Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: [escobar] Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.686
Cevap
298
Favori
2.074.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mrb doktorunuz sert yatakda yatmanızı öneriyor ise ve yüksek kiloda biriyseniz switzerland model yatsanın yatağını düşünebilirsiniz

• Arkadaşlar

Yatsan Uykucu Serisi Elite Pillow Top Visco Pedli Yatak

Modelini almayı düşünüyorum.

150x200 fiyatı 12 bin TL

Sizce bu fiyata başka daha iyi yatak var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykuzman

mrb doktorunuz sert yatakda yatmanızı öneriyor ise ve yüksek kiloda biriyseniz switzerland model yatsanın yatağını düşünebilirsiniz

Doktorum bir öneride bulunmadı. Yatağın eski olduğu için kendim değiştirmek istiyorum. Orta Sert bir yatak olmalı sadece bunu biliyorum. Kendimi ayrı model aileme yarı model alacağım.

Kendime hala karar vermedim ama aileme 150x200 için Yataan Uykucu Elite Pillow Top Visco Pedli yatak almayı düşünüyorum. Sizin önereceğiniz modeller nelerdir

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

İdasta miracoil yay sistemine sahip milenium modeli var bir denemenizi oneririm orta sert bir urun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Majesty yatak aldık tık şeklinde yay sesleri gelmesi normal mi? Majesty kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapboz06

Arkadaşlar

Yatsan Uykucu Serisi Elite Pillow Top Visco Pedli Yatak

Modelini almayı düşünüyorum.

150x200 fiyatı 12 bin TL

Sizce bu fiyata başka daha iyi yatak var mı?

12 bin tl yanlış olmasın 22 bin tl dir o

• Merhaba yardımcı olursanız sevinirim. 6 ay kadar önce yaylı yatak aldım ama istediğim rahatlığı vermedi yumuşak kaldı. Forumu günlerdir okudum ve yeni bir yatak almaya bütçem elvermediği için lateks ped alıp mevcut yatağımla kullanmanın mantıklı olacağına karar verdim. Sizlerden %100 doğal lateks satın alabileceğim güvenilir ve 10.000 TL. civarı bütçe ile lateks ped önerisi alabilirmiyim. şöyle bir ürün var satıcı gomo gomo üretimi demiş alınır mı?

• s850 S kullanıcısına yanıt

kullandığınız yatak neydi? yumuşak/orta bir yatak arayışındayım.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Bezen benim yatakdan da geliyor

• Elektrotek kullanıcısına yanıt

model ismini hatırlamıyorum ama yataş giriş-orta seviye bir yataktı. Yatınca çok çöküyor ve yaylardan ses geliyor tavsiye edemem. Bu sebeple bende lateks ped tavsiyesi istiyorum zaten.

Her lateks doğal değil.
    Bu konu hakkında detaylı bir araştırma yapmıştım.
    Okumanızı tavsiye ederim.
    Dilerseniz kendi araştırmalarınızı da benim yöntemlerimi kullanarak yapabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160692680

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynameisa -- 28 Şubat 2025; 16:40:26 >
  • mynameisa M kullanıcısına yanıt

Hocam yazınızı okudum emeğinize sağlık çok iyi araştırmışsınız. Önerdiğiniz sui sleep markanın sitesinde tek bir lateks ped ürünü var 100x200 cm fiyatı 12.000 tl bütçemi aşıyor. Bunun dışında önerebileceğiniz alternatif doğal ped var mı yoksa bütçemi zorlayıp bunu mu almamı tavsiye edersiniz %100 doğal lateks aldığım konusunda içim rahat olacaksa düşünebilirim. Bunun dışında üstteki mesajımda linkini attığım marka bir soruya cevaben %80doğal %20 sentetik olduğunu belirtmiş ve bu ürünün fiyatı 8000 tl. Sizce verdikleri oran doğru kabul edersek bütçem dahilinde %80 doğal ürün alınır mı? Teşekkürler

