıcısına yanıt

Serta perfect sleeper adoring night x 2

9 x 2 nakit fiyat aldım. Daha uygun olabilir mi?

İndirim varken Switzerland alıp kurtuluyum. Premium ve premium plus arasında çok fark varmıdır. 6000 tl fark görüyorum. Hangi seri tercih edilmeli.
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt

Aslında sertlik dereceleri aynı ancak plusda özel bamboo dolgulu yıkanabilir ped bulunuyor bu da ekstra konfor katmanı ve daha yumuşak bir hissiyat sağlıyor. Bunun yanında 7 cm kadar da yatağın yüksekliği artıyor. Aşağıdaki videoda;

42:50 de normal Switzerland yatak ve özelliklerini, 

46:30 dan sonra ise plus olanı ve farkını görebilirsiniz.

İç Mimarlık İstanbulyoutube
    #tempur #yatak #yatakseçimi #yatak #yatakseçimi #yatsan #tempur En popüler yataklar hakkında kapsamlı rehberimize hoş geldiniz! 🌙 Bu videoda, memory foam, yaylı ve hibrit yataklar dahil en çok tercih edilen yatakları detaylı bir şekilde inceliyoruz. Bu videonun öne çıkanları: Türkiye'deki en iyi yatak markalarının detaylı incelemeleri Her yatak türünün artıları ve eksileri İhtiyaçlarınıza en uygun yatağı seçmek için uzman ipuçları Fiyat karşılaştırmaları ve nereden satın alınabileceği Herhangi bir satın alma işlemi yapmadan önce, mükemmel bir uyku sağlamak için kapsamlı incelemelerimizi izleyin! Daha fazla faydalı video için beğenmeyi, yorum yapmayı ve abone olmayı unutmayın. 00:00 - Başlangıç ve Giriş 01:12 - En Popüler Yatakların Tanıtımı 03:45 - Memory Foam Yatakların İncelemesi 04:00 - Tempur Original 07:00 - İpuçları: Memory Foam Yatak Seçimi İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler 07:30 - Yaylı Yatakların İncelemesi 10:45 - İpuçları: Yaylı Yatak Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz? 11:15 - Hibrit Yatakların İncelemesi 14:30 - İpuçları: Hibrit Yatakların Avantajları ve Dezavantajları 15:00 - Türkiye'deki Yatak Pazarındaki Yenilikler 18:45 - Yatak Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler 19:00 - İpucu 1: Uyku Pozisyonunuza Göre Yatak Seçimi 20:30 - İpucu 2: Yatak Sertliği ve Destek Seviyeleri 22:00 - Fiyat Karşılaştırmaları ve Satın Alma İpuçları 25:30 - En İyi Yatak Seçimi İçin Uzman Tavsiyeleri 29:00 - Yeni Nesil Yatak Teknolojileri 33:15 - Farklı Yatak Ölçüleri ve Hangisinin Size Uygun Olduğu 37:00 - Uyku Kalitesini Artıran Yatak Aksesuarları 40:45 - Türkiye'deki En Çok Satan Yatak Modelleri 49:15 - Farklı Bütçeler İçin Yatak Önerileri 53:30 - Yatak Kullanıcı Yorumları ve Deneyimleri 57:45 - En İyi Yatak Markalarının Karşılaştırılması 01:02:00 - Yatak Satın Alırken Sık Yapılan Hatalar 01:05:15 - Yatak Seçiminde Tavsiyeler 💡İç Mimari Proje talepleriniz için: - Whatsapp: +905330155702 - Instagram: @icmimarlikistanbul - Web: https://www.icmimarlikistanbul.com - Reklam ve İşbirliği: info@icmimarlikistanbul.com 🔴 ENG - Instagram: @theinterioreast - Web: https://www.interioreast.com İzlediğiniz için teşekkürler ve tatlı rüyalar! 🛌✨
    https://www.youtube.com/watch?t=2568&v=xfKa0egtsp8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 30 Kasım 2024; 22:0:46 >
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Valla plus biraz daha bol malzemelisi 😀 butceye bagli biraz plus guzeldir ama
  • Merhabalar, Majesty yatak kullan an arkadaşlar, yatağı kullanırken az uyumak veya sıkça uyanmak gibi bir deneyiminiz oldu mu? Bir de Yatsan’ın yataklarının tanıtıldığı videoda New Breeze yatağın çocuklar için olduğu söylenmiş. Bu yatağı kullanan yetişkin arkadaşlar var mı? Hangi kilo aralıklarını destekliyor? Bu arada iade seçenekli firma arayışında olan arkadaşlar, bizim Fillego firmasıyla iade konusunda olumlu bir deneyimimiz oldu, o firmadan da seçim yapabilirsiniz.

