Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: [escobar] , freenautilus Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.686
Cevap
298
Favori
2.074.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yatak araştıranlara fikir vermesi açısından deneyimimi yazayım.

Sene başından beri yatsan Lovell sense kullanıyorum. 15 yıllık Tempur-Pedic yataktan geçiş yaptım. 65 kiloyum. Alışma süreci kısa sürdü. Gayet güzel uyuyorum.Gece daha az uyanıyorum. Yatak paket yaylı, lateks katmanlı bir yatak.Fiyatlama davranışları çok değişti.Satılan her ürün gibi yatakların fiyatının da aşırı şişirildiğine inanıyorum.Ama toplu boykot kültürümüz olmadığından düzelme beklemiyorum maalesef.El mecbur almak zorunda kaldım.

Mağazalarda yataklar eski olabiliyor. Evinize gelen farklı olacaktır. Üstteki elyaf pofuduk katmanı çok sevmesemde yattıkça biraz söndü ve ben de alıştım.1 ayda çöktü diyenlerin yanılgısı bu katman yüzünden bence. Yay sesi birbirlerine çarptıklarında gelebilir ki normal. Yatağın kenarına oturduğunuz zaman hissettiğiniz çökme kenarda yay olmamasından.Sizi yanıltmasın.

Bu arada Majesty de güzeldi.Onun yayları paket değil.Yatağı çift kişi kullanacaksanız ve birbirinizin hareketinden rahatsız oluyorsanız tercih etmeyin.

• freenautilus kullanıcısına yanıt

merhaba 65kg yazmışsınız boyunuz kaç cm'ydi? Yatak yumuşak mı? dolayısıyla zayıf kişiye uygun mu?

• Elektrotek kullanıcısına yanıt

Boy 1.69. Yatak bence ideal sertlikte. Dediğim gibi kenara oturduğunuz zaman yumuşak gelse de uzandığınızda aslında sert olduğunu anlıyorsunuz. Kalçaya denk gelen bölgede yay sertliği fazla.Elle bastırınca fark anlaşılıyor. Ben memnun kaldım

• freenautilus kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Beni kalça ve omuz kısmından o sertlik rahatsız ediyor. Bu beli de ağrıttığından yumuşak/orta ve visco olmayan yatak arayışındayım. Bana uymuyacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: [escobar]

Merhabalar,

2 ay önce Yatas'tan Black Ice yatak aldım, ama agrilarim gecmedi, sirt bel. Smart Match uygulamasi var atas'in 1000 TL odeyip degistirebiliyorum.

Gidip tekrar denedim daha yumusak yataklari, Zero Gravity / Cool&Wool / Ionic Energy Pro bu 3 yatak arasinda kaldim.

Gecen bir otelde kaldim iki gece Yatsan'in California yatagini kullanmislar gayet rahat ettim. Yatas'ta buna denk gelen yatak hangisidir asagi yukari, yukarida yazdigim 3 yataktan.

Yardiminiz rica ederim

Yataş da yatsan’ın otel serisi california yatak muadili yatak dedikleriniz arasında yok. Onun muadili mira coil yay sistemli serta majesty. Dediğiniz yataklar içerisinde ben olsam zero gravity modelini alırdım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• tt38 T kullanıcısına yanıt

Peki Yataş'ın Ergocoil Infinity Pro modeli nasıldır ? Zero Gravity'e göre

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.