• Faıthful kullanıcısına yanıt

Şuan indirimde

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Uykuzman

Yaklaşık 1 aydır majesty kullanıyorum aşırı memnunum, yalnız 100 kg ve üzeri biri genelde sırt üstü yatan kişiler ve omurga problemi olanlar o kadar memnun kalmayabilir, genelde yan yatan orta kiloda kişiler ör. 70-90 kg arası kişiler daha fazla memnun kalır diye düşünüyorum.....aslında sert bir yatak ama üzerindeki konfor ped sayesinde yumuşak hissettiriyor belli bir bölgeye kadar yumusak sonrası yayın vermiş olduğu itme kuvvetini hissediyorsunuz vucut agırlığını mukemmel destekliyor, genelde yatarken çok sağa sola dönen biriyim çoğu zaman artık yattığım gibi kalkıyorum neredeyse, bu da yatagın kalitesinden kaynaklandığını düşünüyorum. yatak seçiminde deve tüğü at kılı bambu vs. hiç takılmayın size en konforlu gelen rahat edeceğinizi düşündüğünüz ürünü seçin ve yatak tamamen kişisel bir üründür aslında kişinin vucut yapısı kilosu yatma şekli doğrultusunda en rahat yatak tercihini kişinin kendisinden başkası veremez o yüzden tavsiye üzerine yatak seçillmemeli, bana çok rahat gelen bir başkasına hiç gelmeyebilir.

Yatsan'da ilk önce diğer yatakları denedim ve en son Majesty'e yatınca çok farklı geldi, yatağa gömülmeden sanki bulutların üstünde yatıyormuşum gibi hissiyatı vardı. Denediğim diğer yataklar sıradan ve çok sert ya da çok yumuşak geldi.

Majesty ve bazayı ile birlikte alarak yatak konusunu noktaladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 1 Mart 2025; 0:2:49 >

• Leon kullanıcısına yanıt

Majestat First Class RP Roll Pack Pocket Yaylı Yatak | Yataş Bedding

majesty ile majestat aynı tür mü acaba bu yatağı almayı düşünüyordum da

• quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Majestat First Class RP Roll Pack Pocket Yaylı Yatak | Yataş Bedding

majesty ile majestat aynı tür mü acaba bu yatağı almayı düşünüyordum da

Serta Majesty paket yaylı değil Miracoil yay kullanıyor. Benim rahat ettiğim yatakta siz rahat edemeyebilirsiniz denemeden yatak almayın. Yataş'tan alacaksanız Athletic modelini inceleyin çok olumlu yorumlar var bu modelde.

sağol

Güle güle kullanın söyledikleri gibi referansı en güçlü yatakların başında geliyor

Başka firma konusunu bilmiyorum ama bana bir firma söylerseniz sizin için bir araştırma yapabilirim ya da bilgim varsa aktarırım.
    Yüzde 20 diyorlarsa ben şahsen ona da inanmam. Yurt dışından tedarik ettikleri firmayı sorun kendilerine ona göre araştırırız.

Çoğu firma sentetik oranını daha çok tutuyor. Aldığım off record bilgiler böyle maalesef.

Bir de forumdan bir arkadaş da lateks ped almış, mart ayında yüzde 30 indirim var deyip fiyattan %30 indirmişler. Özelden konuştum, k.adı farklıydı ama sizmiydiniz bilmiyorum. İndirimle belki bütçenize yaklaşır.

• Merhabalar,

2 ay önce Yatas'tan Black Ice yatak aldım, ama agrilarim gecmedi, sirt bel. Smart Match uygulamasi var atas'in 1000 TL odeyip degistirebiliyorum.

Gidip tekrar denedim daha yumusak yataklari, Zero Gravity / Cool&Wool / Ionic Energy Pro bu 3 yatak arasinda kaldim.

Gecen bir otelde kaldim iki gece Yatsan'in California yatagini kullanmislar gayet rahat ettim. Yatas'ta buna denk gelen yatak hangisidir asagi yukari, yukarida yazdigim 3 yataktan.

Yardiminiz rica ederim

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.