Hocam öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileği ile, bende yatak alma sürecindeyim ve sert bir yatak arıyorum bugün baktığım yataklardan biride sizin aldığınız model, orada bir kaç dakikalık denemede hissiyatını beğendim ama doğru bir karar vermek mümkün değil tabikide. Sizin bu sürede kullanım tecrübeniz ile yorumunuzu merak ettim, kendi kişisel deneyiminizi paylaşırsanız memnun olurum, en azından bir fikir sahibi oluruz, şimdiden teşekkür ederim. |
Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (321. sayfa)
-
-
Hocam sağolasın, hepimiz güzel günlerde kullanalım. Biz yumuşak bir yataktan yani viscodan geçiş yaptık. O yatakta yatsanındı. İlk günler biraz zorlanma oldu daha doğrusu baya bi sert geldi ama her geçen gün memnuniyet seviyemiz artıyor. İlk günlerde yaşadığımız o sert hissiyatlar kayboldu, alışıyoruz sanırım. Şu an iyiki değiştirdik diyoruz. Yatak zaten malzeme kalitesi olarak çok güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar eşimde fıtık başlangıcı var. Yatak bakıyoruz 10-20bin arası bütçe var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Online 14 gun iade ve sonrasinda kesinti ile 2 iade hakki ile yatsandan baska asla bir firmaya gitmeyin, dogru yatagi ilk seferde bulmaniz zor, penrose , bir tik sert westlake ve majesty modellerine bakin, 9 taksit 30 eylul son
- mondihome gold energy bonel yay deneyin cok ucuz eski tip ama sungeri konforlu
- yatas atletik modeline bakin yine bonel yay sungeri konforludur ve 5-7 senedir kullananlar var, online alip 14 gun icince karar verin, irsaliyeye gercek teslim tarihi yazilsin mutlaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Operasyonunda (tum uretim ve satis ve satis sonrasi surecleri) bu ihtimali musterinin aklina getiren, suphelendiren yani tenezzul edebilecek sark kurnazi ve kendi ayagina sikan markalardan uzak durun,
bilindik markalar hem bu riske girmez hem de ayri uretim bandi acamazlar ayni model icin cunku malzemelerin karisma riski yuksek insan hatasi riski yuksek,
yatsan online modeller daha dusuk malzeme kalitesi ile uretiliyor, alin deneyin iade edin olmazsa magazadaki modele gecin, baska bir formul yok,
kurumsal olmayan firmalar hele hele hepsiburada vb. Aracilar ile alinmaz ise gercek teslim tarihini bile musteriye irsaliyede belirtmiyor, 14 gun iade hakkini jspat et ve ugras! ;) (iade nasil sartlari neler ona girmedim bile, rollpack ise belki supurge vakum ve poset ile durup kargoya magazaya teslim olur ama bonel yay bir yatagi sigdiracak aeaba bulamazsin, 2 sokak oteye parsiyel nakliyesi de en az 2-3+ bin tl tutar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 21 Eylül 2024; 7:37:4 >
Konudan elimi cektim diyordum ki aon yatagi da iade ettim, dogru yatagi bulana kadar devam
Yatsan sayesinde tuketici urunler ve dunyadaki tuketici haklari konusunda bilincleniyor, amerikada kesinti olsun olmasin dogru yatagi bulanada kadar iade sureci yaygin ve normaldir,
Bu kultur ve sektorel norm olusana kadar burada ve her yerde yatsani ovmeye devam,
“Lateks at kili tuyy vs. mucize malzeme yoktur!”
