Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.577
Cevap
291
Favori
2.055.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki iki yatak hakkında bilgisi ve/veya deneyimi olup bilgilendirebilecek olan var mı?

İDAŞ SMARTTECH

İDAŞ COLLAGEN 30 PLUS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayberkoner A kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam yatsan online dan aldim alverson modeli ustu visco jel katman 5 li paket yay ve cool kumasli bir model ben cok memnunum agir spor yapip dustan sonra yataga uzandigimda sanki bulutlarin ustunde yatiyormus hissi veriyor fiyat olarak da 9600 e 9 taksit aldim fiyatina gore performansi cok cok iyi

• WhatTheF5 kullanıcısına yanıt
    Cok tsk ederim bir kisi daha bu tabiri kullandi bende tam oyatagin modelini ariyordum. Yatsan nin. Otel serisi dedi boyle bulutlarin ustunde yatiyorsun gibi cok rahat kalkmak istemiyorsun dinleniyorsun dedi . Ayni tabiri kullandiniz . Cok tsk ederim bilginize ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sizce alverson alınır mı acil karar vermeliyim Mondi hybrid cool premium, istikbal sleepwell energy ya da Serra alberson alacağım hocam

kaça kaç aldınız hocam 160*200 15.000 çıkıyor bende.

• 1 yılda 5.000 den 15.000 e çıkmış işe git.

• Justinian J kullanıcısına yanıt

Hocam ben yatsan serta true sleep alverson kullaniyorum cok memnunum alinir ama suan 15 bin gibi gorunuyor ben %40 indirim varken almistim 9600 e gelmisti 9 taksitle uygundu suan 15 olunca o fiyatlara alternatif varmi hic bilemiyorum karar biraz size kaliyor

• Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt

Hocam ben %40 indirim vardi 9600 e aldim suan 15000 aybasini bekleyin belki tekrar indiirime girer ozaman bakarsiniz heray basi indirim

oluyor yatsanda bildigim

kadariyla

• ogrenci16 O kullanıcısına yanıt

Tamamı visko yatağa vereceğiniz para çöpe gider. Alacağınız yatak paket yay sistemli olmalı, illa viskolu olacaksa en üstte 5 cm visko tabaka olabilir. Örnek model olarak İşbir frezya modelini söyleyebilirim. Antalya gibi aşırı sıcak bir yerde yaşıyorsanız visko katman hiç olmamalı, terletir.

• Cok iyi fiyatlar. Tüm boylarda. 2555 tl den başlıyor

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıldır bu marka ? Hiç araştırmadım attığınız yataklar uygun geldi. Alsam mı hemen bi tane ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt

Doğtaş ve Kelebek in ortak yatak markası. Üst sınıf marka diyebiliriz. Yalnız online satış değil mağaza indirimi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 29 Ağustos 2024; 10:17:59 >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Bugün gideyim mağazaya hocam. Fiyatlar aşırı uygun geldi. Sizce relax Clean mı aero Comfort mu ? Yatak yorumlarını pek göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilisimci1903 -- 29 Ağustos 2024; 18:44:4 >

Mağazada varsa deneyerek en iyi karara varılır

Aman hocam ban yemeyin.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Ne banı hocam ? Bu arada mağazaya gittim yok dedi( tek tek her yeri aramak gerekmiş saçmalık )

Mesajınızı bir daha okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bu yatak işi beni ömrümden soğuttu saçma sapan bir süreç bende alamadım hala.

Gördüm hocam düzelttim eyvallah :) benim yatakta sıkıntı. Değiştirmem lazım şu ucuzluğu görünce ölücülük yapalım dedim ama yokmuş

Peki parasını öderseniz karttan geçerseniz getirmiyorlar mı? Onu sormadınız mı? Ben mağazaya gidemedim yoksa soracağım

Ben letgoda eski yatak odasını satiyordum. Adam soru sorunca ya*ak da istiyor musunuz diye yazmışım (klavye otomatik değiştiriyor). Neyse ki adam da anlayışla karşıladı. İki kere özür diledim yine de.

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.