Bugün farklı bir Yatsan mağazasına gittik. Mağaza yeni açılmış, dolayısı ile teşhirdeki yataklar da yeniydi. Majesty'nin sertliği bu sefer gayet iyiydi. Yalnız ilave olarak arası sünger dış kısımları lateks new breeze modeli çıktı. Yataktaki toplam lateks kalınlığı kötü olmasa da alt ve üst katmanlar için bu kalınlık ikiye bölünüyor ve 2cm kadar kalınlık oluyor. Çocuk yatağı olarak öneriliyor. Esasen hissiyatı güzel ama hem ara katman kimyasal bir sünger hem de lateks kalınlığı az olduğu için eleyeceğim. Yay üzerinde 6-7 cm bir katman olması daha kaliteli, daha konforlu bir hissiyat veriyor bence, bu kesin. Ancak bu katmanı Türkiye şartlarında sertifikasına, ürününe, verdiği bilgiye güveneceğiniz yatak firması bulmak... o kolay değil. |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (332. sayfa)

-
-
memnun musunuz
-
Hocam bu majestyde ne var kaç cm’dir bilmem ama çok rahat bir yatak alın pişman olmazsınız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 30 Ocak 2025; 23:51:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cocuklar icin almistim. Cocuklara ara ara soruyorum rahat mi yatak sabah uyandiginizda dinlenmis uyanigormusunuz diye rahat oldugunu ve dinlenmis uyandiklarini belirtiyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
üç gündür sealy lovell sense'de yatıyorum. orta sert içe göçme yok rahatsız edecek kadar da sert değil. serta perfect sleeper iade ettim o çok yumuşak ve yatak kalınlığı olarak da inceydi
-
Lovel sense yatak kalınlıgı kaç cm hocam? Majesty aldım aşırı yüksek geldi. keşke bazayı yatağı içine alanlardan alsaydım.
-
Bana sağlam çift kişilik baza önerisi lazım. Kiloluyum şuanki beş senede demirleri yamuldu kimileri koptu
27 cm civarı
dün akşam mağaza gördüm beğendim burada da çokça övülen yatak olmasından dolayıda birde yüzde beş nakit indirimli 7 taksitli sipariş verdim ellerinde yokmuş üretim sonrası gelecekmiş bir ayı bulur dediler. siz yataktan memnun musunuz
1 aylık beklemenin ardından Loft karyola ve King koil Montpellier yatağımızı teslim aldık. Karyola sağlam ve kaliteli yatak zemini plakalar mdf. Önceki bazalı yataktı ve bu bazasız sıfır ses çok hoşuma gitti. King koil yatak kalınlığı 37 cm olmasına rağmen karyolaya gömülü olduğundan normal yükseklikte kaldı. Ama Bazalı karyolalara çok yüksek olur. Yatak için ilk izlenimim çok ağır ve kaliteli mağazadaki gibi rahat ama zamanla uyudukça tecrübe edeceğiz. İki adette symphony çift taraflı tempur yastık almıştık uyku konforunu tamamladık. Uyku sağlığımıza yatırım yaptık bakalım :)
5 yaş çocuk için çok kalın olmayan terletmeyen bir model önerisi var mı?
herkese merhaba, yeni bir yatak arayışı içerisindeyim. şuan 140x200 king koil rose kullanıyorum ve yataktan çok memnunum fakat 180x200 boyutlarında bir yatak alacağım ve bu modelin satışı sanırım bitmiş. King koil rose'a benzer veya yumuşak bir yatak tavsiyeleriniz olursa almak isterim. Piyasada yumuşak yatak alternatifi bulmak çok zor.
-
Hocam yatsan'da hangi bazaların mdf kısmı kalın bilginiz var mı? way set aldık kusurlu geldi. aradaki farkı verip model değiştireceğim. bu da dandik ince mdf kullanıyor sanırım.
-
arkadaşlar trendyolda 2-3 bin lira civarında yataklar var yorumlarda da binlerce kişi çok beğendik yazmışlar ama yatak firmalarının sitelerine baktığım zaman 10 bin lira altında fiyat yok hangisine güveneceğiz. çok iyi bir yatak istemiyorum sadece belimi ağrıtmasın biraz rahat olsun yeterli
-
@Yatakrehberi hocam ölçüsü tek kişilik 100x200 maksimum 8 bin ama 5-6 bin olsa da iyi olur. yatak önerisi alabilir miyim? trendyolda bazı yataş marka yataklar buldum ama güvenilir mi bilmiyorum.