turkiyenin aksine misal lateks icin talalay dunlop vb, farkli uretim teknigi ile farklilasan ayni malzemeden tutun da farkli dansiteleri yatak recetesi yazilirken dogru yatagin icinde ust veya alt katmana girmesine kadar malzemeler icin belirtilecek tonla detay var; bizim gibi orta dogu/ ne versen yerler cografyasinda “lateks, at kili” vs. seklinde bu kadar basit ve sig pazarlama yapiliyor,
Tuketici bilinclenmeden uretici kendini gelistirmeye zorlanamaz, kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 21 Eylül 2024; 9:9:24 >
Visko katmanin yatakta nerede oldugu, ustundeki katmanlar da onemli ve son kumasin polyester olmamasi terin yogusup islaklik yaratmadan emilmesi icin onemli, her ne kadar kullanilacak carsaflar % 100 pamuk/dogal lif olsa da
terleme riskine karsi kayin/agac liflerinden dokuma kumas onemli, etkisini yataktan olmasa bile cok daha duyarli olan corap ve ic camasirindan biliyoruz yaz sicagindaki etkisi ile, modal iplik hava aliyor ve teri emiyor yogusma/islaklik hissi yapmiyor
jel emdirilmis visko ne kadar fark yaratir o malzemenin de teknolojisine bagli (kim nerden tedarik ediyor, adi ayni ama gercekte kalite farki var mi?) fakat antalya sicagi icin ya riske girmezdim ya da online satisi arayip visko uzerindeki katmanlari ve kalinliklarini ve kumasin ozelliklerini ogrenirdim,
son aldigim yatakta visko olmasina ragmen terlerme sorunu yasamadim agustos ayinda, bunye cografya ve visko katmanin nerede kullanildigi da etkili ama farkli sorunlar vardi
ilave: misal kingkoil acik hucre yani hava gecirgen memory foam hafizali sunger visko kullandigini iddia ediyor, demek ki adi tum dunyada visko, ama urunler birebir ayni mi?
2 sene once yatak konusuna baslarken bedavaya halletmet istedigim bu mesele icin satin aldigim visko ped hala ama hala kokuyor, gaz salinimi yapiyor,
peki ben bu pedi alirken bir kayseri firmasindan esas urecisini sormadim mi tabiki sordum, turkiyedeki sayili bir kac ureticidne birisi. Ama o donem yasarigimiz ulke aklima gelmedigi ve her soylenene inandigimiz herkesi ve kurumleri kendimiz gibi bildigimiz icin ihtimal vermedim-:> Defolu Sunger! Kalite sartlarini saglamayan , parti/batch bazinda tam kurlesmeyip hala koku yayan sungerler sizce ne yapiliyor bu ulkede? Imha mi ediliyor? 2. Kalite sunger ne demektir misal…
burasi Turkiye, bu mesele yatak meselesi degildir ve bu ulkeyi de bizden baskasi adam etmeyecek! Bir sonraki erken secimde lutfen herkes aklini basina alsin , colugunun cocugunun hatta torunlarinin istikbalini ve nedden gelip nereye gittigimizi cok iyi dusunsun. Selametle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 21 Eylül 2024; 9:1:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, yatak araştırırken konu içerisinde epey bir geriye gittim. Sizin de tüm mesajlarınızı okudum. Açılır kapanır yatak mekanizması içine gireceği için aradığım yatak yüksekliğinin 24-25 cm'den fazla olmaması önemli. Daha yüksek bir model tercih edersem mekanizmayı değiştirmek benim için epey bir zor olacak. Bu yükseklikte olan işbir 100 plus modeli ile ilgileniyordum. Deneme şansı buldum ve ilk izlenimlerim olumlu. Eski bir model olmasına rağmen firma densite değerini sitesine yazdığı başka bir model daha çıkarmamış. Aynı zamanda en uzun süre garanti verdikleri yatak modeli. (2-13 yıl limitli garanti. Firmanın 2 yıl garantisi tüm modellerinde sabit. Limitli garanti süresi en uzun olan model.)
Önceki mesajlarınızda bahsettiğiniz innovabedding %100 doğal lateks 18 cm yatak da aradığım şartlara uygun gözüküyor. Sanırım o sıralar o fiyat aralığında bir yatak düşünmediğiniz için firmanın yatak pedini denemekle yetinmişsiniz. Son mesajlarınızda posture yerine serta majesty veya cobalt mine'a geçiş yapabileceğinizi söylediğiniz için ve işbir 100 plus + bahsi geçen serta modellerinin fiyatlarının innova'dan daha fazla olmasından ötürü lateks yatağa bu fiyatı verebilirim gibi geldi.
