Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fuslu Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.578
Cevap
290
Favori
2.055.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizlere de rast gelsin hocam. Bekliyor olacağım mutlaka yorumlarınızı :)

• Burak032 kullanıcısına yanıt

Hocam majesty ağrılara iyi geliyor. Kronik bir ağrım yok ama kötü yataklarda belim omzum boynum ağrıyordu. Majestyden sonra kalmadı. Yatak yumuşak gibi hissettiriyor ama kesinlikle yumuşak bir yatak değil. Gömülmüyorsunuz. Her boşluğunuzu dolduruyor vücut şeklini alıyor ve yukarı itiyor. Masaj hissi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 5 Eylül 2024; 2:0:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasira kullanıcısına yanıt

Hocam, Majestye de baktık ama o biraz yumuşak geldi gibi oldu, o nedenle Swiss aldık. Mağazadaki arkadaşta öncelikle onu tavsiye etti çünkü bizim şuan ki yatak visco hani sert bi geçiş olmasın diye ama bütün riskleri göze alıp swiss aldık bakalım ne olacak, bugün geliyor göreceğiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak032

Hocam, Majestye de baktık ama o biraz yumuşak geldi gibi oldu, o nedenle Swiss aldık. Mağazadaki arkadaşta öncelikle onu tavsiye etti çünkü bizim şuan ki yatak visco hani sert bi geçiş olmasın diye ama bütün riskleri göze alıp swiss aldık bakalım ne olacak, bugün geliyor göreceğiz :)

İyi de visco’dan geçiş sert olmasın diye düşününce majesty almak gerekmez miydi? Switzerland çok daha sert bir yatak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tt38 T kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle majestyde sanki yumuşak gibi geldiği için, biraz daha sert olsun diyip swiss aldık. Fakat mağazadaki danışmanda majesty önerdi daha kolay alışma açısından. Deneyip göreceğiz bakalım, bugün geldi yatak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak032

Yani şöyle majestyde sanki yumuşak gibi geldiği için, biraz daha sert olsun diyip swiss aldık. Fakat mağazadaki danışmanda majesty önerdi daha kolay alışma açısından. Deneyip göreceğiz bakalım, bugün geldi yatak.
    Hayırlı olsun. Şu anki yatağımızı aldıktan bir süre sonra Hilton otellerinin birinde majesty yatakta yatmıştım o gün bugündür hedefim, hanımı da ikna edebilirsem o yatağı almak. İnanılmaz rahat bir uyku uyumuştum. Halihazırda 2 yıl önce aldığımız yataş prestij prime yatağı kullanıyoruz ve her sabah dayak yemiş gibi uyanıyoruz. 90 kiloyum ve yattığım kısım çökme yaptı, yatağı sürekli ters yüz yapıyoruz. Diğer tarafı da çöküyor. Bir daha yataş mı? Asla!

• tt38 T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Majestyde iyi bir yatak zaten daha öncede yazmıştım, swiss ve majestyi tavsiye ettiler ama bize biraz yumuşak geldi ordaki majesty bizde swiss alalım dedik. Yataş biraz sorunluymuş bende öyle duydum. Getiren nakliyeciler kontrol et abi dediler ama yatsanda sorun çıkmıyor, diğer markalar pek öyle değil dedi bugün ama tabii marka kötülemeyeyim herkes elinden geldiği kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak032 -- 5 Eylül 2024; 22:13:59 >
  • Burak032 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanım umarım memnun kalırsınız ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 6 Eylül 2024; 0:11:19 >
  • arasira kullanıcısına yanıt

Çok sağolasın, bakalım ne olacak. Dediğin gibi bu işler göreceli, yatağa alışmaya en az 2 ay vakit vermeli baktın yine olmuyor demek o yatak sana uygun değil demektir :) Tabii ki eğer bir rahatsızlık hissedersek paylaşırım mutlaka.

• yarı ortopedik - visco OLMAYAN yatak öneriniz var mı arkadaşlar ? bel fıtığım mevcut.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

fillego ya bı göz atın yaysız 4 katman değiştirilebilir diyor fakat 3 düşürüldüğünü okudum

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Tekrar belirtmekte fayda var, yatakta iyi diye birşey yoktur ve herşey görecelidir. O yüzden online sipariş vermeden önce büyük bir mağazaya gidip deneyeip doğru densite sünger ve malzeme seçimi yaptıktan sonra bu özelliklerdeki ürünü online sipariş vermenizde fayda vardır.

• Yatak seçmek kolay değil fakat iyi ki bu forum var. En son shelmore posturpedic ile yatak defterini kapattım, ilk 2 gece yadırgadım fakat 1 hafta sonunda diyebilrim ki vücudun verdiği tepki aslında omurganın düzelmesine verdiği tepkidenibaret. Posturum iyi yönde hızlı şekilde degidmeye başladı adının hakkını verdiğini soyleyebilrim,kolay terlemem uykuda visko rahatsız etmedi ama malzemeyi de bilerek alın.

Bunun dışında daha önce yazdığım gibi cloudy uykucu mutlaka deneyin.

30 gün içinde iyi bir indirim olursa majesty geçmeyi veya cobalt mine geçmeyi düşünüyordum ama fikrim değişmeye başladı, sıfır yataktaki sünger sertliği de bitti yatak son şeklini aldı, değişim yaparsam yazarım, aksi halde herkese kolaylıklar dilerim, hoscakalin

Guncelleme: 7 bolgeli yay iddiasi olan tum yataklardan uzak durun, uykuda hareket halinde surekli pozisyon degisiyor, gece ilk yatistaki rahatlk eziyete donuyor, shelmore moelindeki sunger dolgu katmanlarinin zayif ve geceden sabaha gocmesini sertlesmesini saymiyorum bile, shelmore modelinden uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 21 Eylül 2024; 7:28:53 >

• nicknick N kullanıcısına yanıt

Hocam selam uykucu cloudy alınır mı sizce ben sleep true alverson modeline karar vermek üzereydim acil yatak almam gerek öneriniz nedir

• nefert38 N kullanıcısına yanıt
    Hocam gidip denedik şuanki yatak için lakin yine de gece evde denemeden doğru sonuç olmuyor. 3 4 gin yatınca etkisi ortaya çıkıyor.

• Merhabalar Bambi bamboo sleep , Yataş Blue Star veya İşbir Kardelen modellerinden 100/200 hangisini tavsiye edersiniz...11 ve 14 yaşlarında oğlan çocuklar için 🙏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, bir firmanın mağazadan sipariş edilen yatağı ile online sipariş edilen yatağı arasında kalite farkı olabileceğini düşünüyor musunuz?

• ukulele52 U kullanıcısına yanıt

Ben internetten aldım bir fark görmedim

• nicknick N kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun :)

• Merhabalar,

Bellona yatağım göçtüğü için yeni yatak arıyorum. 183 boy 85 kilo birisi için aşağıdaki model sizce uygun mudur? 5 pocket yaylı olduğundan bahsedilmiş.

https://www.hepsiburada.com/yatsan-serta-sleep-true-alverson-paket-yayli-yatak-p-HBCV0000326NKQ

6 taksit 8500'e geliyor. Eski mesajlarda visco terletir yazılmış yatağın açıklamasında visko jel olduğu belirtilmiş Antalya'da kullanabilir miyim? 8000-12000 arası fiyatlara daha farklı bir model önerebilirseniz siparişi iptal edebilirim.

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.