Yataş Armoni Roll Pack Pocket Yaylı Yatak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
-
Merhaba arkadaşlar,
Doğal Lateks yatak düşünenler için şu konuyu mutlaka okumalarını ve araştırmalarını ona göre yapmalarını tavsiye ediyorum.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160692680
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yatak insan hayatının önemli bir bölümünün geçtiği bir yaşam alanı aslında ve uyku kalitesi ile yatak arasında ciddi bir bağlantı var. Yatak seçimi tamamen kişisel bir tercih kişinin yaş kilo yatakda yatis pozisyonu bunlar yatak seçimin de önemli faktörler, kilolu ve sırt üstü yüz ustu yatanlar orta sert ya da sert yatak....., daha çok yan yatanlar ve orta kilodaki kişiler ise yumuşak ya da orta sert yatak seçmeleri tavsiye ediliyor, yaş ilerledikce bilinenin aksine yatak secimii daha yumusak ya da orta sert olmalı, iki kişi yatiyorsa yatakda hareketlerden etkilenmemesi için yanınızdakin kişi, paket yay tercih edilebilir, ben kendim tek yatan yayin etkisini hissetmeyi seven orta kiloda biri olduğum için hem otellerde kullanıliyor olmasi acisinn dan hem de konfor önceliğim olduğu için yatsandan serta marka majesty yatağı tercih ettim son derece memnunum.... fakat yatak tamamen kişisel bir tercih birine çok konforlu gelen yatak başkasına konforsuz gelebilir yaş kilo omurga problemi faktörlerinden dolayı.... Dolayısıyla yatağı seçerken şu tavsiye etti diye değil kendiniz gidip deneyip evde genelde nasıl yatiyorsaniz hangi pozisyonda üzerinde en az 4-5 dakika zaman geçirerek alimaniz tavsiye ederim... Sadece uzun yıllar kullanılacak bir urun olmasindan dolayı kaliteli markalara yönelmenizi tavsiye ederim idas wellmat, yatsan bünyesindeki yataklar, idas gibi....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar.Çift kişilik fazla gömülmeyen yatak tavsiyeniz var mı gidip deneyeceğim.Sabahları kalkınca sırt kemiklerim kırılmış gibi acıyıp ağrıyor yarım saat.Sanırım orta sert ve üstü lazım.Lütfen yatsan dışında olsun çünki tavsiye üzerine yatsandan sealy almıştım ve 2. Yılında göçmeler oldu,sözde 5 yıl garanti ama gelen servis ki şikayetvar vb baktım herkese aynı cevaplar veriliyormuş.Şöyleki normal diyor servis,siz izah ettikçe ıspatladıkça alaksızca yok baza 1-2cm eğimliymiş kullanıcı hatasıymış vs sürekli bir şeyler geveliyor.İncelemeye bile almadılar.Haram olsun param.Herkesin başına gelecek diye bir şey yok forumda çok memnun arkadaşlar var zaten onların tavsiyesi üzerine denedim beğendim aldım ama 2 yılda formunu kaybetti, üstelik her günde kullanılmadı,üzerinde çoluk çocuk zıplamadı ve garanti kapsamında böyle kötü ilgisiz tutum hayatımda görmedim.Benim tercihim değil artık.Asla ordan bir şey almam,rica ederim başka ürünlerden tavsiyeler.Teşekkürler şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noneed1982 -- 18 Şubat 2025; 22:45:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet bende özellikle 3 yaş ve 90x190 için yatak önerisi verecek biri olursa memnun olacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirozgur87 -- 19 Şubat 2025; 23:51:59 >
Ben 18 cm blok lateks yatak almaya karar verdim. Baya da araştırdım. Doğal lateks satan firma olarak Sui Sleep firmasını tespit ettim. Yurt dışından da teyit ettim. Aşağıdaki detaylı analttığım konuyu inceleyebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/lateks-yatak-arastiranlar-buraya-tuketiciler-kandiriliyor--160692680
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameisa -- 20 Şubat 2025; 15:3:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X