Geçmişteki mesajlarda innovabedding'in iade almadığı yazılmış fakat bu politikayı değiştirmişler.
https://www.innovabedding.com.tr/iadepolitikas
"İnnova Bedding Yataklar 100 Gece Deneme Süresi ve İade Politikası
Yataklardan herhangi bir nedenle memnun kalmadığınızda, para iadesi veya değiştirme için öncelikli yapmanız gereken, teslim alma tarihinden itibaren 100 gece içinde bize talebinizi Ürün İadesi sayfasını kullanarak veya müşteri hizmetleri aracılığıyla sözlü olarak iletmenizdir."
Sizce işbir 100 plus'dan önce bu yatağı denemeli miyim? Konu hakkında epey bilgi sahibisiniz. Yanlış hatırlamıyorsam firma ile iletişime de geçmiştiniz.
işbir 100 plus: https://www.isbiryatak.com/100-plus-viscostar-yatak
innovabedding %100 doğal lateks 18cm: https://www.innovabedding.com.tr/100-dogal-lateks-yatak-18cm-26 archive.org ile incelendiğinde firmanın yataklarında sürekli bir indirim olduğu gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p9BjZ8jjAr -- 21 Eylül 2024; 23:22:25 >
-
Lateks blok yatakta turkiyede dansite secim veya katmanli lateks ozgurlugu henuz yok fakat artik iade aliyorlar ise, ki cok gec kaldilar zorla piyasa sartlari nihayet uretici ve ithalstcilari ittiriyor, bence %100 dogal olan modeli denenmeli
ama o kadar yuksege cikamam ve zaman kaybini da telafi edemem diyenler lateks yatagin davranisinin visko veya sungere gore farkini anlamak icin yatsanda lateks kullanilmis yataklari mukayese etmeli, kelime ile aktarilamayacak bir his farki var ve yine dansite/katmanlar/uyum devreye giriyor
yayak fuari varsa yakinlarda bulundugunuz sehre geliyorlarsa innova yatagi yerinde deneyimlemek veya gomma gomma ithalatcisindan dunlop ise dansite de ayni ise istanbulda denemej lazim
benim yatak pedini iade etmemin sebebi hem karman kalinliginin az hem tek karman olmasi hem de dansitesinin yuksek ve mevcut yatagi yumusatamamasi idi; blok lateks yataklarda ayrica 5 bolgeli hava kanallari ile bolgelede yay direnci ile oynanarak optimum postur hedefleniyor yatak pedlerinde ise bu yok;
ama en kisa cevap eski yataga ped alarak durumu kurtarmak hele hele alttaki yatakta focme yorulma varsa oyle kolay degil, surekli farkli pedler alip denemeniz lazim iade etmeniz lazim dogru kombinasyonu bulana kadar FAKAT alttaki yatak da gunden gune bozulmaya devam edecek
sert gelen yeni yatak icin daha da umut var ama dogru pedi bulmak mesele + daha once bir arkadas yazmisti cevap vermemistim mevcut yataga serbest ped eklemek ile yayagin icinde p katmani yapistirici veya kapitone dikislerle baglayip kullanmak arasinda cok fark var
-
isbir ile ilgilenmiyorum bu arada, pamuk yun lateksit yani sentetik lateks visko vb. Turlu malzeme ile kendileri de ilerleme arayis icinde olan yatak firmalari varken lateksit adi altinda sanki dunyada yokmus gibi bir teknoloji sunan markadan urun almayi dusunmedim dusunmuyorum;
isbir surekli doktor tavsiyesi vs. satis elemanlari cumle arasinda pazarlar birebir magazada, getirsinler turkiyeye %100 lateks kaucuk katmanlari bloklari veya daha iyisi ham kaucuk cekip baslasinlar dokmeye turkiyede dunyadaki sayili ureticiden olsunlar ve tum turkiyeye katmanli kisiye ozel lateks yatak sunmaya baslasinlar madem bu kadar dusunuyorlar Turk halkini sapka cikartayim;
doktorlar tavsiye ediyormus :))) doktor ne bilsin lateksit nedir lateks nedir ve bu gezegende bir tek bu ulkede mi doktor mevcut? Diger geri kalan dinyada neden doktorlar lateks sentetik malzemeyi onermiyorlar biz makalelerde youtube da gormuyoruz?