Merhaba. Bu seride 3-4 farklı yatak var. Essential, original, premium vs..

Bunların basitçe farkı nedir?

Birde 14 yaşında çocuk için uygun olur mu bu yatak acaba?

• LeThauS kullanıcısına yanıt
    Yani essential soft daha iyi olabilir veya sealy lovell sense olabilir switzerlandlar arasindaki farklar dolgu kumas ve yukseklik olarak degisiyor genelde
  • Tıfıl II T kullanıcısına yanıt

lovell sense model yatağı alalı 5 gün oldu. Yataktan memnunum. Sabah kalktığımda olan ağrılarım şu anda yok. Yatağa gelecek olursak switzerland  kadar sert değil ama serta twin ve majesty serisine göre daha sert ve gömülme olayı daha az olan bir yatak. Ben 80 kg ağırlığındayım yatağa gömülmüyorum. Yatsanın allure serisi bir yatağını denedim. Beğendim fakat fiyat olarak en pahalı yatak olduğu için almadım.

• ukulele52 U kullanıcısına yanıt

Aksine uyku kalitem arttı, sporda yırtılan omzum sabah ağrısız kalkıyor

Fakat

Baza çok önemli, mutlaka ama mutlaka bazalarda kullanılan uyduruk suntayı 8-10 mm ham mdf ile değiştirin, nette hazır halde satıyorlar ebatları da belli, bir ahşap marangoz firmasından kendiniz kestirin çok daha uyguna gelir

İkea tarzı latalı baza ise asla kullanmayın, yatağın karakteri değişir sert zemin için tasarlanan yatak normalden fazla bel bölgesinde göçme yapar, aynısı suntalı baza için de geçerli, yatsan bazalarda 12 mm kontraplak kullanılıyor!

• @Yatakrehberi hocam selamlar, yatsan perfect sleep twin ve allure amalfi arasında ne farklar vardır, neye göre tercih edelim.

• yusuferdem3 Y kullanıcısına yanıt
    Merhabalar twinle amalfi benziyor aslinda twin cift tarafli bir tarafi lateks bir tarafi visco sadece daha yumusak daha asagida karsiliyor diyebilirim amalfi ise twine göre daha tok daha havada karsilayan bir yatak yani daha fazla gömülmek istiyosan twin daha tok bir yatak olsun diyosan amalfi

Peki malzeme kalitesi olarak farkeder mi

• Sizce bir yatağın iyi olup olmadığına karar vermek için ne kadar süre kullanmak gerekir? Switzerland Premium Plus aldık, dün ilk geceydi, sert yatak sevmemize rağmen rahatsız etti gibi. Ayrıca 10cm yükseklikte bazaya koyunca çok da yüksek geldi gözümüze, Yatsan'da yere sıfır bazada duruyordu.
  • yusuferdem3 Y kullanıcısına yanıt
    Amalfi daha diri duruyor bence twine göre hemde indirimi vardi twin bu fiyatan almak mantikli degil gecen ay 28.000 tlydi dusunurseniz yardimci olmaya calisabilirim
  • Oyuncu_035 O kullanıcısına yanıt
    Ocak 7 ye kadar olmazsa degistirin muhakkak 20 günde belli olur
  • bu başlığın Yatsan yatak tavsiyeleri olarak değiştirilmesi gerekiyor.

yatsan Switzerland' ı beğendik ancak yatağın 150x200 olanı kendi sitesi haricinde hiç bir yerde satılmıyor ve taksitli alışverişte vade farkı çok oluyor.

bu yatak ayarında başka markadan yatak önerebilir misiniz?

• Switzerland almayı dusunuyorum ancak 6 ay çökme yaptığına dair şikayetler var. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Aklımda Halsa modelleri var ancak konuda pek yorum göremedim, bu markayı kullanan arkadaşlar var mı? Sert yatak arıyorum kilo sorunum nedeniyle çokme yapmaması lazım 

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.