Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: [escobar] Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.686
Cevap
298
Favori
2.074.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Omurilik ameliyatı olup, bel ağrısı yaşayanlar için en iyi yatak hangisidir? Tek kişilik olacak. Ayrıca normal kişiler içinde 1 adet çift kişilik yatak bakıyorum. Hepsi yetişkin Tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapboz06 -- 20 Şubat 2025; 20:3:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noneed1982 kullanıcısına yanıt

İdasta güzel ürünler var tek yatiyorsaniz miracoil yay sistemini oneririm 2 kişi yatanlar için paket yaylı yataklar iyidiri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykuzman

İdasta güzel ürünler var tek yatiyorsaniz miracoil yay sistemini oneririm 2 kişi yatanlar için paket yaylı yataklar iyidiri

Merhaba

Yatsan Sealy Buckingham Yatak
    https://app.hb.biz/JkGqjBBYZlW2

Bu ürün nasıldır acaba yeni çıkmış galiba. Omurga ve bel ağrısı için iyi midir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uzun süre araştırdım, Yataş'ın İdaş'ın Yatsan'ın bir çok mağazasında denemeler yaptım. Alternatif üreticileri inceledim, İsveç markalarına da baktım.

Amacım çok uçuk fiyatlı olmayan ne Yatsan Switzerland serisi kadar sert ne de yumuşak (İdaş Grandeur) bir yatak almaktı.

İkisinin ortası sertlikte omurgayı sağlam destekleyen, yekpare yay sistemi (Serta Majesty mira coil yaylar iç içe) olmayıp hybrid paket yay sistemlerine sahip (eşlerin birbirlerinin hareketlerini hissetmemeleri için)

Visco kaplamalı üstünde ekstra kalınlıkla pedi olan yatakları yaz mevsiminde sıcak havada çokça çöktüğü insanı içine çektiği ve terlettiği için özellikle istemedim. (Örneğin King Koil Amethyste)

Bir çok modeli çeşitli sebeplerle eledik, en son Yatsan Studio Allure Amalfi modelinde karar kıldım.

Stokta da vardı 4-5 günde teslim edildi. Yataktan oldukça memnunum. Benim gibi kararsız kalmış markalar modeller arasında bocalayanlara tavsiye ederim.

Yatağın bir tarafı 10 üzerinden 7 (visco) bir tarafı 10 üzerinden 8 (lateks) sertliğe sahip. Bence lateks tarafı ideal. Hatta iki taraf da ideal. Yatak çok rahat ama aynı zamanda omurganızın düz durduğu bir yatış sağlıyor içine gömülmüyorsunuz. (Boy 1.86 kilo: 84). Yatak dolu ve tok hissettiriyor, çok kalın olmamasına rağmen (28 cm) ağır bir yatak. Yatağın bir tarafına oturduğunuzda diğer tarafı hareket etmiyor.

Sorusu olanlara tecrübelerimi aktarabilirim...

• umuti U kullanıcısına yanıt
    Merhaba yatsan buna eşdeğer varmıdır fiyata baktım 43.000 TL boy 1.70 kilo 110 uzun zamandır arayış için deyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karaca38 kullanıcısına yanıt

Yatsan'ın modeli bu da. Buna eşdeğer hissiyatı olan başka yatak bulamadım 40 bin TL altına maalesef

Bu toklukta ve kalitede idaş grandeur vardı ancak o oldukça kalın bir yatak ve üst katmanı da kalın, fazla yumuşak ayarlanmış bir yatak. Fiyatı 35 bin TL

Sizin kilo için Switzerland Premium Plus da iyi olabilir, denemenizi öneririm. Biraz sert bir yatak ama switzerland standart kadar sert değil

Yumuşaklık sertlik kavramı tamamen kişinin vücut yapısı ve ağırlığı ile ilgili aynı yatağa 100 kg yatarsa gömülür, ama 60-70 kg kişi gömülmeyecektir. Bizzat denemek lazım.

Bununla beraber tüm markalar 4-6-7 taksitler yapıyorlar gözüken fiyat üzerinden. İdaş bayileri bir tık liste fiyatından indirim de yapıyor.

Teşekkür ederim cvp iniz için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uykuzman U kullanıcısına yanıt

tavsiye ettiğiniz yatağa bak pahalı geldi hocam daha makul fiyatta olanı var mıdır?

• Forumda ve şikayetvar'da araştırdığımda paket yaylı ve visco yataklarda çok şikayet görüyorum. En pahalı denilen Paket yaylı yataklarda çökme sorunları, visco yataklarda aşırı terletme, yazın çok sıcak olması ve içe çökme, gömülme şikayetleri çok fazla. Reddit gibi yabancı kaynaklarda Visco konusunda nasa uzay teknolojisi reklamlarına kanmayın konforsuz ve para tuzağı diye uzak durun diyorlar.