Veya isin en garibi, yatak kisiye ozeldir> omuzlari boynu kafatasibi rahatlatirken kalca coker bu sefer kalca agrilsri siyatik tetiklenir; hangi doktor bu kadar insan ve yatak modeli kombinasyonu icin tek bir markaya kefil olabilir ki? Satis sonrasi faydali omur boyunca garanti ve musteri memnuniyeti ise sozkonusu o da doktorlarin uzmanligi degil
-
Madem bu kadar yazdim demin onunde acik olan videoyu da buraya ekliyorum; 11:12 dk da bagisiklik sistemi ile derin uyku fazi arasindaki yuksek korelasyona atifta bulunuyor, tedx gibi parayi bastiranin cikip konustugu bir tpplantin da degil ustelik;
DOGRU Yataga (ipekli at killi lateksli viskolu hatta hava duran yercekimine meydan okuyan! yataga degil) para verilir mi, verilirse ne kadar verilir sorusuna istinaden paylasmak istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 22 Eylül 2024; 10:34:2 >
-
Hatta daha da iyisi, erken secim sonrasi yeni hukumet devlet planlama teskilati altinda uretkenlik basligi altinda hala cozulememis bu “uyku da nedir?” Fenomeni uzerine bir departman kurup yatak seksotunu hizaya sokacak standartlar getirsin; akademideki kursiler ile bu program cercevesinde yatak dizayni ve malzemeler icin sertifikasyon programi baslatsin , servest piyasada isteyeb sertifikali yatak uyku urunu alir isteyen de almaz ve sektor hizaya sokulur
Yatak kisiye ozeldir ama hangi parametreleri dikkate alacaginizi belirleyip her musteri icin o paramrtrelerde olcum yapabilir hale gelirseniz kisiye ozel yatak yapabilme gucune erisirsiniz, musterinin uyku performansina subjektif etkilerini izole edecek (hasta ve terliyor, adet goruyor, cok dolayli etkilerle stresli, agir antrebman sonrasi kadlar yirtilmis yorgun, kaza yapti sakat vb.) su an size ucuk gelen her konuda nicel ispati parametre olcumleri ile sabit yatak sartlari ve. Standartlari gelisitmek mumkun
Iyi Uykunun firsat maliyeti ise zamanin tek yonlu akisidir; hesaplamasi ise sonsuz islem gucu gerektirir, o hizla donmemeniz gereken kavsak yapacaginjz veya yapmayacsginiz kazayi belirler, bir tuu cozemediginiz bir problemi beyninizin uyku sirasinda islemesi ve sabah kalktiginizsa birden bire cozumun gozunuzun onunde olup olmamasini belirler, orta uzun vadeli planlarinizi ve hayatiniza yon vermenizi dahi etkiler
Biz tum bu etkilesim havuzuna yani bu evrene ortadogu toplumlari ve islam cografyasi olarak “Kader” diyoruz. Ne kadar da kolay! ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 22 Eylül 2024; 10:48:42 >
-
Selamlar hocam ne yaptiniz yatak işini alabildiniz mi
Bende yaklaşık on gündür yatak arayışındayım bu sürede baktığım markalar yatsan, işbir ve idaş oldu, idaş da yataklar bir birlerine çok benzer hissiyatlar verdi sadece dolgu malzemesi ve kumaş farkı var gibi geldi, sadece bir yatak diğerlerinden farklıydı onunda yay sistemi en farklı modelmiş ama çok istediğim gibi değildi.
İlk arayışa başladığımda sert yataklara baktım ve bu yatak modellerini denedim (Yatsan Switzerland serisi) fakat sonrasında eşim biraz daha yumuşak yatak istediği için orta sert yataklara bakmaya başladım. Bu deneme sürecinde lateks veya içerisinde lateks olan yatakların hissiyatı hem hoşuma gitti hemde benim için olumlu anlamda farklı geldi.
Şimdi sizlere sormak istediğim marka olarak işbir mi yoksa yatsanın mı modellerini öncelikli olarak değerlendirmeliyim.
En son denediğim ve bütçemi aşan Sealy Posturepedic Lovell Sense Lateks Hybrid yatağı çok beğendim fakat 28.000₺ benim için yüksek, eğer mümkün olursa 20.000₺ seviyesinde kalmak istiyorum, ama eğer bu yatak bu paraya değer derseniz bütçemi zorlayıp alabilirim.
İlk başta sert yatak bakarken işbirde Energy Celliant modeli hoşuma gitmişti ama eşim için daha yumuşak modellere bakmak zorundayım, işbirden önereceğiniz bir model var mı?
Şu andaki seçeneklerimden biri Serta Perfect Sleeper Adoring Night ve King Koil Lindale Visco Jel Hybrid bu iki yatak arasında kalırsam tavsiyeniz hangisi olur.
Şimdiden ilgilenip cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
-
90x190 tek kişi yatak tavsiyesi varmı 5 bine kadar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese selamlar, geçen hafta yatsan online'dan UYKUCU ELİTE PİLLOW TOP LATEKS PEDLİ YATAK aldım.
Ancak dün gece ilk deneme de çok sert olduğu için bütün gece uyuyamadım.
Müşteri hizmetleri ile konuştum fotoğraf isteyip ön iade işlemine başladılar.
Şimdi daha az sert olan Uykucu Elite Pillow Top Visco Pedli Yatak modelini seçmek istiyorum iade'den sonra, sizce nasıl farklı tavsiyeler açığım?
-
Arkadaşlar selamlar, 1 yaşına yeni basacak küçük bir kızım var ve onun için yatak arayışındayım. Bir çok mağazayı gezdim hepsi farklı birşey söylüyor, kimi full lateks olmalı kimi pocket yay olmalı kimi yarı ergonomik olmalı diyor kısacası hepsi kendi elindeki ürünü satmaya çalışıyor. Doktorla konuştuğumda içine gömülmeyecegi herhangi bir yatak olur dedi ancak yinede iyi bir ürün almak istiyorum, çoğu zaman anneside yanında yatacak. 90x19p ölçülerinde ne önerebilirsiniz? Benim gözüme çarpan Yatsan Uykucu Lateks Hybrid yatak mevcut ancak deneme şansı yok mağazalarda deneyen var mıdır? Bütçe olarak max cikabilecegim nokta 9-10 bin civarı gibi. Şimdiden teşekkürler 😊
Merhaba arkadaşlar 8 yaşında bir kız çocuğum var ve iyi bir yatak almak istiyorum tecrübeli bilen ya da kullanmış arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var 120x200 bir model olacak Bir kaç model var düşündüğüm hangisi mantıklı ve tavsiye edersiniz?
https://www.isbiryatak.com/SeaCell & Wellness - İşbir Yatakhttps://www.isbiryatak.com/seacell-wellness-paket-yayli-yatak?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI_pPX4NPgiAMVaQuiAx1hKTBXEAAYASAAEgLGLvD_BwEwww.yatsan.comKing Koil Rhodes Euro Pillow Top Visco Hybrid Yatakhttps://www.yatsan.com/king-koil-rhodes-euro-pillow-top-yatak_81594?p=458409Ben işbir modelini istiyorum ama eşim de kıng Koil modelını beğendi
işbir 14.970 TL
King Koil 21.700 TL den 16.280 TL ye düşmüş şuan da kampanyalı
Bunun dışında daha uygun fiyatli İşbir frezya modelini de düşünebilim şimdiden teşekkür ederim
-
Tek kişilik 90x190 yatak arıyorum bütçem 3k. 1.68 boy, 50 kiloyum ve bel fıtığım var. Aşağıda bulabildiğim güzel yorumlu yataklardan hangisi uygun olur sizce? Teşekkürler.
Pedli:
Düz:
-
Valla yatak seçimi dünyanın en Zor şeyi Alışveriş anlamında.
Ben de bugün bayiiden Serta Perfect Sleeper Twin aldım geçtim.
Umarım memnun kalırım
Artık rahat edemezsek paraya kıyar değiştiririz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X