Bence herkesi memnun edecek olan %100 lateks yataklar. Çok uzun ömürlü, kendisinden doğal yay özellikli çökme sorunu olması imkansız. Bel ve omurga desteği çok iyi ama fiyatların yanına yaklaşılmıyor ve %100 doğal diyip doğal olmayan, insan sağlığına zararlı gazlar yayıp yaymadığı bilinmediği için suistimale açık bir sektör bu yüzden uzak duruyorum.

Forumda da kullananların memnun olduğu, miracoil yaylı Serta Majesty yatağı almayı düşünüyorum inşallah memnun kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 26 Şubat 2025; 19:6:15 >

visco kısmı kışın lateksi yazın kullanabiliriz bu durumda. İyi fikir aslında hem de paket yay. Kulağa güzel geliyor.

• Arkadaşlar yattığım yatak vücudumun şeklini almış ancak kalkinca bile öyle göçük duruyor bu normal mi ?

• anild A kullanıcısına yanıt

Majesty modelinin farklı versiyonları yok siz sanırım karistirmissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykuzman

Yatak insan hayatının önemli bir bölümünün geçtiği bir yaşam alanı aslında ve uyku kalitesi ile yatak arasında ciddi bir bağlantı var. Yatak seçimi tamamen kişisel bir tercih kişinin yaş kilo yatakda yatis pozisyonu bunlar yatak seçimin de önemli faktörler, kilolu ve sırt üstü yüz ustu yatanlar orta sert ya da sert yatak....., daha çok yan yatanlar ve orta kilodaki kişiler ise yumuşak ya da orta sert yatak seçmeleri tavsiye ediliyor, yaş ilerledikce bilinenin aksine yatak secimii daha yumusak ya da orta sert olmalı, iki kişi yatiyorsa yatakda hareketlerden etkilenmemesi için yanınızdakin kişi, paket yay tercih edilebilir, ben kendim tek yatan yayin etkisini hissetmeyi seven orta kiloda biri olduğum için hem otellerde kullanıliyor olmasi acisinn dan hem de konfor önceliğim olduğu için yatsandan serta marka majesty yatağı tercih ettim son derece memnunum.... fakat yatak tamamen kişisel bir tercih birine çok konforlu gelen yatak başkasına konforsuz gelebilir yaş kilo omurga problemi faktörlerinden dolayı.... Dolayısıyla yatağı seçerken şu tavsiye etti diye değil kendiniz gidip deneyip evde genelde nasıl yatiyorsaniz hangi pozisyonda üzerinde en az 4-5 dakika zaman geçirerek alimaniz tavsiye ederim... Sadece uzun yıllar kullanılacak bir urun olmasindan dolayı kaliteli markalara yönelmenizi tavsiye ederim idas wellmat, yatsan bünyesindeki yataklar, idas gibi....

Paket yaylı harici miracoil sistem ya da bonnel yaylı yatakların orta sert modeli istikbalde daha uyguna bulabilirsiniz

• Faıthful kullanıcısına yanıt

Ürünü denediniz mi kararı kendiniz vermelisiniz ben kendime almazdim açıkçası

hocam 1-2 yıl yatabileceğim bir şey alacağım max 3 yıllık. çok ekstra özellik istemiyorum. memleketimden uzak başka bir şehirde çalışıyorum. burdan ayrılırken de götüremeyeceğim muhtemelen. o yüzden çok pahalı bir şey almak istemiyorum.

• Leon kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 1 aydır majesty kullanıyorum aşırı memnunum, yalnız 100 kg ve üzeri biri genelde sırt üstü yatan kişiler ve omurga problemi olanlar o kadar memnun kalmayabilir, genelde yan yatan orta kiloda kişiler ör. 70-90 kg arası kişiler daha fazla memnun kalır diye düşünüyorum.....aslında sert bir yatak ama üzerindeki konfor ped sayesinde yumuşak hissettiriyor belli bir bölgeye kadar yumusak sonrası yayın vermiş olduğu itme kuvvetini hissediyorsunuz vucut agırlığını mukemmel destekliyor, genelde yatarken çok sağa sola dönen biriyim çoğu zaman artık yattığım gibi kalkıyorum neredeyse, bu da yatagın kalitesinden kaynaklandığını düşünüyorum. yatak seçiminde deve tüğü at kılı bambu vs. hiç takılmayın size en konforlu gelen rahat edeceğinizi düşündüğünüz ürünü seçin ve yatak tamamen kişisel bir üründür aslında kişinin vucut yapısı kilosu yatma şekli doğrultusunda en rahat yatak tercihini kişinin kendisinden başkası veremez o yüzden tavsiye üzerine yatak seçillmemeli, bana çok rahat gelen bir başkasına hiç gelmeyebilir.

• Faıthful kullanıcısına yanıt

Ürünü denemeden kesinlikle almayın öyleyse ama 2-3 senede az buz bir zaman değil.... çok kaliteyi düşürmeyin derim, bence yaylı orta sert bir yatak tercih edin istikbalde bellona da hatta bambi de oldukça çeşitler var 8 bin e de yatak var bilginiz olsun Mutlaka deneyin oyle karar verin

• f0rester kullanıcısına yanıt

yatağınız visco mu markası nedir

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.